Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Nanna©
23. december

Resumé
Nisserne har fået et sted at bo. Magnus er i klar bedring. Nisserne Kalle, Sidse og Lucia nyder at have dem boende. Men der er stadig et par ting tilbage. Hvad er en gabestok, en slavetøz og et outfit. Når de at finde ud af det inden jul, så de kan tage ordene med sig i nissetinget? Magnus har endnu ikke fået lov at have sex med Marie, på trods af gåden omkring hendes afstandstagen nu er borte, og det frustrerer ham lidt.

23. december -  En oplevelse - skrevet af Nanna
- Passer du Alex mens jeg tager ud og ride en tur i det gode vejr? Nanna kiggede på Ridelæreren og fortsatte, - Så kan vi pynte juletræ når jeg kommer ind igen, I kan jo begynde at åbne kasserne og gøre klar.
- Noget for noget. Et drillende smil lyste op på Ridelærerens ansigt. – Kom lige med.
Alex lå og sov på et tæppe på gulvet og de to listede ned i kælderen.
- I aften er det lillejuleaften og jeg har en gave til dig. For at du skal være rigtig parat, for ja, du får en gæst du skal servicere i aften, skal du adlyde min ordre her. Ridelæreren fandt en blød gél-dildo frem. – Sæt den op, og rid dig så en lang tur, og gerne lige et par gange frem og tilbage foran huset så jeg kan lidenskaben i dine øjne tøz!

Stønnende skubbede Nanna den store bløde dildo op i sit skød, trak trusser op og dernæst sine ridebukser. Hun mærkede tydeligt den bløde dildo følgende hendes bevægelser, men vidste også at den ville blive trykket op i hende, gang på gang under hendes ridt.
Hun tog en varm frakke på og gik ned i stalden og hentede Tango en yngre hoppe hun var blevet glad for at ride.
Åhh, idet hun svang sig op i stigbøjlen og lod sig glide på plads i sadlen, mærkede hun hvordan den blev skubbet helt op i hende. Det var ikke smertefuldt fordi den var blød, men det pirrede hendes skede med gnubbende bevægelser, og alene i skridtgang mærkede hun, hvordan hendes safter begyndte at løbe. Hun satte hesten i galop, og snart efter var hun ud foran deres hus. Ridelæreren stod i døren med en rygsæk.
- Skat, gider du ride over til Langmarksgård til Kjeld med denne flaske snaps og ønske dem glædelig jul. Nanna svarede, at det skulle hun nok, og at det ville blive en dejlig tur i den frostklare luft. Tango dansede rundt på stedet, utålmodig efter at komme af sted, og Nanna sad derfor lidt urolig i sadlen. Hun gispede da hun bumpede i sadlen og dildo gled helt op igen.
- God tur skat, jeg glæder mig til at mærke dit våde varme skød når du kommer hjem, og med de ord lukkede han døren efter sig.
Nanna red i strakt galop over de frosne græsmarker. Tango nød i den grad at få lov at strække ud. Kjeld, ejeren af Langmarksgård, tog sig af markerne omkring Rideskolen, som han havde lejet og dyrkede med vekslende afgrøder. Det var fast tradition at Ridelæreren gav en lille gevesen til jul, og i år var det så Nanna der måtte overbringe flasken.

- Nanna er her, Nanna er her. Lucia kom springende i nissernes bolig på Langmarksgård. – Og hun er liderlig, jeg kan se det i hendes øjne. Der er noget helt vildt i gang, og jeg har lige talt med Tango, som siger at Nanna og Ridelæreren skal have gæster i aften, wow, vildt ikke, vildt, jeg tror de skal bolle i aften.
- Så er det godt Lucia, Kalle irettesatte og tyssede på den unge nisse. – Men det lyder da spændende fortsatte han. – Hør Magnus og Marie, hvis I skal have løst gåden med de der ord, hvad var det nu?
- Gabestok, slavetøz og outfit, svarede Marie prompte.
- Ja netop, Kalle kiggede indgående på dem, - så er det måske i aften I får løst gåden. Vi kan ikke sende jer af sted på gårdhunden som sidst, det er for koldt. Vi må bruge trylleri. Sidse, vi sender Magnus og Marie over til Rideskolen, det er vigtigt. Du sørger for tryllepulver og tryllestav så vi kan få dem af sted, det betyder meget for os at kunne bidrage til Nissetingets store bog med nye ord.
Hastigt fik de afsluttet julerengøringen, nissegrøden blev sat over, og der var travlhed før nisserne kunne komme af sted. Lucia ville også med, men der satte Kalle grænsen. Dette var Rideskolenissernes opgave, ikke hendes. Hendes tid skulle nok komme.
Klokken tyve svang Sidse tryllestaven over de to nisser og med okkulte ord rungende i rummet, blev de overført til Rideskolen. Nøjagtig 3 timer senere ville de blive returneret og i lige så lang tid virkede usynlighedspulveret.

- Grumfpfd, Magnus stønnede. Temmelig ublidt havnede de på toppen af skabet i Ridelærerens hjem, og Marie landede lige ovenpå hans mave.
- Shssss, hviskede hun irettesættende.
På gulvet, nedenfor dem, sad Nanna på knæ kun iklædt tynde læderstrimler der symboliserede en bh og omkring livet en nederdel bestående af læderstrimler og kæder. Hændes håndflader vendte opad.
Ridelæreren stod foran hende iført sorte bukser og hvid skjorte og med ridepisken svirpende i sin venstre hånd.
Nanna rejste sig men beholdt blikket rettet mod gulvet.
- Som min slavetøz, min undersåt, min kvinde, gør du hvad jeg beordrer. Du skal i aften stå til rådighed for et medlem af det sorte halsbånds klub under mit opsyn.
- Javel Herre, svarede Nanna spagt.

- Noter ned! Marie gav Magnus en albue i side.
- Ja, ja, ja, lillemor. Magnus hev blok og papir op af lommen og skrev: Slavetøz, en kvinde som er underlagt en andens ordre i et erotisk spil.

Ridelæreren gik vurderende rundt om Nanna. - Og jer ser dit outfit er passende.
- Tak Herre, svarede Nanna ham.
gnende bevægelser, indtil hånden i det samme lynede og ramte hendes ene balde, med et højt smæld.
- Undskyld Herre, jeg mente ikke…
- Jeg er fløjtende ligeglad med hvad du mente tøz, du ved hvad jeg mener om en veldresset tøz, se at komme ud og få dem på i en fart.
Nanna hastede ud for at udføre ordren.

- Fik du det Magnus, et outfit er altså noget tøj man har på når man er slavetøz.
- Ja, ja jeg skriver på livet løs.
Marie sad nærmest og hoppede af iver oppe på skabet.

Lidt efter vendte Nanna tilbage og satte sig atter med bøjet hoved. Få minutter senere ringede det på døren og aftenens gæst trådte ind. Snart efter gik de alle tre ned i kælderen.

- Kom! Magnus kravlede ned fra skabet, og sammen smuttede de med ned i kælderen. – Kom nu, skynd dig!
- Ja, ja jeg er jo ikke så hurtig som jeg har været, hvæsede Marie tilbage.
Sammen listede de ned i kælderen og fandt atter en skab at sidde på.

- Herren vi har på besøg, sagde Ridelæreren henvendt til Nanna, - har problem med at finde en pige der kan klare størrelsen på hans lem. Jeg har sagt til ham, at min tøz er noget af det mest liderlige, der findes, og at hun med garanti ville kunne udvides til at klare en af hans størrelse.
Pludselig dæmrede det for Nanna, hvorfor hun skulle ride med dildo i dag.
- Du må hellere komme i gang med at slikke ham stiv, kom i gang tøz!
Herren tog sine læderbukser af, og afslørede et kæmpeorgan i slap tilstand.
- Åhhh, stønnede Nanna, her havde hun i hvert fald fundet sin overmand.

- Jøsses endda, han er da fejl-lavet, den skulle da sidde på en hest, hviskede Marie til Magnus.
n svag orange farve, tegn på at hun ikke var helt upåvirket, af det hun så.
Nanna blev spændt fast på en briks med hænderne over hovedet.
- Ja, vi må hellere have hende udvidet lidt. Gæsten tog en speciel dildo, spredte med fingrene hendes skamlæber og skubbede den op i Nanna. Med en pumpe begyndte han en udvidelse, som blev udført rolig og forsigtigt.
 føler mig så fyldt ud, stønnede Nanna, og mærkede pumpen udvide sig endnu mere. – Åhhh ja, åhhh, åhhh, ikke mere vel, ikke mere

- Åhh Magnus se hvor stor hendes fisse er!
- Kom Marie lad os hoppe ned og kigge lidt tættere på.
lede ned af skabet og gik helt tæt på.
- Nu skal du bare se Marie, sagde Magnus. Gik hen til Nanna, og satte en fingre på Nannas klitoris.
Marie protesterede men Magnus lagde bare en finger på sine læber, som tegn på at hun skulle tie.
Stille og roligt begyndte han at lege med hendes klit. Strøg den ømt op og ned, kørte frem og tilbage over den i skiftende tempo, og snart begyndte at Nanna at stønne ukontrollabelt.

- Åhh, tøzen kan lide det.
Og i det samme rystede Nanna i orgasme.
- Så er det nu. Ridelæreren trak Nannas skamlæber fra hinanden, gæsten lukkede luften ud af dildoen og satte sit monsterlem mod hendes åbning. Han havde gnedet sit stive lem ind i glidecreme. Cm for cm skubbede han den indenfor. Nanna stønnede og gispede, over den udspilning hendes køn nu var udsat for. Gæsten holdt pause flere gange undervejs, men endelig gryntede han tilfreds da hele jernet var indenfor.
Gæsten tog nu fat i om Nannas lår og trak hende ind og ud fra sig. Som en kæmpepæl bevægede lemmet sig.
- Åhhh det er så godt – jeg er så fyldt ud.
- Ja min tøz, det er godt ikke. Ridelæreren tog fat i Nannas brystvorter og begyndte som så mange gange før at ruske dem.

Marie listede nysgerrigt tæt på. Hendes nissehue var helt orange nu. Nu skulle hun også prøve. Forsigtigt lagde hun sin finger ned på Nannas klitoris og begyndte at kærtegne den. Straks klynkede Nanna i lidenskab. Forskrækket flyttede Marie sin hånd og straks sukkede Nanna og bad mændene fortsætte. Men de anede ikke hvad hun talte om.
Magnus listede hen bag Marie og tog om hende. Han blev ikke skubbet væk. Forsigtigt lod han sine hænder forsvinde op under hendes kjole og ned i mamelukkerne. Villigt spredte hun benene. Maries klit strittede ud fra skamlæberne. Hun var drivende våd. Hun vendte sig om.
- Magnus tag mig, vil du ikke nok, jeg trænger sådan.
Magnus var målløs, men fattede sig hurtigt og trak hende med hen til en anden briks.
Han krængede hendes kjole op om livet og trak mamelukkerne helt ned. Og der var hans skattekiste. Et smukt nisseskød, hvidt og glatbarberet smilede det til ham. Han lod prøvende sin pegefinger lege i revnen  og straks blev benene spredt endnu mere.
- Jeg vil mærke din store pik, knep mig.
Atter blev Magnus forbløffet, men huskede så Maries fortælling om hendes angst for at skræmme med sine fantasier. Magnus lem var allerede stift, ja faktisk var han bange for at han ikke kunne klare at indtage sin egen kone uden at den gik på ham. Han satte den imod hende nisseåbning og skubbede den indenfor. Straks tog Marie fat i hans arme, slyngede benene om hans hofter og begyndte at malke ham.

- Lad os lige prøve at få hende i gabestokken, så hun kan udstilles, som den lille liderlige tøz hun er, sagde Ridelæreren.

Marie og Magnus glemte straks hvad de var i gang med og fulgte spændt de 3 personers gøren.
v ført over til et underligt I-formet stykke træ. Det nederste del var foden, det øverste var med 3 huller. Ridelæreren løftede noget af og kommanderede Nanna til at lægge sit hoved ned i det største hul og hænderne i de to andre mindre huller, hvorefter han lagde træstykket ovenpå igen og låse med en lås i den ene side. Nanna stod nu i bøjet ind i gabestokken. Gæsten gik nu om bag hende og skubbede atter sit store lem om i hende. Denne gang gik det lettere.

- Åh Magnus, sådan skal du også tage mig. Marie skubbede ham af og vendte sig om. Magnus var ikke sen til at tage opfordringen op.

Men pludselig….. Sssssssssvvvvvvvvisssssssssss

- Åhh, nisserne tumlede omkuld på gulvet i Langmarksgårds nissebo. Med strittende lem og uden bukser lå de der og kunne til at begynde med ikke forstå hvad der var sket.
Kalle, Sidse og Lucia stod og kiggede forbløffet på der særegne syn foran dem. Og så begyndte de at grine. Kalle grinede og slog sig på lårene, og Sidse hulkede af grin, hvorimod Lucia kun havde øje på Magnus store stive lem.

- Fik i opklaret ordene, spurgte Kalle. Da Magnus nikkede havde han kun én kommentar. – Tror I ikke at I skulle se at komme ind under jeres dyner i en fart!

Ja sådan kan det gå når man ikke holder øje med tiden. Og endelig fik Magnus så lov at elske med Marie igen. Hvad Magnus og Marie ikke ved er at der på briksen i kælderen hos ridelærerparret ligger en lille rød hue og en klitorispirrer.
Følg med i den spændende fortsættelse i morgen.

Har du også husket at deltage i konkurrencen om de mange frække præmier?
NB DER ER IKKE MANGE DER HAR GEN-DELTAGET I KONKURRENCEN 1-12 DEC.
Så har du ikke genbesvaret konkurrencen så gør det nu!