Jul og erotik på høloftet - 2004

Forfatter: Nanna©
1. december

PROLOG
Julekalenderens hovedpersoner er: Nanna og Ridelæreren, som bor i en mellemstor provinsby, på den lokale rideskole, et sted i det Sjællandske. Ridelæreren, er Rideskolens øverstbefalende, på trods af at det er Nanna og hendes bror Peter, der ejer den. Ridelæreren rigtige navn er Lasse. Lasse er nogle år ældre end Nanna og en meget bestemt og dominerende Herre, som har sine egne meninger, om hvordan tingene skal være. Nanna havde adskillige erotiske eventyr med Ridelæreren, inden de for tre år siden fandt sammen (Julekalenderen 2001) I deres seksuelle univers er de til S/M, men grænser har de kun få af, hvilket giver dem masser af oplevelser, som vi heldigvis får lov at få et indblik i.
På rideskolen bor der også et par nisser, Marie og Marius. De har to børn der er på nisseskole, i puberten, og dermed noget videbegærlige om stort set alt, især det erotiske er blevet spændende for dem.
Vi skal i år følge parret på rideskolen, som bliver hvirvlet ind i mange ting, lige fra frække oplevelser i stalden, til de komplekse opgør omkring kærlighed og jalousi.Der vil optræde en del personer i årets julekalender, som gør december til uforglemmelig oplevelse for de to hovedpersoner. Så er du til frække erotiske og samtidig spændende historier, der både kan give dig den erotiske kildren, og ærgelserne over at du må vente med fortsættelsen til i morgen, ja så har du ramt den helt rigtige julekalender. Endelig vil jeg rette en stor tak til de "frivillige" som har sagt ja til at jeg må bruge deres fotos som illustrationer til historien. Jeg skal dog bemærke, at der ingen relation er imellem personerne i historien og de fotogene piger, og at billederne IKKE illustrerer handlingen i historien. Rigtig godt fornøjelse i december  Nanna Naye - Forfatter

1. december - Et styrt - skrevet af Nanna.

Nanna nød den kolde vind mod sine kinder. Hun lod Sultan strække ud og galopperede over markerne. Tårerne tørrede ind på hendes kinder, og hendes sind blev atter lyst.

Irene Berg, Nannas mor var død for tre måneder siden. En morgen da Nanna kom ned for at aflevere sønnen Alex, som blev passet hos sin bedstemor, var døren låst. De fandt hende liggende død i sengen. ”En stille og smertefri død”, havde lægen sagt. Hun var stille og roligt sovet ind i døden. Men for Nanna blev det en svær tid. Hendes mor, som var blevet en fast del af deres liv på rideskolen, efter hun havde købt den for år tilbage, var pludselig borte uden varsel.

Alex var efterfølgende startet i vuggestue i den nærliggende by. Arven efter Irene Berg var blevet fordelt mellem Nanna og hendes bror Peter i fred og fordragelighed. Nanna stod for Rideskolen og hestene, Peter for besætningerne på gården samt skovdriften. Agerdyrkningen klarede de i fællesskab.

Men ind imellem var det hårdt for Nanna. Tårerne pressede på, når tankerne gik til moderen, men så hjalp det, at ride ud over markerne og lade tankerne flyve.

Hendes tanker gik til Ridelæreren, Lasse Sandholm, hendes mand. Hun smilede ved tanken om denne morgen, den 1. december. Det var efterhånden blevet en tradition, at han vækkede hende, ønskede glædelig jul og gav hende nydelse som starten på en dejlig december måned. Det gibbede i hende ved tanken om, hvordan det var, da han trængte op i hende, hvordan hendes skød blev udvidet for at rumme ham. Hun rokkede uroligt i sadlen ligesom for at genkalde følelsen. I det øjeblik skete ulykken. Sultan tolkede hendes bevægelser, som ville hun, han skulle dreje, hvilket han gjorde så brat, at Nanna ikke nåede at reagere og nærmest fløj ud af sadlen. Hun landede akavet på sin højre side med benet bøjet op under sig. Sultan fortsatte ud over marken og nød at få frie tøjler. Stønnende forsøgte Nanna at dreje sig, men måtte opgive. 

20 minutter senere på rideskolen.
- Hr. Ridelærer, hr. Ridelærer…
Ridelæreren vendte sig om mod staldmesteren som prustende som løbende ind i ridehallen, lettere irriteret over at blive forstyrret midt i elevundervisningen.
- Hr. Ridelærer, fruens hest er kommet tilbage, men uden fruen og hun er ikke at se så langt øjet rækker.
Ridelæreren blev bleg, da det gik op for ham, hvad der blev sagt. - Kald på Basse (rideskolens vagthund), og sadl min hest op - hurtigt. Og I trækker i stald med hestene, når I har skridtet dem af – I får en længere time en anden dag, råbte Ridelæreren imens han løb ud af ridehallen.
Få minutter efter var han på vej ud over markerne i fuld galop med Basse halsende foran. Ridelæreren kendte efterhånden Nannas rute. Ud over markerne til nøddelunden, videre op gennem bakkerne og tilbage gennem skoven. Ude i skoven lå en lille hytte som egentlig var beregnet til jægerne, men sjældent blev brugt. Her havde de ofte redet ud i foråret og sommeren, når sønnen var hos bedstemoren for at stjæle sig lidt ekstra tid til deres kærlighed. Selv de havde måttet sande, at der blev knapt så meget tid til sexlivet, når der var småbørn i huset.
Han klemte hælene i siden på hesten, for at drive den hurtigere frem. Et eller andet sted derude lå hans elskede Nanna. Koldsveden sprang frem på hans pande. I hvilken forfatning ville han finde hende? Pludselig begyndte Basse at gø oprørt, og løb i en anden retning. Ridelæreren trak i tøjlerne for at få hesten til at ændre kurs. Basse løb hen til Nanna, som forvredent lå i græsset.
Nanna rakte hånden op for at klappe sin redningsmand. Hun havde flere gange forsøgt at komme på benene, men højre ankel smertede så voldsomt, at hun stønnende havde opgivet at komme ud af stedet og i stedet for satset på, at man på et tidspunkt ville undre sig over, hvor hun blev af.
- Nanna, elskede, hvad er der sket? Ridelæreren bøjede sig bekymret ned over hende.
Hikstende forklarede hun, mens hun lagde armene om halsen på Ridelæreren, hvordan hun havde været uopmærksom, da Sultan pludselig havde ændret retning. 

Ridelæreren ville ringe efter en traktor, der kunne komme ud og hente hende, men Nanna mente, at hvis han holdt godt om hende, kunne hun godt sidde foran ham på hesten hjem. Han løftede Nanna op i sadlen, og svang sig selv op bag hende. Trygt lagde han en arm om hende. Hun trykkede sig ind til ham, og stille og sikkert gik det hjemad mod rideskolen. 

Et besøg på skadestuen afslørede, at hun var sluppet billigt med en meget kraftig forstuvning af anklen. Foden blev lagt i en bandage. En uge på krykker, sagde de, og så kunne hun prøve at støtte og komme lidt mere rundt, hvis det ikke smertede mere. Ridelæreren sygemeldte hende på rideskolen resten af måneden. De havde folk nok til at overtage hendes arbejde.
Ridelæreren spurgte, om de skulle få faster Tove til at komme og hjælpe med at passe Alex, men Nanna mente, at det kunne hun nok godt klare, bare han ville køre drengen i vuggestue om morgenen, og hente ham igen om eftermiddagen. Det lovede Ridelæreren. 

- Hvordan kan det være, at Sultan pludselig skiftede kurs ude på dit ridt? Ridelæreren kom ind i stuen efter at have puttet Alex.
Nanna sad i sin morgenkåbe med benet oppe på en skammel ved side af stolen. Kalenderlyset varme glød strålede ud i stuen. Pejsen stod åben.
Hun blev kokrød i hovedet - havde netop håbet på, at han ikke ville spørge.
- Hør hvad er den af? Han satte en finger under Nannas hage, og løftede hendes ansigt, så deres øjne mødtes.
Med nedslagne øjne fortalte Nanna om sin vrikken i sadlen, som følge af hendes tanker på deres morgenlige elskov, og at hun mente, at det var dét, der var årsag til hesten bratte drej.
Ridelæreren lo højt og buldrende, og trak Nanna ind til sig.
- Åhh min lille liderlige kvinde, hvor er jeg glad for, at du er min, og at du ikke kom rigtig galt af sted.
Langsomt trak han morgenkåben ned over hendes skuldre. Hendes nøgne hud kom til syne. Han gispede ved synet. Denne nøgne hud, de kvindelige former, hendes bryster, de brune vorter, modne kvindelige vorter, der på grund af stoffets gliden hen over nu strittede lystent mod ham. Han gled ned foran hende i stolen, og lod tungen glide fra hendes ansigt ned over halsen.
Nanna sukkede veltilfreds og gled længere ned i stolen. Hun fornemmede hans begær. Hans mund var hård og krævende og på samme tid blød og indbydende.
- Åh Nanna, elskede, vær glad for, at du er nødt til at sidde ned. I guder - jeg har sådan en lyst til dig, lyst til at binde dig på korset, lyst til lade pisken danse på dig, lyst til at nyde min tøz, min elskede kvinde.
Han tunge gled ned til hendes tunge bryster, hans tænder lukkede sig om vorten, bed blidt, trak vorten lang og slap så pludseligt, for atter at lade tænderne lege, bide, slikke trække.
Nannas vejrtrækning blev stødende, tændt af den ild hendes strittende vorter glødede med.
Ved Ridelærerens ord om at hun skulle stå på korset, vandrede hendes tanker tilbage til den allerførste gang hun blev hans… (uddrag af Nannas erotiske historier kap. 2)

Nanna tænkte, at hvis hun skulle bruge aftenens antræk – hendes beklædning til noget – så skulle det være nu. Med et glimt i øjet trak hun jakken ud over skuldrene og af imens huns sagde: - Åh der et meget varmt herinde, er der ikke?
Hun lagde jakken fra sig på gulvet.
- Nanna, sagde Ridelæreren - Du må forstå, at jeg bliver nødt til at straffe dig. At hestene ikke altid kan forstå os, er én ting- vi taler ikke samme sprog. Men det gør du og jeg. Du kunne have spurgt mig, hvis du var i tvivl, men du lod hånt om vort ry herude. Det kan og vil jeg ikke acceptere! Hvordan synes du selv, straffen skal være?
Nanna tænkte hurtigt - Jeg kunne jo tage nogle ekstra timer uden beregning!
- Det er ikke straf – det er selvpineri – men min gode følgesvend, han viftede med ridepisken, - den giver nogle gode rap. Det gør ondt, men du har fortjent det, og så er det ovre!
Nanna kiggede forbløffet op - nej det kunne ikke passe. I lang tid havde hun chattet om og med SM mennesker, nu havde hun selv muligheden for at prøve det. En svag kildrende fornemmelse i underlivet sagde hende, at det var nu eller aldrig.
Nanna kiggede op på Ridelæreren - Jeg tager imod straffen, næsten hviskede hun. Hun så Ridelæreren ind i øjnene, han fastholdt hendes blik. 
- Er du helt sikker? spurgte han. - Ved du, hvad det indebærer?
– Ja, svarede hun, jeg forstår. Let rejste hun sig op, og stillede sig foran ham. 
- Nanna, hviskede han med hæs stemme, - Kom med mig.

Han gik ud af pejsestuen og ind i det tilstødende lokale. Hun fulgte ham, hjertet hamrede og hun fornemmede, hvordan forventningens glæde forplantede sig i hele hendes krop. I lokalet hun uheldigvis havde valgt første gang, blev hun nu ført ind. Ridelæreren tændte stearinlys rundt omkring, og da han havde opnået den ønskede effekt, vendte han sig om mod Nanna.
- Nanna tag dit tøj af!
Nanna rejste sig op med front mod Ridelæreren, med sine øjne fastlåst i Ridelærerens, åbnede hun den øverste knap i sin nederdel - så en mere og endnu én, og nederdelen faldt på gulvet. Hun stod nu foran ham i højhælede sko, strømper med søm, strømpeholder og korset. En svag bule var begyndt at tegne sig i de sorte ridebukser. Pludselig nød Nanna situationen. 
- Det hele, sagde Ridelæreren, nej behold skoene på.
Nanna løsnede strømperne, sparkede skoene af sig, satte foden op på et armlæn og rullede den ene strømpe ned lidt efter lidt. Dernæst den anden. Tilbage var nu korsettet. 
- Vil du hjælpe mig med at løsne det?. Hun gik hen til Ridelæreren, hans blik var sløret – ikke mere uvenligt eller vrissent. Nanna stillede sig foran ham og drejede langsomt rundt. Forsigtigt løsnede han snørerne, og også korsettet gled ned på gulvet. Nanna stod nu foran ham – bar som Gud havde skabt hende – med undtagelse af de sorte højhælede sko.
- Gud du er skøn, stønnede Ridelæreren. Med spidsen af ridepisken kærtegnede han hendes krop, lod spidsen af pisken glide kærtegnende rundt om hende brystvorter, fra det ene til det andet og tilbage igen. Ned over kroppen, standsede ved hendes venusbjerg - et lille rap på indersiden af hendes ene lår fik hende straks til at sprede benene. Bulen i Ridelærerens bukser stod nu klart aftegnet. Spidsen af pisken gled ind mellem Nannas skamlæber. 
Nanna lagde hovedet bagover og klynkede svagt. Hun mærkede varmen, lysten forplante sig mellem hendes ben. Et mellemhårdt rap på hendes lår fik hende imidlertid hurtigt tilbage til virkeligheden. 
- Står du og nyder det? Han smilede hånligt til hende. Det skulle være en straf ikke en fornøjelse.
Hun så glimtet i hans øjne og vidste, at han nød dette her. 
- Kom med! Hun fulgte ham hen til endevæggen til korset. Op af en af kasserne trak han lædermanchetter og reb… 

- Jeg tror da du sidder og nyder det!
Ridelærerens stemme fik Nanna tilbage til virkeligheden.
- Ja, jeg… åhhhh, gispende hun og tav. Ridelærerens fingre gled let og ubesværet ind i hendes våde køn, og hans tunge begyndte at lege med hendes skamlæber og klitoris.
Uden at ville det, gled Nanna helt ud på kanten af stolen. Hendes dårlige ben lå hen over ryggen på Ridelæreren.
Nannas tanker gik atter tilbage til  dengang for år tilbage..
Nanna sitrede. Hendes vejrtrækning blev mere og mere heftig. Ridelæreren lod sine hænder glide ned til hendes skridt. Hun var våd, meget våd. Uendelig blidt masserede han hendes klit. 
Nanna lå med lukkede øjne, pulsen slog hurtigere og hurtige, varmen i hendes underliv blev mere og mere brændende. Hun mærkede Ridelæreren fjerne sine hænder, og lidt efter fyldte han hende med sit lem. 
Forsigtig og blidt tog han hende. Nanna lå på ryggen med krydsede ben over hans lænd. Hun fulgte takten, som lidt efter lidt blev mere og mere heftig. Hun mærkede, hvordan han fyldte hende helt ud, hvordan at han, hver gang han stødte ind, ramte det sted i skeden, hvor det gjorde åhhhhh så godt. Musklerne i hendes underliv spændtes mere og mere, hovedet virrede fra side til side. Nu - nu - orgasmen rullede ind over hende, hun registrerede ikke at hun skreg, ej heller at hendes velformede negle rev i Ridelærerens ryg. 
Ridelæreren mærkede, hvordan Nanna underliv malkede og pumpede omkring hans lem, og uanset hvor gerne han end ville, kunne han ikke holde sig tilbage, ville heller ikke. Med et brøl hev han sit lem ud og sprøjtede sin ladning op på Nannas veltrimmede venusbjerg. Han lod sig falde ned over hende.
(du kan læse hele historien HER hvis du har lyst)

Nanna skreg da orgasmen kom væltende ind over hende. Stønnende holdt hun fast i Ridelæreren, der på en eller anden måde havde fået hende trukket fra stolen og ned på gulvet uden at støde hendes ben.
Forskellen fra dengang og nu var blot, at han denne gang havde ladet sine safter sprøjte dybt op i sin elskede kones varme køn.

De lå længe sammen på gulvet foran pejsen og nød varmen og hinanden. Det var den første december, julemåneden var startet, måske ikke på den bedst tænkelig måde men dog med god sund og dejlig elskov.

Hvordan vil sygemeldte Nanna få julemåneden til at gå? Er nisserne på Rideskolen også klar til jul? Dette og meget mere får du at vide i de følgende 23 afsnit af Jul og Erotik på høloftet 2004.