Jul og erotik på høloftet - 2004

Forfatter: Nanna©
3. december

Resumé
Nanna faldt af hesten den 1. december og skal forholde sig i ro. I savnet over sin mor kravlede hun i går på loftet og fandt ganske uventet en dagbog. Hvad der står i dagbogen, vides endnu ikke. Lige ved siden af hende står rideskolens nisser, som netop havde afsluttet en fræk seance. Apropos nisserne, så er deres to drenge endnu ikke kommet hjem fra nisseskolen, hvilket er begyndt at bekymre nissemor. I slutningen af kapitlet i går fortæller Ridelæreren, at han har ansat en moden kvinde; Birgitte Svendstrøm, i stalden.

3. december – Den fremmede kvinde - skrevet af Nanna
Nanna og Ridelæreren sad og drak formiddagskaffen sammen. Udenfor trak himlen sammen. En blygrå himmel der varslede julemånedens første snestorm.
- Vil du virkelig af sted? Nanna kiggede bekymret på sin mand.
- Skat, det har været planlagt så længe, at jeg ikke kan være bekendt at melde fra nu. Desuden ville det være dejligt at få nyt blod i stalden. Shang-ri-la er virkelig en pragtfuld hingst, som ville kunne give os nogle pragtfulde føl.
- Ja, ja da, når det nu ikke kan være anderledes. Der er bare så langt til Mors og vejret, de har jo varslet snestorm. Se…, Nanna rejste sig, de først snefnug dalede ned udenfor ruden.
- Jeg må hellere komme af sted skat, jo før jo bedre. Ridelæreren rejste sig og gik hen for at tage sin rejsetaske. – Jeg skulle i øvrigt hilse dig fra faster Tove, hun skal nok passe godt på Alex. Han havde slet ikke tid til alt sige farvel til mig, han kunne huske, hvor kassen med biler var, og det var vist vigtigere end at skulle sige farvel. Ridelæreren smilede. – Åhh, for resten - fik jeg fortalt dig om Birgitte Svendstrøm?
Nanna svarede, at han lige kort havde nævnt kvinden for hende i går.
- Ja, de arbejder godt nok hurtigt inde på AF. Jeg havde jo næsten kun lige fået ringet derind, inden hun stod her. Men godt det samme, jeg havde frygtet, at det ikke var til at få en afløser til stalden på denne årstid.
- Du kaldte hende en moden kvinde? Nanna erindrede pludselig Ridelærerens ord fra i går. Hvad havde han egentlig lige ment?
- Nå ja, jeg mente, at jeg troede, vi ville få nogle af de der unge staldpiger, men hende her er altså noget ældre. En pæn kvinde i øvrigt.
Jalousien og mistroen blev vakt i Nanna ved Ridelærerens ord.
- Ja, jeg vil mene, at hun er 4-5 år ældre end dig elskede. Det er ikke så ofte man kan få staldfolk i den alder, men de har da den fordel, at de er noget mere stabile. Han krammede Nanna ømt og kyssede hendes indbydende mund.
Nanna pressede sig ind mod ham, og lod hånden glide ned mellem Ridelærerens ben. Reaktionen udeblev ikke, hun mærkede straks hans lem rejse sig under sine erfarne fingre.
- Åh, din bitch! Ridelæreren kyssede sin kone varmt, der blot tog hårdere fat i det erigerede lem uden på bukserne, og begyndte at køre frem og tilbage med sine fingre over den hårde bule.
Han flåede den knælange nederdel af hende, dernæst sine egne bukser og løftede hende så op på spisebordet. – Du er simpelthen… han standsede talestrømmen,, da hans lem ubesværet gled ind i hendes grotte.
Nanna lænede sig bagover så hun støttede på albuerne. Hans lem spiddede hendes våde køn. Hun mærkede skamlæberne blive trukket med frem og tilbage, når han gled ind og ud af hende.
- Åhh, jeg skal give dig så meget pik elskede, stønnede han i takt med hans lems tur ud og ind. Han kiggede ned, og så det frække syn af sit stive lem omsluttet af våde ophovnede liderlige skamlæber. Han så, hvordan Nannas hvidlige væsker klistrede til hans lem, og gjorde passagen let og ubesværet.
Nanna lod sig synke helt ned på ryggen på køkkenbordet. Hendes fingre fandt klitoris og begyndte at bevæge sig frem og tilbage. Hun placerede pegefinger og langfinger på hver side af klitten, klemte hårdt sammen så den sad som i en skruestik, og trak nu fingrene i jævne bevægelser hen over venusbjerget. Ridelæreren kiggede på Nannas leg med sig selv, og følte sig helt hypnotiseret. Hvor var hun bare dejligt. Det spændte i pungen. Han tog hårdere fat i hendes lår, og skubbede sig hårdt ind mod hende igen og igen. De eneste lyde der hørtes, var hans kuglers klask ind mod hendes anus, og begges højlydte stønnen.
Nanna havde lukket øjnene, da hans pung ramte hende med et ordentligt klask. Det kom helt bag på hende, at følelsen var så fantastisk.
- Åh ja, knep mig hårdt, stønnede hun.
Igen og igen slog hans pung mod hendes anus. Nannas fingre gled hidsigt omkring klitten nu. Hun havde for et øjeblik forladt denne verden. Det eneste hun sansede, var varmen og den dejlige smerte hun følte i sit skridt. Åh ja, han fyldte hende ud. Det brændte i hendes klit. Hendes bevægelser blev hurtigere og hurtigere. Hun skød hovedet bagover og underkroppen op mod hans lem. Verden sitrede, det skød lyn for hendes øjne og alt flimrede for hende, da ilden rasede igennem hendes krop.
- Århhhhh jaaaaaaaaaaa, årrrrrhhhh jaaaa…..
Hendes lidenskab, hendes stramme fisse… åh ja denne skønne fisse som klistrede og sugede sig til Ridelærerens lem. Han lukkede øjnene, da sæden væltede fra pungen op og ude gennem lemmet.
Årh ja skat, årh ja… Han stødte yderligere et par gange for at følge med i udløsningens varme bølge og gled så ind over hende. Stønnende lå han og nød den afslappende følelse, der bredte sig i kroppen, ind til han atter slog øjnene op.

- Pas nu godt på dig selv og kør ordentligt. Nanna stod ude på trappen med krykkerne og vinkede til Ridelæreren, da han i Landroveren kørte ned mod hovedvejen. Nanna regnede i hovedet – Sjælland, Fyn, Jylland. I normalt føre ville det tage 3½ time, men med det vejr kunne han nok godt regne med mindst en time mere. Hun skuttede sig, det dryssede ikke bare ned nu, sneen faldt i store hvide totter. Hun puttede mobiltelefonen i lommen. Hun havde lovet Ridelæreren ikke at gøre noget dumt og altid have mobilen på sig, hvis hun skulle falde, og ikke kunne komme op ved egen hjælp.
Ikke gøre noget dumt! Hm, hun havde flere gange tænkt på moderens dagbog, som hun havde fundet i kassen. Hvis hun nu skyndte sig,, kunne hun nok lige nå ned til laden og op på loftet og hente den inden sneen tog til.
Hun tog dynejakken på og humpede på krykkerne ned til laden. Forsigtigt åbnede hun ladeporten, trådte ind og lukkede den skyndsomt efter sig. Hun var på vej hen til stigen op til loftet da hun hørte skridt. Langsomme skridt som en der tøvende eller undersøgende gik rundt. Nanna trådte et skridt tilbage. En kvinde kom til syne. Hendes lange lyse hår var samlet i en hestehale. Munden havde en anelse læbestift. Hun gik med en blok i hånden og noterede flittigt på den.
- Undskyld, hvad laver du her? Nanna trådte frem fra sit skjul.
- Åh, gud. Kvindens hånd fløj op til munden, men hun samlede sig hurtigt og rakte hånden frem.
- Birgitte Svendstrøm, og De må være Nanna? Kvinden kiggede på krykkerne, hun havde naturligvis allerede hørt, hvad der var hændt et par dage tidligere.
Nanna smilede bekræftende, men fik så øje på papirerne kvinden gik med i hænderne.
- Hvad….
- Ja, afbrød kvinden, jeg er lige på en rundtur for at finde ud af, hvad der er hvor. Skolen er jo så stor, så jeg kunne ikke helt finde ud af, hvor tingene var.
- Jamen, dette er vores private lade, så her har De intet at gøre. Nanna kiggede granskende på kvinden. – Her opbevarer vi private ting.
- Åhh, det må De undskylde, det var jeg ikke klar over. Kvinden holdt papirerne tæt ind til sig, så Nanna ikke kunne se, hvad hun havde skrevet på dem. – Så går jeg over og kigger på de andre bygninger, men god bedring da. Kvinden hastede ud af døren og var nær stødt ind i Staldmesteren, som var på vej ind i det samme. - Undskyld, men dette er altså ridelærerparrets private lade. Her er der ikke adgang for private, og det havde jeg da fortalt dig!
- Det er i orden Karl, Nanna trådte frem i døren, - jeg har talt med hende.
Birgitte hilste undskyldende farvel og småløb tilbage til rideskolens ordinære staldbygninger.
Karl kiggede undrende efter hende. – Jeg forstår det ikke fru Sandholm, jeg gennemgik bygningerne med hende i går og sagde udtrykkeligt, at denne lade var privat.
- Ja, ja, Karl, vi kan jo alle sammen glemme. Der er jo ikke sket noget ved det.
- Fru Sandholm, har De tid til at komme med over til kontoret, vi har brug for nogle underskrifter til banken. Monica kunne ikke finde Dem, det var derfor, jeg var ude at lede.

Nanna og staldmesteren gik sammen over i kontorbygning. Da Nanna kom ud væltede sneen ned, vinden var taget kraftigt til, og det var så småt begyndt at blive mørkt. Dagene var korte nu. Nanna kiggede på klokken. Ridelæreren ville snart være fremme på Grønnegård gods. Hun kiggede over mod deres lade. Nej, det var for sent for i dag at hente dagbogen, der var ikke lys i laden, og med den tiltagende snestorm måtte hun nok heller skynde sig op til huset.

Hun tændte for fjernsynet.
…. Snestormen har nu bredt til også at omfatte Sjælland. I Jylland og på Fyn fraråder Falck al udkørsel. Der er sket en del glatføreruheld og mellem Lillebæltsbroen og Vejle blev en del trafikanter fanget i snemasserne. Der har ikke siden 1979 faldet så meget sne på så kort tid….
I det samme ringede telefonen…

Hvem ringer? Er Ridelæreren nået frem? Hvad snuste Birgitte Svendstrøm rundt efter i den private lade. Hvor bliver ungnisserne dog af?
Dette og meget mere kan du læse om i den spændende fortsættelse i morgen.