Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Marthin©
13. december

Resumé
Økonomiske problemer på rideskolen og en forestående basar for at slæbe lidt økonomi til huse, er temaet i disse dage. Pengene skal bruges til bl.a. nyt gulv i staldende, og det er katastrofalt for vores to nisser, for det er lige netop nedenunder dette gulv i en for længst glemt kælder at det bor. Om en uge kommer håndværkerne for at bryde gulvet op. Så nu er gode råd dyre.

Kapitel 13 – Julebasar – skrevet af gæsteskribent Marthin
Økonomien var ikke hvad den før havde været, på rideskolen og det værste ved det hele var at julen stod for døren. Der skulle afholdes julefest, uddeles gaver og gratialer og der var ved at være hul i kassen, så gode råd var dyre. Ridelæreren og Nanna havde ved udgangen af november måned diskuterede sagen, og de blev enige om at forsøge at lægge hovedet i blød.

 

Men allerede dagen efter havde Ridelæreren fået en ide. Der skulle selvfølgelig afholdes en julebasar, alle skulle deltage og der skulle findes ideer, så de indkaldte alle på rideskolen og afholdt et stort møde, hvor alle oplæg , der gav lidt penge i kassen, blev vedtaget.
Der skulle være små boder med spil og andre fornøjelser, man ville afholde én stor fest, med musik og dans og en stor lækker julemenu, alle på rideskolen var med på ideen og man håbede på at der ville komme mange besøgende, julevejret var med i arrangementet, fordi på rideskolen havde man jo de to gamle kaner, som blev pyntet op og de skulle afhente gæsterne ved stationen og kuskene skulle selvfølgelig have julenissedragt på, der blev hentet tæpper frem til gæsterne, så de ikke frøs på turen fra stationen og ned til rideskolen, hvor den store ridehal var pyntet op, så alle festligheder kunne afholdes under samme tag.

Der var kun eet problem og det var fremtiden for rideskolen, der skulle jo tilrettelægges ride konkurrencer og rideskoler, i det nye år, efter julen, så Ridelæreren var totalt booket op med arbejde i forvejen og derfor blev det vedtaget at Nanna stod som den ansvarlige for hele arrangementet, hun skulle sørge for at maden blev lavet, at de forskellige kom til tiden at der blev indbudt gæster, ja stort set det hele lå i Nannas favn som var glad, ja nærmest stolt over at hun fik så betydningsfyldt et job, men selvfølgelig indebar det også en stor risiko for at noget gik galt og det fortalte Ridelæreren hende da også.
- Nu har jeg lagt hele ansvaret på dine skuldre Nanna fordi du jo så gerne vil være noget stort, ikke, men det siger jeg dig, kan du ikke klare det, så bliver det ikke morsomt at være i dine bukser!

Magnus, nissen nede fra kælderen var kommet op i ridehallen og så alle forberedelserne til denne julebasar, der var mange ting der undrede ham, men dette syntes han var en god ide på trods af det ville koste dem deres bolig hvis de fik så mange penge ind på arrangementet at de kunne skifte gulvet. Men han håbede så at der faldt lidt af til ham og Marie, der atter nørklede rundt og atter var sur så hun næsten ikke var til at være i stue med, for ikke at sige sovekammer.
Som nu i formiddags, han faldt i staver, hun vrissede af ham hele formiddagen og til sidst blev det for meget for ham og han gik op i rideskolen og til alt held gik han en tur ind i omklædningsrummet til de unge damer, og det var lige før han ikke kunne holde hænderne i ro, for hvor var de altså smukke disse kvinder, når de stod der i deres tynde underbukser og deres små tynde trøjer der ikke kunne skjule de små faste bryster, så blev han så liderlig, han mærkede at den rejste sig i bukserne og hatten ligeså og det blev ikke bedre af at han blev stående og se kvinderne tage de stramme ridebukser på og sætte sig i sadlen, den lille faste numse der strittede ud, åh, det ville være dejligt at kæle lidt med den, men han trissede atter ned til Marie i kælderen. Og hvor mange gange havde han ikke prøvet at stikke sin hånd over under hendes dyne, og så få et udbrud om at hun var for træt og havde hovedpine, du må vente svarede hun og han lå der med alle sine talenter, bare den nu ikke gik på lagnet, når han sov?

Men nu var julebasaren i fuld gang og ingen kunne sige andet end at det var en stor succes, alle morede sig, selvfølgelig var der nogle der ikke morede sig lige så meget som andre, men i det store hele var det en god fest og ide, der blev danset, spist og drukket og pengene rullede ned i rideskolens slunkne kasse, men Nanna var også alle vegne, for at se om det hele gik som planlagt, men ind imellem savnede hun nu Ridelæreren, som da hun var inde på dametoilettet for at tisse og sad der helt alene på sin hvide porcelæn stol, med bukserne nede og pludseligt hørte at der var mere end én inde ved siden af, på det andet toilet, hun kunne høre at det var manden oppe fra mejeriet og én af pigerne nede fra Brugsen, - Åh, hvor er du dejlig skat, sikken en lille fast numse du har. De kyssede og smaskede og Nanna turde ikke røre sig. - Åhr bliv ved skattepige sut lidt mere, mere, åhr, nej ikke mere, kom bøj dig ind over kummen, Ja, sådan nu skal du få pik, ååååh hvor er du stor skat ååh, mere, kom hårdt i bund skat, ja, ja, kan du lide det, Ja, Ja, knep mig hårdt, rigtigt hårdt åååh, mere kommer du, kommer du? jeg kommmer nnnuu åååhhr.
Nanna listede ud uden at trække, det var mere end hun kunne tage nu, hun kunne ikke få det ud af hovedet og tænkte på hvordan det mon måtte være, sådan at blive taget hårdt og brutalt bagfra, på et toilet og så midt under en fest, gik hun så rundt resten af aftenen, med hans sæd løbende ned af lårene, det føltes både utiltalende men også meget frækt at tænke på, men mon ikke også der var lidt i vente til hende i løbet af aftenen, eller natten?

Magnus skulle også på toilettet, så han fik sat gang i støvlerne, det skulle gå hurtigt for han havde fået så meget at drikke at han dinglede lidt, det måtte han se at få væk inden han kom ned til Marie, ellers skulle det vel være årsagen i aften, han kunne høre hende sige, - Nej du kan tro nej, min ven, du er skidefuld og så kan du ikke noget, det har vi prøvet før, den går ikke granberg, næh, havde du været ædru, så måske, men ikke nu.
Han tænkte så meget på alt det Marie ville sige at han ikke så at han gik ind på dametoilettet, først da han så et par små søde lyserøde trusser, med blonder, var det ikke en G streng? Han samlede dem op, dem kunne han give Marie, han puttede dem i lommen, måske når hun fik de små trusser at han fik lov til at …….. næh det var sikkert bare dumme tanker.
Efter at have drukket godt med sort kaffe, fik han fat i noget Drambuie likør og et par sodavand, så gik han ned af trappen til kælderen, ned til Marie, hun sad og var lige blevet færdig med at spise den mad han havde serveret for hende og hun havde sagt at hun aldeles ikke ville vise sig oppe i gildesalen, men nu hvor han kom ned med likør, sodavand og de små søde trusser, så fik tonen i Nissekælderen en anden lyd og hun sagde ikke nej, men næh nu får vi at se, svarede hun på hans forespørgsel om ikke de skulle gå tidligt i seng og hygge sig? Nå ja, det var jo nok som det plejede sukkede Magnus og ærgrede sig lidt over at han havde forladt festen, for at sidde her og alligevel blive afvist i sidste ende. Magnus erkendte at han sad med en halvstiv brandert og samtidig et halvstift lem, hvorfor skulle det også være så surt at være Nisse på en rideskole, midt i et julebal?
Han rejste sig og gik sin sædvanlige aftentur, rundt på rideskolens terræn.

Festen var efterhånden slut og de sidste gæster var på vej hjem, de blev alle enige om, at selve oprydningen ville de vente med til dagen efter, alle var trætte, men de var tilfredse og alle var meget spændt på hvor meget der var kommet i kassen, men Nanna sagde at det måtte de vente med, for hun skulle først gøre den op, men nu skulle hun hjem med alle pengene. Men hvor var kassen?
Der gik panik i Nanna, ingen kunne finde kassen, ingen anede noget om hvor den var, eller hvem der havde set den sidst, åh nej hvad nu, det var lige så godt alt sammen og så det her ?.

Nanna styrtede ind til sin mand ridelæreren og råbte med en skingrende stemme, - Kassen er væk, ååh, kassen er ikke hvor jeg stillede den, hvad skal jeg dog gøre, det er hele omsætningen, åh hvad skal jeg dog stille op og der var så mange penge i og så er der nogen der har taget den?
Ridelæreren kom ind til Nanna og sagde, - Hvad fanden er det du råber, er der nogen der har taget pengekassen, jamen hvor stillede du den da?
Nanna sagde, - Det kan jeg ikke huske nu, men jeg kan huske at der var så mange penge i, jeg tror jeg stillede den på baren i salen, for lige at sige farvel til grossereren. Ridelæreren gik hen og tog fat i Nannas arm og ruskede hende. - Hvad pokker er der galt med dig, siger du at du stillede en stor og tung pengekasse, der var fuld af penge på bardisken, midt i salen og forlod den, for at sige farvel til en skide grosserer, er du da ikke klar over at det er dit ansvar? Jeg sagde jo til dig… Ja, hvad sagde jeg til dig? Kan du huske det? Du kan jo ikke huske hvor du sidst så pengekassen, men kan du huske hvad jeg fortalte dig inden festen?
Nanna rystede forvirret på sit hoved og sagde grædende, - Nej, Nej, jeg kan ikke huske noget som helst, jeg aner ikke hvad jeg skal gøre, åh gud hvad skal jeg dog gøre ?

Ja, hvad mon Nanna gør. Vil Ridelæreren straffe hende og hvordan.
Og mon ikke Magnus kommer galt af sted før eller senere.
Følg med og læs den spændende fortsættelse i morgen.
Har du husket at deltage i den frække konkurrence om lækkert erotisk legetøj m.v.?