Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Nanna©
16. december

Resumé
Marie og Magnus er i en katastrofal situation. I løbet af en uge skal de flytte. Gulvet skal repareres i stalden og under dette bor nisserne.
De besøger Kalle, Sidse og Lucia som bor på nabogården Langemarksgård. De bliver tilbudt at bo hos dem, hvilket de tager imod til de har fundet et andet egnet sted på Rideskolen, for det er jo nu engang der de har hjemme.
Kalle og Magnus går tur, og Kalle fortæller om hvordan Lucia er blevet deres husveninde, og indgår i deres sexliv. Da nisserne kommer tilbage til gården er det samtidig med pigerne som fnisende kommer gående med armene om hinanden, men hvad har de lavet?

16. december - Nissepigesex – skrevet af Nanna
Det blev sent inden Magnus og Marie kom tilbage til gården, og de nærmest trimlede omkuld i sengen. Næste morgen sad de og nød morgengrøden og kaffen.

De var begge enige om, at det havde været en hyggelig dag på Langemarksgård og at det var den bedste løsning for dem lige nu og her.
- Men jeg er ikke så tryg ved hende der Lucia, sagde Marie.
- Nåhh, svarede Magnus afventede, - hvorfor ikke. Han var noget usikker på, hvad der ville komme fra Marie.
- Jaaee, nej, ikke noget alligevel.
- Jo, Marie, hvis der er noget galt, skal du sige det, så finder vi bare et andet sted at bo.
- Jamen, det er bare det at de vist har et meget hektisk sexliv derovre, jeg tror vi kommer til ulejlighed.
- Hvordan kan du dog tro det? Magnus kiggede undrende på sin kone, og fornemmede at noget var på vej. Marie havde fået røde kinder, hvilket kun skete når hun blev forlegen.
- Da vi var ude og gå tur sagde de bare noget som virkede skræmmende.
- Fortæl Marie, Magnus var spændt på hvad Marie havde at fortælle.
- Lucia spurgte, om ikke det var en fræk nissemand, jeg havde. Og så sagde jeg jo at det var det vist, men at vi var blevet for gamle til det der pjat. Så kiggede de på mig og sagde, at det da var noget værre pjat, at de tre havde det bedste sexliv man kunne tænke sig. Marie kiggede ned i bordet, og kinderne blussede af forlegenhed. – De fortalte at de havde sex sammen alle tre, og så fortale Lucia hvordan hun en dag var kommet tidlig hjem og havde fundet Kalle og Sidse på gulvet, og hvordan hun havde spurgt om hun måtte være med. Vil du tænke dig Magnus, Kalle har taget Lucias mødom. Jeg blev simpelthen så flov over mig selv, for jeg troede at dengang Lucia var på besøg her og hun var oppe hos dig, at I havde haft gang i noget, men nu ved jeg jo at det ikke passer. Jo Magnus, jeg vidste godt at hun var oppe hos dig, men ville selv have at du fortalte det. Jeg så hende smutte op af trappen. Magnus kan du tilgive mig?
Magnus var kokrød i hovedet, var det tid til indrømmelser?
- Marie, ja det var rigtig at hun var oppe hos mig, men nej, vi havde ikke sex. Men Marie, hun lagde an på mig. Jeg skammer mig over at fortælle dig det, men… ja hun suttede den af på mig, jeg ved det var forkert men, åhh Marie, du vil jo aldrig, og det var så svært at modstå denne unge nissepiges tilnærmelser. Og da hun så gav sig til at lege med mig, var jeg fuldstændig leveret. Jeg lod hende gøre hvad hun ville. Magnus tav og afventede furiens angreb. Men det udeblev.
- Jeg kan godt forstå det, indrømmede Marie, - men når vi nu er så gamle som vi er, er det så ikke forkert at have sex?
- Åh Marie, Magnus rejste sig og tog om sin kone, jeg elsker dig jo, og med til kærligheden hører sex, uanset hvor gammel man er.
- Ja det sagde Sidse også, gryntede Marie og kiggede forlegent væk.
- Hvad sagde hun ellers Marie, fortæl mig det, luk dig op! Magnus vidste han var på dybt vand nu, men nu måtte det briste eller bære. Han kiggede afventede på Marie. Og hakkende og stammende fortalte hun så hvad der var sket i går.

- Sidste fortalte at hun havde fået et helt nyt sexliv efter at Lucia var dukket op, begyndte Marie. - Hendes krop er altid parat til at nyde, til at tage imod, og til at give nu. Hun og Kalle havde lige før Lucia ankom til Langemarksgård ikke haft så forfærdelig megen sex. Men det har ændret sig drastisk.

- Jeg vidste ikke at en pigekrop kunne få mig til at reagere på den måde, fortalte Sidse. Når Lucia kommer ind til os i soveværelset, og lader sin tunge løbe rundt på min krop føler jeg det som tusinde ildstråler løber gennem kroppen på mig. Når Kalle holder mig og Lucia med sine yndefulde små vævre fingre skiller mine skamlæber og lader tungen glide hen over min juvel er jeg fortabt. Hendes tunge vipper og skubber til juvelen for derefter at lade munden suge den ind, til den vokser sig stor og eksplosiv. Jeg mærker hvordan pulsen dunker i mit skød. Mærker hvordan Lucia igen og igen, sutter, leger og pirrer mig. Når hun så lader sin lille hånd glide op i mig må jeg overgive mig. Følelsen af at være fyldt helt ud er så fantastisk, og når hun så knytter sin lille hånd og begynder at bevæge den frem og tilbage, så må Kalle holde mig for munden, for jeg skriger og skriger lige til orgasmen er over mig.

- Her måtte jeg så afbryde, og spørge om det var rigtig forstået at Lucia puttede sin hånd op i Sidses skød, ja det var jo ligesom det du fortalte om Ridelæreren og Nanna, sagde Marie til Magnus.
- Jamen hvad skete der så mere, ville Magnus vide.

- Har du lyst at prøve, Sidse kiggede nysgerrigt på Marie.
- Nej, jeg.. jeg… nej det går vist ikke.
Lucia stillede sig i vejen for Maria, som måtte stoppe op. – Jeg vil ellers så gerne vise dig, at din krop stadigvæk er parat til frække julelege, søde Marie. Lucias hænder var begyndt at kærtegne Marias frodige bryster.
- Kom, hviskede Lucia, og trak de to andre med sig ind i den varme kostald. Hun trak dem med ind i en bås hvor der ikke var dyr.
- Lad mig klæde dig af! Uden at afvente respons fra Marie, begyndte Lucia at åbne Maries tøj. Da hun havde fået den inderste hvide undertrøje af, stod Marie i mamelukker og bar overkrop og rystede over hele kroppen i usikkerhed og spænding om hvad der måtte komme.
Lucia begyndte at kærtegne hendes bryster. Hænderne cirklede rundt om de fine vorter og det rødbrune område udenom. Forræderisk begyndte vorterne at stritte. Lucia lagde munden til den ene vorte og begyndte at kæle dovent med den. Marie gispede da ilinger løb fra bryst til skød. Sidse trådte hen bag Marie og lagde armene omkring hende. Hendes hænder krammede de fyldige bryster imens Lucias mund legede videre. Forsigtigt satte hun tænderne i, og nappede og nev lidt. Marie stønnede højt, hvad var det dog som skete i hende, hele hendes krop sitrede af lyst. Lucia lod sin hånd glide indenfor mamelukkerne og ned mod Maries skød. Hånden kærtegnede blidt venusbjerget inden langfingeren gled ind mellem de to skamlæber.
– Du er jo våd, konstaterede Lucia, - du kan slet ikke lide hvad vi gør ved dig vel.
Marie rystede på hovedet – men stammede alligevel ”Jo”.
Lucias venstre hånd krammede det ene bryst, mens munden suttede, nappede og bed i det andet bryst. Hånden i trusserne blev mere og mere pågående. Hun lod stille en finger glide op i Marie, som gispende stod og tog imod de mange kærtegn. – Vi må vist hellere få dig ned og ligge inden du falder lille nissepige, hviskede Lucia i øret på Marie imens hendes tunge gled rundt ved indgangen til øret.
Sidse trak Marie ned i halmen, og Lucia krængede mamelukkerne væk fra Maries skød. Sidse sad oppe ved hovedet af Marie, og da Lucia spredte Maries ben og skubbede dem opad, var Sidse hurtig til at tage fat i dem og holde dem fast opad og bagud. Maries våde skød lå nu blottet, klar til at blive brugt. Prøvende satte Lucia munden ned til skødet og snusede.
- Du er en lille villig nisse, er du ikke?
- Åhhh, jo stønnede Marie, brug mig, vil du ikke godt.
e munden til og lod tungen røre Maries klit.
- Åhhhhhh, et stort støn kom ud af Maries mund ved den ukendte berøring af hendes intime del.
Lucia lod tungen fortsætte med at drille. Samtidig begyndte at føre sine små fingre ind i Maries skød. finger for finger udblokkede den nisselige erotiske indgang.
- Nu fister jeg dig, Marie, hviskede Lucia hæst, og så førte hun tommelfingeren ind i sin hånd og pressede hånden stille og roligt ind i Maries våde, udspilede, liderlige køn.
- Jaaaaa, stønnede Marie, åhhh ja, det er så vildt, jeg er så udblokket så brugt, ohhh ja, ja, knep mig, fist mig til jeg skriger. Marie var chokeret over sine egne ord, men lysten gennemrystede hele hendes krop. Hver en fiber begyndte at skrige på forløning.
Lucia knyttede sin hånd så den fik facon som en kugle. I stille og rolige bevægelser begyndte hun at føre sin hånd frem og tilbage. Marie stønnede i takt med bevægelserne. Pludselig satte hun hektisk tempo på og Marie begyndt at skrige.
Sidse lagde sin mund over Maries, og Sidses tunge banede sig vej ned i Maries mund, imens Lucias hånd pumpede ud og ind af en våd smurt fisse.
Kramperne i mellemgulvet kravlede længere og længere ned og da Lucia i det samme satte sin mund mod Maries klit, skreg hun i orgasmens nydelse. Hendes fisse trak sig sammen om Lucias hånd, som smilende måtte vente flere minutter inden hun langsom kunne trække hånden ud af en træt og afslappet Marie.
Marie var flov over sin egen liderlighed, men pigerne trak hende skyndsom i tøjet, med ordene om at de hellere måtte skynde sig tilbage inden mændene kom, og med armene omkring hinanden, rundede de husmuren på gården og mødte der Kalla og Magnus som kom hjem fra deres gåtur…..

- Åh gud, min egen Marie, Magnus var sprunget hen og havde taget Marie op i sin favn. – Jeg håber du nød det skat. Det var dejligt ikke sandt?
Marie gjorde sig fri og vrissede, at så var det da heller ikke bedre og at nu havde de siddet her nok og måtte vist hellere se at komme i gang med dagens gerninger. Men de røde kinder kunne hun ikke skjule.

Lysner det ikke lidt forude. Mon ikke snart Magnus bliver taget ind i varmen, erotisk er hun, hvilket Lucia og Sidse har bevist. Følg med igen i morgen.
Husk den store julekonkurrence med de mange flotte gevinster.
Husk også at besøge http://www.nannas.dk/ og http://www.naterotik.dk/ hvor du også finder mange dejlige frække noveller. Hilsen Nanna