Jul og erotik på høloftet - Julen 2004

Forfatter: Nanna©
17. december

Resumé
Allerede under opvarmningen af slaverne Nanna og Kurt, gik det galt på Grønnelund gods i går. Ansigt til ansigt, bundet sammen i lænker, piskede klanen dem, hvilket tændte Kurt i den grad, at han på et tidspunkt i sit forsøg på at flygte fra pisken ved at rykke fremad, spiddede Nanna på sit lem. Deres smerte og lidenskab får dem til at glemme omgivelserne, og kneppende foran den måbende klan glemmer de alt om sig. Dette får grufulde konsekvenser for de to, der i afsky og mishag bliver overgivet til tjenerne resten af aften, mens klanmedlemmerne trækker sig tilbage for at lege selv… 
Læs den spændende fortsættelse her..

 

 17. december - Straffet af tjenere – skrevet af Nanna.
Udmattet af træthed sad Nanna i bilen med Ridelæreren på vej hjem fra Mors. Stemningen imellem dem var lidt anstrengt, men Nanna var klar over, at hun kun havde sig selv at takke for det skete.

- Forsøg at få lidt søvn skat, så du kan være frisk til juleafslutningsfesten på rideskolen i aften.
- Jamen jeg er så ked af det i går! En tåre løb ned af Nannas kinder.
- Nanna skat, du er en lidenskabelig kvinde, og som sådan reagerer du, men du glemmer bare, at når du er en del af klanen, så opfører du sig som en sådan, og ikke som i går. Naturligvis var det da vildt frækt og ophidsende for os alle, at se jer blive mere og mere tændt, og i bund og grund er det da også formålet med en sådan sammenlænkning. Men for at følge spillets regler, så er der altså visse ting, du som slavinde i klanen må lære, at indordne dig efter. Herunder at du ikke følger din egen lidenskab, men gør hvad du bliver påbudt at gøre.
Nanna sukkede, han havde jo så evig ret. Hun drejede sig på sædet for at komme til at sidde bedre, hvorved en stikkende og prikkende følelse eskalerede fra hendes skridt, ud over bagdelen og ned ad lårene. Hun stønnede sagte, ikke i velvære men en lettere irriterende smerte. Men det var nu engang den straf, hun og Kurt havde måttet lide…

Klanen forlod de to novicer, efter at godsejeren hviskende havde givet tjenerne instrukser om novicernes videre skæbne. Den ene tjener forlod dem for en tid, imens den anden forklarede dem, at de på grund af klanens utilfredshed med deres opførsel, nu skulle straffes i henhold til klanens hellige ”bibel”.
Kurt fik et andet par fodmanchetter på, ophængsmanchetter skulle det senere vise sig. Nanna blev ført til en gynækologbænk, hvor hendes ben blev spændt fast i benstøtterne. Hendes hænder blev ved hjælp af hendes håndledsmanchetter låst fast til selve stålrørsstativet. Hun kunne nu ikke røre sig ud af stedet. Kurt blev hejst op, så han hang frit svævende i luften med hovedet nedad. Hans hænder var trukket op bag på hans ryg, så heller ikke han kunne gøre fra eller til.
De to tjenere som novicerne fandt ud af hed Martin og Anders, stillede sig nu omkring Kurt. Han blev nu udspurgt om mange forskellige ting. Første gang han svarede forkert, tog Martin en handske på og satte hånden ned i en pose, der stod ved hans fod. Op ad den trak han, … Nanna gispede, et bundt brændenælder. Han begyndte nu systematisk at piske Kurts kønsorganer, hvilket fik ham til at hyle og klynke. Spørgsmålene fortsatte, og hver gang han svarede forkert, tog tjeneren nye brændenælder, og piskede ham med.
Endelig lod de ham i fred, og Nanna åndede lettet op. Men da de satte kursen over mod hende, vidste hun, at hun stod for samme tur nu.

- Hvad er du? Spurte Anders.
- En novice, svarede Nanna efter bedste overbevisning
- Du er ikke bare i nærheden af at være novice. Du er en lille liderlig luder, der tilsidesætter det højeste man kan nå, nemlig at være en del af denne klan. Hvad er du så, lad os høre.
Martin tog brændenælderne, og under Nannas høje skrig da de ramte hende lige ind på klitoris og skamlæber, fik hun fremstammet og skreget, at hun kun var en liderlig luder. 
- Jeg kan ikke høre dig, sagde Martin, og lod brændenælderne hagle ned over hende igen og igen.
- Jeg er bare en lider lille luder, en lider luder, skreg Nanna, og forsøgte at vride sig i stolen.
Også hun blev sat i forhør omkring klanens love, og når hun svarede forkert, måtte hun atter råbe og skrige, at hun var en liderlig luder, mens brændenælderne blev trukket hen over hendes skamlæber og klit.
Endelig lod det til, at tjenerne var tilfredse. De sænkede gynækologstolen lidt, og Nanna ventede glad på at blive løsnet.
- Trænger du til noget at drikke?
Nanna bekræftede, at hun var tørstig.
De løsnede Kurt. - Trænger du til at komme på toilet?
- Åh ja, det ville være godt. Kurt ville gå hen mod døren.
Tjenerne lo, - Nej du, vi har andre planer med dig - tøzen her er tørstig.

Ydmygelsen stod malet i Nannas ansigt, men hun havde intet at skulle have sagt. Hun lå, som hun havde redt. Kurt holdt om sit ømme rødplettede lem, men der skete ikke så meget.
- Jeg kan ikke, stønnede han, jeg kan ikke.
- Skal vi prøve at se, om brændenælderne også kan bruges analt? hviskede Martin til ham, hvilket fik Kurt til gispende at sige nej, og at han nok skulle prøve igen.
Anders tog fat i Nannas ansigt, og trykkede tommel og pegefinger ind i hendes kæbe, for at få hende til at åbne munden.
Kurt trådte nærmere, og så plaskede den gyldne væske ud af ham. Urinen sprøjtede ud over Nannas ansigt og løb ned af hals og brystkasse.
- Drik det, du var jo tørstig luder, drik, kommandere Anders.

Nanna forsøgte efter bedste evne at drikke den lunkne urin, men hun kunne ikke følge med i det
tempo, Kurt gav fra sig.

Da Kurt ikke kunne mere, fik han at vide, at det var det største svineri, man havde set her på godset, og at han hellere måtte komme i gang med at slikke op, hvad der var kommet ved siden af munden.
Skamfuld bøjede han sig ind over Nanna, og begyndte at slikke hendes kinder, hals og bryst. Hans øjne fangede de stive brystvorter, han så hendes øjne, læste hendes liderlighed, dette var slet ikke ydmygende for hende, hun tændte på det, tændte på urinsex. Denne vished fik hans pik til at rejse sig trods smerten i huden.

Anders tog nu en glidecreme frem. – Se novicen er liderlig, han har ståpik som en anden lille skoledreng. Nu ved jeg jo tilfældigvis, at han også er til mænd, så lad os se, hvad han dur’ til. Han trak sit lem frem, stiv og noget af det tykkeste Nanna havde set længe.
Kurt gispede, - Åh ja, straf mig for min ulydighed, straf mig for at have krænket klanen, brug mig, brug mig, så jeg kan råde bod på mine synder.
Kurt faldt på knæ, kyssede mændenes støvler og kravlede hen på måtten. Ydmyg, underdanig og afventende.

Anders og Martin kiggede på hinanden, så på Nanna og igen på hinanden, så nikkede Anders, og de gik hen, og satte sig henholdsvis foran og bagved den afventende mand.
- Slik min pik, din liderlige slavenovice. Martin satte sig på knæene, tog et solidt tag i nakken på Kurt, og trak hans mund ned over sit lem. Anders smurte sit stive jern godt ind, og satte sig på hug bag Kurt. Han pressede på, og lidt efter lidt gled lemmet længere og længere op bag i novicen.
Da han nåede et bestemt sted, gav Kurt et hyl fra sig og derefter et stort lidenskabeligt brøl. Lemmet havde passeret ringmuskelen. 
- Kom så novice, brug nu din mund, lad os se, hvad du er god til. Martin trak Kurts hoved op og ned over sit lem i et rasende tempo. – Sug for pokker, sug!
Anders holdt fast i hoften på Kurt og bankede ud og ind i ham.
Det var et så liderligt syn, at Nanna automatisk forsøgte, at komme til at røre ved sig selv. Hun nød synet af to eller flere mænd, der legede et ligeværdigt spil om end i rolleform, men nu, lige nu, var hendes arme låst fast, så dette ikke var muligt. Hun mærkede, hvordan safterne løb ud af hende. Åh, var det bare hende, der blev fyldt sådan ud, sådan blev brugt.
De to mænd arbejdede sig hen imod deres udløsning. Kurt var ikke længere nogen ydmyg novice. Han arbejdede ihærdigt sammen med de to jern, der brugte hans huller. Hans stang stod stiv og ubrugt hen under hans mave. Anders satte hånden ind under maven på Kurt, og med malkende bevægelser begyndte han at bearbejde hans nosser. Martin bøjede sig ind over Kurt, og tog et fast tag i han stive jern. Det var et voldsomt inferno af 3 mænd, der kun havde eet mål - deres udløsning.
- Åh ja sut for h…, ja… ja… ja.. åhhhhhhhhhh. Martin gav et par store stød med sit lem ind i Kurts mund og sank sammen over ham, imens spermen pumpede ud.
Det liderlige syn fik Anders til brøle lidt efter. Han mærkede, hvordan nosserne pumpede hans sperm op og ud i tarmen på novicen.
Da der var gået lidt tid, kom tjenerne til sig selv. Kurts pik var knapt så stiv længere, om end han ikke havde fået udløsning.

Novicerne blev løsnet. De fik at vide, at de ikke havde fortjent nogen form for udløsning i aften, men kun var genstand for andres fornøjelser. Og nu var det på tide, at de kom ind og serverede for herskabet inde ved siden af. Den våde plet nedenfor Nannas stol blev slet ikke bemærket.

De fik begge påspændt en bakke. Forrest på bakken gik der en kæde op til hver side af deres halsbånd, og inderst på bakken var der et bånd til at binde bag på novicens ryg.
Der blev nu hældt champagne i nogle glas, som derefter blev anbragt på bakkerne. Hænderne blev lænket sammen bag ryggen på dem, og der blev sat kæde mellem fodmanchetterne, så de ikke kunne løbe. Endvidere fik de en gag i munden. Tjenerne tog fat i deres halsbånd, og trak dem ud på gangen og hen til en dør længere henne ad gangen.
Tjenerne var nu atter veldannede høflige mænd og bankede på, afventede et ”Kom ind” hvorefter de åbnede døren og trådte indenfor. Kurt og Nanna havde fået besked på at holde øjnene fastlåst på bakken. Ikke noget med at kigge op eller skule.

Der lød en sukken og en stønnen, da de trådte ind. Man kunne høre lyden af hud mod hud, som når to mennesker har hed intens sex sammen. Nanna ville have givet tusind kroner for at se, hvem der gjorde, hvad med hvem. Men hun turde ikke kigge op af hensyn til den advarsel, der var blevet givet.

- Må vi byde på en forfriskning, sagde tjenerne i det samme.
Ridelæreren var den første, der kom hen til Nanna. I baggrunden kunne hun stadig høre sukken og stønnen. Hun åndede lettet op, så var det da i det mindste ikke ham. Han tog sit glas og sagde – Tak, min liderlige novice. Tårerne begyndte at trille ned af Nannas kinder.
Den næste der tog et glas var Karen, også hun svarede med et – Tak, novice.
I det øjeblik gik sagens gru op for Nanna. Når der stadig var suk og støn, måtte det være godsejerparret, der var i gang. Ergo havde Ridelæreren og Karen altså allerede… hun lukkede øjnene i smerte.

- Jeg havde ikke sex med Karen, hvis det er det, der nager dig, Ridelæreren lagde beroligende hånden over på Nannas lår i bilen. – Karen og Lise lavede et pigesex show for os, og erkendt  - det var så frækt, at jeg kom midt under det hele. Det var godt nok ikke meningen, men sådan gik det nu engang. Tilbage sad jo godsejeren, og så var det, at Lise mente, at han vist også trængte til at få lettet lidt på låget. Det var i det øjeblik, I kom ind.
Nanna åndede befriet op. Hendes bankende hjerte faldt til ro, øjnene gled i, og hun vågnede først op, da de rullede ind på gårdspladsen ved rideskolen.

Flere timer senere mødte de begge op til rideskolens juleafslutning, arrangeret og tilrettelagt af staldpigerne og Birgitte Svendstrøm. Frisk og veludhvilet satte Nanna sig for at nyde denne aften, feste med de ansatte, sørge for at deres ryttere fik en sjov aften. Men aftenen endte på værste måde..
Læs den spændende beretning i morgen…