Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Marthin©
14. december

Resume
Der er julebasar på rideskolen, med det ene formål at skaffe ekstra penge hjem til en tiltrængt renovering af stalden. Nanna har ansvaret for festen, men da festen slutter og hun går ud og siger farvel til grossereren, er pengekassen borte da hun vender tilbage fra festen

 

Kapitel 14 – Gåden løses – skrevet af gæsteskribent Marthin.
Ridelæreren stod hjemme i deres eget hus i en stram oprejst stilling, med den ene arm strakt nedad, pegende på sin sko og sagde i en meget vred stemme, - Du ved ikke hvad du skal gøre, nej, men det skal jeg fortælle dig lille ven, du skal komme herhen til din mand omgående og så skal du intet gøre mere, det skal jeg nok sørge for, se du kan få trukket dine trusser ned og så får du en endefuld i din bare ende, så kan det være at din husker måske bliver frisket lidt op, tror du ikke?Nanna tøvede.
Så tog han fat i Nanna, trak hende ind i sovekammeret, satte sig på sengen og lagde hende ned over sine knæ, løftede hendes kjole op på ryggen af hende og trak hendes små tynde trusser ned, lagde den frie arm om hendes liv og hun lå lige som i en skruestik og nu faldt hans store stærke hånd på Nannas bare ende, med fuld kraft, han skiftede balle for hvert slag og det varede ikke længe før Nanna skreg i vilden sky,

- Åh nej, nej ikke mere ikke mere, jeg skal nok finde de penge, ååh nej, det gør så frygteligt ondt i min ende, jeg er sød, jeg er sød, jeg skal nok finde pengene, jeg gør det aldrig mere.
- Nej råbte ridelæreren, det gør du ikke mere, det kan jeg love dig for, én gang er rigeligt.

Magnus som var ude på sin aftentur, hørte alle de mennesker der talte om den pengekasse og han så dem alle, pigerne, staldknægtene, ja kort sagt alle sammen rendte forvirrede rundt og ledte efter pengekassen og han så også Nanna der rystede før afstraffelsen. Hun tog sig til hovedet og råbte til dem alle, - Find nu den kasse, åh, gør mig den tjeneste at finde den, for ellers ved jeg ikke hvad jeg skal sige eller gøre.
Magnus gik rundt og så ind ad alle døre og vinduer og under bordene og stolene, men han kunne heller se den sølle kasse og han tænkte det var rigtigt som gamle nissen altid sagde, da han levede, at penge var roden til alt ondt, så havde han altså ret den gamle, det så man jo her på rideskolen og han trissede hjemad, for hvad kunne han gøre, de anede jo ikke han gik der og ingen kunne se ham, så han ville gå hjem, men på vejen hjem, hørte han Nanna der skreg og hvinede og råbte nej, nej, det gør ondt i min ende, au, au, auv, jeg kan ikke mere og når han rigtigt lyttede efter, så hørte han nogle gevaldige klask, lige som når slagteren slog på kødet på nisse håndværkerskolen, det måtte han se hvad det var for noget, så han listede op ad trappen til Ridelæreren og Nannas hjem og han stod i døren og så Nanna ligge med den bare ende lige i vejret og Ridelæreren slog hende i enden med sin store hånd. Magnus blev stående i døren og fulgte med i det hele og han var ikke fri for at blive tændt, da han så Nanna i den situation og så med trusserne nede om haserne og kjolen løftet op på ryggen, det var et herligt syn for Nisser.

Da ridelæreren havde straffet Nanna rigtig godt og grundigt, med den endefuld, følte han for første gang at han måske havde været for streng, så følte han at han måtte trøste sin lille og ellers så søde og normalt villige kone, fordi det jo var et uheld, så kælede han lidt med hendes ømme ende og han lod sine fingre glide ned ad hendes inderlår og han søgte ned til hendes varme og let fugtige grotte, først lod han sine fingre kærtegne hendes glatte skød og hans langfinger gled indenfor og kælede med hendes lille knop og Nannas stemme knækkede over fra gråd til liderlige støn og hun bredte sine ben ud samtidig med at hun pressede sit underliv ned mod ridelærerens hofte og hendes støn gik over i små gisp åååhr, ååhhrr, bliv ved skat, bliv ved og ridelæreren lod sin hånd massere hendes grotte og han mærkede hvordan den blev mere villig og våd og han lagde hende i sengen og rullede selv hen over hende, hurtigt krængede han sine bukser af og ud svippede hans stiv lem, den var som en stålstang, han fik hende i missionær stilling og inden han fik fodfæste i sengen, så havde Nanna styret hans stive pik på plads i hendes liderlige og sjaskvåde fisse og han bøjede sit ansigt ned over Nannas og kyssede hende hårdt på munden, samtidig med at han pressede sig i bund i hendes skød.

Modstanden var ikke god i den stilling og han bad hende stille om at vende sig om, så han kunne tage hende bagfra og da han så hendes pragtfulde røde og hævede ende stå der foran hans åsyn, så var det som et smukt maleri og det virkede så liderligt på ham at han tog fat om hendes hofter og sagde, nu elskede, nu skal du få kølle, jeg skal kneppe dig sønder og sammen, det lover jeg dig. Liderlige det var de begge to, men Nanna var for våd, da han havde kneppet hende i flere minutter og hun tiggede ham om at komme, da orgasmerne havde rullet i hende flere gange så tænkte han forbigående at det var som at kneppe en skovsø, men han satte tempoet op og sammen kom de i en stadig hidsig kamp, men liderligt det var det og da han sendte sin ladning af sted skreg han det ind i Nannas øre, nu, nu, nu kommer jeg skat, jeg fylder dig, jeg fylder din lille snævre og liderlige fisse.

Henne i døren stod Magnus, var han små liderlig før, så var han ved at sprænges nu, han turde ikke se ned på den bule han havde i sine bukser og huen stod lige lodret op i vejret, men noget han turde - det var noget helt andet. For Ridelæreren og Nanna havde lært ham noget om en endefuld her i aften, og sagde han til sig selv, det måtte også virke på Marie. Han næsten snublede ned ad trapperne til rideskolens kælder hvor hans kone havde lagt sig til at sove. Se, Se, gnækkede han, nu kan du vente dig lille Marie.

Da Magnus nåede ned i sin kælder, så var han mere heldig end han nogensinde før havde været, for Marie havde været i bad og inden hun iførte sig sit nattøj, så ville hun lige tage sengetæppet af og derfor stod hun foroverbøjet, splitternøgen med den dejlige runde ende lige hen imod Magnus og han skimtede hendes indgang til hulen nede mellem hende lår og han gik stille hen efter den store grydeske der var lagt frem til morgen grøden og inden Marie fattede hvad der var ved at ske, så lå hun hen over Magnus’ knæ, med sin bare ende lige i vejret og hun hørte Magnus sige, - Nu er det mig der bestemmer, er du klar over det, nu får du en endefuld i din bare ende og jeg holder ikke op, før du indrømmer mig et godt og kraftigt juleknald, her i vores dejlige nisse soveværelse og han gav sin lille Marie en ordentlig endefuld i hendes bare ende, med den store grydeske. Den var, sagde han til sig selv, lige så god til at slå med, som til at spise grød med, Ja, når han skulle være ærlig, så var den måske bedst til at spise med, men alligevel, var det her dejligt, for ham.

Av for hulen da også. Magnus ømmede sig i det han rejste sig op fra jorden, han var snublet over sine egne træsko i sine bestræbelser på at komme hjem til Marie i en fart, ja hans fantasi var løbet helt løbsk med ham, da han tænkte på hvordan han ville tugte Marie derhjemme så han i farten slet ikke havde set den halvtomme vinflaske der lå ved døren ind til ridehallen. Han sukkede, tog en slurk af flasken og dinglede ned i deres bolig. Marie lå godt gemt under dynerne og sov allerede dybt. Heller ingen sex i dag, han sukkede dybt og faldt i søvn og fantaserede videre...

Da Magnus vågnede næsten morgen gik han sig en tur men med let spredte ben, fordi når hovedet på hans pik kom for tæt på bukserne så var den øm, han havde i nattens løb leget med sig selv i søvne og havde svinet det hele til. Og nu var Marie da for alvor gal i skralden på ham. Han kom forbi Ridelæreren og Nanna, som ikke skulle ud at ride, de ville bare gå en tur sammen arm i arm, hun kunne nok ikke sidde på sadlen i dag, tænkte Magnus, både af hensyn til den endefuld, men da også alt det knepperi og man så det også på Nannas skridt, korte, med små trin og let adskilte ben, så man kunne faktisk sige, tænkte Magnus at hendes fisse også havde fået en omgang klø, det var ikke som hjemme i kælderen, der var Marie tosset over at hun skulle skifte sengetøj på hans dyne som var blevet noget klistret i løbet af natten.
Men han nåede at høre Ridelæreren sige til Nanna, det var da godt at staldknægten så kassen stå der på baren, helt overladt til sig selv og at han havde så meget hjernefunktion at han tog den med hjem i seng, selvom han havde fået for meget at drikke og da han hørte Nanna svare ridelæreren, Ja, det var da godt at han tog den med sig hjem i seng, men det jeg oplevede i min seng, det var da endnu bedre, synes du ikke? Og Magnus fornemmede at den mine ridelæreren satte op og det smil han sendte til Nanna, inden han tog hende ind til sig og kyssede hende, det var de altså også enige om, Magnus sukkede og ønskede at det var lige så vel fat hjemme hos ham og Marie.

Ja, men sådan er det desværre ikke. Det hele virker meget bekymrende.
Har du husket at følge med i den frække julekonkurrence om de lækre præmier?