Jul og erotik på høloftet - Julen 2004

Forfatter: Nanna©
16. december

Resumé
På Nanna og Ridelærerens tur mod Mors havde de en blaffer op og køre. Nanna fik ordre på at behage denne mand. Senere, efter ankomsten til Grønnelund gods, dukker yderligere et par op. Nemlig Nannas domina veninde Karen, kaldet Madame, og dennes slave ved navn Kurt. Slaven er identisk med blafferen, de har haft op og køre til Nykøbing. Tilfældighed eller arrangeret… tjaa… her er fortsættelsen.

 

16. december - Det Hellige Kalds Klan slår til igen – skrevet af Nanna
Karen og slaven hilste overstrømmende på Nanna og Ridelæreren, og latteren lød højt, da man erfarede, at Nanna og Ridelæreren havde haft blafferen, der i øvrigt hed Kurt, oppe at køre, uvidende om at de skulle samme sted hen. Da Karen stod overfor Ridelæreren, satte hun fingeren under hans hage, sagde intet, men blikket var ikke til at tage fejl af. Deres 1½ døgn sammen tidligere på måneden passerede revy for hendes øjne i løbet af de få sekunder, de havde øjenkontakt. Blafferen gav Nanna et klem, og fik hvisket et ”Hej frække kvinde” til hende. Gnisterne fløj gennem luften i det øjeblik. Jo, det ville bestemt blive en fræk aften her.

Nanna og Ridelæreren blev installeret i deres sædvanlige værelse i fløjen. Kurt og Karen fik værelset på etagen nedenunder.
- Så du Karen i ansigtet, da hun fandt ud af, at Kurt havde kørt med os?
- Ja, Ridelæreren smilede, - det behagede hende bestemt ikke. Ridelæreren rynkede brynene og fortsatte, - men hvordan skulle vi vide, at en tilfældig mand på et tilfældigt cafeteria var identisk med hendes slave når vi aldrig har set ham før. Det må blive en sag mellem de to.
- Skat… Nanna tøvede, - Karen.. jeg mener…, jeg kan ikke rigtig lide tanken om, at du har været hendes slave en aften… og hvad så med i aften?
Ridelæreren tog Nanna under hagen, og smilede til hende, - Er min lille kone jaloux? Jamen dog, jamen dog, men nu har jeg ikke lige nogen intentioner om, at jeg skal være slave her, så du kan være helt tryg. Han tog Nanna i sin favn, og kyssede hende på næsen. – Jeg elsker dig, husk det. Nu går jeg lige ned og taler med godsejeren om den stamtavle, der er fejl i, så kommer jeg op til dig igen.

Klokken 19 sad den lille flok samlet omkring det ovale bord i spisestuen. To latexklædte mænd serverede en lækker menu for selskabet. Hver af mændene havde latexslips på, henholdsvis et rødt og et blåt, ellers var de i sorte heldragter.

Godsejeren rejste sig op. – Mine damer og herrer i klanen, desværre var vort broderskab forhindret i at møde op på denne hverdagsaften, men de har sendt os 2 hjælpere, der i dagens anledning er iklædt latexdragter i stedet for de sædvanlige kapper. Hjælperne bærer et farvet slips, som kommer til at symbolisere deres tilhørsforhold i aften. I denne pose - godsejeren holdt en lille sort lærredspose op – har jeg to tørklæder, et i hver farve. Vore to nyeste medlemmer i klanen skal i aften bestå en lille prøve. Du, Nanna, trækker først.
Nanna satte hånden ned i posen, og trak det røde tørklæde. Kurt fik det blå.
Godsejeren fortsatte, - Det røde tørklæde er symbolet for varme og aktivitet, som vi kan sammenligne med en slavindes bagdel. Den vil udstråle varme, efterhånden som hendes afstraffelse skrider frem. Aktivitet står for den aktivitet, hendes skød vil tilbyde de tilstedeværende.
Den blå farve, fortsatte godsejeren, - står for det passive, det kolde, det rolige. En fikseret slave er passiv, det kolde kunne være en glidecreme, og det rolige den holdning en slave må indtage, når hans anal bliver udblokket til det yderste, samt hans mundarbejde der skal udføres i et roligt tempo. - De herrer, han pegede på klanens medhjælpere, - gør klannovicerne klar.
Novicerne blev ført ned i kælderen under huset. Et af rummene lignede et stort omklædningsrum.
Nanna blev afklædt og fik et rødt læderhalsbånd på samt manchetter i samme farve. Slaven det tilsvarende men i blåt.
Begge blev blindfolded og ført ind i lokalet ved siden af.
Nanna fornemmede varmen fra rummet, ligesom der var en sød duft af røgelse. Hun blev lænket sammen med slaven på en sådan måde, at de stod ansigt til ansigt - fastlåst til lænker fra loftet.
Pludselig lød godsejerens messende stemme...
- I Det Hellige Kalds klan har vi i dag fået til opgave, at overbevise den øverste myndighed i klanen om, at vore to nye novicer opretholder klanens krav til udholdenhed, lydighed samt evnen og viljen til, at udføre de af klanen stillede opgaver. Men klanen har erfaret, at novicen Nanna går rundt i en evig lidenskab, for dette vil hun blive afstraffet. Lidenskab er kun tilladt efter opfordring fra klanen, eller dennes opmuntring til dette. Hun vil efter tur fra de tilstedeværende få en afmålt straf, og skal sluttelig tilfredsstille dem efter deres ønske. Kurt har i dag krænket sin Domina, - forsatte Godsejeren - der er klanmedlem på højeste niveau, ved at have fået tilfredsstillelse, der ikke er beordret på sin rejse hertil. Han vil ligeledes blive afstraffet af klanmedlemmerne, men derudover har han endnu ikke bevist sin kapacitet analt, og vil derfor blive brugt af alle klanmedlemmerne efter deres ønske. Novicer, I kender jeres stopord. Lad afstraffelsen begynde.

Knapt var signalet givet, før Nannas krop gav et spjæt. En tung spaltpisk (kan ses her) bredte sin snerter ud over hendes sårbare nøgne ende. Automatisk kom hun til at stå krop mod krop med Kurt. Igen og igen ramte pisken hendes nøgne hud, snart blidt, snart bidende hårdt. Også Kurts krop spjættede og en halvkvalt stønnen kom ud af hans mund. – Sådan en lille liderlig slave, hørte Nanna Karen hvæse i Kurts øre. – Som min slave står du til min rådighed, er det forstået? Der lød et højt smæld, og Nanna mærkede hans krop rykke og stivne i smerten. – Javel Madame, stønnede han højt.
- Og du min fine ven, Ridelæreren hviskede tæt ind mod Nanna, du sidder og læser smudsige breve, og er evig liderlig - ikke sandt min tøz.
- Jo Herre, avvvvvhhhhh åhhh, snerterne borede sig ind i huden. Igen og igen faldt pisken på hendes baller. Hun tryggede sig ind mod Kurt, mærkede hans varme, hans ro, der smittede af på hende. Åhh, hun mærkede hårene på hans brystkasse, der pirrede hendes brystvorter. Piskeslagene fortsatte på de to, men lidt efter lidt ænsede de knapt smerten længere. De var begyndt at nå dertil, hvor smerte, velvære og lyst gik i eet. Nanna gned sig mod Kurt, nød hans krop mod sin, nød smerten bagpå, gispede når snerterne gentagende gange ramte hendes bløde hud. Pludselig gispede hun. Hun mærkede et dunkende lem mellem sine lår. Afstraffelsen, Nannas liderlighed, var blevet for meget for Kurt, også hans lidenskab slog ud i lys lue nu. Nanna mærkede, hvordan hans lem rejste sig mellem hendes varme lår. Hun mærkede imellem smerterne, hvordan spidsen ramte hendes våde glatte skamlæber, og lige nøjagtig skilte dem for atter at forsvinde, da han bevægede sig for det næste piskeslag. Piskeslagene haglede ned over dem. Personerne som stod bag dem, havde skiftet de bløde spaltpiske ud med nogle hårdere læderpiske. Hele Nannas krop skreg på mere, hendes safter løb ned af indersiden på hendes glatte bløde lår. Et højt smæld lød, og Kurts krop ramte Nannas med stor kraft. Hans stive lem borede sig op mellem hendes lår og gled ind mellem hendes skamlæber, videre op i skeden. Begge gav et skrig fra sig ,da de fornemmede den andens intime kønsdele. Begge begyndte at bevæge kroppene. Hans lem borede sig ud og ind i hende. Parret ænsede slet ikke piskenes tavshed. Kneppende stod de midt på gulvet - fortabt for omverdenen - paralyseret i deres lidenskab. Nannas knoer blev hvide, da hendes hænder krampagtig holdt fast i kæderne, imens hun følte det stive lem i sit indre, der igen og igen borede sig ud og ind i hende. Sukkende og stønnende kastede hun sit hoved bagover. Ville mærke ham helt til bunds, mærke hvordan han spiddede hende. Hendes hofter vrikkede frem og tilbage, bevægede sig op og ned over den store pik i hende.

Et højt svirp i luften og Kurt gav et højt skrig fra sig, hvorefter benene knækkede under ham i smerte.
- Hvad fanden tror du lige, du har gang i. Karens stemme var høj og skinger.
- Undskyld Madame, undskyld. Slaven nærmest hulkede ordene frem. – Madame, pisken - De gjorde mig så tændt, så …. ja …
- Jeg vil overhovedet ikke høre på dine mentalt forvirrede gloser. Du er kun en liderlig slavedreng, der tænker med pikken...

I det samme mærkede Nanna Ridelærerens hænder i sit hår, og en flad hånd ramte hendes baller med et højt klask. Hendes ansigt blev trukket opad, og hun var helt oppe at stå på tæer.
- Står min tøz og knepper en slave i fuld offentlighed for klanen. Tøz, hvilken skam du har bragt over min husstand.
- Undskyld Herre, undskyld, det skete bare.
- Det skete bare, gentog Ridelæreren rasende, - sådan noget sker ikke bare, hvis du er dit kald bevidst, så sker sådan noget ikke. Reglerne i klanen er, at hvis novicer bliver taget i at have erotisk samvær uden opfordring, degraderes de, og kan bruges som legetøj, fornøjelse for klanens tjenende ånder. Dem har vi to af i aften. Seancen er slut mellem jer og os – klanens øvre medlemmer. Vi skal nu jf. lovene i klanen trække os tilbage, og nyde den leg sammen, som I skulle have bibragt os. I overlades hermed til den røde og blå tjener. Ha´ en fortsat god aften.

Nanna hørte Ridelæreren og de andre forlade rummet, hulkene knækkede benene under hende, så blev der helt stille…

 

Hvad sker der med Nanna og Kurt og de to tjenere. Hvad foretager Ridelæreren sig, og benytter Karen nu chancen for at lege med ham igen.
Læs den spændende fortsættelse i morgen.