Jul og erotik på høloftet - Julen 2004

Forfatter: Nanna©
15. december

Resumé
Ved Magnus og Basses hjælp, fik Nanna og Ridelæreren i går opklaret, hvem der stod bag indbruddet på kontoret, men hvordan vil de gribe deres viden an, og hvem har fjernet dagbogen fra høloftet… følg med i den spændende historie om Nanna og Ridelæreren..

 

15. december -  Blafferen - skrevet af Nanna
- I guder da, nissemor brummede, da hun lagde Irene Bergs dagbog fra sig. – Jo, Magnus, de har brug for hjælp deroppe.
- Nå, du havde da eller så travlt med, at vi skulle holde fingre væk. Magnus så indtrængende på sin kone, der sad med dagbogen i armene.
- Ja, men Nanna skal læse videre i denne bog, det er simpelthen nødvendigt. Så vil alle brikkerne falde på plads. Den bog skal tilbage til høloftet igen snarest muligt. Vi bliver nødt til at lave det, som om den bare havde forputtet sig deroppe.
- Det klarer jeg. Magnus tog dagbogen, satte usynlighedspinden i munden, svang tryllestokken og væk var han. Der gik kun kort tid, så var han der igen. – Sådan, så skal hun nok finde den, næste gang hun kommer derop.
- Nå, det var godt. Nissemor lænede sig tilbage i gyngestolen, - så skal det hele nok løse sig.

- Jeg skulle hilse fra faster Tove. Hun sagde, at vi bare skulle tage det roligt, at hun nok skulle passe godt på Alex. Ridelæreren smilede og fortsatte, - han havde såmænd igen slet ikke tid til, at sige farvel til mig, han var allerede i gang med kassen med legetøj. Og så var jeg lige omkring staldpigerne. Birgitte, den nye og så de andre piger er i fuld gang med at arrangere rideafslutningen på fredag, så vi kunne roligt tage af sted. Aftenfesten er på plads, alle ryttere og ansatte er inviteret, og der er tilmeldt 58 personer. De har også styr på økonomien i det. Hende den nye har vist godt greb om det, så det er jo fint.

Hende den nye… Nannas hår på armene rejste sig. Når Ridelæreren talte om hende, var der altid en varm glød i hans stemme, han....  Nannas tanker blev afbrudt af, at Ridelæreren tog om hende og kyssede hende varmt.
- Og så ser jeg gerne min kone og tøz i den lange pels og kun korset og selvsiddende strømper indenunder, når vi kører mod Grønnelund. Jeg har talt med Lise og Sten Bangstrup, de glæder sig til at se os, og denne gang skulle føret vist være i orden derovre i Jylland. De sagde, de havde en lille overraskelse til os.
- Overraskelse, Nanna strakte sig på tå for at kysse sin mand og Master, - ja, jeg kender godt deres type overraskelser. Uvilkårligt kom hun til at tænke på, da hun blev udsat for klanen for et par år siden. (Læses her.) – Men hvad sagde Morten landbetjent?
Ridelæreren satte sig ned. – Han fortalte, at der var sket en del hestetyverier på de sjællandske rideskoler i årets løb, og at vores overværelse af samtalen måske kan få afgørende betydning for opklaringen. Han vender tilbage til os, når han ved mere. – Men nu må du vist hellere se at blive færdig, så vi kan komme af sted. Jeg lovede, at vi var fremme til sen eftermiddagskaffe.

Nanna gik i bad, shavede sine ben, under armene og i skridtet. Taskerne med tøj havde hun pakket. Nu skulle hun blot have ordnet den sidste toilette.
Kort tid senere stod hun klar i sin lange pels, parat til køreturen til Jylland.

Det blev en hyggelig køretur over Sjælland, broen og Fyn. Sneen glitrede hvidt derude, indenfor var det varmt og dejligt. Føret var fint, så Nanna og Ridelæreren talte om alt mellem himmel og jord. Da de var kommet over Lillebælt, blev de enige om at svinge op på rastepladsen, og få lidt at spise. Nanna var lidt beklemt. Hun havde jo trods alt kun sin pels på ud over sit sorte korset med halvskålene og sine lange sorte strømper, der var fastgjort til hofteholderen. Men Ridelæreren smilede og svarede, at det gik nok.
De gik ind i cafeteriet, fandt et hjørne hvor der var to tomme borde, og satte sig ved det ene. Nanna sad med ryggen ind mod væggen og Ridelæreren overfor hende. De havde valgt et par stykker smørrebrød og en kande kaffe til at opfriske sig med. Lidt efter kom der en mand hen og satte sig ved det andet bord. Han satte sig over mod væggen, og kunne således kigge over på Nanna, hvilket han da også gjorde med utilsløret nysgerrighed.
- Luk din pels op skat, hviskede Ridelæreren.
- Nej, skat.. der sidder én overfor.
- Gør som jeg siger, Ridelæreren kiggede Nanna fast ind i øjnene.
Manden overfor kiggede på Nanna, og hun slog øjnene ned.
- Nu, adlyd - hører du! hviskede Ridelæreren igen.
Nannas kinder antog en let rødme, da hendes fingre begyndte at åbne den øverste hægte i pelsen. Hun kiggede op for at se, om manden kiggede på hende.
Det gjorde han. Hans øjne skinnede, synes hun, da hendes blik mødte hans. Knap for knap åbnede hun pelsen, mens hun var fastlåst i mandens blik. Hun syntes, hun kunne se et anerkende smil i hans øjne, men kunne det passe.
- Træk pelsen til side, så han kan se dine brystvorter.
- Lasse….
- Gør som jeg siger. Ridelæreren kiggede atter stramt på sin kone.
Nanna følte en rislen mellem benene. Her sad hun på en rasteplads i krogen på et cafeteria, og blottede sig for en vildt fremmed mand. Hun følte fugten i sit skridt, og brystvorterne rejste sig til strunke stive piller, da silkeforet gled hen over dem, idet hun trak frakken til side.
- Leg med dig selv, hviskede Ridelæreren atter.
Med blikket fastlåst i mandens øjne, lod hun kærtegnende hænderne glide hen over de spændte vorter, løftede dem lidt i skålene, for derefter at lade hænderne glide ned til det våde brændende skød.
- Sæt en finger ind i dit våde skød, og slik den ren bagefter.
Helt automatisk gled hendes højre hånd ned under bordet. Mandens blik fulgte hendes hånd. Han sad således, at han kunne se ind under deres bord. Nanna spredte benene, og lidt efter forsvandt langfingeren op i hendes våde åbne køn. Hun lukkede øjnene i nydelse, men fik straks ordre om, at åbne dem igen. Hendes hånd gled stille op langs kroppen og langfingeren ind i munden, hvor den blev mødt af tungen, der legende slikkede fingeren ren for de glinsende safter.
- Tak, luk din frakke igen. Nanna blev brat nærværende, ved den uventede besked.
Manden overfor kom også hurtig til sig selv, og rejste sig op. Den store bule stod tydeligt aftegnet i hans bukser, men blev skjult af hans lange sorte frakke. Han forlod stedet med et sidste blik på den frække kvinde.
- Kom, vi skal videre. De forlod cafeteriet arm i arm.

Da de drejede ud fra cafeteriet, stod der lidt længere henne en blaffer med et skilt. Det var først, da de var kommet lidt forbi, at Nanna nåede at se, at der stod Nykøbing. Ridelæreren bremsede og sagde, - Vi kan da vist godt have plads til en mere, kan vi ikke? Han bakkede tilbage og rullede vinduet ned. Blafferen kom hen til bilen, bøjede sig ned og spurgte, om de skulle mod Nykøbing.
Blafferen var manden fra cafeteriet….
Blafferen blev inviteret med i bilen, og så gik det nordvest på. Blafferen fortalte, at han var på vej op for at møde sin kæreste i Nykøbing, de skulle til fest sammen.
- Det er en smuk kone, du har, sagde han henvendt til Ridelæreren.
- Ja, hun er både smuk og sensuel ikke? Ridelæreren fangede blafferens blik i spejlet, der nikkede med et vidende smil om munden.
- Jo, jeg må da erkende, at hendes lille leg gik lige ned et vist sted.
- Ja, det fornemmede hun vist også, ikke sandt skat?
Nanna rødmede forlegent, og kiggede ned på sine hænder.
Ridelæreren svingede bilen væk fra vejen, for at køre ind på en rastplads. Da han holdt på p-pladsen, kiggede han over på Nanna. – Sæt dig over på bagsædet og underhold vores rejsekammerat, og frakken åbner du hele vejen ned.
Nanna rejste sig, steg ud af bilen og satte sig ind på bagsædet. Roligt åbnede hun frakkens knapper.
Hun fangede Ridelærerens blik i bakspejlet. – Og så ser jeg gerne, du serviceer vores rejsekammerat på bedste vis, med ALT hvad det indebærer, og han måtte ønske. Sindigt svingede han bilen ud på vejen igen.
Nanna kiggede på blafferen. Han var faktisk en meget tiltalende mand. Høj, mørkhåret, med rolige mørke øjne, ikke udenlandsk, men dog så mørke at man fornemmede noget eksotisk over hans væsen. Der var en blidhed i hans blik, og… Nanna stivnede lidt, en dybde af lidenskab. Hun kiggede ned og opdagede, at hans bukser havde antaget en anderledes form i skridtet.
- Vis mig dine smukke bryster, hviskede han til hende.
Nanna drejede sig på sædet, så hun sad med front mod ham. Frakken gled ned over skuldrene, og afslørede hendes korset. Hun løftede brysterne op af skålene, og hans hænder lukkede sig om dem i et blidt kærtegn. Han lod fingrene glide hen over dem og ned over det sorte silkekorset. Da han nåede hendes skød, tøvede han og kiggede over mod bakspejlet. Hans blik mødte Ridelærerens, der nikkede og sagde – Fortsæt.
Hans hæder gled ind imellem hendes lår. Også hun havde både hørt og set Ridelærerens kommentar, og spredte lårene for den fremmedes fingre.
Fingrene gled kærtegnende hen over hendes glatte skød og skilte hendes skamlæber. To fingre gled undersøgende op i en særdeles våde åbning. Nanna stønnede, og lukkede øjnene. Det var så frækt, så vildt at sidde her ved åbenlys dag, og blotte sig for en helt fremmed, hvis fingre legede i hendes køn. Leg med mig, stønnede den fremmede. Nanna bøjede sig ned over ham, åbnede hans lynlås, og fandt bag et par satinshorts et meget erigeret lem. Hendes fingre gled kærtegnende ned over skaftet. Ikke et hår var at se, han var veltrimmet. Egentlig havde hun vel også forventet dette. Hendes negle gled op og ned over skaftet, krængede forhuden væk fra den rødviolette blottede spids af hans lem.
- Åh ja, slik min pik, stønnede den fremmede.
Nanna bøjede sig ned over lemmet, åbnede munden, og lod sine læber løbe ned over skaftet. Hun tog ham helt til bunds. Mærkede ham på sin drøbel, trak sig atter tilbage. Han tog fat i hendes hår, han styrede hendes rytme. Hun mærkede hans dunkende puls, hørte hans hæse rallen, hans støn. Vidste hun gjorde et godt stykke arbejde.
- Må jeg kneppe hende, stønnede han kort efter.
- Du må bruge hende, som du har lyst, hun er kun tøz.
Hans ord tændte Nanna i den grad. Ja, hun var kun tøz, var hans redskab, skulle blot gøre, hvad der blev sagt.
Blafferen løftede hende op foran sig. Hun tog fat i forsæderne med begge hænder. Han løftede hendes pels, rettede sit lem ind mod hendes åbning, og trak hende så ned over sig. Nanna mærkede, hvordan hendes skød blev spilet ud, da hun satte sig ned over det stive jern. Hun mærkede dets dunken dybt oppe i sig. Hun begyndte at bevæge sig op og ned over ham.
- Lad mig høre dig komme, skrig dine lyster ud, hviskede Ridelæreren bag rattet.
Hun var som spiddet på lemmet. Blafferens hænder lagde sig om hendes hofter, hjalp hende i hendes bestræbelser på at ride ham. Hun mærkede sine safter sile ud af sig, ned over hans skaft. Hørte de slubrende lyde af våd hud mod hud, mærkede hvordan det sitrede i hende, hver gang hans lem ramte hende dybt oppe.
Ridelæreren overhalede en bil. Et ungt par glippede en ekstra gang med øjnene, da de så den pelsklædte kvinde bevæge sig op og ned over en mørk klædt mand, og så var de forbi dem. Nanna sansede intet, mærkede kun lemmet i sit indre og den tiltagende varme.
Pludselig begyndte blafferen, at give hende nogle hårde dybe stød. Det virkede som elektriske gnister i hende, gnister der satte ild til en stak pinde, der blussede op.
- Ja, skreg hun, åh ja, knep mig, brug mig.
Blafferen fortsatte nu med de hårde hug mod hendes hungrende skød, igen, igen, igen.
Nannas skreg sin orgasme ud. Blafferens brøl da han kom dybt i hende, og dyb tung luft af lidenskab fyldte bilen, og derefter en stille befriende tavshed...
Længe efter brød Ridelæreren tavsheden. – Jeg håber, du nød min kone.
- I guder da, stønnede blafferen, hendes fisse, jeg har aldrig mærket noget lignende, som hun kunne malke mig.
Ridelæreren smilede, han kendte alt for godt Nannas evne til at tømme en mand. Han gav dem en pakke kleenex til at tørre sig med, og 20 minutter senere satte de manden af i Nykøbing.

- Velkommen. Det var et overstrømmende godsejerpar, der tog imod dem på trappen ved Grønnelund Gods.
De kom ind i den flotte hall, og godsejeren tog frakken af Nanna. Hans blik gled anerkendende ned over den smukke tøz, der stod foran ham. Hans fingre gled undersøgende ned over hendes krop, ind mellem hendes ben, hvorfra han forbløffet trak et par meget våde fingre ud igen.
- Hør, hvad er den af tøz? Er du liderlig?
Nanna kiggede ned, og Ridelæreren forklarede sammenhængen.
- Javel så, nå så tøzen kan altså godt huske at adlyde. Ja det bliver jo også nødvendigt. Her på godset har vi jo visse metoder, vi kan tage i anvendelse mod ulydige tøzer.
- Nå, nu kommer de næste gæster vist, sagde Lise Bangstrup, da der i det samme hørtes dæk i gruset udenfor.
Lidt efter blev der banket på, og ind trådte Nannas domina veninde med sin slave i halsbånd og snor. Nanna stivnede, hvad lavede Karen dog her? Hun kiggede på Karens slave, og det var, som om hendes hjerte holdt om med at slå, slaven var…. blafferen. 

 

Var det en tilfældighed, eller var det hele ganske nøje planlagt med blafferen? Læs den meget spændende fortsættelse af Nanna og Ridelærerens oplevelser på Grønnelund gods i morgen.