Jul og erotik på høloftet - Julen 2004

Forfatter: Nanna©
11. december

Resumé
Nanna graver i fortiden, mens de afventer besked fra advokaten på Fyn. Det er chokerende og overraskende læsning. Samtidig får hun breve fra en ukendt kvinde, og krykkerne døjer hun også med. Det er ikke let at være Nanna i dette års julekalender. Sex får hun ikke meget af selv, men sådan er det vel, når man har fået så grimme knubs, som da hun faldt af hesten 1. december. Anderledes står det til hos nisserne. Her er alt fryd og gammen, og ungnisserne er begyndt at gøre sig nogle erfaringer.

11. december – Indbrud – af Nanna
Ridelæreren åbnede døren. Udenfor stod Monica, bogholderen der er kæreste med Nannas bror Peter, sammen med staldmesteren.
- Må vi komme ind?
Ridelæreren skottede til uret, klokken var kun lidt i 9, det var lørdag formiddag, og normalt kom han ikke ned til staldene før klokken 10.
- Kom indenfor, Ridelæreren bød dem indenfor i køkkenet, hvor Nanna var ved at sætte kaffe over.
- Der har været indbrud på kontoret. Staldmesteren kiggede på Nanna og Ridelæreren
- Ja, det hele er gennemrodet, supplerede Monica.
- Okay da. Nanna satte sig ned, hvorfor skulle det hele da også rable ned over dem i denne december måned. -  Hvad mangler der?
- Jaaee, staldmesteren kløede sig håret, hvad han ofte gjorde, når han tænkte over noget, - det ser faktisk ikke ud til, at der mangler noget som helst.
- Nå det var da godt, udbrød Ridelæreren lettet, som straks havde gættet på, at de skulle have ny pc, fax m.v.
- Jo, men vi synes, det ser lidt besynderligt ud. For den som har brudt ind, har kun haft interesse i skolens økonomi. Det er især regnskaber og kontoudtog fra bank og giro, med andre ord kun én af reolerne der er rodet i, men alt er sat pænt på plads igen.
- Sagde I ikke, at det var gennemrodet? Nanna løftede øjenbrynene, - og nu siger I, at alt er sat pænt på plads.
- Ringbindene med kontoudtog stod ikke i samme rækkefølge. Men det virker som om, at vedkommende ikke har villet, at nogen skulle opdage snuseriet. Monica trak vejret dybt og fortsatte, - Men vi tror, vi ved, hvem det er!
- Ja så? Nanna og Ridelæreren kiggede nysgerrigt på de to.
- Den nye i stalden, Birgitte Svendstrøm, flere har lagt mærke til, at hun har snuset rundt og kigget alle steder.
- Ja, hun var jo også lige en tur inde i vores private lade, påpegede Nanna.
- Jamen at man kigger sig rundt, gør jo ikke én til indbrudstyv - jeg synes bestemt ikke, hun er typen på en tyv, det er hun alt for pæn en kvinde til. Nej bestemt nej, jeg tror ikke på, det er hende.
Pæn kvinde, Nanna kunne ikke lide, når Ridelæreren talte om kvinder på den måde, men hun måtte give ham ret i, at Birgitte Svendstrøm ikke lignede en indbrudstyv.
De snakkede frem og tilbage om indbruddet. Der var ingen fodspor at se, så indbruddet måtte være sket inden midnat, hvor det begyndte at sne igen. Nanna talte med landbetjent Morten Holm, som optog en rapport og lige anbefalede dem, at holde øje med den eventuelle mistænkte kvinde.

Da Monica og staldmesteren var gået, gik Nanna ud for at tømme postkassen. Nanna åbnede den, og tog det lille gule brev posten havde dumpet i. Nysgerrigt kiggede hun på frimærket. Spanien. Det var kun få dage siden, hun sidst havde fået et brev fra Spanien. En ukendt dansk kvinde havde sendt hende en beretning om hendes forhold til spanioleren Maurice, hvordan han havde taget hende den første gang og om hendes bekymring for fremtiden.
Hun gøs og kiggede op på den blygrå himmel - der var vist mere sne i vente. Forsigtigt humpede hun op ad trappen og ind i det lune køkken. Hun var begyndt at kunne komme rundt nu uden krykker.
Atter kiggede hun på konvolutten. Burde hun ikke tage ind på posthuset og aflevere brevet. Det var jo ikke bestemt for hende. Joo, der stod godt nok hendes navn på konvolutten, men hun kendte ingen, der skulle være flyttet til Spanien. Ja, faktisk kendte hun slet ikke nogen, der boede i Spanien.
Lysten overmandede retfærdigheden, og med hurtig hånd lukkede hun brevet op, foldede papiret ud, og satte sig godt tilrette i sin sofa. Brevet var lige så langt, som det hun havde fået den anden dag.

Kære Nanna

Problemet med Maurice er overstået. Ja det var det allerede dagen efter, at jeg havde sendt brevet til dig, så jeg synes lige, jeg ville fortælle dig det. Hans bror har købt en stor hacienda 200 km nord for Malaga, og Maurice skal være gartner og får sin egen lille lejlighed. Der faldt en sten fra mit hjerte, for jeg kunne virkelig se, at det kunne blive et problem. Han var som en burre  men fræk og charmerende, men nu er det slut.
Det ville jeg så fejre i går. Jeg lavede en picnickurv med sandwich, vin og ost, og tog til stranden. Vejret var godt, så jeg valgte at prøve en af de nøgenbadestrande, der findes hernede. Jeg havde fyldt bilen med tæppe, håndklæde, parasol og den omtalte picnic kurv.
Jeg kunne ikke slæbe det hele selv, men straks kom der tre unge spanioler, der tilbød deres  hjælp. Jeg siger dig Nanna, jeg tænkte slet ikke og sagde naturligvis ja tak. De var unge, virile, ja endda veludrustede hvis man skulle tro størrelsen på deres slappe lem. De spurgte, hvor jeg ville ligge og hjalp mig med at rette det hele an. Jeg tror, de blev lidt fornærmede, da jeg takkede dem pænt for deres hjælp og sagde ”hasta la vista”,  og at nu ville jeg tage mig en velfortjent lur i parasollens skygge.
Desværre havde jeg ikke set, at jeg havde valgt et sted helt for mig selv, og de slog sig ned 10 m fra mig. Jeg kunne høre, de talte om mig, men jeg kunne ikke forstå hvad. Jeg lukkede øjnene og forsøgte at glemme alt om dem. Jeg tror faktisk, at jeg døsede lidt, men vågnede brat da jeg mærkede hænder der kælede for min ryg og baller. Jeg satte mig hastigt op. Det var ikke en af fyrene fra før. Jeg kiggede mig rundt, de var borte.
- Hvor er du smuk, sagde han og smilede sin blændende hvide smil til mig. – Må jeg ikke have lov at massere dig? Du skal få det gratis, fordi du er så smuk.
Jeg kiggede mig tvivlrådigt rundt. Der var siesta og kun få mennesker på stranden, og de var ikke lige i umiddelbar nærhed.
- Jeg… jeg…, no no,  nej, det tror jeg ikke… fik jeg fremstammet.
- Jo, lad nu mine magiske hænder forme din fuldendte krop, læg dig ned og nyd det..
- Nej tak, jeg…
Strandmassøren tog ved mig for at lægge mig ned på mit tæppe, da der pludselig lød en stemme på engelsk: - Problems?
Jeg kiggede op og fik øje på en gummibåd med en mand i. Hans flotte polerede yacht lå lidt længere ude.
- Leave her, get away.
Han smed nogle Euro hen til spanioleren, som hastigt forsvandt.
- My name is Jack

Jeg kiggede på Jack. Han var en herre i halvtredserne, halvskaldet med guldindfattede briller. Også han var nøgen. Hans lem var halvstift, men det hæftede jeg mig ikke ved. Han havde jaget min plageånd væk, og jeg var ham taknemlig.
- Hvad laver du på denne her strand? Dette er ikke et sted for enlige piger, men en strand som er kendt for, at være stranden man tager til for at få en quickie (et hurtigt uforpligtende knald) med en af de lokale prostituerede. Lad os pakke dine ting sammen, er du i bil?
Vi bar mine ting hen til bilen, og så spurgte han, om jeg havde lyst til at sejle en tur med ham.
I dag kan jeg godt se, at jeg ikke tænkte mig om, for hvis det var stedet, man kom for at få en quickie,  hvad lavede han her så?
Men jeg svarede, at det ville da være dejligt. Vi roede ud til hans yacht, og vi sejlede ud af.
- Nå, så du ville til stranden - hvorfor?
Jeg svarede, at det var for at slikke lidt sol.
- Jeg har noget andet, du skal slikke, luder, hvæsede han pludselig.
Jeg stirrede vantro på Jack, eller hvad han nu hed. Han havde rejst sig op, pikken stod op ad maven på ham, og hans pikhoved glinsede i solen.
- Det er vel det mindste, du kan gøre ikke? Jeg reddede dig fra de tre inde på stranden og deres ”massør” kammerat. Synes du ikke, at det mindste du kan gøre, når jeg nu har reddet dig fra 4 fyrige spanioler, er at slikke min pik?
Jeg rejste mig op og gik to skridt baglæns, så stødte jeg mod rælingen. Skræmt kiggede jeg mig omkring. Der var ikke land i sigte eller både i nærheden. Jeg var prisgivet Jacks lyster.
- Nej, jeg.. vil du straks sejle mig tilbage til stranden.
Jack grinede, - Ja min tøz, lige snart du har slikket min pik, og jeg har gennemkneppet din liderlige kusse.
- Jeg er ikke liderlig, lad mig være.
Jack kom nærmere. I hånden havde han et skødetov. Han tog omkring mig, og fik fat i begge mine hænder. Jeg forsøgte at vride mig og sparke ham, men han undveg mig behændigt. I det øjeblik var jeg klar over, at det nok havde været bedre med tre unge virile fyre. Manden her var pervers, det var jeg ikke i tvivl om. Han bandt mine hænder sammen, og skubbede mig hen over bordet, så jeg lå med spredte ben ud over bordkanten, og mine sammenbundne hænder over hovedet og ned til stålbenet under bordet. Han gik hen og stillede sig ved mit hoved, tvang mine læber fra hinanden og skubbede sit lem ind i munden på mig.
– Slik kælling, hvæsede han. – Når du ikke vil gøre det frivilligt, må jeg jo tvinge dig. Han kørte den så langt ned i halsen på mig, at jeg flere gange troede, at jeg skulle blive kvalt. Med et højlydt grin begyndte han at ruske i mine brystvorter, hårdt kneb han fingrene sammen om dem, samtidig med at han skubbede pikken ned i halsen på mig. Kort tid efter skød han en ordentlig ladning af i halsen på mig. Jeg gurglede og forsøgte at synke hans sending for ikke at blive kvalt. Pludselig kunne jeg se det groteske i mine fantasier fra barndommen. Jeg læste min brors pornoblade og var især tændt at en bestemt historie. En familie var ude og sejle, 18 årig datter, mor og far. Pludselig bliver de entret af 3 dykkere i sorte latexdragter. Faderen bliver bundet til en stol, og så går dykkerne ellers i gang med de to kvinder. På billederne fik de i alle huller, og jeg husker, det var så frækt at se de sorte pikke i både fisse og røv, og jeg vil vædde på, at man på nogle af billederne kunne se, at de nød det.
Nu lå jeg så her - bundet ude på en yacht. Lidt efter var han klar igen. Han gik ned til min fisse og begyndte at lege med den. Der gik næsten panik i mig, da jeg blev klar over, at han ønskede at fiste mig. Han lod sololien dryppe ned på mit køn. Jeg mærkede, hvordan han sølede mig til, og dernæst hvordan hans fingre begyndte at udvide min grotte. Jeg klynkede, ville ikke dette her, men turde ikke protestere for meget, for hvad ville hans næste træk da blive? Underligt nok mærkede jeg hvordan min skede gav efter lidt efter lidt.
- Bitch, du kan jo lide det, gryntede han og satte pres på. Og så skete det underlige, jeg gav efter, eller rettere min fisse gav efter, og han hånd gled stille og rolig op i mig.
– Nåå, så du kan godt lide at blive fistet, ha, tænkte det nok, syntes jeg kunne se det på dig, som du lå og spredte ben. Jack knyttede nu hånden og begyndte at bevæge den frem og tilbage. Et gisp kom ud af min mund, og da han satte mere tempo på, lå jeg og stønnede højlydt i takt til de smask min fisse gav fra sig. Jeg knyttede hænderne omkring rebet, jeg var bundet fast med, og uden at ville det fik han kørt mig ud i en stor orgasme.
Det næste jeg mærkede, var hans pik der trængte op i mig. Hårdt og brutalt kneppede han mig der midt på yachtens bord. Jeg kom og kom, og det gjorde Jack også. Han brugte mig flere gang den eftermiddag. Jeg blev på intet tidspunkt løsnet fra bordet og ønskede det egentlig heller ikke. Jeg var hans private kneppemaskine for en eftermiddag, og da solen drejede over mod horisonten, satte han atter kurs mod stranden.
Da han satte mig i land, var det med ordene: Og hvis du en anden gang ønsker at blive kneppet og betragtet som billig fisse, så husk at denne strand er den helt rigtige.
Derefter sejlede han ud, og efterlod mig godt brugt inde på stranden.

Nanna, forstår du mig, når jeg siger, at det på samme tid var mit værste mareridt, og samtidig den frækkeste oplevelse jeg har haft. Nej, det gør du nok ikke vel?

Mvh.
X

Nanna foldede brevet sammen. Hun var lige, så hun sejlede mellem benene. Uanset hvem den ukendte kvinde X var, og hvad hendes hensigt med brevene var, så virkede det. Hun tænkte på sine egne voldtægtsfantasier, men en ting er fantasi noget andet virkelighed. Og så fistningen, Nanna stønnede sagte, åh ja, det var så længe siden. Hurtigt rejste hun sig op, ringede Faster Tove op og spurgte, om hun ville tage Alex i aften, der var visse ting hun lige skulle bruge en friaften til.
Faster Tove grinede højt, vidste godt hvad Nannas tågesnak indebar, men lovede at komme og hente Alex i løbet af de næste timer.

Hvem er den ukendte X – og hvorfor sender hun disse breve til Nanna?
Dette og meget mere kan du læse om i næste afsnit af Jul og Erotik på Høloftet 2004.