Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Nanna©
18. december

Resumé
Der er en udvikling til det bedre hos nisserne. Marie er knap så afvisende uden Magnus af den grund dog har fået lov at komme i nærheden af hende.
Hos Nanna og Ridelæreren fik Nanna i går vished om hvordan Ridelæreren kendte Laila og Sten fra fetishbutikken. Parret kommer i Det Sorte Halsbånds Klub og som ny slavetøz skal man indvies. Historien i går omhandlede denne spændende og frække indvielse. I dag skal Nanna i klubben med Ridelærerens faster Tove.

18. december – Slaveafretning – skrevet af Nanna
- Slaven stiller sig til sin Mistress rådighed!
Morten stod med blikket rette mod gulvet foran Nanna. Underdanig og afventende, stod han parat til at udføre sin Mistress ønsker.
Nanna gik vurderende rundt om ham. Jo, han havde det tøj på, hun havde beordret ham.
Det ringede på døren. Nanna tog det blindfold i softskind, som lå parat på bordet, og gav sin slave det på. Dernæst gik hun ud og åbnede døren.
- Nå, søde, er I parate?

Nanna kiggede beundrende på faster Tove. Iklædt skind fra top til tå, stod hun og smilede til Nanna.
Nanna sagde, at de vist var så parate, som de nu kunne være.
- Må jeg se din slave an? Det fik hun lov til. – Nå, ja, af en slave at være, ser han da nydelig ud… endnu, tilføjede hun og smilede et uundgrundeligt smil.
De tog deres bagage og gik ud til den ventende bil. En halv time senere var de fremme ved Det Sorte Halsbånds Klub, som for første gang skulle danne ramme om en Domina aften.
Ideen, var faster Toves, og det var også hende, som kendte de tilstedeværende.
Temaet til denne første aften var ”Slaveopdragelse, regler og afstraffelse”

De var de sidste der ankom, helt ifølge planen. Fem dominaer og deres slaver sad afventede. Der duftede herligt af mad fra køkkenet.

Faster Tove fortalte de tilstedeværende, at hun i aften skulle tituleres som Madame.
”Godaften Madame” lød det fra forsamlingen.
To slaver var udnævnt til at servere menuen. De andre slaver sad afventende ved deres herskerinders fødder. Kvinderne skålede på en vellykket aften. Efter middagen startede Madame på sin undervisning.
- Aller først vil jeg checke om slaven har udført de ordre jeg har givet ham. Hans hygiejne skal være i orden, herunder, tænder, næse, ører. Han skal være barberet foroven og forneden, negle skal være i orden, og endelig skal han være udskyllet analt, så jeg kan lege med ham der, hvis jeg skulle få lyst.
Madame stillede sig foran slaven, som nu blev vurderet nøje.
Åh, det var så frækt det her. Mortens pik rejste sig. Tænk at stå udstillet foran alle de andre. Hvor perverst. Han håbede han kunne glæde Mistress Nanna, at Madame ville finde at han havde udført sine ordre tilfredsstillende.
- Bøj dig forover, kommanderede Madame.
Morten gjorde som befalet, og gispede lydeligt da han mærkede en latexklædt handskefinger glide op igennem sin stjerne. Det rykkede i pikken. For pokker da også, som hun pirrede ham indvendig.
eren ud og viste de omkringsiddende at handsken var ren, og slaven dermed havde udført denne ordre tilfredsstillende.
Madame trak en tot vat op af sin kuffert, og slaven skulle nu vende front ud mod de andre. Pikken strittede lystigt, men den var der ingen der tog notits af. Madame lod nu vattotten glide rundt omkring hans underliv, hvor han havde barberet sig, og gang på gang hev bitte små nærmest usynlig hårstubbe vatfibre ud af totten.
- Det var jo ikke så godt slave. Det er jeg bestemt ikke tilfreds med. Hvad bilder du dig ind? Troede du ikke at noget sådan ville blive opdaget eller hva’?
Morten bøjede beskæmmet hovedet og hviskede et ”Nej”
Et smak lød og en brændende smerte lynede på slavens baller. Madames fem fingre aftegnede sig i rødt på slavens ene balle. – Det hedder ”Nej, Madame” Husk altid at titulere mig som Madame, er det forstået?
- Ja… jeg mener Ja, Madame. Slaven havde trukket enden til sig. Pokkers det havde Mistress Nanna jo sagt til ham, men situationen var så spændt at han havde glemt det.
- Når er slave er blevet vurderet om han har udført sine ordre skal straffen for hans fejl fastsættes, og her er det Herskerinden alene som fastsætter straffen, hvad slaven mener er ganske underordnet. Slave, Madame er bestemt ikke tilfreds med din barbering. Du idømmes 50 med spaltpisk, 100 med ridepisk og sluttelig 10 med spanskrør. Næste gang fordobles straffen dersom fejlen gentager sig.
- Javel, Madame,
tak Madame. Morten var spændt på om det var Madame eller Mistress Nanna som skulle have ham under behandling, ja måske dem begge. Uhm, det ville være så frækt. To kvindehænder, to lidenskabelige kvinder. I tankerne havde de ham nede på madrassen og lege med. To lidenskabelige våde misser, to munde, fire hænder. Det rykkede faretruende i pikken..
- Du står da ikke og bliver liderlig vel? Madame hævede faretruende stemmen.
- Jeg.., jo Madame, jeg er så heldig at have to dejlige Herskerinder, det ville tænde…..
- Har jeg spurgt om din mening?
- Nej, Madame, svarede slaven spagt
- Tal højere slave, du står jo og hvisker, men det var måske ikke meningen at jeg skulle høre det?
- Jo Madame, jeg svarede nej til Deres spørgsmål. Undskyld Madame!
 

Madame stillede sig hen foran sine tilhørere. – Som I både kan se og høre, dur sådan noget her ikke. En slave har brug for regler for at kende sin plads og så han ved hvad han må og hvad han skal og ikke skal. I skal derfor udarbejde et regelsæt for jeres slave. Lad ham eller hende evt. selv rangordne dem. Rækkefølgen er ikke så vigtig, mere vigtig er det at slaven kan identificere sig med indholdet og måden at efterleve dem på. Jeres fornemste opgave er efterfølgende at holde slaven op på disse bud og straffe slaven iflg. disse bud. Et forlag til de ti bud kunne være:

Slaven skal:

  1. Stå til rådighed for sin Mistress
  2. Behage sin Mistress og give hende nydelse.
  3. Være underdanig
  4. Adlyde prompte
  5. Ikke selv tage initiativ
  6. Svare kort og ærlig uden at lyve
  7. Kun tale når man bliver spurgt
  8. Se bort fra egne behov
  9. Aldrig uden opfordring se sin Mistress i øjnene
  10. Være underdanig.

- Men som sagt, I kan selv lave jeres bud og rangordne dem som I vil, blot slaven har noget at forholde sig til. Slaven her skal straffes, han har ikke efterlevet sit bud nr. 2 om at behage sin Mistress, i dette tilfælde mig. Hans barbering var kritisabel og han titulerede mig ikke korrekt.
I kan lege med jeres slave som det passer jer indenfor de rammer I har aftalt før forholdet med slaven startede.

Madame vendte sig om mod slaven og nærmest hviskede, - Jeg elsker at lege med mine slaver analt. Slave vis os din slavefisse.
Morten vendte ryggen til forsamlingen, bøjede sig forover og trak nu sine baller fra hinanden så man kunne se hans stjerne. Han gøs, det var så fornedrende.
- Hm, Madame vurderede det hun så. – Men den pik irriterer mig, slavens lyster vedkommer ikke mig. Hun tog et stykke reb og lagde en besnøring omkring slavepikke og trak de to tovender ind mellem slavens ben og dernæst skråt ud til siden og op til taljen hvor hun bandt rebene sammen. Pikken lå nu nedad og bagud. Madame tog en oppustelig buttplug, smurte glidecreme på den og førte den langsom op i slavefissen. Med pumpen begyndte hun nu at øge dens størrelse inden i slavens anal.
Morten begyndte at stønne. Åhh han følte sig så fyldt ud.
Madame fortsatte med at pumpe yderligere et par gange.
Uhhh, det var som hans røv var spændt til bristepunktet. Pludselig mærkede han en snurren oppe i sit indre. Der var vibrator i den oppustelige. Han begyndte at ryste, og det brændte og snurrede i pikken som var trukket bagover.
Madame gik nu ind foran ham. Et par japanske brystklemmer blev påsat hans små lysebrune brystvorter, men ikke nok med det, Madame satte et par lodder i hver af dem. Trækket var næsten ulideligt.
Han nærmest gispede og stønnede af smerte og velvære nu. Han stod foroverbøjet og holdt ved en læderbetrukket bænk.
- Mistress Nanna, vil du varme din slave op, befalede Madame.
Nanna tog en spaltpisk og lod den glide kærtegnende ned af slavens ryg, hvorefter hun gang på gang lod den ramme sin slaves struttende baller.
Da ballerne begyndte at antage en svag lyserød farve, stoppede Madame Nanna.
Morten stod og virrede med hovedet. Den brændende fornemmelse i ballerne og brystvorterne, fik ham til at ønske at der ville komme flere, mange flere rap fra hans elskede Mistress Nanna.
- Så må det vist være nok med det tjatteri Nanna, start afstraffelsen. Og du slave, du tæller slagene, og da det ikke skal være for let for dig, tæller du de slag der kommer på venstre balle for sig, og dem på højre for sig. Er det forstået?
- Javel, Madame, svarede slaven højt og tydeligt, belært af sine tidligere fejl. Ved sig selv tænkte han, at det her ville blive svæ..   Huhh, det først slag var faldet og han begyndte at tælle..
1-2-3  1-2  4-5-6-7  3-4-5-6-7-8     8-9-10-11   9-10….  men pludselig kunne han ikke huske hvor langt han var kommet. Straffen faldt prompte, Madame gav pumpen i hans slavefisse yderligere et tryk så han gispede efter vejret, og så kunne han starte forfra med at tælle.
Gispende gennemførte han den vanskelige tælling denne gang. Da Mistress Nanna var færdig, hviskede han ”Tak for 50 Mistress Nanna”
Madame hviskede noget til Nanna, tog en ridepisk og gik om bag slaven. Nanna stillede sig foran slaven og løsnede besnøringen han havde forneden. Hun lod lynlåsen i sin lædertrusse glide ned og rundt. Der var nu fri adgang til hendes hellige kammer. Inden Madame startede afstraffelsen af slaven, fik han besked på at hver gang han nåede et rundt tal i sin tællen, måtte han skubbe sit lem op i sin Mistress, hverken før eller efter.
Madame løftede armen og lod ridepisken falde på slavens ende med et smæk. Et stort rødt mærke aftegnede læderflappen.
- 1, tak, Madame. Morten stod afventende. Dette havde han aldrig prøvet før.
Pisken faldt igen og igen, og da Morten sagde ti, lod han sit lem glide op i Nanna. Han mærkede hvordan hun var våd og parat til at tage imod ham. Han mærkede hvordan hun strammede sine muskler omkring hans lem og stødte uvilkårlig imod igen.
- For s………, Morten gav en vræl fra sig.
Madame havde givet ham et slag med ridepisken så det sang i hele hans krop.
Med et fast tag i hans hår, trak hun hans ansigt bagover, og hvæsede om han ikke havde forstået hendes ordre?
- Jo, Madame.. men jeg forglemte mig, undskyld Madame, det skal ikke ske igen.
Ti gange fik han lov at dyppe i Nannas våde lidenskabelige grotte. Det var så svært ikke at blive ved med at glide frem og tilbage i hende. Men hans ende brændte værre end ild nu.
Nanna gik lidt bort fra slaven, Madame trådte i stedet ind foran ham, og med et snuptag fjernede hun klemmerne på hans brystvorter. Atter hylede slaven op, da blodet løb til vorterne. Men Madame havde kun hån tilovers for sådan et klynkeri.
- Hvad er du for en ynkelig slave, kan du ikke engang tåle smerte, hvordan skal det så ikke gå nu hvor du skal smage spanskrøret tror du?
- Åh, Madame, kan jeg ikke godt slippe?
- Hvem har bedt om din mening? Desuden får du kun hvad du har gjort dig fortjent til, jeg vil nu tillægge straffen 1 slag for at tale uden at blive spurgt.
Slaven kneb øjnene sammen, parat til at tage straffen. Alligevel kom den meget intense smerte i den grad bag på ham da han efterfulgt af lyden af det susende spanskrør i luftet mærkede smældet på sine baller. Han stod nærmest på tæer for at klare smerten som knapt var aftaget, før han atter mærkede den afsindige smerte af spanskrøret. Febrilsk hev han efter vejret og spændte i alle muskler. Næste rap kom dog først da han atter var parat.
Slavens ende begyndte at farve op i rødt og blåt hvor spanskrøret trak striber efter slagene.
Tilskuerne nærmest følte med slaven da det 11. slag ramte ham med en kraft som affødte et grådkvalt skrig.
- Da det er første gang i har jeres slave med hertil, og da I ingen erfaring har med spanskrør får I ikke lov at bruge dette i aften, men nu er det op til jer at kontrollere jeres slaver og afstraffe dem med de metoder I har lyst, og jeg skal gerne være jeres supervisor. Og du Mistress Nanna, du skal tage dig kærligt af din slave nu, lad ham give dig nydelse, men husk, han må kun få nydelse når du tillader det.
Nanna nikkede og tog Morten ind i et tilstødende lokale. Hun satte farten op på den buttplug han stadig havde siddende, og hans pik stod stor og glinsende. De tumlede om på det store madras og Nanna satte sig op på pikken som spiddede hende dybt op.
Langsom begyndte hun at ride ham. Hun gav ham besked på at ælte hendes bryster. Hurtigere og hurtige gled hun op, ned, frem og tilbage over ham. Lidenskaben vældede op i hende, hun lænede sig forover og kyssede sin slave som lidenskabeligt lagde armene om hende mens hans lem spiddede hende gang på gang. Han bad om lov til at vende hende om, og fik tilladelsen, hvorefter han atter tog hende i besiddelse. Da hun var tæt på at få orgasmen, da kroppen sitrede og ilinger løb gennem hende, bad hun ham tage hende hårdt, rigtig hårdt.
- Det kan jeg ikke Mistress Nanna, stønnede slaven, så kommer jeg, og det må jeg jo ikke.
- Knep mig, det er en ordre, stønnede Nanna.
- Jamen, Mistress..
- Adlyd, og lad mig så mærke din slavesperm dybt op i mig.
Hendes vulgære ord pirrede ham i den grad, at han efter få hårde stød mærkede det rykke i pikken, og hans væsker fossede op i hans Mistress.
- Årrhhhh, det rykker i den, gispede Nanna og gennemrystedes i det samme af en vild og inderlig orgasme.
Længe lå de sammen og holdt om hinanden, inden de hånd i hånd vendte i til de øvrige, hvor Morten smilende stod og betragtede sceneriet.
Flere timer, adskillige rap og flere gode orgasmer senere, sad de i bilen i en forrygende snestorm på vej tilbage til rideskolen.
De var lykkeligt uvidende om den katastrofe der skulle indtræffe næste dag.

Lykkeligvis ved vi mennesker aldrig hvad morgendagen bringer, og sådan er det også her i juleeventyret på rideskolen.
Har du lyst til at læse mere, må du ind og læse den spændende fortsættelse i morgen.
Har du husket at deltage i dagens spændende konkurrencer om de mange flotte og frække præmier?