Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Nanna©
15. december

Resumé
Der havde været julebasar på rideskolen i weekenden. Pengekassen som Nanna skulle passe på, forsvandt. Rasende som aldrig før, afstraffede Ridelæreren sin kone med en regulær endefuld som endte i hed elskov. Heldigvis dukkede pengekassen op. En af stedets ansatte havde set den stå åben, havde lukket den og taget den med sig, og afleverede den den efterfølgende dag. Men da var Nannas ende smertende og rød. Magnus vaklede småberuset rundt i sin egen verden og sin egen fantasi om hvordan det ville være at smække Marie i enden. Men det var kun en drøm. Men hans fantasi arbejder videre og næste morgen er Marie vred, fordi han i søvne har leget med sig selv, og hvilket griseri det dog er blevet til i hans sengetøj.

15. december -  Langemarksgaard - skrevet af Nanna
- Det er ikke min skyld du har ondt i hovedet, du kunne bare have holdt dig fra julegløggen i går. Marie knurrede stadig af Magnus som hang med hovedet efter aftenens eskapader. – Men noget helt andet er, hvor skal vi flytte hen? Marie vred sine hænder. – En uge, og vi har ingen steder at flytte hen, hvad skal vi gøre Magnus, sig mig det!

Magnus grublede. Han havde en ide om hvad de kunne gøre, men modet svigtede ham gang på gang når han var på nippet til at fortælle Marie det.
- Jamen så sig da noget, fortsatte Marie.
- Jaaeee, vi kunne jo tage over og besøge Kalle, Sidse og Lucia på Langemarksgård og høre om de kan hjælpe os!
- Om jeg fatter hvad det pigebarn skulle ovre hos Kalle og Sidse, hun skulle på husholdningsskole, skulle hun, de unge lærer ikke noget som helst i dag, driver rundt hos menneskene, driller og plager både dyr og mennesker, men de ægte nissegerninger, dem lærer de ikke. Verden er helt af lave.
- Godt så tager vi over til dem i eftermiddag, jeg taler lige med Basse vagthund og hører om ikke han lige vil suse over med os.
(Basse vagthund, rideskolens vagthund som nisserne bruger når de skal rundt i den nærmeste omegn)

- Huhejjj hvor det går, Marie hvinede som i sine unge dage, da Basse strøg af sted over markerne med de to nisser siddende overskrævs på ryggen af den. Magnus sad bag Marie og havde et godt tag i hende for ikke selv af falde af. Han blev sig pludselig meget bevidst om hvor tæt de sad og mærkede en vis ting røre på sig i sine vadmelsbukser. Stille og roligt voksede den som de gyngende bevægelser på Basse fik ham og Marie til at gnide op af hinanden.
- Magnus, skræppede Marie pludselig og gav ham en albue, der fik ham til at tabe luften og grebet i Marie, og så trimlede han af hunden som først fik bremset op mange meter længere fremme på marken. Marie hoppede ned af Basse og stillede sig op med skrævende ben foran Magnus.
- Så kan du måske lære at opføre dig ordentligt.
Magnus hue faldt sammen lidt efter lidt, og da den atter lå som en nissehue nu normalt ligger, kravlede de begge op på Basse igen, som atter satte i løb over markerne. 5 minutter senere var de fremme ved Langemarksgård. Man kunne dufte nissebagværk på lang afstand så nisserne var hjemme. Magnus og Marie takkede Basse for hjælpen og sendte ham hjem. Langemarksgård havde også en hund, som før havde fragtet dem tilbage til rideskolen så hjemtransporten var sikret.

- Hvor er det længe siden, kvidrede Sidse og gav de to ankomne nisser et ordentligt kram.
- Ja, det er nyt at se jer, brummede Kalle med piben i mundvigen.
- Hej nissemand, flirtede Lucia. Og Magnus skyndte sig at rette opmærksomheden mod Kalle, det var ikke lige nu hans nissehue skulle rejse sig.

- Ja, det drejer sig altså om… og så fortalte Magnus om deres meget presserende situation med boligen.
- Jamen kan de ikke bo her til de finder noget andet? brød Lucia ind, - der er jo to tomme lokaler lige ved siden af mit der sagtens kan bruges. Hun kiggede på Magnus og blinkede skjult til ham.
- Tjaa, Kalle kiggede på Sidse, - det skulle der da vist ikke være noget i vejen for, og det kunne da være rigtig dejligt at fejre julen sammen med jer, nu hvor ungerne er på rejse.
- Ja, føjede Sidse til, - og det andet ekstra værelse kan jeres børn jo bare bo i i julen!
Marie og Magnus kiggede glade på hinanden og sagde at hvis det ikke var til for megen ulejlighed, så ville de da gerne sige tak, men kun til de fandt ud af hvor de ellers skulle være ovre på rideskolen for det var nu én gang deres hjem.
- Nøjjj, hvor bliver det hyggeligt, Lucia kiggede ud under sine store mørke øjenvipper. Og Magnus fjernede hastigt blikket fra hende. Han fornemmede at hun kunne blive noget af en prøvelse for ham, men dybt i hans underbevidsthed følte han også en vis kriblen i maven.

Kalle tog Magnus med ud på en tur rundt på godset. Lidt efter faldt snakken på Lucia. Kalle fortalte, at de havde lovet at tage sig af hende, mens hendes forældre var på studietur til Grønland. Om et år skulle hun på nissehusholdningsskole, ja egentlig skulle hun have været der nu, men der var ventelister. Kalle fik et fjernt blik i øjnene, da han sagde det. Magnus var ikke sen til at følge op på det udtryk, og spurgte om hun ikke var lidt af en fræk pige.
- Åh jo, dejlig fræk, svarede Kalle åndsfraværende, - jeg mener, ja, hun er bestemt en sød pige.
- Ja, jeg siger det lige ud, Magnus gamblede, - har hun også været i bukserne på dig Kalle?
- Hva behar’ Kalle kiggede forbløffet på Magnus, - vil det sige at hun også har….. ja …. på dig?
- Magnus blinkede fornøjet til ham, - ja det kan man vist rolig sige, hun gav mig en tur med munden så jeg hørte Vorherre kalde på englene.
- Åh, ja, det er hun også god til.
- Også, Magnus kiggede uforstående på Kalle, - hvad mener du med også?
- Ja, det er egentlig en lang historie, men jeg ved ikke om du gider høre på den, men du må love mig én ting, du ikke må fortælle Sidse at jeg har fortalt dig det.……. Det lovede Magnus. Og så fortalte Kalle:

… Nu har jeg jo en meget lidenskabelig kone, så sex er noget vi har sådan når det passer os døgnet rundt. Sidse kan ikke få nok og en dag da Lucia var taget på marked ville hun bare her og nu. Vi lå på gulvet foran brændekomfuret på det store tykke kludetæppe. Sidse havde taget mig i munden og min stav var stiv som aldrig før, ja jeg siger dig Sidse kan virkelig det der med at tage den langt ned i halsen, det kender du godt ikke, det er bare lækkert.

Magnus nikkede på trods af han ikke anede hvordan det føltes at den kom langt ned i halsen.

…Sidse kravlede ovenpå mig og jeg mærkede hvordan min pind gled længere og længere op i hende. Jeg krammede hendes dejlige bryster, hev og nev hendes små lyserøde vorte og hendes åndedræt blev mere og mere hektisk, hun bevægede sig i stigende tempo op og ned over mit rensdyr.
Pludselig lød en fin pigestemme: Heyy I små frække sexnisser må jeg være med. Lucia var kommet tilbage uden vi havde hørt hende. Hun skrævede ind over mig og jeg kiggede lige op under hendes nederdel og fik udsynet til en ungnissefisse. Uha Magnus, disse lysende hvide runde faste baller, ingen hår på nissefissen og så disse lange dejlige ben. Den var nær gået på mig ved synet. Og så sænkede hun sig ned over mit ansigt. Min tunge kom ud, den kunne simpelthen ikke andet. Jeg måtte og skulle bare smage på dette unge skød. Min tunge skød som lyn ind mellem hendes fine små skamlæber, og hendes lille knappenålshoved voksede og voksede. Samtidig blev jeg mig Sidses stønnen meget bevidst. Pigerne rørte ved hinanden fornemmede jeg liggende under nederdelen. Sidse stønnede, og Lucia stønnede, imens de brugte mig på alle måder. Min tunge blev ved med at udfordre hendes lille klit, og ind imellem lavede jeg et par lange slik fra klitten og helt om til hendes lille stramme anale nissestjerne. Jeg forsøgte at presse min tunge indenfor i stjerne og jeg hørte hende gispe og råbe: Åh min nissestjerne, åhhh ja ja ja.
Jeg hørte våde lyde og fornemmede pigerne kysse og kramme hinanden. Pludselig blev der bevægelse, og min pind svuppede ud af Sidses våde nissekøn. Også Lucia rejste sig. Pigerne byttede plads, og et velkendt skød sænkede sig over min mund. Samtidig blev min pind sat i en skruestik. Aldrig havde noget så stramt krænget sig ned om min pind. Pludselig følte jeg modstand. I guder, Lucia var nissejomfru, den var nær gået på mig i den erkendelse at jeg var i gang med at tage en jomfru.
- Knep hende så Kalle, hørte jeg pludselig min kone sige. Jeg gav et vip med enden og med et skrig fra Lucia var jeg igennem hendes mødom. Lucia hulkede og stønnede da jeg begyndte at kneppe hende så godt som jeg nu kunne med Sidse siddende ovenpå mit ansigt. Jeg måtte bare koble fuldstændig fra for ikke komme på stedet. Jeg koncentrerede mig om skødet over mit hoved, og min tunge for frem og tilbage over Sidses klit, som jeg vidste, hun bedst kunne lide det.
- Jaahhhhh stønnede Sidse, åhh ja skat. Hendes ende begyndte at rotere rundt i mit ansigt og jeg mærkede hvordan Lucia nu var kommet sig over den korte smerte. Hun bevægede sig nu op og ned over mig, akkurat som hun havde set Sidse gøre.
Sidses stønnen tog til og med et skrig fossede hendes væsker pludselig ned over mit ansigt. Sidse får altid våde orgasmer når jeg slikker hende, og det var helt klart at Lucias tilstedeværelse hidsede hende endnu mere op end normalt.
Pigerne roterede igen og denne gang lå Lucia på ryggen og Sidse kravlede ned mellem hendes vidt spredte ben og med sine små vævre fingre skilte hun hendes skamlæber og begyndte at slikke hende.
Jeg gik om bag Sidste og førte min pind op i hende. Magnus jeg siger dig, hun var så liderlig som aldrig før. Vi har aldrig prøvet at have en ekstra nissepige med i legen før, men det her tydede bare godt.
Da Sidse tog fat i Lucias brystvorter og ruskede dem samtidig med at hun sugede hendes klit ind i munden, kom Lucia i en orgasme som gennemrystede hendes krop. Det syn med den spæde nissekrop der stod i en bue og rystede i orgasme, var altså mere end jeg kunne stå for. Mit jern for frem og tilbage og… nå, ja… så var jeg fortabt og måtte aflevere hvad jeg havde.

- Jamen var det så bare den ene gang, ville Magnus vide.
- I guder nej, med undtagelse af nogle få gange er hun fast bestanddel i vores nisseseng. Det har simpelthen livet Sidse op, det er helt utroligt. Vi var ved at være derude, hvor sex var ved at blive en sæsonoplevelse. Men nu er det bare helt forrygende. Jeg tør slet ikke tænke på hvad der sker den dag hun skal på husholdningsskole.

Kalle og Magnus rundede hjørnet på gården og i det samme kom de tre nissepiger gående med armene om livet på hinanden. Lucia gav Sidse og Marie et kys på munden inden de gik ned. Magnus stod uforstående og kiggede på. Hvad mon der var sket mens han og Kalle havde været rundt.

Følg med igen i morgen og få svaret på dette og meget andet.
Har du husket at deltage i juleerotiks frække konkurrence om de mange dejlige gevinster?