Jul og erotik på høloftet - 2004

Forfatter: Nanna©
2. december

Resumé
Under et ridt ud over markerne falder Nanna af hesten. Da hesten vender tilbage til rideskolen uden sin rytter, bliver der slået alarm. Ridelæreren finder hende forslået men okay ude i terrænet. Hun slipper med en meget kraftig forstuvning af det ene ben, og må på krykker en uge, og dernæst forsigtig genoptræning de kommende uger. Hun bliver derfor sygemeldt fra sit job på rideskolen. Selv samme aften ender det i hed elskov mellem hende og Ridelæreren foran pejsen i deres hus på rideskolen. Nanna ejer rideskolen sammen med sin bror Peter, efter at deres mor - rideskolens ejer Fru Berg - døde i september måned.

Men Nanna og Ridelæreren er ikke ene på rideskolen. I det skjulte lever også nisserne Marie og Magnus samt deres børn Jokke og Jesse. Børnene er dog på nisseskole, men kommer normalvis hjem 1. december for at hjælpe til med juleaktiviteterne.

2. december – Dagbogen - skrevet af Nanna
- Hvor bliver de unge af? Marie kiggede spørgende på Magnus. – Skrev de ikke, at de ville komme hjem den 1. om formiddagen, sidst vi fik brev fra dem?
- Joh, det gjorde de da vist. Magnus sad og drejede en finger rundt i sit grå skæg, imens han kiggede spekulativ på sin kone. Så rejste han sig fra stolen, tog et blidt men bestemt tag i Maries arm og sagde, - Følg med!
Det gippede i Marie. Når Magnus brugte det udtryk, vidste hun, hvad der var i vente.
- Men børnene, når de nu ikke kom i går, så må de jo komme i dag, hvad nu hvis de kommer hjem og….
- Ja så kan de vel selv finde ind, og nu tier du stille og drikker dette.

Magnus satte et glas til Maries læber, og hun drak lydigt halvdelen, hvorefter han drak resten. Glasset indeholdt vand med opløst usynlighedspulver, og lidt efter lidt forsvandt deres omrids.
Magnus trak Marie ud fra deres nye bolig på rideskolen og med op og ud på høloftet. Henne i det ene hjørne stod nogle kasser. Efterladenskaber efter afdøde fru Berg, som Nanna endnu ikke havde orket at kigge på. Kort derfra var der to jernringe i væggen og ved siden af et par bukke, der i tidernes morgen blev brugt, når det gamle bindingsværk skulle males. Nu stod de bare og fyldte op. Men ikke for Magnus. Efter at han og Marie havde lært Kalle og Sidse på nabogården Langmarksgård at kende, eller rettere deres erotiske hemmeligheder at kende (læs sidste års julekalender), var deres sexliv som fornyet. Marie havde fået smag for det mørke univers og nød virkelig, når Magnus som nu tog initiativ til leg, der ikke nødvendigvis skulle foregå under de tunge fjerdyner i alkoven. Af og til tog de også til Langmarksgård for sammen med vennerne at prøve grænser af. I ny og næ besøgte de også Nanna og Ridelæreren. Så sad de oppe på et bogskab og fulgte med i, hvad der skete. Somme tider var Nanna tøz, andre gange var hun Mistress. Alt det bytten rundt kunne de ikke finde ud af, men som tilskuer på første parket betød det mindre. Det var altid frækt og spændende, og hendes og Magnus nissehuer blev henholdsvis orange og lodretstående, som tegn på deres erotiske ophidselse.
Marie havde syet en ny nissehue til Magnus lige efter jul. Under en af hans natlige smutture op til ridelærerens hus, havde han mistet den, og ridelærerparret brugte den nu som julepynt over pejsen, og de turde ikke fjerne den. Desværre var huen og Magnus tæt knyttet. Det udspandt sig på den måde, at når Magnus var lysten, ja så var nissehuen stiv og strunk på sin plads over pejsen. Normalt vis hang den bare slap med kvasten. Men heldigvis hang den jo kun fremme i december måned hos Nanna og Ridelæreren.
Magnus havde hængt et gammel hestedækken over bukken på høloftet, og nu stod Marie bøjet ind over enden af bukken, med hænderne fæstnet til de forreste bukkeben. Hendes svulmende barm delte sig ned på hver side af bukken. Hendes brystvorter var små og faste på trods af hendes svulmende størrelse som de fleste nisser har. Hendes ben var spredt og spændt fast til bukkens bageste ben. På høloftets gulv lå hendes grå mamelukker og den røde nederdel.
Magnus tog mamelukkerne op og snuste til dem. Hans hue sitrede og rejste sig lidt efter lidt. Hans grå vadmelsbukser fik en atypisk facon, efterhånden som duften af Maries safter forplantede sig i hans hjerne.
Marie vred sig lidt på bukken, en vrikken med den brede hvide bag, som kun tændte Magnus endnu mere. Han nød hende, som hun stod der. De tunge bryster, den brede hvide mås, de fyldige lår. Han bemærkede, der hang lidenskabs væsker mellem hendes lår. Han gik nærmere, lod fingrene glide ind i sprækken, og trak den langsom ud igen.
- Hør, hvad er den af frøken nisse, man står da ikke vander høet, hva?
- Nej Master nisse, svarede Marie, jeg forsøger blot at gøre opmærksom på mine behøv.
- Dine behov, fnøs Magnus, - siden hvornår har det handlet om dine behov, du er kun en nissefrøken, som er til for mig og mine behov.
- Javel Master nisse, hviskede Marie mere underdanig, - men det er jo ikke let at huske alt, hvad en nissefrøken skal huske.
- Muligvis ikke, svarede Magnus, - men så er det jo godt, at jeg har redskaber, der kan hjælpe på din hukommelse - ikke sandt?
- Jo Master nisse, pippede Marie.
Magnus fremdrog en brødspade han havde snittet i nisseværkstedet. Den var egentlig beregnet til når Marie bagte brød i brændekomfuret, men han havde fundet anden anvendelse for den.
Han begyndte nu systematisk at varme Maries baller med den. Marie småpeb og vred sig, når slagene faldt så hurtigt, at hun ikke kunne nå at sunde sig, men Magnus holdt godt øje med hende og stoppede ikke for sådanne småting.
Da Maries baller var lige så røde som hendes nederdel på gulvet, stoppede Magnus først. Han gik over foran Marie, trak sine vadmelsbukser ned og afslørede et nisselem, som Marie havde fundet ud af, ikke var af de mindste i deres verden. Hun havde jo i deres leg med Kalle og Sidse set og mærket Kalles lem, og så var der jo også sommerjulebudbringeren som var kommet forbi i juni, men det er en historie for sig…
Magnus skubbede sit lem hen til Maries mund. Først drejede hun hovedet væk, at slikke hans nisselem var en af de ting, hun endnu ikke havde vænnet sig helt til, men Magnus var stædig og tog et solidt tag i hendes hårmanke.
- Luk munden op nissetøz og slik min pik, kommanderede han, samtidig med at han gav hendes brede baller et ordentlig rap med brødspaden. Hurtigt fik hun åbnet munden, og hans lem gled inden mellem hendes fyldige varme læber. Hårdt holdt han fast i hendes hår, imens han mundkneppede Marie. Han mærkede, hvordan det begyndte at rykke dybt i hans kugler, og måtte træde et skridt tilbage for ikke komme. Han bandede indvendigt. Denne leg var stadig så ny og spændende for ham, at det næsten var umuligt, at styre hans lyst.
- Nåå, kunne Master nisse ikke klare mere, hørte hans Maries provokerende stemme.
Han fløj op som en trold af sin æske. – Har jeg bedt om din kommentar? I guder din usle nissetøz, det kommer til at koste dyrt i din ”lille” nisserumpe.
Han fandt Basses gamle læderhundesnor, og begyndte nu en hårdere afstraffelse af Maries brede mås. Ind imellem stoppede han op, og lod en finger køre igennem hendes våde skamlæber. Der lå en helt lille sø på gulvet nu. Marie blev mere våd, jo hårdere han slog.
- Åh knep mig Master nisse, brug din slavenisse, åhh brug mig, brug mig, stønnede Marie.
- Hvad siger du, jeg kan ikke høre dig, du må tale lidt højere, provokerede Magnus og fortsatte, - hvad er det, du beder om, du vil da ikke have pik vel tøz, vil du?
- Jo, åhh jo, stønnede Marie, åhh brug mig dog.
Magnus' hue stod ret op, og nedenunder hans runde mave stod hans stivert lige op i luften.
- Nå så du vil kneppes min tøz, ser man det! Han lod sin stivert glide ind mellem Maries skamlæber for at blive sølet godt ind. Marie stønnede højt herved. Så trak han stiverten opad, pegede på den lille brune stjerne lidt højere oppe og skubbede den ind i Maries anal.
- Nej, ikke det, det gør du ikke, jamrede Marie.
- Jo, min søde tøz, det gør jeg, du stod jo selv og bad om at blive taget ikke?
- Nejj.. jooo, åhhhh.
Magnus havde ladet sit lem glide helt i bund i Maries stramme ende, og begyndte nu rytmisk at kneppe sin kone. Ind imellem trak han den næsten helt ud, så man lige kunne se glans på pikken, for så atter at trykke den helt i bund, stille og roligt, for så atter at skubbe den ind med voldsom kraft.
Marie begyndte at stønne højt, safterne sejlede nedenud af hende, og da hun endelig kom, ejakulerede hun voldsom. Væskerne flød, ja nærmest sprøjtede ud af hende. Magnus mærkede de våde strint på sine ben og raskt trak han sit lem ud af hendes anus, for lynhurtigt at bore det dybt op i hendes sejlende køn.
- Åh ja, åh ja, min lille ulydige tøz, stønnede han. Hans lem kørte nu som et stempel ud og ind igen og igen. – Åh ja, jeg kommer, skreg han og med en sidste kraftanstrengelse bankede han lemmet dybt i bund, hvilket forløste hans væsker, der sprøjtede dybt ind i hende.
Udmattet bøjede han sig ind over hende for at puste ud.

I det samme hørtes en puslen nedenfor høloftet.
Magnus og Marie fór sammen. Magnus fik i al hast løsnet Marie, og de kom begge i tøjet på rekordtid. Men det var ikke en puslen af ungnisser men af mennesker. Magnus kravlede hen til kanten og kiggede ned. Nedenfor trappen stod Nanna og kiggede op. Magnus tog skyndsomt hovedet til sig, indtil han kom i tanke om at han jo var usynlig. Nysgerrigt kiggede han ned igen. Nanna satte krykkerne fra sig op ad væggen, og begyndte beslutsomt at entre stigen uden at bruge det dårlige ben. Godt at Ridelæreren ikke kunne se hende lige nu, tænkte hun, men hun havde lige pludselig fået en ubændig lyst til at kigge i sine mors gamle ting. Bøger og andre gamle ting som egentlig skulle være kørt til forbrænding, men som Nanna i sidste øjeblik havde besluttet skulle gemmes, til hun havde haft tid til at kigge nærmere på det. Nu havde hun jo tid nok. Med megen møje og besvær kom hun op, satte sig på bagen, og brugte det raske ben til at krabbe over til hjørnet med kasserne.
En efter en blev bøgerne taget op. Gamle Hvem-Hvad-Hvor, Ved julelampens skær, mapper til at sætte Richs mærker ind i. Bøger som fru Berg havde værnet om, som Nanna og Peter havde bladret i mange gange i deres barndom. Nanna tog en sort læderindbunden bog op. Hun rynkede på panden, den havde hun vist aldrig set før. Hun begyndte at bladre i den.... en dagbog! Hun bladrede tilbage til første side. Jo, det var hendes mors skrift. Hun havde aldrig vist, at hendes mor havde skrevet dagbog. Nanna kiggede på årstallet på den første side. Forbløffet begyndte hun at bladre. Dagbogen startede 8 år før Nanna blev født.

- Nanna hvor er du henne? Nej, sig det ikke - du er for guds skyld da ikke klatret på høloftet. Ridelærerens ansigt dukkede op over høloftets gulv. – Det var da det mest tåbelige. Havde du ikke fået at vide, at du skulle forholde dig i ro den første uge.
- Jo, men jeg..
- Ikke noget jamen, nu kommer du med ned. Han løftede Nanna op, og gik hen mod stigen med hende.
- Hør, regner det ned her? Han kiggede spekulativ fra den våde plet ved bukken og op mod tagstenene over hans hoved, - men taget virkede nu tæt nok. Hovedrystende kravlede han ned af stigen med hende foran sig. Med et solidt greb om hendes krop, stod de lidt efter på ladegulvet. og hun fik sine krykker i hænderne igen.
Hun kiggede spekulativt op mod loftet med dagbogen i tankerne, mens Ridelærerens tanker gik i retning af, om der var en læk i taget - den våde plet taget i betragtning? Han lagde armen om hende, og førte hende forsigtigt ud. Modvilligt gik hun med.
- Jeg har for resten ansat en ny i staldene i dag, Birgitte Svendstrøm hedder hun, en moden kvinde som…..
Stemmerne fortonede sig da de gik ud fra laden.

Hvad indeholder fru Bergs dagbog? Hvor bliver ungnisserne dog af? Er taget virkelig utæt? Og hvem er Birgitte Svendstrøm. Læs videre i morgen.