Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Nanna©
12. december

Resumé
Dagen i går var meget skelsættende for den gode nisse Magnus. Som sædvanligt snusede han rundt oppe hos Ridelæreren og Nanna. Denne gang blev han vidne til en noget anderledes erotisk leg end nogensinde før. At nogle mennesker dyrker fisting, og hvad det var havde Magnus ikke haft de store tanker om før i går da han så de med sine egne øjne. Ridelærerens hånd der cm for cm forsvandt op i Nannas våde køn under suk og støn.
Og så overtrådte Magnus et af nissernes strengeste forbud. Han rørte Nannas køn lige på hendes flunkende juvel – hendes klitoris. Og det eneste der skete ved det, var at Nanna fik en af sit livs bedste orgasmer. At Magnus var involveret anede hun naturligvis ikke.

Kapitel 12 – En skæbnesvanger aften - af Nanna
- Jeg var oppe hos Ridelæreren og Nanna i går. Magnus kiggede ned i grødtallerknen. Det var lige efter aftensmaden og han sad meget beklemt og brændte for at fortælle Marie om noget af al det han havde oplevet i går, og nu havde han åbnet for posen.
- Ja, om jeg fatter dig, hvad er det da der er så spændende. Marie kiggede mistroisk på ham. – Nu er der vel ikke andre nisser på spil?

Magnus bedyrede, at det var der bestemt ikke.
- Men de gjorde noget meget meget underligt. Magnus afventede Maries reaktion.
- Nå, nu igen, ja det er jo næsten dagligt med dem, sukkede Marie. – Hvad nu?
- De har varme i gulvet. Det var egentlig slet ikke det Magnus ville have fortalt hende, men det fløj lige ud af hans mund.
- Varme i gulvet, ha, det har vi da også når Hekla og Golfer (heste på rideskolen) sender hestepærer ned over vores loft her. Hendes ironi var ikke til at tage fejl af. Mennesker var underlige.
- Han stak hele sin hånd op i hende. Magnus holdt øjnene hæftet ved borddugen.
- Hvem stak hånden op i hvad, Marie løftede for et kort øjeblik blikket for at kigge på Magnus.
- Jaaaeee, altså… eehh….jo…men..
- Hvad er det du vil sige – ud med det!
- Ja Ridelæreren, altså Lasse, han… han legede med hende mens hun lå på bordet, og så lirkede han først én, så to, tre fingre, ja og så til sidst hele hånden op i hende.
- Op i hvad? Marie så helt frustreret ud.
- Jaaaeeeeeeee, op i hendes åbning forneden, øhhh fissen.
- Fissen, må jeg være fri for et sprog. Marie fnøs forarget. – Der er da ingen som kan have en hel hånd oppe i sit skød, den må du længere ud på landet med. Mig skal du ikke gøre nar ad, nu har du vist for alvor set syner. I aften bliver du hjemme.
- Javel, Marie men…
- Ikke noget men, jeg er træt af dit føjteri, der er kun 12 dage tilbage til jul og der er masser vi mangler at få gjort endnu.
Magnus sukkede, tænkte han det ikke nok. Men så slap han også for at forklare hvad der videre skete.
Da de begge havde siddet og læst lidt i gyngestolene gik de til ro.

Marie vendte og drejede sig i sengen. Det var da umuligt, det kunne ikke lade sig gøre. En hel hånd op i skødet. Hun gøs. Søvnen ville ikke indfinde sig og til sidst stod hun op, tog sit tøj på, dryssede lidt pulver ud i en kop vand og drak det. Hun havde taget en beslutning. Nu ville hun op og se hvad der skete hos parret på rideskolen. Forsigtigt uden at vække Magnus listede hun ned fra loftet og ud af døren. Usynlighedspulveret virkede allerede. Hos Ridelærerparret kravlede hun igennem kattelemmen.
Hun så straks det omtalte skab og sprang ubesværet op og satte sig tilrette.

Nanna og Ridelæreren sad ved køkkenbordet. Alex deres snart 1 årige søn var blevet puttet, og snakken gik om den forestående julebasar, lørdag og søndag.

- Hvad skal vi gøre hvis vi ikke får penge nok ind?
- Det skal du ikke bryde dit lille hoved om, du skal se, folk vil strømme til. Folkene i stalden siger at alle de kender kommer til basaren i morgen.
Nanna sukkede, - Ja det må vi så sandelig håbe. Økonomien er ikke god. Efter at der var blevet skåret betydeligt i vores tilskud er det næsten umuligt at få regnskabet til at hænge sammen. Og overskuddet i den kommende weekend har vi altså behov for til den tiltrængte renovering i staldene. De møre og smuldrende gulve i den gamle stald skal op, vi skal have nye riste i gulvet, og der skal nye stolper og stænger op og båsene……….
- Stop stop skat, jeg ved det. Lad os nu se. Alle bidrag, store som små er jo velkomne – ellers må vi til at gå i gang med skovbruget her på området.

Marie begyndte at ryste. Renovering, staldgulvet, jamen, det var jo lige der deres bolig var, der nedenunder det gamle gulv.

- Ja, nu får vi se. Håndværkerne starter i hvert fald om en uge med at brække det gamle gulv op, men mon ikke vi klarer det økonomisk alligevel.

Marie fløj ned fra skabet, og styrtede tilbage hjem til Magnus.
- Magnus, Magnus vågn op, det er forfærdeligt – så vågn dog op, hører du.
- Jamen Marie dog – hvad er der sket, og hvorfor er du påklædt.
Grædende kastede Marie sig i armene på Magnus, og hikstende fortalte hun ham at hun havde sneget sig ud for at få syn for sagen med de mennesker, men det hun havde fået ud af det var noget helt andet. Og så fortalte hun Magnus om den forestående nedbrydning af deres bolig.
- Og nu bliver der ingen jul, vi fryser ihjel og…… ja det hele rabler for de tossede mennesker.
- Så så, rolig Marie, lad os nu lige sove på det, så tilkalder vi assistance fra Langemarksgård og ser hvad der sker.

Magnus trak Marie ind til sig, som for første gang i mange måneder lod ham kærtegne hende, men det var også bare fordi det hele var helt forkert. Men da han rørte hendes intime sted, mumlede Marie alligevel at det vist var bedre at de fik lidt søvn inden morgendagens strabadser. Marius lod sine hænder glide kærtegnende hen over sin kones dejlige frodige former. Uhmm, det havde han ikke fået lov til længe. Snart hørte han Maries dybe vejrtrækning. Forgribe sig på hende ville han ikke, så stille listede han ud på deres latrin. Hans lem strittede stift ud i luften. Åh hvor havde hun dog dejlige bryster, hans Marie. Stille og roligt lod han hånden skubbe forhuden frem og tilbage over det spændte hoved. Han gryntede. Hans hånd strammede grebet. Åhhh, det strammede i hans kugler. Hans kones frodige former tonede ud på hans nethinde, formerne ændrede sig, blev til en yngre kvinde, Lucia. Hånden arbejdede hurtigere. Hans fantasi tog over. Han så Maria og sig selv indkvarteret på Langemarksgård. Om natten kom Lucia ind i soveværelset til dem. Både hun og Maria trak gåsedunsdynen af ham, og så begyndte de at lege med hans ædlere dele.
Det spændte og summede i hans klokkeværk nu, lemmet sitrede, pulsen dunkede. For sig så han de to kvinders ansigter. Med tungerne spillende på hans lem, kiggede de forførende op på ham.
Argghhhhhhhhhhhhhh, han mere følte end så bag sine lukkede øjne, hvordan heksemælken i hans lem skød ud i mælkehvide stråler. Jaaaaaaa, åhhhh ja.
Stille og roligt kom han til sig selv igen. Trak sine vadmelsbukser på, listede ind til Marie og trak hendes sovende krop ind i sin favn. Og således faldt Magnus i søvn.

Katastrofe, katastrofe – hvordan finder man en ny bolig på kun en uge – og så nu lige her op til jul.
Kan det være en begyndende opblødning at Marie lod Magnus holde om sig denne nat.
Vil den kommende julebasar lørdag og søndag skaffe rideskolen den manglende kapital, til den forestående renovering af stalden.
Følg med i den spændende historie igen i morgen.
Har du husket at deltage i den spændende konkurrence om de mange frække præmier.