Jul og erotik på høloftet - Julen 2004

Forfatter: Nanna©
8. december

Resumé
- Nanna, der er én, der gør krav på andel af boet efter din mor!
Ved en fortalelse kom egnens betjent til at fortælle Nanna, at der er gjort krav på boet efter Nannas mor, Irene Berg. Denne viden havde han fra advokat Svendsen, som skulle have været ude og tale med Nanna og hendes bror Peter, men Svendsen  blev forhindret. Morten Holm tror fejlagtigt, at Nanna har fået denne information, hvilket altså ikke var tilfældet, og kommer til at fortale sig.

Kapitel 8 – Et familiemedlem mere - Skrevet af Nanna
- Jamen hvad skal det gøre godt for, jeg forstår det ikke. Hvem har ondt af at, vi har arvet efter mor?
- Rolig skat, når Svendsen kommer, får vi nok en forklaring. Du skal se, det er nok en misforståelse. Ridelæreren forsøgte at berolige Nanna, der var helt oppe og køre, og havde været det siden Mortens udtalelse dagen før.
- Jamen Lasse, det er da kun børn, der kan arve deres mor.
- Ja!
- Jamen, vil det så sige….???
- Ja Nanna, at du evt. har en søster eller bror.
- Jamen jeg har ikke nogen søster eller bror, det har mor aldrig snakket om.
Nanna greb ud efter telefonen og trykkede Svendsens nummer.

… De hører advokat Svendsens automatiske telefonsvarer. Advokaten træffes desværre ikke i dagene 6. 7. og 8. december på grund af retsmøder. De kan indtale deres besked efter klartonen…
- Århhh for pokker da også, lige det der manglede, Nanna humpede rundt i køkkenet i frustration.

I det samme kørte posten ind i gården. Nanna humpede ud og lukkede op, men da havde posten nået at lægge brevene i postkassen.
- Goddag Fru Sandholm, hvordan går det med benet?
Nanna sagde, som sandt var, at hun ikke havde så mange smerter i det, og håbede snart at kunne komme rundt på rideskolen igen.

Posten hilste farvel og kørte videre på ruten.
Nanna lukkede postkassen op. 2 breve og nogle reklamer. Hun kiggede nysgerrigt på brevene. Det ene var fra advokat Svendsen, det andet fra Spanien. Hun nærmest flåede kuverten op fra Svendsen.

"I relation til bodelingen efter afdøde Irene Berg, skal jeg hermed meddele, at der er indløbet nyt materiale der gør, at bodelingen skal tages op til revurdering. I denne forbindelse vil jeg gerne aflægge Dem og deres bror Peter Berg et besøg torsdag den 9. december 2004.
For advokat Svendsen
Advokatsekretær Eva Jensen”

- Hm, der står da ikke noget om en ekstra arving?
- Måske har din mor arvet nogle penge, som ikke er med i boet eller…  ja hvem ved. Nu må vi vente og se til i morgen. Hvad var der ellers med posten. Ridelæreren kiggede nysgerrigt på det andet brev.
Nanna åbnede brevet fra Spanien og begyndte at læse, for snart efter at udbryde… - Jeg tror ikke, dette her brev er til mig. Jeg kender ingen i Spanien. Hun vendte og drejede konvolutten, men den var godt nok adresseret til hende.
- Jamen så sender du det da bare retur.
- Jamen, der er ingen afsender på. Nanna tog brevet, humpede hen til sofaen, satte sig ned og læste højt…

                                                                                        Malaga, den 20. november 2004

Kære veninde!
Jeg har haft så fræk en oplevelse, som jeg synes, jeg vil dele med dig. Men jeg aner ikke, hvad jeg skal stille op med Maurice. Kan du ikke give mig et godt råd.
Efter jeg kom her ned til Spanien, snakkede jeg en del med min nabo, om at få en lille jordlod til at dyrke tomater og andre grøntsager i. En dag kom naboen hjem og fortalte, at nu havde hun fundet det helt rigtige sted til mig.

Om aftenen tog vi ud til en dal udenfor byen. Der var en flot bevoksning, og jorden var velegnet, så jeg skrev kontrakt med haveforeningen, som bestyredes af Maurice - en flot spanioler midt i fyrrene.
Hurtigt fik jeg sået, købt nogle planter og fik også et lille hus på.
Så ofte som muligt tog jeg ud til haven, for at nyde solen. Haven er omkranset af høje buske, så ofte tog jeg mit tøj af, og lagde mig nøgen i solen, for at slappe af og nyde sommerens sidste varme. Min nabo havde nok i sit eget hjemme ved boligen, så jeg var altid alene derude.
Denne dag lå jeg og slikkede sol, men solen var meget varm, så jeg rejste mig for at få lidt at drikke. Jeg gik imellem planterne, da Maurice pludselig stod foran mig. Jeg gav et forskrækket udbrud fra mig og forsøgte at dække mine nøgne bryster og mit nøgne skød med mine hænder.
- Åh Maurice – jeg har jo intet tøj på. En dum sætning- men jeg blev så forskrækket, at jeg ikke kunne finde de rette ord.
- Jaa, Maurice smilede stort, og man kunne tydeligt se hans kridhvide tænder, - det kan jeg godt se. Hans øjne gled op og ned over min krop.
- De er en meget meget smuk kvinde, sagde han beundrende. Han trådte en skridt hen mod mig og tog blidt mine hænder, der skærmede mine bryster, væk fra kroppen.
- Madre de Dios, hvilken ynde. Hans solgyldne fingre kærtegnede mine brysters kurver. Han bøjede sig ind mod mig og pustede blidt på mine brystvorter, der straks reagerede på luftstrømmen og rakte deres vorter frem, som for at tigge om mere. Han satte sine læber ind mod vorterne, og trykkede et blidt kys mod hver af dem.
Jeg gispede ved hans berøring, der sendte små gys til mit underliv.
- Tænk hvis der kommer nogen, fik jeg fremstammet.
Men Maurice svarede blot, - No habitantes  (ingen beboere) og så noget mere jeg ikke forstod, men meningen var nok, at der ikke var andre til stede lige nu.
Han tog mig i hånden, og førte mig over til mit havebord. Med en galant gestus gjorde han tegn til, at jeg skulle sætte mig op på bordet. Blidt skubbede han mig bagover.
Han kom nu med en masse spanske ord, som jeg slet ikke forstod, men jeg tror, det var en lovprisning af mit glatbarberede køn.
Han pustede på mine skamlæber, lod kærtegnende fingrene køre blidt hen over dem, bøjede sig ned og lod så sin tunge blidt glide hen over dem.
Det var bare så skønt, så blidt, men… men Maurice var jo 30 år ældre end jeg, pludselig fik jeg kuldegysninger, han kunne jo være min far. Jeg protesterede og ville sætte mig op, men Maurice smilede til mig, og skubbede mig atter ned på bordet. Han satte nu tungen mod mit køn, og begyndte at slikke skamlæberne igen. Hans gyldne fingre trak skamlæberne fra hinanden, og tungen ramte med eet min klitoris, så det gav et stød i hele min krop.. Åhhhh, stønnede jeg.
- Jaaa smukke kvinde, nyd det nu. Maurice give dig nydelse.
Hans hænder kørte nu kærtegnende rundt på min krop, blidt kærtegnede de mine brysters kurver, dernæst rundt ved navlen, og endelig ned til mit skød.
- Jomfru? Maurice kiggede spørgende på mig. Jeg rystede benægtende på hovedet. Hans fingre gled ind i mit indre, mærkede søgende rundt, gled ud igen. Han kiggede sig rundt i min have, og fik øje på mine squash planter. Han gik hen, drejede en lille aflang squash af, og begyndte at lege med den ved min indgang. Blidt begyndte han at skubbe den indenfor. Jeg mærkede, hvordan min skede åbnede sig for denne ældre men tilsyneladende meget erfarne mands fingre. Skamlæberne blev krænget ud, mit køn blokket ud. Jeg gispede i min lidenskab.
- Uhmm sagde Maurice. Jeg kiggede op for at se, hvad han mente. Hans fingre legede omkring min åbning med at samle safter, og dernæst slikkede han dem af fingrene med sin tunge.
Jeg… lille jeg, tændte en voksen mand med min lidenskab. Pludselig kunne jeg ikke få nok, jeg måtte simpelthen mærke ham.
- Ta’ mig, hviskede jeg.
- Hvad? Han forstod ikke, hvad jeg sagde, og med fagter og bevægelser lod jeg ham forstå, at han skulle tage sit tøj af og bruge min krop.
- Madre de Dios, kom det igen. Jeg fandt senere ud af, at det betød noget i retningen af Hellige guds moder.
Men bordet var for højt, for den lille frække spanioler, så han bad mig kravle ned af bordet og bøje mig ind over det i stedet for.
Jeg ville gerne have taget tøjet af ham, men det kunne ikke komme på tale. Da jeg lå ind over bordet, hørte jeg hans tøj falde på jorden. Han spredte mine ben, lod undersøgende to fingre glide rundt ved min indgang for at sikre, at jeg var klar til ham. Og forståeligt nok. Havde jeg set hvilket kæmpelem han havde, havde jeg nok ikke stået stille. Et lem større end den omtalte squash, blev stille og roligt presset op mellem mine ben. Jeg skiftevis stønnede og gispede. Det var så frækt., Den følelse af at være fuldstændig udblokket, samtidig med følelsen af ikke at kunne klare mere, og så igen.. han var lige så gammel som min far. Lyst og forbudte følelser.
Da Maurice var helt oppe, begyndte han at kneppe mig med blide men dybe stød, igen og igen. Samtidig fandt hans fingre vej om til min klitoris. Udblokningen gjorde, at jeg var meget stimuleret, men da han så satte fingeren på min klit, var det som om hele kroppen gik i spasmer.
Jeg skreg min lidenskab ud, og Maurice kneppede mig dybt og grundigt.
- Århh dybt frustreret mærkede jeg, han trak sig ud af mig, og jeg vendte mig mod ham. Hans lem sitrede, og de første store hvide sprøjt fløj gennem luften og ned på jorden. Han onanerede sit lem, til der ikke kom mere.
- Åhh smukke kvinde, dette vi må gøre igen, stønnede han, mens han tog sit tøj på.
Det var jeg helt med på. Aldrig var jeg blevet sådan fyldt ud før.

Men men men, kære veninde, det har taget overhånd. Aldrig kan jeg komme i haven, uden at Maurice straks står der, og vil bruge min krop. Han forstår ikke, når jeg siger nej. Så nu vil jeg gerne høre dig, hvad jeg skal gøre for at stoppe ham.

Kærlig hilsen
X

 

- Kunne du også tænke dig, at blive taget af en 30 år ældre mand? Ridelæreren kiggede undersøgende på Nanna.
- Jeg.. det ved jeg ikke, svarede Nanna.
Måske du lige kan nøjes lidt med mig så, Ridelæreren kiggede på Nanna, bøjede sig ned og begyndte at tage hendes tøj af..

 

Hvad mon advokat Svendsen har at fortælle, og mon Nanna har en søster eller en bror,  eller er der noget helt andet på færde. Hvem har sendte det frække brev til Nanna?
Dette og meget mere kan du læse om i Juleerotik i morgen.
Har du husket at deltage i konkurrencerne i dag?