Jul og erotik på høloftet - Julen 2004

Forfatter: Nanna©
12. december

Resumé
Nanna får breve fra den ukendte X med hede erotiske historier. Samtidig er fremtiden uvis på rideskolen på grund af noget rod omkring bodelingen efter Nannas mor, Irene Berg. Det har dog ikke været muligt helt eksakt at få afklaret endnu, hvad problemet er. Alt er fryd og gammen hos egnens nisser. Ungnisserne hos Marie og Magnus  og nissepigerne hos Sidse og Kalle har udvekslet historier, og provokationerne går højt imellem dem. Sidst aftalte de at mødes i høladen på Langmarksgård søndag kl. 15, altså i dag.

Kapitel 12 – Madame Maxima og frøken Maximus - af Nanna
- Var hun så fræk, var hun sådan en lille godte? Jokke og Jesse var på vej over til Langmarksgård på ryggen af rideskolens hund Basse.
- Ja, ja I snakker, gør I. Basse brummede, men det var en veltilfreds brummen. De to nisser hentydede til hans besøg af foxterrien Mille fra Skovriderhuset den anden aften.
- Jamen ville hun noget? Kom nu Basse, du bliver nødt til at fortælle os bare lidt om det.
- Jaaa, Basse trak på det, - jeg tror nu godt, hun kunne lide min odør.
- Din hvad for noget? Jokke hev Basse i ørerne. – Er du nu også begyndt med fremmedsprog Basse.
- Nå ja, Basse brummede igen, hun snusede da godt til mig og jeg til hende, og jeg tror hun kunne lide min odør. Hmmm jeg tror, hun syntes jeg duftede godt, sådan da.
- Jamen parrede I jer så? Jesse hev i Basses pels.
I samme nu fløj Jesse og Jokke gennem luften og landede med et bump i en snedyne.
- Skal I til Langmarsksgård eller hva?
Jesse kravlede igennem sneen og hen til Basse, som havde sat sig på halen og gloede olmt på nisserne. – Undskyld Basse, undskyld jeg spurgte.
Basse brummede og svarede, at det ikke var fordi Jesse havde spurgt, men fordi han havde revet ham i pelsen på et ømt sted fra i går. Nisserne fik lov at kravle op på ryggen af ham igen, og i mere moderat trav luntede han nu mod vest.
- Jo, hun var skam villig nok, knurrede han fra dybet i den store krop, - men optakten, legen forinden var lidt vild. Hun havde nogle skarpe tænder, og det var lige der, du hev mig i pelsen.
Jesse løftede op i Basses tykke vinterpels og fandt nogle røde mærker efter en hjørnetand.
Basse fortsatte, - hun vimsede rundt og rundt, ja hun gjorde mig nærmest helt rundtosset, som hun snurrede rundt hele tiden, men endelig bøjede hun i forbenene og satte bagenden opad, og så var det bare med at komme på i en fart. Hun var sørme noget snæver, men hun er jo også en lille dame, må man sige. Ja, det var nu ikke lang tid, der gik, inden jeg måtte fyre min ladning af, men så slikkede og slikkede vi også, til vi sagde farvel, og hun løb hjem igen.
- Så du skal være far til foråret?
- Ja, nu får vi se, Basse brummede tilfreds. Han kunne næsten mærke hende endnu, ja faktisk var han lidt øm, fordi hun havde været så snæver. Han havde virkeligt måtte holde hende fast, for at holde dem sammen. Han brummede igen, og løb i det samme ind på vejen op til Langmarksgård. Han fortsatte bag om huset og over til høladen, hvor nisserne havde sat hinanden stævne.
Jesse og Jokke klappede ham, hilste farvel og skyndte sig ind i høladen.

- Hejsa, nå I turde godt komme? Lucia og Tulle sad på en halmballe og kiggede ned på Jesse og Jokke, da de kom ind i laden.
- Turde, ha, vi troede faktisk ikke, at I kom, gav Jokke igen. Han mærkede, hvordan det begyndte at stramme nede i vadmelsbukserne, da han kiggede nøjere på Lucia. Han huskede, hvordan hendes mund lige nøjagtig havde lukket sig om hans nissepind, sidst de var på besøg. 
Jesse kiggede undersøgende på Tulle, og hun kiggede på ham. Langsom gik hun hen til ham, og gav ham et kys på kinden. Jesse rødmede helt ud til fingerspidserne.
- Vi har snakket om, begyndte Lucia, om vi skulle prøve at.., hun gik i stå, og Tulle tog over..
- Ja om vi skulle prøve at Lucia og jeg er undervisere, og I kommer til os, for at få lidt seksualundervisning?
Jokke og Jesse kiggede på hinanden, nikkede og svarede at det lød da meget spændende.
- Okay, nu kan I lige gå lidt væk og snakke om, hvad I vil sige, og aftale hvad I ønsker at lære, sagde Lucia.
Nissepigerne fnisede ved tanken om det forestående.

Jokke og Jesse gik lidt væk derfra, snakkede et øjeblik sammen, grinede højt og kom så tilbage.
- Godaften Madame Maxima og frøken Maximus. Vi har gået og undret os lidt over nogle ting. Tror De, at De kan give os svarene? Ungnisserne så meget uskyldige ud, og kiggede generte på pigerne.
- Ja, det vil jeg da mene, svarede Madame Maxima (Lucia), - lad os høre.
- Jo, altså, vi har gået og tænkt på, den dag vi får en rigtig nissekæreste, så vil det jo være rigtig flovt, hvis vi ikke ved, hvor vi skal trykke og røre på hende. Kan I ikke hjælpe os lidt på vej? Frøken Maximus gik hen til Jesse, og strøg ham over huen. – Jo, naturligvis kan vi da det. Ser I, når nissepigen bliver omkring 70 år, så begynder hun at få bryster. De små vorter bliver større, og der kommer fylde inden under.
- Øhh frøken Maximus, er det ikke sådan, at vi kan få lov at se, hvordan sådan noget ser ud?
For en gangs skyld blev Tulle helt rød i kinderne. Det var jo ikke lige sådan, hun og Lucia havde tænkt sig, det skulle foregå. De ville jo gerne se og lege med ungnissernes nissepind ligesom sidst, men nu havde det jo taget en helt anden drejning.
Lucia tog over, - Jo, det kan godt lade sig gøre, men så må I jo lære, hvordan man lukker nissepigens kjole op. Kom her over begge to.
Jokke og Jesse skyndte sig over til Madame Maxima. Deres huer begyndte at knejse i takt med, at der begyndte at blive en bule i deres grå vadmelsbukser. Maxima viste dem, hvor der var snører, der skulle løsnes, og så fik de lov, at trække hendes nissebluse over hovedet på hende. Snørelivet kom samme vej, og snart stod hun midt i halmen med bare struttende bryster.
Ungnisserne gispede, og bulen i bukserne var nu udtalt hos dem begge. 
Lucia følte, at hendes hjerte bankede så højt, at de måtte kunne høre det. Godt nok stod hun der med bare bryster og virkede selvsikker, men erkende at hun var genert, ville hun dog heller ikke. Hun tog mod til sig, og sagde så selvsikkert, - Kom med Jeres hænder, føl, mærk hvor blød huden er.
Ungnisserne trådte lidt nærmere. Begge lagde deres hænder på kurvernes runde bløde former.
- Det er brystvorterne, I skal koncentrere jer om drenge, det er der, vi er følsomme.
Ungnisserne lod fingrene glide hen over vorterne, men da disse rejste sig ved berøringen, trak begge ungnisser deres hænder til sig med et gisp.
- Nøjjj, den er levende, gispede Jesse.
- Nej, nej, grinede Maxima, - huden trækker sig bare sammen i nydelse, og så bliver vorten ligesom stiv, prøv igen. Prøv også at klemme lidt på den, og trække lidt i den.
Ungnisserne lagde en hånd på hver af brysterne, og denne gang blev de ikke forskrækkede over vortens reaktion. De begyndte begge at knibe i brystvorten, og lærerinden viste dem, hvordan de kunne trækker i den med pege- og tommelfinger. Ungnisserne blev nu mere og mere modige, nev og trak. 
Maxima kunne ikke tilbageholde et gisp og begyndte at stønne i nydelse.
Jesse slap straks vorten, og spurgte bekymret, om det gjorde for ondt. Maxima rystede på hovedet, men nikkede så og forklarede, at det var nede i hendes grotte det gjorde godt, når han trak i hendes brystvorte. Jesse kigge forbløffet på Jokke - det forstod de intet af. Når de slog fingeren på nisseværkstedet, så gjorde det da ondt i fingeren og ikke alle andre steder.
- Kom nu, fortsæt nisser, bad Maxima.
Maximus stod og kiggede på. Indvendig kæmpede hun en kamp mellem at blotte sig og modtage den nydelse, hun vidste, de små niv og træk kunne give.
- Kom Jesse, pippede hun lidt efter.
Jesse kom straks over til hende. Løsnede båndende til blusen og snørerne til snørelivet, og snart efter stod han med begge hænder og kærtegnede hende bryster. Tulle begyndte også at stønne sagte, og lagde snart sin hånd ned på bulen i Jesses bukser. Hun begyndte at onanere ham udenpå bukserne. Hun skulede over til Lucia, som havde fået samme ide med Jokke. 
Nissepigerne opfordrede nu ungnisserne til, at lade deres mund smage på vorten. Jesse lod tungen lege med den smukke lysebrune vorte på det ene bryst, mens hånden kærtegnede det andet bryst. Helt af sig selv gled hans højre hånd ned til nederdelen, som han fik listet sin hånd op under. Hans hånd lagde sig ovenpå hendes varme skød. Næsten ubemærket følte han, hvordan hun skubbede sig frem mod hans hånd. Tulle gispede højlydt, da ungnissens fingre gled ind mellem hendes lår..

I det samme gik døren til høladen op og Sidse – nissemor på Langmarksgård - trådte ind. Hun stivnede, da hun så de fire nisser, og hvad der foregik.
Jokke og Jesse fløj fra de to nissepiger, som forsøgte at skjule deres nøgne bryster for Sidse.
- Hvad I alverden foregår der her? Hun kiggede på sine to piger, hvis bryster strittede frækt imellem deres fingre.
- Øh det var ungnisserne, der gerne ville se, hvordan vores bryster så ud, løj Lucia
- Er det sandt, spurgte hun henvendt til ungnisserne. - Så, kom så, lad mig få et svar lidt rapt.
- Øh, ja… jeg mener nej…. det er en leg.
- Ja, det kalder jeg bestemt ikke en leg, det jeg så her. Sex mellem nisser kan give alvorlige konsekvenser, og det er I bestemt ikke gamle nok til endnu. Én ting er at se og få undervisning, noget helt andet er at være aktiv. Så vidt jeg ved, skal I to til Grønland næste år, det skal da helst ikke gå i vasken - vel?
Jokke og Jesse rystede på hovedet.
- Og I to, hun kiggede på nissepigerne, - I skulle da være klogere. Tag jeres snøreliv og bluser på, og kom her hen. Nu skal ungnisserne og I få en oplevelse, som jeg håber, vil afholde jer fra at gøre noget sådan en anden gang.
Nissepigerne kom over til Sidse, som stod ved siden af en savbuk. Savbukken var naturligvis i menneskestørrelse, men på siderne af den var der nogle afstivninger. Sidse befalede nu de to piger til at tage bukserne af og lægge sig ind over savbukkens afstivningspind.
Lidt efter lå de to piger med bare måse lige i vejret.
Jokke og Jesse vidste ikke, hvor de skulle kigge hen, og stod og pillede i deres huer og kiggede ned i gulvet.
- Se så her, hvad der sker, når man opfører sig utilbørligt!
Sidse tog en risengrødsske op af forklædet og begyndte nu at smække de to nisser i enden. Pigerne hylede og græd og lovede, at det aldrig skulle ske igen. Men Sidse blev ved, til enderne var flammende røde, først da holdt hun inde, og sendte dem ind i nisseboet.
- Og I to, fortsatte hun, jeg vil næsten tro, at Magnus og Marie selv vil tale et alvorsord med jer. Kom her!
Ungnisserne gik nervøse hen til Sidse. Deres begejstring var som blæst nu.
Sidse svang nu sin tryllepind over deres hovedet, tog et fast tag i nakken af dem, og vupti var de alle tre på rideskolen i kartoffelkælderen hos Magnus og Marie.

…. og da jeg trådte ind i høladen, var de to unge nisser i færd med at lære lidt anatomi, vel at mærke med Langmarksgårds nissepiger. Jeg går ud fra, at I vil tale et par alvorlige ord med dem!
Marie var pinligt berørt over episoden, og lovede naturligvis straks Sidse at tage affære, hvorefter Sidse hilste farvel, svang tryllepinden og forsvandt.

Magnus og Marie kiggede lidt overraskede på hinanden, inden Marie tog ordet.
- Har I to ikke haft seksualundervisning på skolen?
- Joee, svarede ungnisserne i kor.
- Hvad skulle det her så gøre godt for?
Nisserne tav.
- Magnus, det må du tage dig af, tag dem med ud i snedkerværkstedet.

Magnus rejste sig lidt betuttet over furiens ordre, han vidste ikke rigtig, hvordan han skulle gribe sagen an, men da Marie spurgte ham, om det blev til noget, rejste han sig og kommanderede ungnisserne til at følge med. På vej ud i værkstedet overvejede han, hvad han skulle stille op med ungnisserne, og valgte at fortælle dem en historie fra sin egen ungdom..

.. Da jeg havde jeres alder, var der ikke så meget undervisning i skolen, men at gå til de unge nissepiger, har altid været sådan lidt tabu, og sådan ser nogle på det endnu.  (han sagde ikke, at han så sådan på det, noterede Jesse og Jokke sig) Jeg tror, I har det, ligesom jeg havde. Jeg vidste alt for lidt om nissepigerne og var bange for, at den dag det skulle være, så ville jeg blive til grin. Det besluttede jeg at gøre noget ved en aften på nissehåndværkerskolen.
Ved siden af skolen boede en ældre nisse. Hun var næsten lige så gammel som min mor, altså jeres nissefarmor. Rygterne på skolen sagde, at hun var lidt løs på tråden, og gjorde sådan noget for genydelser (forråd). En aften listede jeg ud af skolen, stod beklemt i lang tid foran hendes dør og turde ikke banke på, da en stemme bag fra spurgte, om jeg ikke skulle ind. Sine, ja det hed hun, stod bag ved mig. Jeg kunne se dig gennem min rude, hvad vil du? Jeg fik hakkende og stammende fortalt hende, at jeg synes, jeg havde brug for erfaring, men ingen genydelser kunne stille med. Hun grinede højt og sagde, at med min unge alder var det da en ren fornøjelse og sagde, at jeg bare skulle gå ind. Hun lukkede gardinerne for vinduerne, og tog så al sit tøj af. Jeg blev meget meget opstemt og var klar over, at det her næsten måtte gå galt. Hun sagde, at jeg skulle komme hen og mærke hendes krop. Mine hænder kærtegnede og krammede de store nissebryster. Hun sagde, jeg skulle smage på dem, hvilket fik hende til at stønne og sukke.

.. Jokke og Jesse kiggede vidende på hinanden.

Hun viste mig sit køn. Fortalte om skamlæber og klitoris, og viste mig hvordan nissepiger leger med sig selv. Så tog hun min hånd, og kørte mine fingre frem og tilbage over klitten. Hun begyndte at stønne, og jeg blev helt bange for, at det var galt.

.. Ungnisserne grinede forsigtigt.

Så trak hun mig af tøjet og begyndte at lege med min pind og sagde, at den havde en størrelse, der lige passede til nissepigers åbning, men at hvis man som ungnisse gjorde det, altså sådan frem og tilbage, så blev nissepigen sikkert med smånisser. Nu var Sine så gammel, at hun ikke kunne blive med små, så hun bad mig lægge mig mellem hendes ben og prøve af, om størrelsen passede.
Jeg tror kun, jeg kørte frem og tilbage et par gange, så sprøjtede mit nisseklister ud af mig. Hun smilede lidt af min manglende evne til at holde på det, men gjorde ikke nar. Til gengæld fortalte hun mig, hvor vigtig det var at onanere, og på den måde lære at styre klisteret.
Jeg kom hos Signe 5-10 gange i løbet af skoletiden, og hun lærte mig en masse. I dag har tiderne skiftet. I ved mere, end vi gjorde dengang. Nu har vi jo fået pind-hylstre ligesom menneskenes kondomer.
Magnus rejste sig, gik hen til en skuffe og tog 4 hylstre op. Han var for en gangs skyld glad for Maries forudseenhed om, at dagen med deres lyster snart ville komme, og derfor havde hun lagt dem klar.
- Her drenge, her er et par hylstre til at øve med. Han tog 2 mere op af skuffen. Og her er så et par stykker, som I altid skal have med i huen, hvis I får brug for det. Men pas på jer selv, og pas på nissepigen, som I skal være sammen med.

Ungnisserne lå i deres seng og snakkede om dagens forløb. Begge var pinligt berørte over afsløringen, og især over at overvære pigernes afstraffelse. Men de var glade for faderens vejledning og lå og snakkede om hylstrene.
- Hvad tror du han mente med, at vi skulle øve, spurgte Jesse
- Aner det ikke, svarede Jokke ærligt, - måske at vi skulle prøve dem uden nissepiger.
Jesse pakkede sit hylster ud, og forsøgte at få det på sin slappe pind uden held. Hans pind begyndte at blive stiv efter berøringen, og pludselige kunne de begge to godt se, hvordan de fik dem på. De fik eet på hver, syntes at det var en underlig følelse, men hænderne begyndte helt af sig selv at køre op og ned, og inden længe hørtes et par dybe støn fra deres værelse.

Magnus sad stadig i stuen, og da han hørte de unges lyde og støn, smilede han ved sig selv. Nej det var bestemt ikke let at være ungnisse i ”puberteten”.

Får ungnisserne mon nogensinde lejlighed til mere end blot at snuse til nissepigerne på Langmarksgård. Og hvordan går det hos ridelærer familien og deres problemer.
Følg med igen i morgen.