Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Nanna©
19. december

Resumé
Det blev jo en fræk og dejlig aften Nanna havde i klubben sammen med sin slave Morten og faster Tove alias Madame.
Vel hjemme trods den megen sne og frosten kravler Nanna i seng. Mæt på sex for en tid. Og vel uvidende om katastrofen som venter.

19. december – Katastrofe – Skrevet af Nanna.
Nanna og Ridelæreren sad som sædvanlig i køkkenet og nød formiddagskaffen. Udenfor dryssede sneen stille ned. I dag skulle de sidste forberedelser til julen på plads. Nannas mor havde hentet Alex så parret kunne få lavet de sidste ting i fred og ro.
- Hvis du nu skriver en indkøbsseddel, så vil jeg lige gå ned og se om vi kan åbne branddammen, så de unge mennesker kan få lov at løbe på skøjter i eftermiddag. Det har jo efterhånden frosset en del. Så tager vi ud og handler ind, finder et juletræ og køber gave til Alex ikke?
Nanna kyssede Lasse og nikkede bekræftende.
- Jeg er tilbage om en halv times tid.
Ridelæreren tog overtøj og støvler på, kyssede sin kone og gik ud i den frostklare dag.
Køkkenskabe blev åbnet og lukket og indkøbssedlen voksede og voksede. Nanna nød at skulle have familien juleaften, samtidig var det jo Alex’ 1 års fødselsdag så alt skulle være parat på forhånd, der var ikke tid til ordne de sidste ting om formiddagen den 24

- Nanna, Nanna, hjælp, Ridelæreren er faldet gennem isen i branddammen. Ring 112.
Fodermesteren stod hvid i ansigtet, og råbte ind gennem døren han havde revet op.
- Åh Gud, Nanna stod stiv som en saltstøtte, helt handlingslammet.
Fodermesteren fløj ind gennem døren, rev røret af telefonen. – En ambulance til rideskolen, ja, adressen….
- Hurtigt, find alle de tæpper I overhovedet har og kom med dem så hurtigt du kan. Nu! Han ruskede Nanna til hun reagerede, og væk var han.
Angsten hamrede i Nannas bryst, var Lasse død, hendes højt elskede Lasse. Febrilsk styrtede hun rundt og hev alle de tæpper til sig hun kunne finde. Hun flåede sin jakke ned fra knagrækken, jog fødderne i et par træsko og styrtede ud af døren.
Hun løb, så kulden stak som nåle i hendes lunger. Gang på gang tumlede hun omkuld i sneen, rejste sig og vaklede videre. Tårerne trillede ned af kinderne, uden hun ænsede det.
Længere fremme anede hun branddammen, og skimtede fire personer som siddende på knæ omkring en liggende person forsøgte at massere varme i hans lemmer.
Da hun kom nærmere så hun Ridelæreren. Han lå helt stille med lukkede øjne og læberne var blålige.
- Nej, nej, skreg Nanna og kastede sig ned ved siden af den mand hun elskede overalt i verden. – Kæmp skat, du må ikke give op, kæmp for fanden. Hun begyndte at slå på Ridelæreren med knyttede hænder.
- Nanna, Ridelæreren gispede, - åh Nanna, der er så mørkt og koldt. Et kort øjeblik åbnede han øjnene for så atter at glide ud i bevidstløsheden.
En person hev brutalt Nanna til side, rev tøjet af Ridelæreren og begyndte at pakke ham ind i tæpperne. De andre genoptog at gnide varme ind i hans lemmer.
I det fjerne hørte man ambulancens tuden. Nanna ænsede intet. Fortabt og hjælpeløs, sank hun sammen i sneen.
Snart efter blev Ridelæreren båret ind i ambulancen og en af mændene løftede Nanna op fra sneen.
Hulkene lagde hun armene om halsen på vedkommende og blev ved med at gentage at Lasse ikke måtte dø. Personen, fodermesteren, beroligede hende og sagde at det nok skulle gå. Han bar hende op til huset, og fik hende i tørt tøj, og kørte dem ind til sygehuset.

Tavs og indesluttet sad Nanna i bilen. Hende liv passerede revy. Hun tænkte på dengang hun for år tilbage var kommet til rideskolen som kontormus. Hvordan det viste sig at hendes chatven på nettet havde vist sig at være identisk med Ridelæreren. Hun huskede hvordan han havde gjort hende til sin den første gang. Huskede kampen med borgmesterfruen som havde været Lasses elskerinde i en periode. Huskede episoderne med borgmesterdatteren, vindueskiggeren, huskede alle de frække episoder. Midt i det hele dukkede en speciel episode op, om dengang de var i Jylland sammen for at købe heste. Hvordan de var indkvarteret på Grønnelund gods, og, Nanna smilede ud i tomheden, huskede hvordan hun havde stået på korset fikseret og parat til afstraffelse. Hele episoden stod pludselig meget klar………

Nanna stod lænket fast til korset, nøgen sitrende i spænding over det som ville komme. Pludselig bemærkede hun en lille plade i væggen foran sit ansigt. Hun studerede pladen nærmere og læste:

Jeg er slavinde, dette er mit kald.
Min Herres tilfredsstillelse er mit mål og jeg underkaster mig Hans vilje og lyst.
Min krop og min sjæl er mine arbejdsredskaber for at tjene Ham 100%.
Dersom jeg ikke stiller Hans behov og adlyder hans vilje og lyst, har jeg forbrudt mig og gjort mig fortjent til straf.
Lad min krop modtage sin fortjente straf i dette rum, på dette kors.

                                                                  Laura - Grønnelund Slot 1894

En slavindes kald, tænkte Nanna, men udstødte et gisp, da hun i samme nu blev ramt på sin ene balle af en pisk. Nanna drejede ansigtet og gispede forbløffet, da hendes øjne blev fanget af 3 munkeklædte skikkelser som stod tæt ved hende. 
Deres hætter dækkede det meste af ansigtet hvilket forhindrede Nanna i at se hvem personerne var. Noget sagde hende dog, at det sikkert var Ridelæreren og godsejerparret, men helt sikker var hun ikke.
Alle tre stod med en pisk i hånden. En paddle, en ridepisk og endelig en nihalet pisk.

- Du har forbrudt dig mod din Herres ordre, lød en dyb stemme, - Derfor skal du nu straffes jf. slottets ”Det Hellige Kald”
- Og jf. ”Det Hellige Kald” skal den ulydige tøs først afstraffes af den hun har forbrudt sig imod. Dernæst er det slottets hersker og herskerinde som vurderer hende hvor vidt hun nu er lydig og eftergivende, fortsatte en kvindestemme.
Den dybe stemme tog over igen, - Hvis dette er tilfældet bliver hun overdraget til sin Herre igen, i modsat fald skal der natten efter bedes for hende under åben himmel af slottets våbenbærere og højhellige mænd.
Igen tog kvinden ordet, - Du har mulighed for at sige fra nu og du kan frit køre herfra – eller du kan vælge at fuldføre processen og dernæst være din Herres undersåt i ”Det Hellige Kalds Klan” – Vi afventer dit svar!

Tankerne tumlede rundt i hovedet på Nanna. ”Det Hellige Kalds Klan”, hvad foregik der dog her! Noget vådt trillede ned af Nannas lår, atter engang forrådte hendes skød hende. Hun vidste hun kunne være tryg i Ridelærerens varetægt – Klan eller ej – og hendes krop næsten ønskede dette nye, dette spændende ukendte hun stod ansigt til ansigt med – ligesom Laura havde gjort før hende.

- Jeg ønsker at modtage min straf og hvad dermed følger, svarede hun højt og klart, en sitren i stemmen afslørede dog en lettere nervøsitet.
- Processen vil da begynde, svarede en tredje stemme – Ridelærerens.

En skikkelse kom hen til hende. Førte en kæde igennem et øje monteret på væggen. To klemmer blev fæstet til Nannas stive brystvorter, og kæden strammet op så klemmerne trak hendes brystvorter opad. Hvis hun bøjede i knæene ville de trække ubønhørligt hårdt i hendes allerede let smertende bryster, så hun måtte stå ret og ikke synke sammen under afstraffelsen. Kunne hun mon det?

To personer stillede sig på hver sin side af hende. Som på kommando begyndte begge at smække hendes baller, med flad hånd ramte de igen og igen. Hun mærkede hvordan varmen bredte sig i hende og nydelsen rykkede ind. Hun sank uvilkårligt lidt ned i knæ. Åhhh, hun havde glemt klemmerne på brysterne som nu trak hårdt i vorterne. Hun rettede sig op med et sæt for at mindske trækket i vorterne. Hun drejede ansigtet og kastede et hurtigt blik på sine ”munke” – fornemmede hun en smilende mund? Åh jo, de havde set brystkædens effekt.
Styrken i klapsene tog til. Højre, venstre, højre, venstre igen og igen sang slagene på hendes baller. Pludselig stoppede de og en hånd gled ind mellem hendes ben fra hver side. Fingre fandt ind mellem hendes skamlæber og stønnende overgav hun sig til nydelsen. Åhhh, to hænder som kærtegnede hendes køn – og det kaldte de en straf! -   Smakkkk ….
- Av, for p..... Nanna kunne ikke holde udbruddet tilbage. Et eller andet havde ganske uventet ramt hende. Hun havde ganske glemt tilstedeværelsen af den tredje munk.
- 100 rap, hørte hun Ridelæreren sige. – 25 med paddle, 25 med nihalet, 25 med ridepisk og endelig 25 med flad hånd til sidst.
Fingrene i Nannas skridt fortsatte med at pirre hendes klitoris.
- Tak Herre, stønnede Nanna
Paddlen begyndte nu taktfast at ramme snart den ene balle, snart den anden. Lydigt talte Nanna slagene som hun vidste det forventedes. – En tak, - to tak, men hendes tanker cirklede hele tiden om følelserne i sit skød. Imens slagene faldt havde fingrene fortsat deres kærtegn af hendes inderlår hendes skamlæber og i ny og næ gled en finger drillende hen over klitoris for hurtigt at forsvinde igen.
- Hvad sagde du? Paddlen stoppede dens dans på hendes ende.
- 22 tak, stønnede Nanna, optændt som hun var.
- Forkert, det sagde du også lige før. Sig mig står du og nyder det tøs! - Mine herskaber, stram hendes brystkæde yderligere.
Hastigt blev kæden strammet op, og Nanna måtte næsten stå på tåspidser for at udholde trækket i sine bryster. Hun kiggede ned ad sig selv og så det pirrende syn af sin egen velskabte krop – spændt ud i X og med opad tvungne bryster. Det trak sig uventet sammen i hendes skød, ved erkendelsen af at hun var slavetøs, og at ”deres” vilje, var hendes lyst. Hun var parat til fortsættelsen.
- Undskyld Herre, jeg blev lige revet med af stemningen, stønnede Nanna.
- Som straf får du fem hårde af paddlen, naturligvis oveni det 25, det kan måske lære dig at koncentrere dig om det du skal!
- Ja Herre, tak Herre, svarede Nanna.
Nanna lukkede fingrene om kæden som gik fra korset til hendes håndledsmanchet. Hun var klar til de hårde smæk.
… Svaaakkk…….
Det smak og brændte i huden da pisken ramte hende.
- Åhhhh – Eeeeennnn tak, gispede hun.
…Svaaakkk…….
- Arghhhhh. Nanna bed tænderne sammen – To tak, hun nåede næsten at fuldføre sætningen inden redskabet atter ramte hende med det velkendte ...svaaakkk og hun mærkede en bidende smerte på modsatte balle.
- Tre tak, rablede Nanna af sig og forsøgte at hive luft ind inden næste slag ville ramme. Åh, det sang i hendes indre nu, varme, smerte og….
…Svaaakkk…….
- Åh ja, fire tak.
…Svaaakkk…….
- Åhhhh. Nanna stod på tæer. Paddlen bed i hendes hud og huden føltes som ild. - Fem tak, stønnede hun. 
Hun fik et par minutter til at sunde sig i, så blev hun pludselig løsnet fra korset. 
Forvirret kiggede hun sig rundt. Hvad skulle der nu ske? Hun troede at hun skulle have alle 100 rap på korset, men det var tilsyneladende ikke tilfældet. Forbløffet så hun nu korset blive løsnet fra væggen og lagt ned i vandret stilling 80 centimeter over kælderens ujævne gulv.
Hun blev placeret liggende på maven på korset. Hovedet hang imellem hendes arme i korsets V-udskæring og brysterne deltes omkring krydset på korset. Arme og ben blev igen fæstet til korset.

En af de munkeklædte satte sig på hug ved hendes side og begyndte at gnubbe hendes brystvorter til de atter stod stive. 
Nanna lukkede øjnene og nød den stimulering det var. Så lang tid det varede, for en pludselig smerte fik hurtigt hendes øjne op igen. En klemme med et lod var blevet monteret på det ene bryst og få sekunder senere var også det andet bryst påført et sådant.
Nanna ville flytte lidt på sig, med det resultat at lodderne kom i svingning. Hun stønnede af smerte.
- Jaee, det er nok bedst at ligge stille hvis du vil beholde dine vorter indtil vi er færdige med dig, lød en kvindestemme, men derudover er vi træt af at høre på din stønnen og gispen, så derfor får du denne på.
En blød gummibold blev presset ind mellem hendes tænder og en rem blev lukket bag hendes hoved.
- Vær så god at hyle min kære tøz, lød en sarkastisk stemme. - Broder, vil De fortsætte afstraffelsen.

Den nihalede lynede ned over Nannas numse, igen og igen ramte den. Denne gang var hun dog fritaget for at tælle på grund af den ballgag hun havde i munden.
Det femogtyvende slag blev givet med ekstra styrke, og Nannas krop sitrede i smerte da lodderne i hendes bryster begyndte at gynge ved hendes bevægelse.

Så blev alt stille, ikke en lyd hørtes. Nanna spidsede ører, kunne det passe, var de gået, havde de forladt hende her på korset. Så hørte hun det, en let summen og en stønnen. Hun forsøgte at dreje ansigtet, men kunne ikke se for sit lange hår. Det lød som godsejerindens stemme.
- Uhmm ja, sådan ja...
Nanna rystede på hovedet imens hun forsøgt at holde resten af kroppen i ro for ikke at få lodderne i sving. Og det lykkedes hende da også at få håret væk fra øjnene denne gang. Ud af øjenkrogen så hun en kvindekrop sidde på en af kælderens hylder, arme og ben var spredt godt ud til siden. Foran kvinden stod en skikkelse med et massageapparat og legede med hendes drivvåde køn.
- Åh ja, åh ja, mere mere, ja ja ja..... åh jeg kommer åhhhhhhhh.....

- Hvem har tilladt dig at kigge. Ridelærerens bøse stemme lød højt og bestemt.
Hastigt fik Nanna hovedet ned på plads.
- Ingen Herre, absolut ingen, jeg tænkte bare at....
- Ingen har bedt dig om at tænke vel?
- Nej Herre, undskyld Herre.
- Broder vil du hjælpe med at vende tøzen om.

Lodderne blev taget af og Nanna skreg i vellystig smerte da blodet løb til hendes forpinte brystvorter igen.
Hun blev vendt om på korset og kort tid efter begyndte ridepisken de næste 25 rap af hendes krop. Bryster og inderlår stod for tur og et par rap faldt på hendes skød hvilket fik hende til at skrige av. Endelig var det slut og hun manglede kun de 25 med flad hånd. En talje blev sænket ned fra loftet. Nanna havde end ikke bemærket den tidligere. Hendes ankler blev nu fastgjort til hver sin side af stokken som sad i taljen, og taljen blev hejs op så hendes ben og bagdel var fri og kun hendes skuldre rørte korset.
Hendes bagdel var nu i hoftehøjde.
Hun mærkede en dejlig vibreren mellem benene og følte lidt efter en dildo blive presset ind i sin grotte.
- Du kan lige unde dig i at få orgasme.
Nanna svarede at det var forstået.
Hendes bagdel blev nu smækket. Hårde og faste slag fra to hænder ramte ubønhørligt de varme brændende baller igen og igen. Dildoen arbejdede fortsat i hendes indre. Hele hendes krop sitrede i smerte og lyst og da orgasmen pressede på ænsede hun hverken antal eller slag der blev hende tildelt men skreg, om det var smerte eller vellyst af orgasmens kramper vidste hun end ikke selv.

En lussing fik hende tilbage til virkeligheden.
- Hvad fanden er det du laver, hvem helvede har givet dig lov til at nyde og oven i købet få orgasme. Du er dog den mest uopdragne slavetøz der nogensinde har besøgt dette gods.
Godsejeren, for ham var det, stod ved siden af hende og så meget vred ud.
Nanna kiggede rundt og fangede Ridelærerens blik, men der var absolut ingen medynk at hente, han stod med armene over kors og så langt fra tilfreds ud.
- Nanna, du skuffer mig dybt, sagde Ridelæreren og fortsatte - jeg er nødt til at overlade til min broder og søster her at vurdere om der er håb for dig.
- Hr. Ridelærer, kære broder, din slavetøz har forbrudt sig adskillige gange i aften, protester, nydelse uden af få lov, nysgerrige blikke for at se hvad der foregår og endelig dette, orgasmen når det var blevet forbudt, jeg indstiller til at vi må tilkalde Det Hellige Kalds Klan til i morgen aften for at bede for denne pige.
- Hr Ridelærer, kære broder, det var godsejerindens stemme, jeg tilslutter mig førnævnte dom. Og dersom månen og stjernerne er hende nådig vil hun blive tilladt indvielse, i modsat fald er hun fortabt i årets gang.
Nanna så forvirret og overrasket fra den ene til den anden. Ridelæreren så hendes frustration og svarede forklarende:
- Der vil i morgen aften blive bedt for dig under åben himmel, dersom månen er dig gunstig og lyser på dig vil du blive tilgivet dine synder og indviet i klanen, i modsat fald vil du skulle vende tilbage til klanen og blive hånet for dine synder de næste 12 måner.
- Broder, Hr. Ridelærer, sagde godsejerfruen, vor dom er: Tilkald Det Hellige Kalds Klan, til ritual i morgen aften, ind til da, før hende over i det hvide rum.

Hvad er det hvide rum? Hvem og hvad er Klanen, og hvad sker der til indvielsen hvis månen er Nanna gunstig? Hvis du har lyst kan du læse den spændende fortsættelse her www.nannas.dk )

Var det hele nu slut. Nanna begyndte at græde. Skulle hun nu være alene med Alex.
- Rolig nu, du skal se det skal nok gå. Fodermesteren lagde trøstende en hånd over på Nannas arm.
Få minutter senere kørte de op foran sygehuset.
- Det er Nanna, Lasse Holms kone, forklarede fodermesteren sygeplejersken som kom ud for at tage imod dem.
- Fru Holm, De kan godt komme ind og besøge Deres mand, men kun et kort øjeblik. Han er udenfor livsfare, men hans tilstand er ikke helt stabil endnu, så det er vigtigt at han får ro. Det var i sidste øjeblik at de fik ham op af det kolde vand. Men gå nu ind til ham, men husk, kun et øjeblik ikke?
Nanna nikkede, åbnede døren og gik ind til Ridelæreren som bleg og forkommen lå i den hvide hospitalsseng, pakket ind i varmetæpper. Fodermesteren lukkede stille døren bag hende.

- Elskede, Ridelæreren hviskede da han så sin kone komme ind i rummet.
- Åhh skat, jeg var så bange. Hun kyssede ham blidt på munden
- Rolig nu, ukrudt forgår ikke så let, han forsøgte at smile til hende, men det blev kun til en grimasse. Fik de også den anden op af det kolde vand?
- Den anden, Nanna så undrende på ham, - der var da ikke andre end dig!
- Jo, der var en i rødt tøj ude på isen, jeg råbte til ham om isen var okay, og da jeg gik ud på isen for at snakke… ja så husker jeg ikke mere men jeg ved vi begge faldt i vandet. Ridelærerens øjne gled i.
Nanna kiggede forbløffet på ham. Skulle der være en mere som var gået igennem isen? Hun kyssede sin mand og listede stille ud.
Udenfor stod fodermesteren og ventede på hende. Hun fortalte ham hvad Lasse havde sagt. Men fodermesteren påstod hårnakket at der ikke var andre i vågen.

Hvad var det Ridelæreren havde set?
Var der én mere på isen, eller var det blot Ridelæreren som taler i vildelse.
Følg med i den spændende fortælling igen i morgen.
Har du husket at deltage i dagens konkurrence med de mange spændende flotte præmier?