Jul og erotik på høloftet - Julen 2004

Forfatter: Nanna©
14. december

Resume
Julen nærmer sig på rideskolen, men aldrig har der været så mange problemer som i denne december. Først falder Nanna af hesten og bliver skadet, efterfølgende bliver ridelæreren fanget i snestormen og må overnatte hos Nannas veninde, hvor han bliver udsat for dominans. Nanna og hendes bror Peter får at vide, at en advokat på Fyn gør indsigelser til bodelingen efter Nannas mor, og endelig er der de erotiske breve fra en ukendt, som ophidser Nanna i den grad både erotisk men også over, at hun ikke ved, hvem brevskriveren er, men at vedkommende tilsyneladende kender kende. Oveni det hele er der også indbrud på kontoret, hvad mon det næste bliver??

Kapitel 14 – Sex i laden – skrevet af Nanna.


- Jeg kan ikke lide det. Magnus sad ved morgengrøden og nulrede sit skæg. De får ødelagt deres jul på rideskolen i år, de har alt for mange problemer med alting. Mor, vi bliver nødt til at gribe ind, og hjælpe dem lidt på vej.
- Gribe ind, jamen det er da helt imod vores regler. Vi skal lade menneskene være i fred, ellers får vi problemer, det ved du da godt, de sagde i Nisserådet.
- Ja jeg ved det, svarede Magnus, - men de har brug for hjælp. Vi skal have Nanna til at læse i den dagbog igen, og de har helt stirret sig blinde på det indbrud i kontoret, så de slet ikke kan se logisk på det mere.
- Jamen hvad vil du da gøre, Magnus?
- Tja Marie, jeg finder nok på noget. I første omgang vil jeg holde øjne og nisseører åbne, og så se, om jeg kan liste med dem. Nu tager jeg i hvert fald en tur op på skolen. Giv mig lige lidt pulver, så jeg er usynlig en 2-3 timer, det skulle vel være nok, tror du ikke?
Marie gled ind i Magnus arme, og gav ham et kæmpekram, og fik til gengæld et rigtigt trutmundskys, mens han gned sin næse kærligt mod hendes, hvorefter hun gav ham usynlighedspulveret.

Nanna kiggede ud på den glitrende sne. Hør, hvad var det? Hvem i alverden havde givet Basse, rideskolens hund, nissehue på. Han kunne bestemt heller ikke lide det, for han tog nogle gevaldige krumspring i sneen…. Det kunne ikke gå an, Nanna gik ud for at tage jakke og støvler på.

- Lad være Magnus – jeg er så kilden, vil du ikke nok lade være.
- Jo, men ikke før vi har fået lokket Nanna ud, hun skal komme ned til laden i en fart, spring så.
- Ho ho, ha, ha vuuuuuuuuuf, Basse tog et ordentlig hop op i luften. Nissehuen havde Magnus bundet fat i hans halsbånd, men det var Magnus små kildrende fingre, der fik ham til at springe rundt som en gal.
- Så, nu kommer hun, hviskede Magnus. Når hun er tæt på, løber du lige så forsigtigt og musestille ind i laden, og så ud af døren på den anden side, er det forstået?
- Viuuuuuuffff ha ha ha. Basse virrede med hovedet – jo han havde forstået. Magnus var en klog nisse, ingen tvivl om det. Kunne de ungnisser da bare tage ved lære af ham, så skulle det såmænd nok gå i den der nissefamilie.

Nanna så Basse løbe ind i laden. Det var da underligt, hvorfor var porten ikke låst? Hun trådte ind, og skulle lige til at råbe efter Basse, da hun i det samme hørte stemmer. De kom fra en gammel hestefold lidt nede af gangen. Det her var deres private lade. Hvem var trængt ind på deres enemærker? Hun holdt vejret og gik lidt nærmere for at få et glimt at personerne, og for at kunne høre, hvad de talte om. Hun holdt sig for munden, for ikke at komme med et udbrud. Inde i båsen stod deres gamle staldkarl Jens sammen med en for Nanna ukendt kvinde.
- Det kan da for pokker ikke være så svært, kan det? Du får 10.000, så du kan betale din gæld ud af verden. Det eneste jeg skal bruge til gengæld, er den forbandede dags dato kvittering for den hest og så dens papirer.
- Majken, tro mig, jeg var alle deres kontoudtog og papirer igennem, den er der ikke. Butlers papirer er som sunket i jorden, og det samme er tilsyneladende kvitteringen.
Nanna holdt sig for munden. Butler, skolens nye avlshingst. Der var ingen tvivl om, at hun var vidne til en sammensværgelse. Men hvorfor var Jens i pengenød, han var en af skolens stabile medarbejdere. Nanna vidste godt, hvor papirerne var, for de lå hjemme på Ridelærerens kontor i privaten. Der var noget galt med Butlers stamtavle, og det var netop en af de ting, der var årsag til, at hun og Ridelæreren skulle til Grønnelund Gods i morgen. Hun smilede ved sig selv, måske der også var erotik i luften. Godsejerparret var jo et dejligt frækt par, som hun havde stiftet bekendtskab med for et par år siden.

- Du skal kneppe mig! Majken begyndte at trække den uldne sweater over hovedet og knappe sin bluse op foran.
- Nej, jeg.. Jens forsøgte at trække sig væk, men Majken greb ham i skridtet, og begyndte at massere ham.
- Årh hold da op, bare fordi du har bollet et luder tyk og står i gæld til hende, kan du da godt kneppe mig. Majken rodede i sine lommer. – Se, gummi. Hun viftede Jens om næsen med det.
Hun åbnede bh’en, og blottede sine bryster for Jens. Jens slugte hende med øjnene. Nanna så, hvordan hans hænder langsomt gled op til de store svulmende kupler. Hurtigt løsnede Majken hans livrem og åbnede hans lynlås. Lidt efter gled bukserne til jorden. Majken smed sine jeans og stod helt nøgen.
- Hurtigt, knep mig, her er hundekoldt. Majken skubbede Jens omkuld i halmen. Bøjede sig ned over han lem, og tog ham i munden. Hun havde placeret sine buttede lår omkring hans ansigt, og han løftede hovedet, for at slikke hendes våde skød. Da Jens var stiv, satte hun kondom på, satte sig overskrævs på ham, og begyndte at ride ham hårdt.

Pludselig blev Nanna grebet bagfra. En hånd lagde sig over hendes mund, og den anden holdt hende fast. Hun hørte Ridelærerens stemme hviske, - Vær stille, det er bare mig.
Nanna åndede lettet op. Ridelæreren holdt hende tæt ind til sig. Også han stod, og så på parret i halmen lidt derfra. Brædderne på de gamle bokse gjorde, at man indefra havde svært ved at fokusere på det udenfor. Ridelærerens fingre gled indenfor Nannas linning i bukserne. Hans fingre gled længere og længere ned af hendes maveskind. Hun spredte benene, mens hun nød synet foran sig.

Majken var nu som en besat. Hendes hofter bevægede sig i et vildt ridt frem og tilbage over Jens’ lem. Pludselig væltede Jens hende af, drejede hende rundt på ryggen, og borede sit stive lem op i hende.
- Nå, så du vil kneppes, din lille luder hva'. Er det pik, du skal have? En rigtig arbejderpik der kan fylde din liderlige kusse ud.
- Jaaa, skreg Majken, - knep mig, fyld mig ud.
Jens trak hendes ben op foran sig, så hendes bag blev løftet væk fra underlaget, han lem gik som et stempel ud og ind.
- Kom så ludertøs, må jeg høre dig skrige, her er der alligevel ingen, der hører os. Skrig, lad mig høre din orgasme, kom så.
Majkens krop begyndte at ryste. Nanna tænkte, at hun mest af alt lignede en, der var i trance eller under et anfald.
- Åh ja.. ja.. åhh ja… ja…. jaaaaaaaaaaaaaaa.
Jens gav et brøl fra sig i det samme, og man hørte, hvordan hans underliv og kugler klaskede ind mod hendes, mens hans udløsning pumpede ud.

Ridelærerens fingre havde fundet ind mellem Nannas bløde varme lår, hvor maven bliver fræk.
Hans fingre masserede hendes klit, og hun vred sig imens hendes mund var sammenbidt, for ikke at afsløre dem…

Majken rejste sig, og begyndte at tage sit tøj på.
- Nu prøver du en sidste gang, at finde den stamtavle, er det forstået? Ellers ligger der 10.000 på bordet hos Lola fredag, og gud nåde trøste dig, hvis du ikke afleverer det ene eller andet.

Ridelæreren trak Nanna ind i skyggen bag en anden bås, da Jens og Majken lidt efter trådte ud fra folden, de havde leget i.

- Fredag, er det forstået?
Jens mumlede, at det var forstået, og lidt efter havde de lukket og låst laden efter sig.

- Hvad gør vi? Nanna kiggede på Ridelæreren, skal vi ringe efter Morten betjent.
- Ja det skal vi, men lige nu skal vi noget andet. Han løftede Nanna op, og bar hende over i halmen i båsen ved siden af den, Majken og Jens havde brugt. Denne gang var det et helt andet tempo, der blev arbejdet i. Elskov mellem to der elsker hinanden. Stille og roligt kørte han Nanna ud over kanten, indtil han i hendes klynken, gav sig selv lov til at komme.

Længe efter kravlede Nanna op på loftet, for at tage moderens dagbog med over i privaten. Hun endevendte hele kassen med bøger, rodede i halmen, men forgæves. Dagbogen var væk.

Nu ved vi, hvem der stod bag indbruddet og hvorfor, men hvordan vil ridelærerparret gribe sagen an, og hvor er Irene Bergs dagbog blevet af. Læs videre i morgen.