Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Nanna©
22. december

Resumé
Ridelæreren er udskrevet fra sygehuset efter han var så uheldig at falde gennem isen på branddammen og blev reddet på et hængende hår. Han har forbud mod at komme udenfor i vintervejret for at beskytte sine lunger, som ikke må udsættes for kulde. Dette har medført at arbejdet med at brækket gulvet op i den gamle stald er blevet udsat.

Det ved nisserne Maria og Magnus ikke noget om, og de er flyttet over på Langemarksgård til Kalle, Sidse og Lucia. Det lykkedes dog at finde et nyt sted at bo forinden, men da Magnus også faldt i branddammen samtidig med Ridelæreren, har han brug for ekstra pleje, og den får han i rigt mål af Lucia, som er lidt lun på ham. Magnus og Maries forhold er forbedret væsentligt, og det er afklaret, hvorfor hun har taget afstand fra ham igennem længere tid. Men fra at fortælle hvad der er galt, og til at genoptage sit sexliv, ja der kan være langt.

22. december – Afklaring – skrevet af Nanna
- Må vi komme indenfor?
Udenfor på trappen ved Nanna og Ridelærerens hus, stod Monica og Peter med to pakker.
- Ja, selvfølgelig, hvad tænker jeg da på, kom dog indenfor. Nanna var målløs. Hun var stadig rystet over Peter opførsel sidst han var der, og ikke mindst over Monicas voldtægt, som havde skabt så grimme skår i deres forhold. (Kan læses her 4. dec og 5. dec)
- Ja vi…. Peter kiggede på Monica med et blik som man kun ser hos nyforelskede… vi ville gerne lige give jer en lille ting hver. Peter knugede Monicas hånd.
De gik ind i stuen hvor Ridelæreren lå på sofaen. Hans pakke indeholdt hele serien fra O’s historie og med et stort smil sagde de at så havde han lidt at blive inspireret af og hygge sig med nu hvor han skulle holde sig i ”ro”.
Nanna fik bogen om kvinders frække fantasier samt en juledekoration.
- Bogen skal du have fordi du lagde ører til mit brok og oplevelser fra Sverige.
- Ja, svarede Monica, og fordi du ikke bebrejdede mig min lyst, da jeg fortalte om Jørgens voldtægt af mig og om de to chauffører som fik lov at deltage.
Nanna måbede. Noget tydede på at parret havde fået talt ud i mellemtiden.
- Jeg sætter lige kaffe over, så tror jeg at der er noget I skal fortælle. Og mens Nanna lavede kaffe, dækkede Ridelæreren bord og fandt en lille skarp til kaffen.

- Ja, sagde Peter. Da jeg kom hjem herfra Nanna, sagde jeg jo at jeg ville fortælle Monica det hele, men jeg havde alligevel mistet modet og lysten. Jeg vidste jo at vort forhold ikke ville kunne holde til det. Så jeg tog i byen med nogle gamle venner og kom først hjem næste dag, og sov til lagt ud på eftermiddagen.
- Og det var så der hvor du ringede Nanna, fortsatte Monica. Og jeg gik resten af eftermiddagen og tænkte over dine ord. Hvor var du snu Nanna, du kendte Peters problem, og alligevel kom du med et forslag som kunne gavne os begge uden at bryde fortroligheden.
Peter gav Nanna et knus og Monica fortsatte. – Peter var i et nogenlunde humør da han vågnede og efter han havde fået en kop kaffe, sprang jeg ud i det. Jeg fortalte at jeg ikke havde fortalt ham hele sandheden med den voldtægt, at der havde deltaget de to truckere, og at jeg til stor skam havde nydt at blive misbrugt og domineret.
Peter tog ordet. – Jeg troede ikke mine egne ører. Misbrugt og domineret. Min lille søde Monica. Men det beviser jo bare at man ikke kender en person til bunds efter bare 1 års tid. Da hun grædende fortalte mig at hun skammede sig over sin lidenskab, blev min samvittighed mere end sort, så nu skulle det hele frem, koste hvad det ville. Jeg fortalte om Agnetha og Silvia fra Sverige, fortalte om hvordan jeg nød at blive brugt, men især bruge dem, to kvinder lidt op i alderen der bare ville det hele.
- Og mig som troede, at Peter var til det søde vanillesex, jo vi blev klogere den eftermiddag. Og naturligvis endte det hele i hed sex inde i sengen. Peter hentede reb og bandt…… nej, det er for intimt, det vil jeg ikke fortælle, men ja, vi fik leget med noget af alt det frække som vi hver især havde drømt og fantaseret om, og nu har vi været i swingerklub sammen!
Nanna og Ridelæreren kiggede forbløffet på parret. De havde så sandelig ikke spildt tiden de to.
- Monica, følg med ud i køkkenet, jeg skal i gang med aftensmaden. Bliver I for øvrigt ikke og spiser med? Nanna kiggede spørgende rundt, og glade smil bekræftede at det ville de gerne.

- Monica, det skal jeg altså høre noget om, frittede Nanna, da de var alene i køkkenet. Mændene blev i stuen og legede med Alex som kom noget hurtigt rundt nu hvor han kunne gå ved bordene.
- Høre hvad, svarede Monica uskyldigt.
- Ja, hvad der foregik i den der swingerklub, svarede Nanna.
- Jamen, efter vi havde dyrket hed sex den dag, var vi slet ikke til at stoppe. Naturligvis var der plads til en eller flere ekstra i vores sexliv, når det nu var noget vi tændte på begge to. Først prøvede  vi lige nogle kontaktannoncer, men enten var de ikke lige noget for os, eller også var de ikke hvad de udgav sig for at være. Og så en dag sagde Peter, at han syntes, at vi skulle tage i swingerklub, han havde fundet ud af, at der var par-aften og…… han havde faktisk allerede tilmeldt os. Nanna, jeg var altså nervøs. Først at være nøgen overfor ukendte mennesker, og så dernæst at blive brugt af nogen man måske ikke kender eller ikke kan se. Monica smilede et vidende smil.
Men vi tog af sted og blev modtaget af værtsparret, som viste os tilrette. Der var tilmeldt 34, så vi var jo ikke helt alene. Vi fik et skab og håndklæder, og så klædte vi om. Jeg var i gennemsigtig top, g-streng og en kort gennemsigtig nederdel. Vi kom ind i et lokale hvor alle sad og nød en drinks og talte med hinanden. Vi faldt hurtig i snak med de andre par. Peter spurgte mig, om der var nogen jeg ikke ville bryde mig om at være sammen med, og jeg udpegede et par stykker, som ikke tiltalte mig. Kl 21 lød en klokke. Det var tegn til, at legen kunne begynde. Peter gav mig et blindfold på og bad mig forholde mig roligt. Lidt efter kom han tilbage og førte mig ind i et andet lokale. Jeg blev lagt ned på en stor dejlig madras. Jeg kunne høre mennesker omkring mig der talte og hviskede.
Pludselig mærkede jeg hans tunge mod mit køn. Han slikkede mig vidunderligt og jeg mærkede hvordan jeg bare blev mere og mere våd. ”Nyder du det?” hviskede han pludselig i mit øre. Jeg fór sammen, han kunne jo ikke både hviske og slikke på én gang. ”Hvem…!” spurgte jeg, men blev tysset på og fik bare at vide, jeg skulle nyde og tage i mod det, som skete. Pludselig mærkede jeg én der stillede sig overskrævs på mig, og pludselig fik en varm blød pik ind mellem mine læber. – Slik ham stiv skat, hviskede Peter i mit øre. Manden, som slikkede mig forneden, labbede mine safter i sig samtidig med, at jeg nu lå og slikkede en mand, jeg ikke anede hvem var. Jeg mærkede hans præsperm, den salte væske, som fortalte mig, at han kunne lide mit mundarbejde. Peter begyndte at nulre mine bryster. Han tog min hånd og lagde den omkring endnu et lem og endelig den anden hånd som han lagde omkring sit eget lem. 4 mænd Nanna, i guder det var vildt, og den der tunge i min fisse gjorde mig gal af lidenskab. Lige før jeg kom stoppede Peter dem med orden. ”De Herrer, luderen er Deres, brug hendes huller som I har lyst!”
De trak mig rundt og placerede mig ovenpå en af mændene, og jeg mærkede han store stive lem skubbe mine våde skamlæber til side. Og så kommer det vilde Nanna. To af mændene tog fat i hvert af mine lår og begyndte at løfte mig op og ned. Jeg var en kneppemaskine for en liderlig mand, som lå og stønnede, at det eneste jeg ville, bare var at blive voldskneppet af mange mænd, og om ikke det var sandt. Jeg stønnede at det var rigtig. De ruskede mine bryster og råbte til mig, at jeg bare var en billig luder, som skulle kneppes, og jeg svarede igen med et jaaaaaa. Men så blev min mund lukket med en stiv pik. Vedkommende tog fat i mit hår, trak mig hårdt ind over hans stive manddom, som han hidsigt kørte ud og ind af min mund. Jeg mærkede hvordan han voksede i munden på mig og jeg vidste at han snart kom. ”Slug min sperm din tøjte!” stønnede han. Svare kunne jeg ikke men blot tage imod, da det lidt efter væltede ind i munden på mig.
De to mænd løftede mig af manden under mig og en ny lagde sig parat. Hans pik var ikke så lang, til gengæld var den noget tykkere og jeg var bare fyldt helt ud. ”Rid min pik, lille pige” hviske en hæs ældre stemme. ”Jeg har ikke fået noget siden Magda døde” Det var så hammerfræk, her sad jeg ovenpå én, som garanteret var ældre end min far og kommanderede mig til at ride ham. Jeg begyndte at vrikke frem og tilbage, men da jeg kom bagud, mærkede jeg en pik ramme min baller. Hver gang jeg bevægede mig bagud, kom den tættere og tættere på. Jeg blev lidt nervøs, for hvilken størrelse det mon var, men da den lidt efter lidt begyndte at glide ind, mærkede jeg, at den var lige tilpas. Atter var jeg fyldt ud i begge huller. Mine skamlæber gled frem og tilbage samtidig med pikken dybt i mig. Jeg hørte de to mænd stønne og mærkede dem vokse i mig. Pludselig mærkede jeg en hånd på mit klit, og Peters lidenskabelige hæse stemme der hviskede, at jeg godt måtte komme nu. Hans hurtige bevægelser samtidig med de to pikke i mig gjorde at jeg eksploderede kort efter. Hele min krop trak sig sammen i lidenskabens kramper. Manden under mig stønnede, at jeg var lige så stram så en jomfrufisse, og med en halvkvalt stønnen kom han. Manden bag mig var endnu ikke kommet. Han trak sig ud af mig, rullede kondomet af og bad mig slikke ham færdig. Han foretrak varme bløde læber, sagde han fortroligt til mig. Jeg onanerede og slikkede ham til han kom, men det skulle ikke være i min mund, han nød at se sin sperm løbe ned af kvindebryster stønnede han og kom lige efter. Nu var vi alene, fornemmede jeg og Peter trak mit blindfold af og hviskede, om det havde været godt. Og det havde det jo. Vi satte os ud i stuen og jeg kiggede rundt for at se hvem mine elskere mon havde været, men det kunne jeg ikke. En halv times tid senere kom 3 kvinder hen til os. ”Du har lånt vores mænd” smilede de til mig, ”må vi låne din lidt?” Peter kiggede spørgende på mig med det der blik at han kun ville hvis det var h e l t  i orden med mig. Jeg svarede, at det var i orden, hvis jeg måtte kigge på, og det var helt okay. De førte os ind i et rum med en lille lav briks, hvor de spændte ham fast. Først kyssede og slikkede de hans pik alle på én gang, til han virrende med hovedet skreg, at de skulle stoppe, ellers kom han. De fik lukket munden godt og grundigt på ham, ved at en af kvinderne satte sig overskrævs på hans ansigt og beordrede ham til at slikke. Tilsyneladende gjorde han det godt, for det varede ikke lang tid, inden hendes stønnen fyldte rummet. Jeg blev lidt jaloux. Peter var jo min, og nu lå han og tilfredsstillede en anden kvinde. En kvinde løftede hans ben lidt op så hans bag kom fri fra briksen og satte en plug i hans anus. Peter protesterede, men det tog de sig ikke af. Hans pik faldt sammen, men også det blev hurtigt rettet op. Jeg så en af dem spænde en strap-on på. De løsnede ham, og førte ham over på den store hynde. Pia, en af kvinderne, lagde sig på ryggen og kommanderede ”Slik” og mens han stod bøjet med ansigtet ned mod hendes fisse, tråde Hanne hen bag ham og trak plug’en ud af hans anus. I stedet placerede hun spidsen af påspændingsdildoen mod det gabende hul og trængte ind i ham. Med et fast tag om hans hofter startede hun med at bolle ham. Hans protestskrig gik langsom over i liderlige grynt. Jeg skyndte mig over til de tre og fik mig møvet ind under ham, så han kunne kneppe mig samtidig med at hans selv blev kneppet. Han stønnede at det var skønt. Når han gled ind i mig, gled pikken i ham næsten ud, og når han trak sig ud af mig, gled den ind igen. Men så protesterede Pia og sagde, at han bare skulle slikke og tie stille. Jeg lod mine fingre glide op til Pias fisse, og da jeg begyndte at fingerkneppe hende, samtidig med at Peters tunge spillede hen over hendes fisse, gik der ikke lang tid, inden hun skreg og stønnede, at hun kom. Da hun møvede sig væk fra os, stod der tog mænd klar, som straks fik hende vendt, som jeg var før. Hun stønnede, at hun ikke havde lyst, men det lød ynkeligt, og pippene fra hende blev da også hurtigt få og sagte for til sidste at ende i støn igen. Hanne, som stod bag Peter, sagde, at nu ville hun have pik, så kunne jeg kneppe Peter, hvis det var okay. Jeg havde aldrig prøvet det før, men da jeg lige havde fået den ind var det kanon frækt. Jeg nød virkelig at se hvordan dildo gled ud og ind gennem hans ringmuskel. Se hvordan han liderligt skubbede enden bagud for at jeg skulle gøre det igen. Jeg ved ikke hvor lang tid vi stod sådan, men pludselig mærkede jeg en hånd i mit skød bagfra. Et blindfold blev lagt over mine øjne, og atter mærkede jeg, hvordan jeg blev brugt af en ukendt. Få minutter senere fjernede han mig fra Peter og fjernede min strap-on. Et par håndjern klikkede omkring mine håndled og fastlåst til sengen, blev jeg nu brugt udelukkende til at tilfredsstille denne mand. I seje solide stød plantede han sin pik dybt i mig igen og igen, og hviskede hele tiden frække ord til mig. Pludselig satte han farten op til det rene sprint. Pikken for ud og ind af min åbning og det var for meget for mig min klit, mit indre nærmest brændte af liderlighed og da jeg skød ryg under min orgasme mærkede jeg den dunkende fornemmelse af en pik der pumper sine opsparede safter ud i mig. Jeg lå helt udmattet på hynden og fornemmede pludselig lyde fra mange andre par der som os lå og udlevede fantasier, luften emmede af sex og lidenskab. Peter kom, løsnede mig og hviskede ”Kom” Vi gik op på et af de værelser, hvor man kunne være sig selv. Vi sluttede af med varm og blid vanillesex og lå længe bare arm i arm og slappede af.
- Brugte I slet ikke kondomer? Nanna så noget tvivlende på Monica.
- Jo da, man må da slet ikke have noget med andre at gøre, hvis man ikke bruger kondom, slog Monica fast, - de ligger over det hele, gratis, så der er ingen undskyldning. Men når jeg ikke nævnte det, var det fordi, jeg jo ikke så, at de tog dem på, men jo, jeg kunne da godt mærke, at de havde kondom på.
- Og har I det så godt med hinanden nu? Nanna vendte bøfferne på panden. – Hvad med Agnetha, er Peter parat til at droppe hende?
Monica tøvede, men svarede så, at de havde aftalt, at de begge tog op til hende engang i det nye år, og skulle der leges, måtte de lege alle sammen.
Nanna rystede kartoflerne over i en skål, satte sauceskeen i saucen, og nikkede til Monica, at de godt kunne bære det ind.

Nanna fangede Ridelærerens blik, og i hans øjne kunne hun se, at også han havde fået historien.
- Jeg tror, at jeg på Nannas og mine vegne godt kan sige, at vi er glade for, at I har fundet tråden, og kan vi være behjælpelige på nogen som helst måde, må I sige til, vi lægger gerne øre til og giver råd.
Nanna kyssede sin elskede Lasse på munden, hun havde netop selv været tæt på at miste den hun elskede.
Alt i alt fik de alle 5 en meget hyggelig aften, og Nanna faldt i søvn med et glad smil på læben. Det var rart, at Peter atter var hendes gode og rare lillebror, og ikke det sexfixerede uhyre, hun havde set tidligere på måneden.

Nu tyder alt jo på at det nok skal blive en god jul – men ingen jul uden en overraskelse. Læs videre i morgen.
Husk også at deltage i konkurrencen af spændende og frække gevinster i konkurrencen.