Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Nanna©
24. december

Resumé
Så fik nisserne Magnus og Marie endelig løst gåden om betydningen af de 3 ord. Og i går overgav Marie sig til sine lyster, og mon ikke de begge fik den forløsning, de så gruelig begge trængte til, efter at være havnet på gulvet hjemme på Langmarksgård, da de 4 timer var gået, og de via trolddom blev sendt retur fra Ridelærerens og til gården. Men der er da stadigvæk vist lige et par ender der skal spindes.
Nanna skulle i går servicere en Herre fra Det Sorte Halsbånds klub. Større lem har hun aldrig nogensinde prøvet. Udspilet til bristepunktet blev hun brugt, men hvad skete der egentlig efter at Magnus og Marie forsvandt? Der er vist nok at tage fat på i dagens afsnit!

24. december – Når enden er god – skrevet af Nanna
(den 23. dec.)
- Åhh ja, åhh jaaaaaaaaaaaaa. Nanna rystede i orgasme. Under sig havde hun Herren med det store lem, og Ridelæreren brugte hendes bageste indgang. Med store grynt og støn skød de deres ladninger af i hende da hendes skede krampede sig omkring dem og hendes anus ligeså.

Udmattet lå Nanna længe totalt afslappet, før hun løftede sig, og begge de herres lem gled ud af hende. Safterne dryppede fra hende. Det var nok den mest intense og hektiske sandwich hun nogensinde havde deltaget i. Hun følte sig rigtig øm, brugt og tilfredsstillet, og forstod nu til fulde hvorfor deres gæst ikke sådan lige kunne have sex med hvem som helst.
Efter gæsten var taget af sted, ryddede de op i kælderen.
- Hov, hvad er det her? Ridelæreren stod med en rød hue og Nannas lille klitorispirrer i hænderne.
- Var det ikke den du sagde du havde manglet den sidste måned tid?
Nanna bekræftede at det var det. – Men hvad er det for en hue, den har jeg aldrig set den før?
De diskuterede lidt frem og tilbage, men blev så enige om, at det måtte være en deres gæst havde medbragt, og så glemt at få med sig igen, men lidt underligt var det. Og hvorfor lå hendes klitorispirrer lige der? De tog huen med op i køkken-alrummet og da den var ganske dekorativ i sig selv blev den hængt op over pejsen.

(den 24. dec.)
- Velkommen Tulle, nej hvor er jeg glad for at se dig. Lucia tog imod veninden som kom rejsende fra nissernes husholdningsskole for at holde jul på Langmarksgård. – Kom så skal jeg vise dig hvor du skal bo, du skal nemlig dele værelse med mig.
Lucia havde planlagt, at hvis Tulle delte værelse med hende, så fik hun sikkert noget mere at vide om hendes sexualundervisning og hvad der videre skete med hende og ungnissen.
- Åh jeg tror lige jeg vil skifte tøj først inden jeg pakker ud, hvis det er i orden med dig.
- Jamen selvfølgelig, så kan vi snakke imens, Lucia viste Tulle værelset.
- Gud, hvad er det du har der, Lucia pegede ned på Tulles skød.
- Ringe, svarede Tulle.
- Ringe, jamen til hvad da.
- Åh de er meget pirrende når man har sex, så gør man bare sådan her. Tulle begyndte at ruske blidt i ringene, og hendes øjne afspejlede straks, at det påvirkede hende.
- Må jeg prøve? Lucia kiggede opmærksomt på Tulle for at se om hun afviste hende, men Tulle smilede blot indbydende og sagde ”Vær så god”
Lucia satte sine fingre ned til ringene og begyndte at bevæge dem, samtidig lod hun en finger hvile der hvor hun mente klitoris skulle være. Hun kiggede på Tulle, og Tulle kiggede på hende, tog hendes hånd og førte Lucia med hen til sengen. De vidste begge hvad der skulle ske nu….

Ude i køkkenet sad Sidse og Marie. Mændene var ude og fælde juletræ. Fod og pynt lå parat til nissepigerne, for de skulle pynte træet når det kom hjem.
Grøden var sat over og kanel og smør stod parat.
- Jeg havde helt glemt hvordan det var at elske, indrømmede Marie. Havde helt glemt hvordan det føltes at høre sammen, være sammen, elske sammen, hmm og blive fyldt ud.
Symaskinen snurrede under hendes hænder. Magnus og Kalle skulle have en overraskelse i aften havde Sidse og Marie besluttet. Da det de var i gang med var færdigt blev det hurtigt gemt væk og straks efter kom Kalle og Magnus ind. Med dem kom 2 unge nisser ind. Marie og Magnus børn, Jokke og Jesse.
Gensynsglæden mellem de voksne var stor, men det var for intet at regne mod den overraskelse det var for Lucia og Tulle lige pludselig at få jævnaldrende venner til en juleaften de måske ikke havde troet ville være meget andet en hyggelig. Især Lucia så med stor begejstring på ungnisserne. Måske det alligevel ikke blev så kedelig en jul alligevel. Lucia og Tulle udvekslede blikke, joo, det skulle nok blive fornøjeligt. Og så gik de alle fire i gang med at pynte træet.

- I dag er det Alex’ fødselsdag, hurra, hurra, hurra,…..
De var der alle sammen Irene Berg, Nannas mor, Faster Tove, Peter, Monica, Nanna og Lasse.
- Du skal pakke op skat, skal mor hjælpe dig. Alex gemte sig genert ind mod sin mor.
- Nu skal jeg hjælpe dig med at pakke op. Nanna løsnede papiret og snart kom to ivrige hænder til hjælp.
- Oyyuuuuuu, hvinede Alex, da han tog den røde brandbil ud af papiret. Bilen kunne køre selv, når man trykkede på en knap, og af sted gik det hen over gulvet. Alle gæsterne lo, det var så let og problemfrit at være barn.
- Nu tager jeg mig af andestegen og alt det andet, og så syntes jeg I skal tage i kirken til julegudstjeneste. Faster Tove satte en mine op som ikke tålte modsigelse og glade myldrede de alle ud til den ventende kane. Endnu engang var det blevet en hvid jul og en af de få dage man kunne køre i kane. Røgen fra deres ånde stod som grå skyer om hovedet på dem ,da de i højt humør kørte til kirke.

- Uhm det er dejligt at være hjemme igen…. nå, ja, hjemme og hjemme, Jokke kørte julegrød ind, som gjaldt det livet, og Marie måtte bede ham huske sine pæne bordmanerer.
- Ja vi synes da også det er dejligt, at I er hjemme igen.
Der var ingen der var i tvivl om at Tulle flirtede med ungnisserne.
- Jeg har den, jeg har den. Lucia fløj op af stolen og viste stolt mandlen hun havde fået i sin grød.
Kalle gav hende mandelgaven, som hun spændt pakkede ud, men stod lidt betuttet og kiggede på træpinden indeni.
- Tag den i munden, sagde Sidse.
Lucia gjorde som der blev sagt, og ungnisserne mumlede uroligt. Hvor var Lucia blevet af, men pludselig var hun der igen.
- Ha, fedt, fedt.
- Ja, ja, men den virker kun i nat. Kalle trak yderligere 3 usynlighedspinde op af sin vestlomme.
- I er så store at I må ud og se hvad menneskene laver. Her har I en pind hver. Så nu kan I tage ud og finde ud af hvad menneskene laver juleaften.
- Fedt! Hvornår skal vi være hjemme?
- Når karlene begynder at malke på gårdene, skal I være hjemme, svarede Magnus.
Og pisssst væk var de.
Tilbage sad Magnus, Marie, Kalle og Sidse. De unges havde slet ikke haft tid til at lukke deres andre pakker op, men der var jo også en dag i morgen.

- Ahemm vi har en lille overraskelse til jer, mumlede Kalle og begge trak de en pakke op og overrakte til deres nissekoner.
Pigerne pakkede ud og stor var deres forundring da de begge sad med en klitorispirrer.
- Jamen øhhh, vi har også en gave til jer.
Pigerne begyndte at danse og lidt efter lidt smed de de velkendte klæder. Kjole og mamelukker.
Mændene gispede. Dét, havde de ikke forventet.
Begge piger var i røde netstrømper, rød netbh og net g-strengstrusser. Æggende og provokerende dansede de for mændene og sluttede af med at danse for den modsatte part. Marie satte sig på Kalles skød og Sidse på Magnus’
- Kom, skal vi ikke prøve alle julegaverne af…. I skal jo også have os pakket ud? Fnisende trak pigerne af med mændene ind i et af soveværelserne.

Nanna og Ridelæreren sad foran pejsen da alle gæsterne var gået. Alex var for længst faldet i søvn, det var sjældent, han var så længe oppe som i aften. Nanna puttede sig lykkeligt ind til sin mand, hendes lange støvler fremhævede hendes skikkelse og lange ben, og Ridelæreren var ikke sen til at gribe chancen for at nyde sin kvinde.
En bevægelse ud af øjenkrogen fik ham til at dreje hovedet. Nissehuen over pejsen havde ændret facon. I stedet for at kvasten hang ned til den ene side, stod den nu lige op i vejret.
- Det var da underligt. Han rettede atter sin opmærksomhed mod sin kvinde. Da han lidt efter kiggede op på den igen hang den som normalt. Han rystede på hovedet, lagde sig ovenpå Nanna og trænge ind i hende, i det samme knejsede nissehuen igen, men det var han alt for optaget til at se efter.

Hvad Magnus foretog sig sammen med Sidse, Kalle og Marie, siden huen stod stiv, ja det ved kun de selv, men frækt var det.

Og ungnisserne, Jokke og Jesse, samt Tulle og Lucia…… ja de sad oppe på skabet hos Ridelærerens og kiggede fornøjede på. Deres tid skulle snart komme, hvis man skulle tro drengenes strittende huer og pigernes orange huer.

Men hvem siger nu også at man skal tro på nisser?


Kære læsere.
Så blev det atter jul på rideskolen. Både for vores hovedpersoner, Nanna og Ridelæreren, men også for dette års nye tiltag, nisserne.
Men måske sidder du tilbage med spørgsmål som…. Hvordan gik det så i nissetinget, hvor kom de der pornoblade egentlig fra, og hvad lavede de 4 unge nisser, for ikke at tale om de 4 lidt ældre nisser den 24 og i tiden frem.
Ja, se det må du jo nok vente et helt år med at få løsningen på.

Og så er det tid til at takke dem, uden hvis hjælp jeg ikke havde gennemført dette:
Tak til min hovedsponsor Shetoys for web-hotel og assistance fra programmøren Troels til galleri, konkurrence og opsætning.

En varm tak til gæsteskribenterne: Marthin, Lene F, C.L.Vie og Henrik samt ideoplæg til visse kapitler fra MIL.

Tak til Slavinde.dk som brugte en hel weekend på at lave billeder til siden, samt til Tholo foto og dennes model som har prydet kalenderen.

Tak til jer som leverede julenoveller og til RKR-foto og modellen for billedet til denne side.

En meget stor tak skal lyde til jer gavesponsorer derude som med jeres velvillige bidrag gjorde det til en spændende måned at være læser og konkurrencedeltager på juleerotik.dk

Til slut en stor og velfortjent tak til min mand, som har fået hus, familie og vennekreds til at bestå i de sidste to hektiske måneder, hvor servere mv. til tider gjorde det til en umulig opgave at være web-master på denne side.

Og endelige en stor tak til mine læsere som gør det værd at stable på benene år efter år.

 

Rigtig glædelig jul
og godt nytår

Nanna Naye 2003

Har du bidrag, ideer, fantasier om hvad næste års julekalender skal handle om kan du skrive det her