Jul og erotik på høloftet - 2004

Forfatter: Nanna©
5. december

Resumé
I forgårs tog Ridelæreren af sted mod Mors, men han blev fanget i sneen omkring Lillebælt. Mens han ventede på det bæltekøretøj, der skulle transportere ham til Fredericia, faldt han i søvn i bilen, og drømte en meget livagtig drøm med sig selv i rollen som m og Karen, Nannas domina-veninde, som S. Men dét var kun en drøm, og han vågnede da bæltekøretøjet nåede frem til assistance. Men drømmen havde dog været så livagtig, at han havde fået udløsning i søvne.. Nu to dage senere er han atter tilbage på rideskolen. Dog uden at han nogensinde nåede til Mors.

5. december – Erotisk tvang - skrevet af Nanna
- Havde du sprøjtet i søvne? Nanna grinede højt og smilede et skælmsk smil til Ridelæreren, - Jamen, hvad sagde Karen så til det, da du nåede frem?
- Alt mit tøj var gennemblødt, så det hele røg en tur i vaskemaskinen, straks jeg nåede frem. Hun havde i øvrigt et dejligt varmt bad klar til mig og et ordentlig portion bolle-suppe over ilden. Ridelæreren krammede Nanna ind til sig. - Og så blev jeg pakket ind i tæpper og dyner, det var som kunne jeg slet ikke få varmen igen. Men lidt efter lidt hjalp det, og vi sad og snakkede til ud på aftenen, inden vi gik i seng.

Vinden peb i tagskægget og alt gik i eet. Man kunne ikke se en meter frem for sig, og i går var vejrsituationen ikke bedre. Vi forsøgte at skovle sne væk fra indkørslen, men det føg til lige så hurtigt, som vi kunne få det væk. Det var først da stormen lagde sig omkring kl. 22 i går lørdag, at det kunne lade sig gøre. Så vi fik drukket noget kaffe og snakket en del.
- Og snakket - var det alt, hvad I gjorde? Nanna kiggede granskende på Ridelæreren. Hun følte en lille sitrende ulmende jalousi over, at han havde boet hos hendes domina-veninde i næsten to døgn. Hun kendte til Karens umættelige smag for mænd, og hun vidste, at Karen havde et godt øje til Ridelæreren, og med deres telefonsamtale for øje, ville hun så ikke spille op til ham, når hun nu havde ham for sig selv to hele døgn? Nanna kiggede afventende på sin mand.
- Jaaee, jeg…, vi.. øhh..
- Du har haft sex med hende, indrøm det, du har kneppet min veninde! Nanna rejste sig så brat, at smerterne piskede rundt i det dårlige ben. – Fortæl mig det, jeg vil vide det. Nanna tårnede sig op foran Ridelæreren.
Ridelæreren rejste sig og bredte sine arme ud, men Nanna slog ud efter ham, og bad ham holde sine arme for sig selv.
- Fortæl mig sandheden nu - og hele sandheden, hvæsede Nanna.
- Nanna, sæt dig ned og hør efter, hvad jeg fortæller, i stedet for at tro at du ved noget, du ikke ved.
Nanna humpede ud og hentede en Kleenex og satte sig så overfor Ridelæreren. Hun havde ikke lyst til, at han så meget som rørte ved hende lige nu.
- Fortæl så, snøftede hun.
Og Ridelæreren fortalte:

- Vi havde flere gange i løbet af eftermiddagen forsøgt at rydde indkørslen. Min bil var blevet slæbt væk fra motorvejen og ud til Falck. For at hente den, skulle vi havde ryddet Karens indkørsel for at få hendes bil ud, men som jeg fortalte, var stormen for voldsom. Til aften opgav vi, lavede noget godt at spise og åbnede et par flasker rødvin. Det var på det tidspunkt, jeg ringede til dig og fortalte, at jeg måtte blive natten over. Tro mig skat, der var ingen skjult dagsorden. Man frarådede al udkørsel, og jeg kunne ikke hente min bil, før vi havde fået Karens ud af garagen.
Vi sad og hyggede os, og klokken 22 da stormen lagde sig, gravede vi indkørslen fri – der var sne op til tagskægget på den side, så det var noget af en opgave. Men nu kunne vi i hvert fald komme tidligt af sted og hente min bil næste morgen.
Mit humør steg mærkbart. Jeg tænkte kun på at komme hjem til dig skat, men kunne godt se at det ville være tåbeligt at køre på det tidspunkt. Så vi åbnede en flaske rødvin mere og hyggede os. Karen fortalte, om logen hun kommer i i Jylland, og jeg fortalte lidt om vores hverdag herovre. Jeg tror jeg sagde godnat omkring midnatstid - jeg skulle jo trods alt tidligt op for at komme  hjemad. Jeg pakkede mine ting sammen klar til afrejse næste morgen.
Jeg ved ikke hvor lang tid jeg havde sovet, da jeg mærkede en kildrende fornemmelse ved min ene hånd. Halvt i søvne ville jeg trække hånden ned under dynen, men kunne ikke bevæge hverken den hånd eller den anden. Jeg rykkede og ruskede til jeg hørte en dæmpet latter i rummet. Først da åbnede jeg øjnene og fik nærmest et chok. Ved siden af sengen stod Karen i en sort lang gennemsigtig negligé. Lige indenfor døren havde hun placeret to kirkelys, hvis blafrende skær gav det hele et lidt uvirkeligt syn. Jeg lukkede øjnene for at vågne rigtig, men synet var det samme.
- Karen, gør ikke dette her, hører du! Jeg ruskede med armene, men hun havde lukket manchetterne omkring sengens metalstel, så jeg knapt kunne bevæge armene.
Karen trak dynen af mig, skubbede mine ben fra hinanden og sagde, at hvis jeg ikke forholdt mig i ro, måtte hun jo sætte manchetter på mine ben også. Jeg valgte, at det var bedste at have benene fri. Hun trak mine boxershorts af mig. Hun tog omkring min pik, lod neglene kradse i nosserne og op ad pikskaftet,  og tog mig så i munden. Hendes læber og tænder bearbejdede min pik. Jeg ville ikke være der, ville væk, men kunne ikke gøre hverken fra eller til, og da jeg  protesterede, fik jeg at vide,  at enten så tav jeg nu, eller også fik jeg en ballgag i. Det var voldtægt Nanna, og jeg protesterede så kraftigt, at hun til sidst gjorde alvor af sine trusler og gaggede mig. Atter gik hun i gang med min pik og gav den den helt store tur. Undskyld skat, men jeg havde ikke magt til at undgå det.

Nanna snøftede, men følte også en spirende lidenskab i kroppen over hans fortælling. Hun kunne tydeligt se Ridelæreren ligge der i manchetter med gag i munden og med pikken i stiv stilling.
Ridelæreren fortsatte…
Karen trak nu sit negligé til side, så jeg kunne se hendes store bryster. Hun bøjede sig ind over mig, så hendes bryster gned mig ansigtet og ned over kroppen. Jeg mærkede, at det rykkede i min pik. Jeg vidste, det var galt dette her, men kunne ikke gør noget, jeg var helt i hendes vold. Hun trådte op i sengen, stillede sig hen over mit ansigt, spredte sine ben og lod pegefingeren lege med sin våde fisse. Hendes safter dryppede ned over mit ansigt. Hun bøjede sig ned,  fjernede min gag, og  beordrede mig til at slikke det i mig, som ramte mig ved læberne. Ind imellem masserede hun sine store bryster, og hendes brystvorter stod som to stilke lige ud i luften. Hun vendte sig om, bøjede sig ned i knæ, så hendes fisse var 30 centimeter over mit ansigt. ”Nyd min fisse” hvæsede hun, og begyndt at spille den af på sig selv. Hun gyngede sagte frem og tilbage over mit ansigt, mens hendes fingre gned frem og tilbage over den ærtstore klit. Ind imellem skubbede hun 3-4 fingre op i fissen. Hendes stønnen tiltog, og jeg kunne høre, at hun snart kom - og ja Nanna, erkendt- jeg nød hendes leg, og glædede mig til at se hendes orgasme. Pludselig kom hun i tanke om, at hun havde en forsvarsløs under sig, og satte sig ned over mit ansigt. Hun gnubbede fissen rundt i ansigtet på mig, så jeg kæmpede for at få luft ind imellem. ”Slik mig, slavedreng” kommanderede hun. Der er aldrig nogen, der nogensinde før har kaldt mig en slavedreng, og Nanna (Ridelæreren kiggede bønfaldende og på samme tid undskyldende på Nanna) skat det tændte mig, undskyld. Min tunge for rundt  mellem fisse og skamlæber, mens Karen stønnede højere og højere, og lige da hendes fisse skulle til at gå på hende, rejste hun sig hurtigt op, vendte sig om og gled ned over min pik. Jeg var så tændt, at jeg ikke kunne andet end at skubbe mig op i hende. Hun red mig, imens hun trak sine bryster lange imellem sine fingre. Mine fingre holdt krampagtigt om kæden på manchetterne. Nanna, hun voldtog mig, men jeg lod mig rive med - jeg ved, det er galt men…åhh hendes fisse trak sig sammen i kramper omkring min pik, og jeg havde nær sprøjtet, hvis ikke hun i det samme havde hvæset, at jeg lige kunne vove på at komme nu, at hun havde andre planer for mig.
Da hendes orgasme havde lagt sig, kravlede hun op til mit ansigt, kørte fissen rundt på mig igen, og beordrede mig til at slikke hende helt ren. Bagefter hentede hun et tov og en krave til min pik. Hun spændte kraven rundt om mine nosser, satte tovet fast i kraven og op i loftet, hvor der var en lille talje, jeg ikke havde bemærket tidligere. Hun satte nu et 2 kilos lod i rebet, og mine nosser blev trukket lange. På trods af hvad hun tidligere havde lovet mig, satte hun nu også manchetter på mine ben. På det tidspunkt orkede jeg ikke at protestere mere, havde overgivet mig til hendes dominans. Hun løftede mine ben op og satte en kæde i manchetterne og op til kroge i loftet, så jeg nu lå helt prisgivet hendes bizarre lyster. Hun gik hen til en kommode ved væggen, trak en skuffe ud og tog en strap-on frem. – Nej Karen, nej ikke det, råbte jeg til hende, men hun lod som om hun ikke hørte mig, puttede glidecreme på og kravlede op i sengen til mig. Hun satte sig ind mellem mine ben, og lod dildoens pikhoved lege ved min røv. Hun tog fat i mine baller, og trak dem fra hinanden, samtidig med at hun skubbede dildoen indenfor. Jeg mærkede, hvordan den centimeter for centimeter gled længere og længere indenfor. Pludselig smertede det for meget, men med eet åbnede min ringmuskel sig, og hun gled i bund i min anal. Hendes latter rungede i værelset. – Nå, lille slavefyr, hvordan er det så at være fyldt ud med en dejlig stor pik? Jeg svarede hende ikke, og straks fandt hendes negle mine brystvorter, som hun begyndte at bearbejde. – Jeg ved det ikke Karen, svarede jeg, og modtog et ordentligt stød med dildoen, og blev straks irettesat om, at det hed Madame Kari. Jeg stønnede, at jeg ikke rigtig vidste, hvordan jeg havde det med at blive kneppet i røven, Madame Kari. Hun grinede og sagde, at så måtte hun jo prøve at få mig til at tage stilling til det. Hun tog nu fat omkring mine lænder med hænderne, og begyndte at pumpe ud og ind i mig med strap-on’en. Samtidig legede hun også med min pik. Mine nosser var strammet ud af loddets vægt, og jeg følte mig bare så misbrugt – ååhh så dejlig misbrugt.
Ridelæreren kiggede bedrøvet over på sin kone og fortsatte sin fortælling...
Hendes leg med min pik, samtidig med torturen af mine nosser og min røvs udvidelse, var mere end jeg kunne klare. – Har du lyst til at sprøjte, spurgte Madame Kari endelig, og jeg kunne kun stønne ”Jaaa” – Så sprøjt da slavefyr, og jeg sprøjtede, det var som om denne udløsning aldrig skulle få ende. Hele min krop rystede, jeg var i ekstase som aldrig før. Åhh  det var så … så forbandet utilgiveligt… så forbandet dejligt.

Nanna stirrede på Ridelæren, Karen havde givet ham en oplevelse som hun ikke havde været i stand til. Det på én gang bedrøvede hende, men samtidig glædede det hende. De sad længe, og bare kiggede på hinanden. Stemningen var sitrende, en kombination af det frække, det utilgivelige, det ulovlige og samtidig det grænseoverskridende.

- Nanna, jeg kunne ikke, … I guder.. jeg kunne ikke sige nej, kunne ikke bekæmpe mine egne lyster. Jeg er ked af det skat. Da hun forlod rummet, satte jeg min mobil til at ringe 4 timer senere og faldt i søvn. Jeg vidste, at jeg ville være helt ædru på det tidspunkt. Da mobilen vækkede mig, listede jeg op, fandt mine ting, skrev en hilsen med tak for husly i snestormen, efterlod 500 kroner for mad og drikke og forlod hendes hus. Der var igen grund til at vi skulle se hinanden i øjnene efter denne episode.
Ridelæreren rejste sig og gik over til Nanna. – Undskyld skat. Jeg er ked af, hvis jeg har såret dig, hvordan kan jeg gøre det godt igen?
Nanna snøftede. Hun vidste ikke, hvordan hun skulle takle denne situation. Hun havde jo selv bedt Karen om, at tage sig ”godt af” hendes Lasse. Hun kendte til Karens lyster til mænd, vidste hvilken risiko hun løb, ved at sende Lasse i hendes arme. Samtidig fik Lasse jo en oplevelse, hun sikkert ikke kunne have givet ham. Én ting for Nanna var, at dominere sin egen slave - men hendes egen magtfulde mand? Åh, det var så svært. Hvad skulle hun sige? En idé tog form.
- Hent min strap-on i kælderen, hviskede hun, og stirrede ham ind i øjnene.
- Jamen skat...
- Bare gør som jeg siger, se at komme af sted slave…

En times tid senere hørte man Nanna og Ridelærerens støn og brøl, da de kom i en fælles forløsning. Hvad der foregik i soveværelset – se det forbliver deres hemmelighed!

Ridelæreren er vel tilbage til rideskolen. Men hvordan står det mon til hos nisserne, og hvilke hemmeligheder gemmer Fru Bergs dagbog. Ja alt dette har vi stadig til gode i dette års julekalender. Har du husket at deltage i dagens konkurrence om de flotte præmier?
Morale: Send aldrig din kæreste i armene på en anden person, eller opfordr aldrig en person til at tage sig kærligt af din kæreste, hvis du ikke kan stå fuldt og fast inde for dine handlinger, overfor dine egne følelser og din person.