Jul og erotik på høloftet - Julen 2004

Forfatter: Nanna©
10. december

Resumé
Nisserne Magnus og Maries to sønner er nu er hjemme. I går aflagde de besøg på Langmarksgård, hvor Jokke og Jesse fortalte om deres seksualundervisning og egen research på nisseskolen. Det kom der noget meget frækt ud af, og alt er tilsyneladende fryd og gammen. Det kan man til gengæld ikke sige, at det gør på rideskolen. Her er det stadig helt åbent og udenfor nogens kendskab, hvad det er advokaten på Fyn vil gøre af indsigelser til bodelingen på rideskolen, så Nanna, Lasse og Peter har nogle forfærdelige dage. Samtidig humper Nanna stadig rundt med sit dårlige ben.

Kapitel 10 - Høstfesten – af Nanna.
Nanna følte, at tiden sneglede sig af sted. Det var fredag. De havde hygget sig med kalenderlyset på bordet om morgenen, inden Alex skulle i børnehaven, varme rundstykker og rigtig morgenhygge. Nanna havde også indført, at Alex skulle have kalendergave og denne morgen var han slet ikke til at styre. 
Han hvinede og råbte ”nisse”, og svingede med den nissehue han havde fået i pakken, og ind i mellem pegede han op på skabet – men det forstod Nanna og Ridelæreren ikke noget af. Men det gjorde Jokke og Jesse, som havde gjort det til en vane at se, hvad der foregik hos ridelærerens, når de fik morgenmad.
Ridelæreren kørte Alex i børnehave. Nanna ryddede op efter morgenmaden, tog sin frakke på og sine krykker og humpede ned til laden. Krykkerne satte hun nedenfor stigen. Så kravlede hun op, satte sig godt tilrette i halmen, fandt moderens bog og læste videre.

Jeg var kommet mig over voldtægten. Alle var så flinke og betænksomme, især Svend Hansen var bekymret for mig. Men der var ikke så meget tid til at snakke om det. Vi var ved at have høsten i hus, alle knoklede til solen gik ned. Vi var heldige med vejret, det var tørt og solrigt hver dag. Endelig midt i august var det sidste strå mejet, og karlene havde stakket den sidste balle på vores halmloft. For at fejre det, plejede man at holde en høstfest.

Kartoffel/roeladen stod stadig tom, så den blev pyntet op med blomster og neg, gran og grene. Købmanden leverede drikkevarerne, slagteren havde haft en gris over grillen hele dagen, og jeg havde lavet alle de andre lækkerier, der skulle på bordet. Husbond havde bestilt et tremands orkester, og så blev alle de, der havde hjulpet til på gården i det forløbne år inviteret med.
Der var sat en masse langborde op, og jeg kom til at sidde til bords med Marie og karlene, som jeg havde svømmet over til øen sammen med. Efter episoden med Kristian, havde de alle sammen haft skyldfølelse over, at de ikke havde tænkt på mig, når de nu vidste, hvor modbydelig Kristian kunne være.
Jeg trængte sådan til at more mig. Det var så længe siden, jeg havde slået ud med arme og ben, og det var, som om de alle var opsat på, jeg skulle have en god aften. Øllet flød i rigelige mængder, og da dansen startede, var jeg på dansegulvet hele tiden.
Husbond sad til bords med naboerne og dem fra maskinstationen, der også var inviteret med, men dem så vi nu ikke så meget til.
Som aftenen skred frem, blev jeg mere og mere beruset, og jeg ved ikke, hvad der stak mig, da jeg på et tidspunkt gik over og bød husbond op til dans. Svend Hansen var god til at danse, og jeg nød, når han svingede mig rundt. En dans blev vist til tre fire stykker, inden han forpustet førte mig tilbage til min plads ved bordet og takkede for dansen.
Det gik først rigtig galt, da vi skulle i gang med høstkonkurrencerne, kartoffelløb, og rundt om flasken løb. Desværre skulle jeg dyste mod husbond i flaskeløb. Vi var lige opsatte på at vinde, så vi løb begge de ti omgange omkring ølflasken med fingeren i flaskehalsen. Men jeg blev så rundtosset, at jeg nær aldrig var kommet ned til mit hold igen, og jeg husker, hvordan jeg vaklede ud af laden og knækkede mig omme bag et træ. Jeg satte mig på en bænk i haven, og så må jeg være faldet i søvn, for jeg vågnede længe efter, ved at en mandsperson med stærke arme løftede mig op og bar mig hjem til stuehuset. Da var festen vist for længst slut. Personen var varm og duftede godt, så jeg lagde armene om halsen på ham, og puttede mig ind til ham som en anden lille pige. Da jeg registrerede, at jeg kom ind i min lejlighed, begyndte vedkommende at tage noget af mit tøj af. Jeg havde vist knækket mig på både nederdel og bluse. Jeg fortsatte selv med at tage både bh og hofteholder af, men kunne ikke holde balancen, og med et bump lå jeg lige så lang jeg var på trægulvet. De varme arme løftede mig op og over i min seng. De arme - jeg følte en tryghed ved dem, og greb ud efter dem, da de ville trækkes sig væk under mig. Armene holdt om mig, gjorde mig tryg, så jeg trak dem ned til mig. I det fjerne af min bevidsthed hørte jeg en stemme hviske; ”Nej Irene.. jeg kan ikke..” men jeg vidste ikke, hvad det var vedkommende ikke kunne, vidste bare at jeg havde behov for den tryghed, de arme gav mig, og inden længe holdt modstanden også op, og jeg mærkede, at personen lagde sig bag mig i sengen. Jeg puttede mig godt i de arme. Det var, som når jeg lå i sengen hos far og mor, når de holdt om mig, og jeg skulle sove, og snart efter sov jeg.

Da jeg vågnede, adskillige timer op ad formiddagen, lå personen stadig hos mig. Jeg drejede hovedet og blev meget chokeret, da jeg så det var husbond. Jeg ville skubbe hans arme væk og liste op, for at komme i gang med dagens arbejde, men han trak mig bare ind til sig i søvne. Hans hænder begyndte at kærtegne min krop. Jeg var ikke i tvivl om, at han stadig sov, og i hans drømme var det ikke mig, han kærtegnede. Men jeg var svag, jeg havde også brug for ømhed og lod hans hænder kærtegne mine bryster. Han stønnede i søvne, da han mærkede mine vorter blive hårde, og hans hænder gled ned mellem mine lår. Jeg stivnede, huskede lige pludselig voldtægten alt for tydeligt, men husbonds hænder var blide og skilte mine bløde lår, og jeg kunne ikke modstå ham. Hans hænder kærtegnede hårene i mit skridt, skilte mine skamlæber, og lod fingrene glide frem og tilbage over mit skød. Chokeret mærkede jeg, hvordan jeg begyndte at blive fugtig. Jeg begyndte at stønne sagte ved hans kærtegn af mig. I det øjeblik slog husbond øjnene op. Hans blik stivnede, da han så mig ansigt. Han rejste sig hastigt fra sengen og undskyldte og forklarede, at han havde sovet og… han tav, og da jeg trak ham ned i min seng igen, protesterede han ikke. Vi vidste begge, hvad der foregik i hans hoved i det øjeblik, men vi var allerede gået for langt på det tidspunkt. Mit skød brændte efter hans kærtegn, og efter bulen at dømme i hans Jbs’er, var han heller ikke upåvirket af situationen.
- Åh Irene, jeg trænger sådan til en kvinde, vil du hjælpe mig, hviskede han grødet i mit øre. Jeg nikkede og bad ham være forsigtig med mig. Jeg havde jo aldrig haft en rigtig mand bortset fra voldtægten. Uendelig blidt begyndte han at kysse mig over hele kroppen. Han fingre snoede sig ind i min hårpragt forneden
  (Nanna smilede ved sig selv. Det var dengang, at enhver anstændig kvinde havde hår forneden…) hans næse forsvandt i mine kønshår, og jeg mærkede blide pust på mit køn. Hans fingre åbnede mig, og de små pust fortsatte. Min krop begyndte at reagere på ham. Jeg mærkede, at det var, som jeg dryppede forneden, og snart efter måtte jeg stønnede bede ham gøre noget, da jeg ikke kunne holde til mere. Nu hvor jeg sidder og skriver dette, kan jeg godt se, hvor uvidende jeg var dengang.
Svend kiggede på mig og spurgte, om jeg følte, det var rigtigt, det jeg gjorde - han var trods alt min arbejdsgiver og ville aldrig tilgive sig selv hvis..  Jeg lukkede munden på ham med et kys og hviskede, at jeg havde lyst, og jeg følte, han var den helt rigtige til at indvie en ung og uerfaren kvinde som jeg.

Han trak sine underbukser af,  lod dem falde på gulvet og kravlede ind over mig. Det gøs i mig, da jeg mærkede hans stive lem mod mine lår, men da jeg så hans ansigt, hans forventningsfulde øjne og lidenskaben i dem, spredte jeg velvilligt mine lår. Han lod sit lem lege ved min åbning, tøvende, som var han bange for at gøre mig ondt, og jeg måtte selv arbejde med, selv skubbe mig op imod ham, for at overbevise ham om, at jeg ville dette her. Hans lem gled indenfor min åbning, hvor han ventede, til jeg slappede af, til jeg var helt parat til at tage imod ham. Da han mærkede min åbning give efter, pressede han atter. Jeg var utålmodig og pressede min krop op mod hans, og han gled helt ind i mig. Det var en helt anden følelse end dengang med Kristian. Dette var lyst og lidenskab.
- Tag mig Svend, hviskede jeg, - åhh tag mig. Svend begyndte at køre sit jern frem og tilbage i mig. Jeg smækkede mine ben omkring hans lænder og arbejdede med. – Åh nej, åh nej, jeg ligger ikke og knepper min husholderske, klynkede han pludselig, - undskyld Else, undskyld, men jeg er så trængende, jeg… han tav og tog så fat i mig og bankende sit jern i bund i mig igen og igen, for så ligesom at blive apatisk igen. Jeg følte mig stimuleret som aldrig før, men hans samvittighed over for sin afdøde kone var svær at hamle op med. Jeg væltede ham omkring og kravlede op over hans lem, og lod det glide op i mig. – Så affind dig med, at jeg vil have dig og dit lem, jeg vil kneppes, bruges, og vil du ikke bruge mig, så bruger jeg dig. Jeg begyndte at ride min husbond. Hans jern kørte frem og tilbage over min livmodermund. Hans hænder gled op til mine bryster, på trods af hans øjne stod fulde af tårer. Jeg var så opildnet, så ophidset, at jeg kørte mig selv frem og tilbage over ham i vilde ryk. Pludselig blev det for meget for Svend. Han hev mig af, rejste sig fra sengen, trak mig med op og stå og løftede mig op og sidde på hans hofter. Spidsen af hans jern pegede lige op på mod mit skød, og da han lod mig glide ned over sig, følte jeg, hvordan han spiddede mig helt og aldeles. Han satte min bagdel op på min lille kommode, og så fik jeg den helt store tur. Da han bøjede sig ned og bed i mine bryster, vidste jeg ikke, hvad der var op og ned længere. Det summede i hele min krop, og jeg hørte nogen skrige – mit eget skrig fortalte han mig senere, som han havde måttet dysse ned ved at kysse mig dybt og inderligt under min orgasme. Han lagde mig på maven på sengen og løftede min bagdel op, trængte op i mig og begyndte at arbejde sig hen mod sin egen udløsning. Det hele var så nyt og intenst for mig, og igen mærkede jeg, hvordan jeg mistede følingen med alt omkring mig og råbte, at han bare skulle gennemkneppe mig. Aldrig havde jeg troet, at jeg skulle få sådanne ord over min mund. Og det havde Svend vist heller ikke. Jeg mærkede, hvordan det rykkede i ham, og han pumpede sine safter op i mig.
Vi lå længe på sengen bagefter. – Irene, jeg ved ikke…, jeg mener, jeg troede ikke, det skulle overgå mig at bruge min husholderske. Det er bare noget, jeg har hørt andre fortælle om, jeg er så flov.
Da han sagde sådan, kom jeg kom til at tænke på Kristians ord om, at husbond også havde brugt den anden husholderske og vidste nu, at Kristian havde løjet.

Jeg forsøgte at overbevise husbond om, at vi jo begge havde haft lyst, og det var der vel ikke noget galt i. Men han blev ved med at sige, at jeg jo var tyende, og at der var helt klare regler for, at dem holdt man sig fra.
Jeg lå og nød hans varme favn, nussede hans brystkasse, lod hænderne glide rundt på hans krop, og lidt efter tog han mig igen. Det var, som var han umættelig. Vi elskede 3 gange den formiddag, og det var først da  karlene bankede på min rude bag mine rullegardiner og råbte, om jeg havde overvejet at ville servere noget middagsmad, at vi kom til fornuft.
En uge efter begyndte jeg at undre mig over, hvornår min menstruation mon ville komme.

Nanna lukkede bogen. Hun er gravid, tænkte hun, gravid! Men hvem er faderen, er det Kristian eller husbond?

Ja hvem mon faderen er, hvis Irene Berg da er gravid.
Dette og meget mere får du svar på i de følgende afsnit af Jul og Erotik på Høloftet 2004.