Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Nanna©
17. december

Resumé
Det var noget af en bombe Marie lod springe i går. Lucia og Sidse på Langemarksgård havde leget med hende og sluttelig fistet hende under hendes og Magnus besøg der. Skamfuldt erkender hun at det ikke var så ringe endda.
Hos Ridelæreren og Nanna er alt ved at falde til ro igen efter julebasaren, hvor pengekassen forsvandt men dukke op næste dag. I dag skal vi op og se hvad de laver en alm. onsdag aften.

 

 17. december. Seance i logen – skrevet af Nanna.
- Sov godt skat. Nanna puttede sønnen Alex på sit værelse. Skubbede dynen godt ned over det allerede sovende barn og gik atter ud i køkkenalrummet, hvor Ridelæreren sad og puslede med regnskabet fra julebasaren.

- Det var godt vi fik solgt nogle af de gamle ting vi ikke bruger mere på rideskolen, sagde han. – Som jeg ser det, har vi et overskud fra basaren på 84.000 kr. så vi kan sagtens både få lagt gulv i stalden og skiftet en del af træværket.Jeg har talt med håndværkerne, og det er endelig aftalt at de starter mandag den 22. december med at brække det gamle gulv op, og så støber vi den 29. og 30.
- Så får vi slet ingen fridage i julen, Nanna kiggede eftertænksomt på Ridelæreren.
- Jo da, det her er håndværkernes opgave, vi tre kan gøre hvad vi vil, tænker du på noget bestemt?
Det gjorde Nanna ikke, og lod sig trække ned på knæene af Ridelæreren.

- Og så skal du i klubben i morgen aften, sagde Ridelæreren, - Og Morten og faster Tove kommer?
Morten var Nannas slave og samtidig egnens betjent. Faster Tove var Ridelærerens faster og samtidig en dame der kunne svinge pisken over et uvornt mandfolk.
- Uhmm, ja, Nanna smilede, - det bliver spændende hvad faster Tove har i ærmet til den nystartede domina loge. Det er jo efterhånden lang tid siden hun sagde at hun skulle vise mig hvordan en rigtig Domina styrede en slave.
Ridelæreren lod sin hånd vandre op under Nannas bluse og kærtegnede blidt hendes bløde hud, imens hans læber kærtegnede hendes nakke.
- Hvor kender du Laila og Sten inde fra fetishbutikken fra?
Ridelæreren smilede skælmsk til hende, - Ja det er jo en lidt længere historie.
- Fortæl skat, Nanna lagde armene om halsen på sin mand og lænede sig ind mod hans bryst, klar til at få en fræk historie.

…Sidste gang, jeg tror det var i oktober, da jeg var til herreaften i det sorte halsbånd klub, var der 3 nye par med. Heriblandt Laila og Sten. Som du kan huske skal nye piger indvies, de skal stå til rådighed for logens herrer og afstraffes af logemesteren under opsyn af pigens egen herre. Denne aften var logemesteren forhindret i at komme og jeg var hans stedfortræder.
Jeg havde planlagt en lille konkurrence. Pigerne var iført sort serveringsforklæde, butterfly, selvsiddende nylonstrømper og sorte sko.
Da de havde serveret for os, og mens vi sad og nød den gode mad, blev de sendt under langbordet. Pigerne havde hver især et nummer mellem 1 til 3. Pigerne kravlede nu rundt fra herre til herre, lynede lynlåsen ned i vore bukser og lod deres mund og tunger lege med vore ædlere dele. Inden de kravlede videre til den næste skulle de give herrerne en seddel med deres nummer.
Det var forbudt herrerne at kigge under dugen, så de vidste ikke hvem der havde hvilket nummer.
Først fik jeg omsluttet mit lem at en våd, varm pigemund som suttede og gumlede mig stiv. Så blev der roteret under bordet og lidt efter kom en pigemund som havde lidt for skarpe tænder, så mistede jeg godt nok begejstringen. Men så…. Ridelæreren rullede med øjnene og gøs ved tanken… - så kom en pigemund som bestemt vidste hvad hun havde med at gøre. Først sugede hun min pik ind helt til roden, jeg tror jeg kunne mærke hendes drøbel, så lidt ud igen og så lavede hun vakuum om mit pikhoved. Det tryk beholdt hun og begyndte at suge mig intenst samtidig med at en hånd kørte op og ned af mit skaft. Den anden hånd lod hun glide ned under mine kugler. Hun havde lange negle, som kradsede og rev mig. Jeg gav et stor støn fra mig så de andre herrer så ganske misundelig på mig. Jeg kunne ikke andet end glide lidt ned af stolen så hun bedre kunne komme til. Men damn, så forsvandt hun. Og der sad jeg med den stiveste pik man kan forestille sig.

Nanna havde sat sig ned på gulvet, havde fisket Ridelærerens pik frem og begyndte at suge og sutte ham som han netop havde fortalt. Stønnende lukkede han øjnene og med hænderne greb han omkring hendes ansigt og kørte sin pik frem og tilbage imellem hendes læber. Han mærkede hvordan det begyndte at stramme i kuglerne, og lige før han var parat til at lade sine safter vælde ud, trak Nanna ansigtet til sig og bad om fortsættelsen på aftenen i klubben.

Med et suk rettede han sig op og fortalte videre imens Nanna stille og roligt legede videre med hans lem.

… Da pigerne var færdige under bordet blev de stillet op foran os og herrerne skulle nu afgive deres stemmer. Den pige som fik flest stemmer skulle gøre stormesteren færdig. Nummer to skulle servicere 2 herrer og nummer tre skulle oplæres af de resterende mænd. Ud over at nummer et skulle stå til min rådighed, havde jeg også rettigheder over hendes huller resten af aftenen. Afstraffe dem alle tre var min opgave sammen med deres egen Herre når klokken slog 24. Åhhh… Nanna havde atter sat munden til hans pik og ladet sine negle rive i pungen.
- Åh, ja skat, åhhh du gør det så godt.
- Og hvad så, drillende trak Nanna sig atter tilbage og kiggede skælmsk op på sin mand.
- Heldigvis var det den sidste pige som vandt og da der var ryddet af bordet, blev pigerne nu fordelt ud til logens medlemmer i de lokaler der var til rådighed. Pigen som jeg havde fået stillet til min rådighed var Laila.
Nanna lo højt, - Nååå, derfor! Der var jo forklaringen på at Ridelæreren kendte de to butiksindehavere. – Men hvad gjorde du så ved hende?
- Jeg tog Laila og Sten med ind i stormesterlokalet og beordrede Sten til at tage plads på gæstestolen. Jeg gav ham håndjern på og lænkede ham til stolen så han ikke kunne gribe ind i min leg med hans tøz. Forinden var han kommanderet til at tage al sit tøj af.
Jeg lagde mig ned på madrassen og kommanderede tøzen ned på alle fire med ordre om at slikke mig og samtidig lege med sin fisse. Og så tog hun ellers min pik under behandling igen.
Nanna begyndte atter at slikke Ridelæreren mens han fortalte.
- Hendes fingre legede i den lille lyserøde fisse som jeg havde over mit ansigt. Men for fanden hun kunne behandle min pik. Jeg ved ikke hvad det er hun kan med sin mund men godt, det er det. Pludselig kom hun i en ukontrollabel orgasme. Jeg hev hende væk fra min pik og ruskede hende med ordene: - Hvad helvede bilder du dig ind, havde du fået lov til det. Hun rystede beskæmmet på hovedet. Jeg lagde hende hen over en sofaryg, tog en spaltpisk og begyndte en systematisk opvarmning af hendes baller. Først da de var lyserøde og varme holdt jeg inde. Jeg skiftede nu til en læderpisk med 30 snerter. Tæl! Kommanderede jeg og da hun hulkende nåede 200 gav jeg hende en pause. – Slik mig stiv igen tøz. Atter fik min pik en tur i himmerige. Jeg stoppede hende lige før jeg kom og kommanderede hende hen til gabestokken. Her blev hun fastlænket. Jeg løsnede hendes mand som blev stillet foran hende. Nu fik hun lov at slikke ham stiv. Imens førte jeg min sprængfarlige pik hen mod hendes glinsende skamlæber. Drillende kørte jeg den rundt om hendes åbning. Vrikkende og indbydende skubbede hun bagdelen fra side til side. Og først da hun hylede om at jeg skulle kneppe hende, satte jeg den forsigtig lige i åbning. Tog et fast tag om hendes hofter, og bankede den hårdt op i hende. Det gjorde at hun hulkende bad om mere. Jeg kommanderede hende til at tie, og koncentrere sig om pikken hun havde foran sig. Både Sten og jeg tog nu fat i hende og gav hende pik både i hoved og fisse. Da jeg mærkede mine kugler trække sig sammen hev jeg lemmet ud af hende, dirigerede Sten over til hendes fisse og bad ham kneppe hende. Jeg stak min pik, som glinsede af hendes safter, ind i munden på hende. Sten kneppede hende og jeg fulgte hvordan hans pik gled ud og ind af hende imens hun suttede min pik. Jeg mærkede hvordan mellemgulvet trak sig sammen og lod trækningerne fortsætte ud i pikken og ned i klodserne. Jeg skubbede pikken så langt ned i halsen af Laila som overhovedet muligt, og med et brøl sendte jeg mine safter ned i halsen på hende. At jeg sådan brugte Laila, Stens kone, hidsede ham så meget op, at han stønnende kom i hende. – Kom herom, blev han beordret, og snart måtte Laila slikke båden hans og egne safter i sig.
Efter denne behandling blev hun lagt op på alteret. Kvinden var klar til indvielse af klanens mænd. Klanmedlemmerne kom ind. Liggende på ryggen med kæderne i anklerne højt hævet, lå hun klar til brug for dem der havde lyst. Det var en nydelse at se hendes nedgørelse af at ligge der, blot en hore, til udstilling for deres sultne blikke med åben fisse til deres hungrende pikke. Da broder Niels lod sin pik glide ind i den ventende og sultne fisse, skreg hun højt. Han har klanens tykkeste lem og at blive fyldt ud af ham er det optimale en fisse kan klare. Hendes mellemgulv arbejdede, hendes fisse arbejdede, man kunne se det med det blotte øje, se hvordan hun malkede han store lem, og aldrig er det sket før, at Niels har brølet så højt, da han afleverede sin sæd i det nødvendige kondom.
- Ham har jeg vist aldrig prøvet har jeg? Nanna kiggede op på Ridelæreren.
- Nej, han er forholdsvis ny, men hvilken Master han er ved at blive uha uha. Måske jeg skulle lave en aftale med ham inden jul. Ridelæreren kiggede udfordrende på Nanna der bøjede hovedet i tavs accept, men om hendes mund spillede der et lille frækt smil. Når Ridelæreren fandt på noget kunne man være sikker på en rigtig god oplevelse.

Nanna genoptog mundarbejdet, og snart stod Ridelærerens lem atter stift og klar til frække sexlege. Han skubbede Nanna ud på gulvet, løftede hende op i sine arme og bar hende ind i soveværelset. Snart efter hørtes der sukken og stønnen. Atter var hun hans.

 

Hvad mon der skal ske i klubben i morgen? Hvad er det som Faster Tove vil vise dem i klubben? Og mon Ridelæreren inviterer Niels? Læs med i morgen i det nye frække afsnit af Jul på Rideskolen.
Har du husket at deltage i den frække konkurrence om de mange spændende gaver her juleerotik.dk?