Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Nanna©
21. december

Resumé
Sidses besøg var livgivende i mere end én forstand. Magnus som også havde været en tur i branddammen sammen med Ridelæreren, havde det skidt. Sidse får ham til at kaste søvandet op og han falder i søvn. Mens han sover sidder Marie ved hans seng og fortæller om sig selv, og det var nogle grimme sandheder der kom frem. Men Magnus som ikke sov helt tilgiver hende. Mon ikke det løsner op nu?

21. december - Opbrud - skrevet af Nanna
- Og så forholder De dem i ro de næste mange dage. Lægen kiggede på Ridelæreren med et bestemt blik.
- Men der sker vel ikke noget ved at jeg går i stalden, vi får håndværkere som skal i gang med at brække gulve op, og så skal vi i gang med en større renovation fra i morgen.
- Det vil være meget uklogt af Dem, deres lunger er meget sårbare efter den omgang, og skal De undgå en lungebetændelse så forbliver De inde!

Ridelæreren kiggede tvivlrådigt på Nanna. – Jamen så er det jo nok bedst at vi udsætter arbejdet til efter jul.
- Ja, hvis I spørger om min mening, absolut. Og De, lille dame, overlægen kiggede på Nanna, - De søger for at han får noget varmt at drikke, er klædt godt varmt på og ikke går ud, så skal det nok gå.
De lovede begge at de nok skulle passe på.
På vej hjem fra sygehuset ringede Ridelæreren rundt og det blev besluttet at opgravningsarbejdet skulle udsættes til efter nytår.
Hjemme i boligen var der fyldt med blomster fra mennesker fra nær og fjern der ønskede god bedring.
- Nå min ven, Ridelæreren smilede til Nanna. Nu vil jeg så gerne serviceres de næste mange dage, og jo mere kreativ du er… desto bedre. Han smilede et lille frækt smil som blev til en grimasse, da han i det samme kom til at hoste. – Men måske ikke lige i dag så…… altså den kreative servicering.
Nanna kyssede ham og fik rettet til i stuen med dyne og hovedpude så han kunne være en del af familien alligevel.

På samme tid hos nisserne….
- Vi har fundet det, vi har, vi har fundet det. Sidse og Kalle kom pavestolte springende ned ind hos Marie og Magnus. - Ovre i den nye stald i melasserummet, der er der et kartoffelkælderlignende rum nedenunder som ikke bliver brugt til noget, vi tror de har glemt at de har det. Der er varmt derovre, og så ligger det, så I kan komme ud og ind uden de store problemer. Hvis vi nu flytter alle de ting derover nu som I ikke skal bruge, så er der ikke så meget der skal med til Langemarksgård.
g de havde haft en rolig nat hvor de tæt sammen havde ligget og hvisket sammen.
- Ja, bliv du nu bare og pas på Magnus, så tager vi de ting du stiller frem til os.

En hektisk aktivitet sydede nu hos nisserne og i løbet af kort tid var alt flyttet. At deres hjem slet ikke skulle rives ned her og nu, vidste de jo intet om. Senere samme dag var de blevet indkvarteret på Langemarksgård.

Marie sad og snakkede med Magnus som stadig lå i sengen om end han næsten havde fået sin normale kulør i kinderne igen.
- Nu vil jeg gå ud og lave aftengrød sammen med Sidse, så kan Lucia komme ind og underholde dig. Marie blinkede frækt til sin mand, som brummede at i hans tilstand skete der altså ikke så meget.
Lidt efter kom Lucia ind.
- Hej nissemand, hvordan har du det?
- Jo tak, din lille fræknisse, og hvad med dig, får du oplevet noget frækt.
- Næh ikke sådan lige pt., men jeg har lige fået brev fra husholdningsskolen om at jeg er optaget til marts og skal være der til november, det bliver frækt.
- Frækt, nååå det er vel nogle seriøse ting I skal lære?
- Nej, nej, det vil sige jo, men de har fået noget helt nyt på programmet nu. Sexualundervisning.
- Sexualundervisning, Magnus rømmede sig, men tænkte, at det måske var meget godt.
- Ja, Tulle min veninde går jo på husholdningsskole nu og hun har lige sendt post, skal jeg læse det højt for dig, det er godt nok ret langt. Lucia kiggede spændt på Magnus som nikkede til hende.

- Okay, men det er altså ret frækt, så er du advaret. Hun trak brevet op af kjolelommen, satte sig bedre tilrette på taburetten og satte benene op på sengen. Magnus stønnede, forbistrede frække nissetøz, sad hun ikke der med letspredte ben og så uden trusser på. Hastigt kiggede han bort og lyttede til indholdet af Tulles brev…..

Hej Lucia.
Nu skal du bare høre. Som du ved er jeg jo på husholdningsskole, men der er sket noget meget spændende, fnis, du må bare love mig ikke at fortælle det til nogen, det er nemlig meget hemmeligt og meget forbudt. Vi får sexualundervisning, det er noget helt nyt.
1. gang kom overnissen Maxima ind til os piger. Hun befalede os at tage alt vores tøj af og så skulle vi kigge på hinanden. Nøj Lucia, hvor er vi bare forskellige, store bryster, små bryster, tykke, tynde.
Så skulle vi prøve at røre ved vore egne brystvorter og se hvad der skete. Jeg siger dig, mine struttede lige ud i luften. Dernæst skulle vi prøve at røre ved hinandens. Wow, det var som ild da en anden nisse rørte mine. Så skulle vi prøve at puste på dem, putte isterninger på dem, sutte på dem, bide lidt i dem, smække lidt på dem. Det var bare så vildt.
Så kiggede vi på om vi havde hår under armene og så prøvede vi alle at barbere det af. Så kiggede vi på vores ben. Nogle havde lyse hår, andre mørke hår på dem, og så fik vi at vide at dem kunne vi også barbere af hvis vi havde lyst. Og så kommer vi til det virkeligt frække, nissefissen. Maxima gav os et spejl hver så vi kunne se hvordan vi så ud nede mellem benene. Av mand, jeg anede ikke jeg havde 3 huller. Vi skulle prøve at røre ved os selv. Mest spændende var det da vi skulle røre ved en lille knop. Ih altså, det gav et helt ryk i mig, så dejlig var det. Der var selvfølgelig nogen af nissepigerne som var lidt erfarne og de gav sig til at sidde og gnide frem og tilbage. Da vi spurgte dem om hvorfor de gjorde det fortalte Maxima os, at det var en af de måder der gjorde at man kunne få en dejlig følelse i kroppen som hedder orgasme. Vi ville selvfølgelig alle sammen prøve at få orgasme og jeg siger dig Lucia, pigerne sukkede og stønnede og nogen lå og vred sig, men det var nu ikke så mange som fik den der orgasme, men Maxima sagde til os at det var helt okay, vi skulle bare øve os, så nu øver vi næsten hver aften.
Bagefter viste hun os noget, som hedder en fornøjer, sådan en kunstig én. Hun sagde at sådan så ungnissernes udstyr mellem benene ud. En af nissepigerne fik blanke øjne, og spurgte om hun måtte vise hvad den skulle bruges til, og det fik hun så lov til.
Hun lagde sig ned og langsomt så vi alle kunne se det, førte hun tingesten ind mellem sine ben. Og så forsvandt den op i hende. Vi gispede, det var jo magi, men så brød Maxima ind og fortalte os at det var fordi vi jo havde et skjult rum oppe i os. Litte begyndte at føre fornøjeren ud og ind i sit skjulte rum og snart efter begyndte hun at stønne. Skræmte veg vi tilbage, hvorfor gjorde hun det når det gjorde ondt, men Maxima sagde at det ikke var fordi det gjorde ondt, men fordi det gjorde godt. Men da hun skreg højt lidt efter og vred sig var vi i hvert fald flere som var overbevist om at DET troede vi ikke på.
2. gang vi havde sexualundervisning havde Maxima taget en ungnisse med. Han tog tøjet af, og for første gang så vi det som vi havde snakket sådan om, kugler og stang.
Maxima tog fat i mig og spurgte om jeg ikke havde lyst til at røre ved ham. De andre skulle i hvert fald ikke se jeg var genert, så jeg gik frem og greb fat i hans kugler. Hold da op han skreg op, og så fik jeg at vide at man skulle gøre det forsigtig og det måske især var stangen man skulle lege med. Og ved du hvad Lucia, så begyndte den at vokse i hænderne på mig. Jeg var sikker på at det var nisseri. Til sidst var den lang og hård. Jeg kiggede på ungnissen og jeg kunne se at han nød min behandling af ham. Stille og rolig begyndte jeg at køre hånden frem og tilbage over den, men så afbrød Maxima mig og sagde at de andre også skulle prøve. Men ungnissens øjne blev ved med at følge mig. Det var som om der var noget magisk mellem os.
Til sidste fortalte Maxima, at der indeni hans kugler lå noget som kunne gøre os gravide, men kun hvis det kom op i vores skjulte rum. Det kunne vi ikke rigtig forstå og så fortalte hun os at nisserne fører deres stang op i nissepigernes rum kører frem og tilbage nogle gang og så kommer der sådan noget hvidt noget ud af den så man kan få nissebørn.
Nå men nu til det allerbedste. Næste dag mødte jeg ungnissen igen. Vi kunne ikke få øjnene fra hinanden. Vi vidste begge hvad der skulle ske og så gjorde vi det om aftenen i snedkerværkstedet da de andre var gået. Det gjorde altså lidt ondt da han skulle op i mig, men han sagde at sådan var det altid med nissepiger første gang. Men da han så begyndte at køre frem og tilbage med den, Lucia, wowwwwwww mine brystvorter strittede uden jeg havde pustet på dem og så begyndte jeg også at stønne ligesom Litte havde gjort. Så pludselig trak han den ud og tissede sådan noget hvidt på mig. Jeg spurgte ham hvad det var men han smilede bare til mig og svarede at det var noget jeg ikke havde godt af. Kære Lucia, hvad mon det var, kan du hjælpe mig. Og lige til sidst, tror du der er nogen mulighed for at jeg må komme og holde juleaften sammen med dig. Jeg har ikke rigtig mulighed for at komme hjem fordi der er så langt, så det ville være lettere hvis jeg måtte være hos dig. Kærlig hilsen Tulle

- Og ved du hvad Magnus, Sidse har sagt okay. Og ved du hvad…… så skal vi da lære hende hvad det der hvide tis er ikke sandt?
Lucia satte uden tøven hånden ind under Magnus dyne og fik fat i en stang så hård. Erobringen af Tulles mødom havde i den grad pirret Magnus så han nu lå med en megastiv stang under dynen.
- Nå da da….. måske jeg skulle undersøge det der hvide noget.. Lucia kravlede ind under dynen og snart mærkede Magnus hendes varme våde læber omslutte sit lem. Som hun da kunne suge ham. Op og ned gik hovedet hele tiden. Satans nissetøz hun kunne bare det der og pirret af situationen begyndte det at spænde i hele skridtet på ham. Hans hænder gled ned under dynen og greb hendes hue, og nu var det ham som styrede forløbet. Hans lænd bøjede og strakte sig så hans fornøjer gled ud og ind af hendes mund og snart, snart mærkede han krampen, forløsningens krampe i kuglerne. Mærkede hvordan de trak sig sammen for at sende ”det hvide” op og ud i Lucias mund.
Åhhhh han stønnede og sank udmattet sammen i sengen. Det var hårdt.
Lucia dukkede frem fra dynen og hviskede at nu kunne han sove godt. Og så gik hun tilbage til køkkenet.

Hovsa, var det mon nu helt i tråd med Magnus og Maries aftaler det som skete der? Og hvad er det lige nøjagtig Lucia vil lære Tulle, og kan Ridelæreren nu også forholde sig helt i ro?
Har du for resten husket at besvare julekonkurrencen?
Husk at du kan sende ultrafrække julekort fra www.kinkycards.com kvit og frit. Kan du lide julenovellen her, så send mig da gerne et julekort med modtager admin@nannas.dk