Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Nanna©
20. december

Resumé
Heldigvis endte Ridelærerens vandtur i branddammen godt, om end det var på et hængende hår. Men halvt i søvne, halvt i vildelse begynder han at fortælle om at endnu en person skulle have været faldet i vågen. Hertil svarer fodermesteren at dét ikke er tilfældet. Men hvad er det så Ridelæreren har set?

 

20. december – Indrømmelser – skrevet af Nanna.
Det er da også noget værre noget det hele. Marie vred sine hænder. Ville det nogensinde blive som det var før. Nissemor gik ind til Magnus som lå i sengen, hans hud var grålig og hans vejrtrækning meget besværet. Stille satte hun sig ned ved hans side.
Det hele var jo startet dagen før lige efter morgengrøden…
- Jeg tager ud og løber på skøjter, Marie, sagde Magnus, - Vil du med?

 

Marie mente nu at hun havde nok at gøre med at få pakket de ting ned de skulle have med sig over på Langemarksgård, så det kunne ikke komme på tale. Der duftede dejligt af julebag i Maries køkken. Flytning eller ej, visse ting skulle altså laves. Da det nærmede sig frokosttid, begyndte hun at undre sig over hvor Magnus blev af, han plejede at følge sine rutiner punktligt. På den anden side set havde han hele tiden så travlt med at suse rundt oppe hos menneskene. Da klokken var ti minutter over spisetid, blev Marie for alvor nervøs. Hun trak i sine storuldne gråsokker og tog et stort uldent tørklæde omkring sig. Det var da også en værre snestorm der havde været om natten og når det så også frøs, jo hun skulle nok forstå at passe på sig selv.
Marie regnede ikke at færdes ude blandt mennesker i dagslys så hun havde taget et solidt pulver så de ikke kunne se hende. Ja, måske var det faktisk ved at blive lidt spændende at se hvad der skete rundt om i verdenen. Da hun nærmede sig branddammen, blev hun chokeret stående. Der var stor ståhej og biler med blink på holdt der også. Hun nåede lige at se Ridelæreren blive løftet på båre og ind i den underlige bil, inden de kørte væk med ham. Hun kiggede sig omkring, hvor var Magnus henne. Pludselig fik hun øje på noget rødt der lå ude på isen. Nå, behøvede han nu at smide med tøjet, det var da noget underligt noget at lade sin hue ligge der. Pludselig fik hun øje på vågen i isen og en halvkvalt gurglende lyd sted op fra hendes strube. NEEJJJJJJJJ….. Hun løb hen men stoppede i forsvarlig afstand til vågen og kiggede ud i det sorte vand.
- Åhhh, lød det pludselig tæt på.
Marie gispede og drejede rundt. Og der, der i den kolde sne lå hendes Magnus. Han forsøgte at kravle, men hans krop ville ikke lystre ham, og han sank udmattet sammen. At han havde været i vandet var hun ikke i tvivl om. Hans tøj var stivfrossen. Hastigt var hun hos ham, men da han så hende, sank han livløs om i sneen.
Marie fik ham op på skulderen, ligesom når de på nisseskolen slæbte melsække. Hun vaklede hjem til deres lille nøjsomme bolig og fik ham i seng.

- Må jeg få lidt mere cognac Marie, stønnede Magnus fra sengen.
Marie satte cognacflasken for hans mund og han tog en så stor sluk, at det fik ham til at hoste og sprutte. Lidt efter faldt han atter i søvn. Marie kiggede bekymret på ham. Han havde fået det lidt bedre siden i går, men hans grå farve i huden gjorde hende urolig.
Sidse! tænkte hun, jeg må have fat i Sidse, hun er troldomskyndig. Jeg ved jeg altid har forsvoret at bruge det stads, men nu skal det være.
Hun sendte vagthunden af sted efter Sidse, og mens hun ventede på hun skulle dukke op, blev det meste af køkkengrejet pakket ned, lige med undtagelse af det der skulle bruge.

- Hej søde, Sidse gav Marie et kram, - det er dog forfærdeligt det der er sket. Godt det da ikke gik helt galt, men lad mig nu se på ham.
Sidse begyndte at undersøge ham. Med en grankvist, trak hun linier ned over kroppen samtidige med at hun tog hans puls. Hun lagde en appelsin under hans hage for at checke lugtesansen. Stak med blågrannåle for at kontrollere reaktionen, og endelig bad hun Marie gnide næse med Magnus for at checke hans hjerte.
Marie bøjede sig ned og satte sin næse mod hans.
Magnus stønnede da næserne rørte hinanden.
- Hmm, Sidse rørte hans bryst. – Læg hans dyne over sengegærdet, vi skal have vendt bunden i vejret på ham.
Marie kiggede undrende på Sidse, men gjorde som hun sagde. Sammen fik de Magnus trukket hen over dynen så han hang over sengegærdet med hovedet nedad.
Sidse begyndte nu med flad hånd at slå Magnus på ryggen, og resultatet kom kort efter. Med en stønnen brækkede Magnus sig. Grimt og beskidt søvand væltede ud af munden på Magnus og ned på gulvet. Han stønnede af lettelse da der ikke kom mere, og Sidse fik ham tilbage i sengen. Hans ansigtskulør var mærkbart forbedret, og med et suk faldt han i en dyb søvn.
- Nu er det vigtigt at du er i hans nærhed. Sæt dig på sengekanten, snak til ham, selv om han ikke hører dig, det vil gøre ham tryg og hurtigere rask. Vi må håbe han er i god bedring, vi skal nok komme og hjælpe jer med at flytte i morgenaften, og kan Magnus ikke, så klarer vi det jo nok. Når vi har hundene til hjælp skal det nok gå.
Sidse tog afsked med Marie og den sovende Magnus og vendte tilbage til Langemarksgård.

Marie tørrede op på gulvet og satte sig ned ved siden af Magnus.
De var gået så skævt af hinanden det sidste års tid. Hun tænkte tilbage, blev varm om hjertet, strøg Magnus over håret, og begyndte så at snakke til ham som om han kunne høre hende…

… - Åh Magnus, jeg ved at det er gået skævt for os i en periode, men jeg har jo ikke sagt nej til dig fordi jeg ikke elsker dig mere. Jeg har så meget lyst, Marie sukkede, … men grunden til at jeg ikke kan give slip og udleve mine drømme og fantasier skyldtes flere ting. Dybt i mig, tilbage fra mine unge dage, brænder der langt inde i mit hjerte og underliv en flamme, der næres af lyster og fantasier, noget jeg tidligere nød at være bevidst om, og som jeg fornøjede mig med, sammen med en ungdomskæreste. Men netop han, satte en stopper for min erotiske lyst og nysgerrighed. Vi havde ellers leget mange sjove og spændende lege sammen, men en dag gik det galt. Vi havde været ude hele dagen på husholdningsskolen, det var weekend og vi nød at kunne færdes sammen uden overpriornissernes vagtsomme blik. Nis havde fået fat i en store træbalje som vi havde fyldt med dejligt varmt vand og duftende olie og sammen smed vi al tøjet og kravlede ned i det varme velgørende vand. Sådan lå vi arm i arm et stykke tid og nød velværen og den afslappende olie, og langsomt vågnede vores lyst til hinanden. Vores fingre begyndte at gå på opdagelse på den hinandens kroppe, kærtegnende, legende. Vi kyssede lange våde dybe lidenskabelige kys, hvor tungerne legede og kildede. Snart steg lidenskaben imellem os. Hænder og tunger blev mere og mere nærgående og krævende. Og det var netop når vi begge var voldsomt trængende efter hinanden, at vi ofte pirrede hinanden, ved at fortælle om vores hede tanker og fantasier, ting som vi godt kunne tænke os at udleve. Men denne weekend gik det galt. Vi piger på husholdningsskolen snakkede selvfølgelig om hvad ungnisserne havde mellem benene. Vi havde alle sammen mere eller mindre haft et forhold og vores fantasier tog fart. Flere af nissepigerne havde prøvet at beføle hinanden og så snakkede vi om, om ungnisserne også rørte hinanden. Den dag i træbaljen fortalte jeg Nis, at jeg havde en fantasi om at det kunne være frækt for mig, nissepige, at se ham sammen med en anden ungnisse. Jeg syntes det var frækt når hans nisselem kørte ud og ind af mig, men hvordan mon det ville se ud hvis det var på en anden ungnisse. Åhh, det var jo kun fantasier… men.. tårerne trillede ned af Maries kinder nu… han blev så vred som aldrig før. Kaldte mig ludernisse, billignisse og det der var værre. Det kom som et chok for mig at min kæreste kunne reagere sådan - sige sådan om mig - fordømme mig på denne måde. Han som ellers nød min frække og livlige fantasi. Men denne gang var jeg altså gået over strengen og hans reaktion sårede mig som jeg aldrig var blevet såret før. Det blev enden på det forhold, tilliden blev aldrig genoprettet mellem os. I lang tid havde jeg ikke nogen kæreste. Ikke at der ikke var bejlere nok, men jeg var bange for at såre flere og lade mine følelser komme til udtryk – sæt nu jeg også skræmte dem væk!
Men jeg lod som ingenting og førte mig frem, ja du husker nok den aften til ballet hvor jeg endte i dine arme… Marie snøftede smilende..  Men efterfølgende måtte du også være meget ihærdig før du fik lov, og jeg var hele tiden meget opmærksom på ikke at slippe sine erotiske følelser og fantasier løs. Hvad ville du ikke sige? Men så blev vi gift og fik Tilde, Trisse og Theis. Husker du, trillinger, sikke en sensation. Men jeg fortalte dig aldrig at den kvindelige nissedoktor gav mig noget pulver. Mine erotiske lyste måtte jeg have dæmpet, jeg var så angst for at miste dig skat…. Marie lod hænderne glide ned over Magnus kind.
Og det gik jo så rigtig godt i nogle år, men til sidste års Nisseting skete der noget. Jeg har aldrig fortalt dig det, turde ikke, havde ikke lyst, bildte mig ind at det ikke betød noget. Nu ved jeg det var forkert. Du var ude og danse med hende den lille Nille med de yppige fortrin, og pludselig var I ikke at se nogen steder. Hvad lavede I, hvor var I, jalousien rasede i mig, og da jeg gik rundt og ledte var der pludselig én som tog mig i armen og sagde at vi skulle danse. Nis, efter alle disse år, var han der pludselig igen. Og det var som om tiden havde stået stille. Mens vi dansede fortalte han, hvor tit han havde tænkt på mig, hvor frækt vi havde leget. Gå med mig ud, sagde han, din mand er jo alligevel ude med hende den lille dulle. Og så tror jeg alt slog klik i mig da han sagde det. Han trak af med mig. Kælderen i det gamle teater hvor Nissetinget blev holdt havde mange rum. Han trak mig med ind i et rum og skubbede døren til. Han trak min røde kjole ned over mine skuldre, blottede min bryster og sagde at de var smukke som dengang og lod en finger glide kærtegnende fra min hage ned over min krop. Da han bad mig slikke sig, var alt gammelt nag glemt. Da han var lige ved at komme sagde han at jeg skulle indtage hundeposition, så han kunne kneppe mig som den liderlig nissetøz jeg var. Jeg skammer mig sådan over mig selv, men jeg nød det. Nød at mærke hans store lem glide ud og ind af mig. Da han kom, kunne jeg ikke andet end følge ham. Da vi havde fået luft, kunne det ikke gå hurtig nok med at komme i tøjet. Da vi nærmede os salen hviskede han at det var en god nisseluderfisse jeg havde. Og så var det jeg fik øje på dig og Nille som sad og snakkede med ældstenissen, jeg vendte mig om mod Nis med hævede øjenbryn og spurgte om ikke han havde set dig ude med Nille. Han grinede bare af mig og svarede at jeg stadig var en nem lille overliderlig nisseluder..
Åh Magnus, jeg skammede mig sådan.. Marie hulkede.. Aldrig, aldrig skulle min lyst få lov at bestemme over min krop igen.

Marie mærkede en hånd på sin arm, og kiggede op. Magnus lå med store øjne og så på sin kone.
- Jeg elsker dig Marie, uanset hvad der er sket, det skal du vide.
- Åh, undskyld Magnus, Marie kastede sig hulkende ned i Magnus arme som blidt strøg hende over håret.
- Marie i den øverset skuffe, der ligger dildoen, hent den og lad mig se dig lege med dig selv. Er du slet ikke klar over hvor meget jeg nyder det.
Marie rystede på hovedet men rejste sig alligevel, og hentede dildoen. Hastigt klædte hun sig af, førte dildoen ned mellem sine ben og trykkede på knappen. I mørket lå Marie og lod sine lyster og fantasier kommer frem fra dybet, hvor de længe – alt for længe – havde været gemt. I mærket mærkede hun den varme kilderen vende tilbage som en kær gammel bekendt, der omfavnede hende i et langt dejligt velkomstknus. I morgen vil jeg langsomt vise mit gamle jeg for Magnus – friste ham med ... ideer begyndte at tage form i Maries hoved... og i det samme gennemrystedes hun af en tiltrængt og livgivende orgasme. Bagefter trak de dynen om sig og faldt i søvn på trods af at klokken kun var 15.

 

Måske en afgørende udvikling i Marie og Magnus liv. Hvorfor skal man altid være lige ved at miste for at indse hvor meget personen betyder for én.
Har du husket at deltage i dagens frække konkurrence?