Jul og erotik på høloftet - 2004

Forfatter: Nanna©
7. december

Resumé
Meget chokerende kunne Nanna i går læse i sin mors dagbog, at hun som ung blev udsat for en voldtægt af en karl på gården, hvor hun var husholderske. Samtidig stødte hun på navnet Svend Hansen, et navn hun godt kendte. Nanna lukker bogen, men mon hun ikke vender tilbage og læser videre på et senere tidspunkt?

Kapitel 7 – Betjentens straf - skrevet af Nanna
Lægen undersøgte Nannas ben, - Hvis du føler, at du kan begynde at støtte på foden uden smerter, må du gerne begynde at gå lidt rundt uden krykkerne, men mærker du bare det mindste, skal du forholde dig i ro, men ellers ser det fint ud. Og Alex, skal han ikke snart have en lillesøster eller lillebror? Lægen smilede skælmsk til Nanna, der svarede, at det havde været en svær tid efter hendes mors død, men at det da havde været på tale før hendes død.
- Jeg synes, I skal til at tænke på det igen Nanna, livet går jo videre, og det ville være synd, hvis Alex skulle være enebarn!

Få minutter senere var konsultationen ovre, og Nanna var på vej over til en ventende taxa, da hun hørte et råb.
- Nanna, halloooo, Nanna, må jeg ikke køre dig hjem. Morten Holm, egnens landbetjent hilste varmt på Nanna, der fornøjet takkede ja, og sendte taxaen bort.
- Har du det godt Mistress? Åh, det er så længe siden, vi har…
Nanna nikkede, ja det var længe siden. Hun havde et helt specielt forhold til Morten. For et par år siden havde hun fået lyst til at prøve sin S-side af, og hendes valg af slave var faldet på Morten. Dengang vidste hun ikke, at han var betjent, og heller ikke at han var fra lokalområdet, så det var et forhold de gik stille med. Mange spændende oplevelser havde de haft sammen. Nanna sukkede dybt.
- Morten kan du huske dengang…   (og Nanna fortalte om en af deres seancer)..

Betjenten havde ganske enkelt fået besked på at møde op på den lokale benzintank den førstkommende fredag kl. 19.
Fem minutter før 19 holdt Nanna i sin lille bil og ventede. Klokken blev 19 og 19.05 før betjenten endelig dukke op. Nanna beordrede ham ind i hendes bil.
- Når jeg siger kl. 19, så er det hverken kl. 19.01 eller 19.05!
- Undskyld Mistress, undskyld, men jeg kunne desværre ikke komme tidligere hjemmefra end jeg gjorde. Jeg ved godt, at det er galt, og det skal aldrig ske mere.
- Jeg er fløjtene ligeglad med dine undskyldninger. En ordre er en ordre, og du har ikke overholdt din første ordre. Det vil du blive straffet for!
Betjenten så ganske brødebetynget ud, og uerfaren som Nanna trods alt var, var hendes hjerte ved at smelte ved det. Men så tog hun sig sammen, levede sig ind i rollen igen og fortsatte:
- Ubetinget lydighed over for sin Mistress er alfa og omega, og ulydighed tolereres ikke.
Med disse ord gav hun ham et blindfold på, og startede bilen. De kørte i nogle minutters tavshed, indtil Nanna brød den med ordene, - Dersom legen overskrider dine grænser, findes der et stopord. Kender du det?
Betjenten bekræftede, at han kendte stopordet ”Cirkus”, som betød, at man stoppede legen helt, at grænserne var overskredet, og at man ikke ønskede at fortsætte. De aftalte, at han kunne bruge ordet ”Nåde Mistress”, dersom han kun havde brug for en pause.

Lidt efter nåede de frem til logens lokaler, og Nanna førte sin slave fra bilen og ind i lokalerne.
Han blev beordret til at skifte til det medbragte remtøj og stille i de røde rum 5 minutter senere.

Da slaven 5 minutter senere trådte ind i det røde rum, stod Nanna klar i en smart rød lakteddy med kæder omkring brysterne. Hendes lårlange røde støvler fuldendte den frække påklædning. Hun stod og svirpede med pisken i hånden.
- På knæ, kravl, kommanderede hun.
Hastigt kom betjenten på knæ, og kravlede lydigt hen til hende.
- Det var bedre, men da du jo er en lille ulydig slavedreng, må du forstå, at jeg er nødt til at straffe dig for ikke at adlyde.
- Okay, svarede betjenten.
- Hva’ behar’ - det hedder ”Javel, Mistress”. Nanna lod pisken svirpe i luften og lande på betjentens ene balde med et smæld.
Hans krop gav et ryk i smerte og overraskelse, men han fik dog hurtigt pippet et  - Javel Mistress, undskyld Mistress.
Nanna satte sig på en lille stol, og beordrede slaven til at lægge sig hen over hendes ben.
En regulær opvarmning af hans balder begyndte. Imens hun slog, fortalte hun ham hvilken lille liderlig betjent og slaveknægt han var, der kun ønskede at slikke fisse på sin Mistress og få sin lille småstive pik ind i varmen, men at det kunne han godt glemme alt om, så længe han ikke kunne opføre sig ordentligt.
Slaven stønnede, og Nanna mærkede hans lem blive mere og mere stift imod hendes lår.
Da hans baller havde fået både kulør og varme, beordrede hun ham op og stå, gav ham sine egne håndjern på, og fæstnede dem til en krog med en lænke i loftet.
Nanna hentede sin røde spaltpisk. Ballerne lyste hende indbydende i møde, og hun mærkede, hvordan hendes body føltes våd i skridtet nu.
Hun satte pisken mellem tænderne og gik rundt om ham. Hans lem strittede lige ud luften. Alene synet af hende fik ham til at stønne.
- Hvem har givet dig lov til at være liderlig? hvæsede hun pludselig.
- Ingen Mistress, ingen, men det er jeg ikke selv herre over.
- Få den til at lægge sig og det straks!
Slaven kneb øjnene sammen i koncentration, men lige lidt hjalp det.
- Ja så bliver jeg jo nok nødt til at straffe ”den” også. Nanna vendte sig om, og fremdrog nogle lædersnore. Hun satte sig på knæ foran ham. Det stive lem pegede lige mod hendes mund, og drillende lod hun lige sin tunge plirre lidt på spidsen af det.
- Åhhhhhhhh jaaaa, gispede slaven.
Nanna rejste sig med et sæt, og gav ham en syngende lussing.
- Var din mund, hvis du vil kunne sidde på din rumpe i morgen.
- Undskyld Mistress, stønnede han, alt imens hans lem vippede af lidenskab.
Hun satte sig på hug igen, og færdiggjorde bindingen omkring hans kugler. I snorene hængte hun et solidt lod. Vægten og smerten fik slaven til at stå lidt uroligt, men hun rejste sig, og lod spaltpisken svirpe rundt på hans krop. Da hun ramte hans brystvorter, gibbede det i ham, med det resultat at loddet kom i svingninger, og et langt støn slap ud af hans mund.
- Jaeee, det er da bedst at stå stillem når man er så tung forneden, er det ikke? spurgte Nanna med et smil i stemmen, alt i mens hun gik om på den anden side af ham. Gang på gang susede pisken på hans bare baller, og loddet kom i svingninger flere gange, når slaven måtte op på tæer for ikke at råbe højt.
Endelig tog hun pisken – ridepisken
Da pisken første gang landede på den ene balde, kom der et højt ”av” fra slaven, men da Nanna kommanderede ham til bide tænderne sammen og vise sig som en rigtig slave, kom der ikke et kny fra ham. Dog vred kan kroppen, når smerten var høj og inderlig.
Ingen mærker, det var aftalen. Da Nanna mente, at nu var det nok, og hans baller var en mellemting af røde og blå, løsnede hun ham.
Han sank straks på knæ og hviskede, - Tak Mistress, de gør mig til en lykkelig mand, at få lov at behage Dem, en Domina, en Mistress har været min drøm længe.
Nanna smilede, men skubbede foragtelig til slaven, og spurgte hvæsende, om han var blevet bedt om at tale. Hertil undskyldte han meget, at det havde han naturligvis ikke.
Slaven blev beordret ned at ligge, og Nanna lod sit skød glide frem og tilbage hen over hans ansigt, så han blev fedtet godt ind i hendes lidenskabs safter.
- Slik så min fisse, slave, fra anus til klit, kommanderede Nanna. Hun sad på ham, så hun kunne se han stive knejsende lem. Med sig ned på madrassen havde hun medbragt to klemmer. Dem monterede hun nu på slavens brystvorter.
Nanna stønnede - erkendt han var god til det. Hun knipsede til klemmerne, når hun syntes, det gik for langsomt med tungen. Hendes væsker fossede ned i munden på slaven, og hendes indre blev mere og mere hedt. Pludselig blev en finger forsigtigt presset  ind i hendes anus.
- Jaahrrrrrrrrrrrrrrrr, skreg hun – åhhhh jaaaaaa. Hun tværede sit skød ned i ansigtet på sin slave og gispede efter luft, til orgasmen begyndte at ebbe ud.
Hun trillede ned af ham og lå og sundede sig.
- Slaven tillader sig at spørge, om han må tilfredsstille sin Mistress yderligere med sit lem?
Nanna havde fortalt betjenten om sin graviditet, og han havde fået talt og påskrevet, at dersom det kom til samleje, skulle han være yderst forsigtig.
- Ja slave, knep mig, tilfredsstil din Mistress, men du kan vove på at komme.
Han løftede Nannas ben op og satte sig tæt ind til hende, lod spidsen af lemmet lege med indgangen, kælende for skamlæberne igen og igen, hun skulle komme til at tigge ham om at kneppe hende. Endelig førte han lemmet ind – kun få centimeter - men nok til, at hun kunne mærke ham.
- Mmmm gryntede Nanna.
Han kørte lemmet stille og roligt ud og ind de få centimeter, som han drillende gav hende af sig selv.
Nanna skubbede sit skød imod ham, men drillende trak han sig baglæns. Det gentog sig et par gange, indtil Nanna til sidst råbte, - Så knep mig da slave, jeg beordrer dig til at kneppe mig.
Det var eksakt, det stikord slaven ventede på. Med et forsigtigt skub lod han sit lem glide helt ind. Han tog fat om hendes brystvorter med begge tommel- og pegefingre og begyndte at gnide dem, samtidig med at han gled ud og ind af hendes meget våde grotte.
Nanna krydsede benene bag slavens ryg og arbejdede med. Åh for pokker, de ilinger som løb fra brysterne ned til skødet brændte og bankende i hendes indre.
Slaven satte farten op. Igen og igen pumpede hans lem ud og ind. Nanna lukkede øjnene, virrede med hovedet. En vildt fremmed slave kneppede hende. Hun mærkede hans bankende lem i sit indre, hendes tanker gik til loddet, som havde hængt i snoren omkring hans kugler, han støn, hans  smerteklynk, ja åh ja, hun nød det, nød de røde striber på han rumpe, nød at se ham kravle for hendes fødder.
Heden i hendes dryppende våde elskovsåbning blev mere og mere intens. Hun fantaserede om den netop indkøbte strap-on. Hun havde planer om, at få ham op at stå over en buk, lege med hans anus, gnide det godt i olie, én finger, to fingre og endelig ville hun kneppe ham, rigtig råkneppe ham. Nu, åhh nu, pikken i hende voksede. Nanna skød ryg, holdt vejret, nu, nu, nu, - Jaaaaaaaaaa, skreg hun, da hele hendes indre gik krampe. I det samme stønnede slaven højt, trak sit lem ud og sendte ladningen af slavesperm ud over hendes mave.
- Var det ikke en ordre, at du ikke måtte komme, ikke måtte få udløsning? Nanna var vred.
- Jo Mistress, undskyld, men Fruen tændte mig, jeg var ikke i stand til at beherske mig.
- Slik op - frem med din slavetunge og slik min mave ren for din slavesperm!
Slaven tøvede, men kravlede ned og begyndte forsigtigt at slikke sin egen sperm. Det var helt tydeligt, at det var uvant for ham, men Nanna var hård og lod ham ikke slippe, før alt var væk.

- Ja, det var en rigtig fræk oplevelse, sagde betjenten, - Mistress, jeg vil gerne genoptage vort forhold, når De er parat til det.

Nanna sukkede dybt og hviskede, at hun også gerne ville genoptage deres forhold, og at hun godt vidste, at det ikke var en god ide at gemme sig væk med sorgen, og at han nok skulle høre fra hende, når hun var parat igen.

Morten Holm drejede ind foran Ridelærerboligen.
- For resten, fik du talt med sagfører Svendsen?
- Nej, Nanna kiggede undersøgende på betjenten, - hvad vil han mig?
Morten Holm bed sig i læben. Sagfører Svendsen havde da ellers sagt til ham, at han ville tale med Nanna i går. Pokkers også, hvad skulle han nu sige?
- Morten?
- Ja….
Morten greb Nannas hænder, og kiggede på den dejlige kvinde, der havde givet ham så meget. Det han nu skulle sige, gjorde ham ondt, ville tilføje hende endnu mere at tænke på. Han forbandede sin egen klodsethed. Selvfølgelig ville hun selv have sagt det, hvis Svendsen havde talt med hende. Pokkers.
- MORTEN!!!
- Nanna, der er én, der gør krav på andel af boet efter din mor!

Hvem gør krav på andel i rideskolen. Kommer Morten og Nanna til at lege igen, og hvad gemmer dagbogen ellers af hemmeligheder efter afdøde Irene Berg.
Læs videre i morgen.