Jul og erotik på høloftet - Julen 2004

Forfatter: Nanna©
9. december

Resumé
Nannas frustration er stor, da hun erfarer, at der her i julemåneden skal til at være problemer med arven efter hendes mor. Om hun har en søster eller en bror, eller måske at moderen har arvet et beløb, der ikke kom med i bodelingen, ved Nanna ikke noget om. Hun afventer advokat Svendsens komme. Samtidig kommer der et brev til hende fra en ukendt. En ukendt der fortæller om en af sine erotiske oplevelser. Men Nanna kender ikke nogen, der er taget til Spanien, og der er ingen afsender på konvolutten. Det hele virker meget besynderligt, men mon ikke det løser sig hen ad vejen… Følg med i dagens afsnit..

Kapitel 9 - Seksualundervisning for nisser – skrevet af Nanna
Nanna tændte kalenderlyset. Den 9. december. Hun humpede hvileløst rundt. Det var nu advokat Svendsen havde skrevet, han ville komme.

Det bankede på døren, og Nannas bror Peter kom ind.
- Slap af søs, vi ved jo ikke, hvad han vil fortælle os. Lad være med at tage sorgerne på forskud, du skal se, det er nok ikke noget særligt.
- Ikke noget særligt, Nanna hvæsede – en advokat med salær i hans størrelse, kommer ikke herud hvis det ikke var noget særligt, det kan jeg godt love dig.
- Nej, nej, undskyld søs, sådan var det jo ikke ment. Peter gik hen og tog om sin søster. – Jeg ved godt, det går dig på, men vi må se at få det bedste ud af det. Han rakte hånden frem og hilste på Ridelæreren.
- Og hvad nu hvis vi må sælge rideskolen, hvad så? Det er hele vores liv, ja i hvert fald for Lasse, Alex og jeg! Nannas øjne var blanke.
I det samme hørtes lyden af en bil ude i gruset. Nanna skyndte sig hen til døren for at tage imod advokaten.
- Goddag Nanna, Lasse, Peter. Advokaten hilste på rideskolens ejere og trådte ind i gangen. – Ja det er jo en alvorlig sag, sagde han, mens Nanna hængte hans frakke på knagen.
Nanna skænkede kaffe op til dem alle fire og bød på boller, men advokaten afslog med den begrundelse, at han havde et møde om 20 minutter inde i byen.
20 minutter, tænkte Nanna ved sig selv, det var kort tid, han havde tænkt sig at blive. Stift satte hun sig afventende, mens advokaten slubrede den varme kaffe i sig.
Advokaten skubbede koppen fra sig og tog et chartek frem.
- Ser I, jeg har fået en henvendelse fra en advokat på Fyn, der gør indsigelser mod bodelingen efter afdøde Irene Berg. Han oplyser, at han ligger inde med papirer, der gør, at vi er nødt til at gribe ind, og ændre arven efter Jeres mor.
- Og hvad vil det betyde for rideskolen her? Ridelæreren følte med et, at luften var trykkende.
- Er der flere eller færre penge i boet så, brød Peter ind.
- Ja, se det ville jeg også gerne vide, så jeg ringede til Hr. Horstkanf, som advokaten på Fyn hedder. Men Hr. Horstkanf var ikke at træffe før om 14. dage, og hans sekretær kunne ikke udtale sig om sagen.
- Så vi ved i bund og grund ikke, hvad denne indsigelse handler om. Peters tonefald afslørede hans skuffelse, og at han heller ikke var upåvirket af sagens alvor.
- Nej, ikke eksakt. Så vi er nødt til at tage nogle forholdsregler til da. Har I nogle kommende store udgifter på rideskolen.
- Der er termin om en uges tid, svarede Nanna, - derudover er der lønninger og foderregninger.
- Men ikke nogle investeringer? spurgte Svendsen.
Nanna og Peter rystede begge på hovedet.
- Godt, hvis der ud over driften kommer udgifter af anden karakter, så er I nødt til at få min godkendelse, men til da får I lov at køre videre. Jeg kontakter jer så snart jeg ved mere, men det bliver som sagt ikke før uge 52. Jeg er ked af at skulle påføre jer disse spekulationer, og ikke kunne give jer nogle svar. Men som sagt, jeg prøvede, og vi må så vente lidt endnu. Advokaten rejste sig og rakte ud efter sin frakke. – Men I hører fra mig. Kan I have en fortsat god jul
Og med disse ord forlod advokat Svendsen det meget forvirrede søskendepar.

Mens forvirringen er total hos Ridelærerens, står det helt anderledes til nede hos nisserne…


- Mor, vi smutter lige over på Langmarksgård og hilser på Lucia og Tulle.
- Hvordan kommer I derover?
- Basse – gårdhunden - har lovet at løbe med os.
- Hils derovre.

- Jøsses Basse, som du kan løbe, jeg kan jo næsten ikke… glubbb, næsten ikke holde mig fast, sæt dog farten ned. Jesse gumpede rundt på ryggen af Basse og forsøgte at holde sig fast.
- Ja det er godt med dig, vær du bare glad for, at jeg ville transportere jer derover. Jeg får damebesøg i aften. De har fået en lille foxterrier ovre i skovriderhuset, Mille - hedder hun, lækker sag i øvrigt. Hun kommer over til mig i aften.
Jokke og Jesse grinede, - Pas du nu på Basse, det ender jo med, at du bliver far til et helt kuld hvalpe.
- Nåå, hun vil nok slet ikke have sådan en gammel gårdhund som mig, skal I se, hun er jo en fin dame.
Jokke og Jesse klappede Basse, og ønskede ham held og lykke med at score…

Der blev stor gensynsglæde på Langmarksgård, da de to ungnisser fra rideskolen dukkede op, og det varede ikke længe, før de forsvandt ind på Lucias værelse. Tulle, Lucias veninde var på besøg, men skulle ikke som sidste år blive julen over. Derimod forventede man snart at se Sidse og Kalles to piger Julle og Mikke igen, efter at de har været en tur på Grønland i over et år, et led i deres nisseuddannelse..

- Nå drenge - lærer I så noget på skolen i år. Tulle fnisede, og tænkte tilbage på sidste år, da hun selv gik på nisseskolen.
- Joo, det er vist godt nok, sagde Jokke tøvende.
- Har I haft seksualundervisning? Århh kom nu, lad os høre, fortæl hvordan det foregår hos drengene. Tulle tænkte på sidste år, da Maxima havde haft seksualundervisning med nissepigerne. Kan læses i 2003 kalenderen afsnit 21.
Jesse blev kokrød i hovedet, og Jokke grinede og sagde, at det havde de da bestemt, men at de da også havde været ude og lave deres egen research, og det nær havde kostet dem hjemsendelse fra skolen.
- Jaaa fortæl, jo kom nu, fortæl, fortæl pressede Lucia på. Hun mærkede, hvordan det allerede summede nede i hendes mamelukker, som alle nissepiger gik med. Hun blev altid så tændt, når der var en god historie i farvandet, og hun fornemmede virkelig, at de to ungnisser havde været på eventyr.
Og så begyndte Jokke at fortælle, imens kuløren blev mere og mere påfaldende hos Jesse..

… - Jo vi havde jo grinet lidt af det der seksualundervisning, og bedre blev det da ikke, da Ingolf på dagen kom slæbende med en kæmpe stor kunstig nissekæp. Vi blev alle beordret til at tage vores tøj af, så vi kunne se, hvor forskellige vi så ud. Vi var meget generte, men da Ingolf truede med at binde hænderne på ryggen af os, faldt de mest støjende da til ro. Vi kiggede rundt på hinanden. Nogle havde lange hængende kugler, andre  havde næsten ingen kugler. Nogle af nissedrengene havde en ordentlig hårdusk på den, andre næsten ingen. Og, Jokke grinede og kiggede på Jesse, - så var der jo lige én, der havde barberet det hele af.
Jesse blev kokrød i hovedet, men Jokke fortsatte. - Nissepindene så også meget forskellig ud. Lange, korte, tykke, tynde, enkelte havde en halvstiv, og et par stykker havde en, der var hel stiv og næsten stod op af maven. Atter skulede Jokke over til Jesse, der blot sad og kiggede ned i gulvet, inden han gav sin bror en ordentlig lammer på armen. - Ingolf fortalte om svulmelegemer, om det hvide nisseklister der er indeni, som kan lave nissebørn, og om at vi skal sørge for at klisteret ikke bliver for gammelt. Ingolf havde også taget tøjet af nu. Han tog nu fat om sin egen nissepind, og viste os, hvordan vi skulle få huden til at glide frem og tilbage over pinden, og ud over hovedet for at give den bedste følelse, og, sagde han, vi skulle ikke blive flove, hvis der var nogen, der fik det hvide klister ud.
Lucia grinede højt, og tænkte tilbage på sin første gang med en nissedreng.
- Ingolf sagde, at menneskene kaldte det onani eller at onanere. Vi skulle nu alle prøve at køre frem og tilbage, blidt og så hårdt for at mærke forskel. Der blev en grynten rundt omkring, og Jesse brillerede med at være den først, der afleverede sit klister.
- Ti stille, du kom da lige bagefter, gryntede Jesse vredt.
- Nå ja, men det gjorde vi jo næsten alle sammen. Der var et par stykker, der ikke kunne få klister ud. Det havde Ingolf nok regnet med, for pludselig trådte Maxima fra nissepigeskolen ind. Vi blev meget flove alle sammen, men hun bad os slappe af og tog så sit tøj af. Vi gispede lidt. Det var første gang flere af os så en nøgen voksen pige-nisse. Flere fik atter stiv nissepind. Maxima fortalte os lidt om, hvordan nissepiger kunne gøre det godt for nissedrenge, og hun bad de to, der ikke havde fået klister ud, om at komme hen til sig. Nokke og Tjok gik flove hen til hende. Hun bad dem sætte sig ned foran hende, og begynde at onanere. Vi andre fulgte spændt med i, hvad der nu skulle ske. Maxima bøjede sig ned over Nokkes nissepind, og lod læberne lege med den. Så tog hun den helt ind i munden og begyndte at sutte på den. Nokke udstødte nogle høje støn. Maxima flyttede hovedet, og så kom klisteret ellers ud. Ved Tjok begyndte hun at bide i hans pind, fingrene legede med kuglerne, og af og til trak hun også i dem. Tjok virrede med hovedet, og da Maxima stak en finger op i hans numse, gav han et vræl fra sig, og klisteret fløj ud til alle sider.
- En finger op i numsen? Tulle kiggede undrende på drengene, - det har vi da ikke hørt noget om, er det godt?
- Øhh ja, svarede Jesse, men det fandt vi først ud af senere.
- Jamen hvorfor var I så lige ved at blive smidt ud af skolen.
- Jo fordi, svarede Jokke, og fortsatte. Bagefter fortale Ingolf og Maxima om, hvordan nisser så har sex, og Maxima lagde sig på ryggen og Ingolf satte sin nissepind ned mod hendes åbning og skubbede den indenfor. De prustede og stønnede noget af det, og vi kunne se Maximas bryster blive helt runde og vorterne stive. Men så stoppede de, og Maxima vendte sig om, så Ingolf kunne få sin pind ind bagfra.
- Wow, det lyder da meget frækt, sikke et show, udbrød Lucia.
- Og det var så den undervisning. Ja det vil sige, vi fik ordre på at skulle røre ved sidemandens pind - altså være sammen to og to, og så prøve at køre huden frem og tilbage, så vi vidste hvordan det føltes, når en anden rørte ved pinden. Huhhh det var vildt - en der hed Mulle rørte ved mig og jeg ved ham. Han tog et godt tag om min pind, og jeg måtte simpelthen stoppe ham, ellers var mit klister fløjet igen. Maxima og Ingolf sagde, at hvis nogen havde lyst til at prøve med munden, var det tilladt denne ene gang, fordi det var undervisning, og også det med enden var tilladt at prøve, men det var nu ikke rigtig nogen, der turde det.
- Må vi se, hvordan jeres nissepind ser ud? Lucia kikkede prøvende på drengene, der tøvede. – Årh jo kom nu.
- Jamen jeg er ikke færdig med at fortælle, afbrød Jokke hende og fortsatte, - Om aftenen da vi var kommet i seng, kom Jesse og jeg til at snakke om undervisningen, - og vores pinde stod lige op af maven. Jesse sagde til mig, at han skide godt kunne tænke sig, at mærke Maximas mund om hans pind. Det kunne jeg også, så vi redte vores senge omkring nogle puder, så det så ud til vi lå i dem, hoppede ud af en af nathullerne, og stod og lurede ind i nathullet hos Maxima. Hun var ved at tage sit nissetøj af, da Jesse det pjok, kom til at nyse. Hun vendte straks ansigtet mod nathullet og fik øje på os.
- Ja drenge, er der noget, I vil mig? sagde hun uden at dække sig til.
- Øh, ja, vi.. øhh næhh, joo.
- Hop ind, sagde Maxima, og både Jesse og jeg skyndte os ind.
- Jo altså, den der undervisning i eftermiddags, vi ved ikke helt om vi har forstået det, sagde jeg til hende.
Jokke grinede højt, mens han fortalte, det var helt klart en hvid løgn.
- Hvordan skulle nissepigerne gør med munden? Jokke kiggede spørgende på kvinden foran sig. Maxima fortale detaljeret, men jeg svarede hende, at jeg ikke var helt sikker på, at jeg forstod, hvad hun mente. – Tag tøjet af Jesse, sagde hun
Lucia og Tulle kiggede over på Jesse, som igen var blevet kokrød i hovedet. – Gjorde du det, spurgte de ham.
Jesse nikkede, og Jokke fortsatte. - Maxima trak tøjet af Jesse, hans pind var allerede meget stiv og stod op af maven. Hun satte munden ned om hans pind.
- I guder da, det var skønt, udbrød Jesse, hun sugede, småbed og sugede igen og igen.
- Midt i det hele spurgte hun, om jeg ikke ville prøve at gøre det sammen som Ingolf, mens hun suttede Jesse. Hurtigt fik jeg mit tøj af, endelig, endelig skulle det prøves. Min pind vippede i ren forventning. Maxima spredte benene og viste, hvor jeg skulle ind. Og woowww, hun var bare så varm og lækker, hendes åbning passede lige til min pind. Jeg fik sådan en lyst til at bevæge mig indeni hende.
- Ja og imens fortsatte hun så med at slikke mig, jeg var i nisseland, det siger jeg jer. Hun satte hænderne ned og krammede mine nissekugler. Men så sagde hun, at hun synes, vi skulle prøve at bytte plads, så Jokke også kunne prøve at blive suttet.
- Ja, jeg trak mig ud af Maxima. Ikke fordi jeg havde lyst, men fordi jeg også syntes, det var fair, at Jesse prøvede det.
- Ja, sagde Jesse, og så stak jeg pinden dybt op i hende og hun gav et hyl fra sig… Jesse rødmede, - jeg var kommet til at ramme det forkerte hul, men Maxima stønnede højlydt og sagde, at det gjorde ingenting, jeg havde bare ramt analen i stedet for, men det var også lækkert. Jeg mærkede, at Maxima satte en hånd ned under min pind og trak i mine kugler. Det var så hammer frækt, men da hendes finger fandt min anal, og hun stak den ind og ud, så skete der noget underligt noget i mine kugler. De trak sig sammen, og alt mit klister væltede ud og ind i Maximas ende.
- Og bagefter begyndte hun at hive og trække i mine kugler, samtidig med at hun suttede mig meget hårdt, og pludselig satte hun også en finger op i min anal, og jeg kom med et vræl ind i hendes mund. Men Maxima slikkede bare det hele i sig.
- Nå drenge blev I så lidt klogere? sagde hun, da vi havde sundet og lidt.
Vi nikkede og begyndte at tage vores tøj på. I det samme bankede det på døren. Det var Ingolf, der sagde, at to af nisserne var stukket af. Maxima gik hen og åbnede døren. Ingolf kom ind og blev noget lang i hovedet, da han så, at vi var der.
- Ja, de havde bare et par spørgsmål til undervisningen i eftermiddags, så jeg fortalte dem lidt mere, sagde hun. Hun drejede hovedet og blinkede til os. Hurra for det, for vi var sikker på, at Ingolf ville have sendt os hjem, hvis han vidste, hvad der lige var forgået.
- Ja, men nu er klokken mange, I må hellere se at komme til køjs, nisser, sagde han.
Vi sagde farvel til Maxima, og takkede for hendes detaljerede forklaring. Da Ingolf lukkede os ind i vores hule, sagde han til os, at nu gik det for denne gang, men det skulle ikke gentage sig, for så røg vi hjem for stedse og kom ikke med på turen til Grønland næste år.
- Må vi så se jeres nissepinde nu. Lucia nærmest hoppede af forventning. Både hendes og Tulles hue var meget orange.
- Nej, vi.. vi skal vist til og hjemad.
- Nej I skal ikke, I tør bare ikke. Lucia nærmest overfaldt Jokke, og det samme gjorde Tulle ved Jesse.
Bukserne røg ned ,og snart var nissepigerne i gang med at slikke på drengenes pinde.

I det samme bankede det på væggen. – Vi skal spise om 5 minutter, lød det ude fra køkkenet.
Ungnisserne fløj fra hinanden og skyndte sig at få tøjet bragt i orden.
På søndag kl. 15 ude i høladen, okay? Lucia kiggede på drengene, der bare nikkede.
Få minutter senere sad de alle bænket ude hos Kalle og Sidste og spiste risengrød, spændte på den kommende søndag.

Hvilke indsigelser mon advokaten har til bodelingen på rideskolen, og hvilke konsekvenser vil det mon få for vore hovedpersoner?
Hvad mon nisserne kommer til at opleve i høladen på søndag?
Følg med i den spændende fortsættelse af Jul og Erotik på Høloftet 2004.