Jul og erotik på høloftet - Julen 2004

Forfatter: Nanna©
18. december

Resumé
Nanna og Ridelæreren har været på Mors. Det der skulle være en fræk seance, endte i en afstraffelsesseance for hende og Karens slave Kurt. Afstraffelsen blev foretaget af de to tjenere, og var grænseoverskridende på mange måder. Løn som fortjent var Nannas konklusion, om det skete.
Den 17. er de på vej hjem – hjem til en juleafslutning på rideskolen, der ender yderst ubehagelig og pinligt. Læs det spændende afsnit her..

18. december – En pinlig affære – skrevet af Nanna
Fredag aften. Juleridningen var overstået, og alle ryttere, medarbejdere og andre tjenende ånder på rideskolen var samlet i den lille ridehal, der i dagens anledning var julepyntet. Festudvalget havde lavet et storslået arbejde, og hallen virkede både varm og hyggelig. Der var gran og duft af kanel og nellike.

Alle trak eet nummer for at finde det sted, de skulle sidde og spise. Nanna trak staldmesteren som bordherre. Hun skulede over mod Ridelæreren, som tilsyneladende havde trukket Birgitte. Birgitte nærmest hang op ad ham, kvidrede, snakkede og flirtede åbenlyst.
- Ja, jeg kan nu heller ikke lide hende.
- Hvad? Nanna blev pludselig nærværende ved staldmesterens udtalelse.
- Ja, hende den nye. Jeg kan se, at du heller ikke bryder dig om hende. Hun er lidt en underlig én. Hun knokler som en mand, men flere gange forbløffes jeg over, at hun egentlig ikke ved ret meget om heste. Det er som om, hun har lært nogle bøger udenad, hvorfra hun bare plaprer løs, når man spørger hende. Underligt, jeg siger dig, der er noget lusk ved hende. Se nu bare hvordan hun lægger an på Ridelæreren!
Nanna rettede sit blik på parret ovre ved det andet bord. Breezer og Ice blev hældt ned i store mundfulde, og snakken gik højtrystet.
Pludselig trak Birgitte i Ridelærerens tøj, nu skulle der danses. Birgitte sprang op på bordet, og sang højlydt med på ”den knaldrøde gummibåd” til stor morskab for resten af bordet. Heldigvis for hende greb Ridelæreren hende, da hendes stilet i det samme gled på bordet. Folk klappede af hende. Nanna derimod kunne ikke se noget sjovt i det. Senere hen på aftenen var stemningen mere løssluppen generelt, alle dansede og sang, selv staldmesteren og Nanna havde fået så hatten passede. Staldmesteren havde nemlig fortalt Nanna om sit lange liv på rideskolen, om de fester de havde afholdt i tidens løb, de kærestepar skolen havde udklækket, om genstridigheder og fejder. Hans humør var smittende, og da han spurgte Nanna, om hun havde oplevet noget i tidens løb, kom hun til at tænke på dengang, hun havde afsløret borgmesterdatteren i at have sex med en ansat.
Ak ja, det skarn havde staldmesteren sagt, hun var en strid strigle, altid om sig var hun. Lidt efter vendte han tilbage til borgmesterdatteren, og spurgte om Nanna ville fortælle, hvad der skete, og det gjorde Nanna så…

…7 sække melasse, havre… dybt koncentreret stod jeg og talte og noterede, da jeg hørte stemmer ude i stalden. Jeg rynkede brynene, der var ikke heste i denne fløj, og derfor var den i reglen altid aflåst. Jeg tænkte straks på ”snuseren”, en vindueskiggeren der huserede det år. Men hov, der var to stemmer. Jeg listede hen og åbnede stalddøren på klem, lagde kinden til døren og kiggede ud. Ude i stalden henne ved halmen stod en mand og en ung pige i et ømt favntag. Deres læber fandt begærligt hinandens. Hænder var i hektisk aktivitet med at flå tøj af.
- Åhh Jens, min liderlige buk, stønnede pigen, mens hendes hænder knappede hans bukser op, - hvor jeg længes efter at mærke din stive pik i min liderlige fisse igen!
Chokeret trådte jeg et skridt tilbage. Det var Jeanette, Maria Kvists datter, og staldkarlen Jens, som tilsyneladende havde aftalt en hyrdetime her. Jeg kiggede mig omkring. Den eneste vej ud var døren ind til stalden, hvor de opholdt sig, så hvis jeg ikke skulle afsløre mig selv, måtte jeg blive i rummet, til de forlod stalden igen. Resigneret satte jeg mig på en sæk tæt ved døren og kiggede nysgerrigt på parret. Jens’ benklæder lå ved hans ankler, og hans stive jern strittede lystent ud i luften. Han sparkede bukserne af, og trak Jeanettes bluse over hovedet på hende, og løftede dernæst hendes svulmende bryster ud af bh’en. Han krammede dem hårdt med begge hænder. Der var en kæmpe håndfuld til hver hånd. Jeg fornemmede, at han elskede tøsens kæmpebryster, elskede at gnide sin pik imellem disse pigebryster. Han stønnede højt, og hans pik dryppede af presperm. Senere hen fandt jeg ud af, at de jævnligt havde mødtes i stalden.
Han stod bag hende og masserede og nev hendes bryster. Hans pik gled ind mellem hendes baller. Hun skød lystent enden bagud, som for at invitere. Han suttede på sin finger, og førte den ind mellem hendes baller. Fingeren fandt hendes lille stramme ringmuskel, og pressede sig indenfor. Han pressede den så langt op, han kunne.
- Åh ja, knep min røv, knep mig hårdt, gispede Jeanette.
- Sut min pik, fedt min liderlige stang ind, så skal jeg spidde dig min liderlige lille dulle!
Jeanette vendte sig om, satte sig på hug, og tog ham i munden. Hendes læber lukkede sig om hans blåviolette pikhoved, og centimeter efter centimeter gled hans pik ind i hendes varme mund. Hendes fingre krammede hans hårde nosser. Hans hænder tog et fast tag i hendes hår, og han begyndte at kneppe hende i munden. Han stønnede højt.
Det så ud, som om tøsen var god til at sutte pik.
Hvad Nanna ikke fortalte staldmesteren var, at hun på det tidspunkt havde krænget sine bukser ned. Som hun lå der på sækken, gav hun sig til at lege med fingrene på klitten. Stille og roligt gned de frem og tilbage. Klitten strittede ud mellem de varme våde skamlæber. Nanna havde stønnet sagte, men forfærdet taget sig til munden. Det ville ikke være så smart, at blive afsløret med bukserne nede om hælene lige nu.
Atter havde Jeanette vendt ryggen til Jens, og jeg kunne se hans glinsende lanse smutte ind mellem hendes baller. Jens bøjede i knæene, og lod pikken glide op i hendes bageste hul. Jeanette småskreg i det øjeblik hendes ringmuskel udvidedes til at rumme Jens’ liderlige pik, og da han løftede hende op foran sig, kunne jeg se, hvordan den gled helt op i hende.
Hun rystede over hele kroppen og krammede sine bryster, mens hun stønnende bevægede sig, forsigtigt siddende spiddet på hans lem. Hele rummet emmede at lidenskab.
- Hvad fanden foregår der her?
Ingen - hverken jeg, Jens eller Jeanette - havde hørt stalddøren i den anden ende gå op. Claus, vores anden staldkarl, stod og kiggede forbløffet på de to elskende.
- Hej søde, stønnede Jeanette, - kan du lide, hvad du ser? Hun vippede med bækkenet, så Claus ikke var i tvivl om, hvor Jens’ pik befandt sig.
Hendes lyserøde fisse lyste ham våd og varm i møde, nærmest inviterende.
- Jaaeee, johh, svarede han spagt. Den hastigt voksende bule i bukserne krævede ingen forklaring. Her stod hans kammerat, med pikken begravet i røven på rideskolens mest veludviklede lille møgtøs.
- Jeg har et hul mere, som trænger til at blive fyldt ud - kom og knep mig Claus! Jeanette krammede sine bryster og begyndte at bevæge sig op og ned på Jens’ pik, mens hun fastholdt Claus’ blik.
Pikken i hans bukser truede nu med at sprænge alt. Mon ikke han tit havde tænkt tanken om, at få lov at bore pikken op i den lille tøsefjams. Ja måske lige siden sidste jul, hvor han og jeg havde stået og kigget på Jens og Jeanettes leg. Nu havde han chancen. Han kiggede spørgende på Jens, der nikkede, som tegn på at det var okay med ham. Hastigt flåede han sit tøj af og gik hen til parret. Hans lem var klar, og en perle på spidsen viste hans begær efter det forestående.
Han krammede hendes svulmende bryster og bed let i vorterne.
- Din lille luder, nå så du har lyst til to pikke hva’ stønnede Jens.
- Åh ja, knep mig, skreg Jeanette nærmest dyrisk, - bank din kæp op i min saftige fisse Claus.
Claus skubbede sin pik hen til Jeanettes drivvåde åbning, og i eet  hug bankede han den i bund.
- Argghhhhhh jaaaeeeee, jaaahhhhh, skreg Jeanette, - knep mig så begge to, knep mig.
De tre personers bevægelser blev mere og mere intense, og lydene var et inferno af stønnen, skrigen og sukken sammenholdt med de klask og svup, som blev frembragt af de to pikke, som blev banket op i våde fedtede huller. Jeg så, skjult bag døren, hvordan de to mænds lem gik som stempler ud og ind af pigens huller. Jeg hørte, hvordan deres ord blev mere og mere vulgære, efterhånden som de nærmede sig forløsning. Hørte deres skrig og brøl, da deres orgasmer realiseredes.
Nanna havde efterhånden fået skubbet sækken i facon. Ja, hun mere lå end sad og kiggede ud.
Synet ophidsede hende, og også den perverse snak der kom fra dem. Hendes skridt nærmest sejlede i safter nu. Hendes langfinger for frem og tilbage i skødet. Hun lukkede øjnene, havde ikke brug for mere visuel stimulation. Den intense hede i underlivet steg og steg, og med et støn overlod hun kroppen til orgasmens kramper og tåger. Hun lå længe på sækken og slappede af, inden hun atter tog sine bukser på.
Pludselig gik døren op, og Jeanette stod foran mig med lynende øjne.
- Din lede gimpe, står du og udspionerer os, hun kiggede granskende på mit tøj som sad uordentligt, - Står du også og spiller fisse, mens du overbeglor min krop? Jeanette krammede demonstrativt sine bryster lige op i mit ansigt, - bare fordi du ikke har flotte spændte pigebryster mere.
Nå ja, og så kom der en masse yderligere gloser, som ikke skal gentages her. Og efter den salut gik hun ud, og knaldede stalddøren i efter sig med et brag.

Nanna kiggede over på staldmesteren igen.
- Hold da op, ja ja, men det beviser jo bare, at der sker masser af ting på rideskolen. Nå, men hende har vi her da heldigvis ikke mere. Nu må vi så døjes med hende den nye Birgitte, svarede staldmesteren.

Nannas øjne flakkede ud over den feststemte forsamling, og nåede lige at se, Ridelæreren forlade ridehallen med Birgittes arme om halsen og med hans arm om livet på hende.
Det vendte sig i Nannas mave. Ingen tvivl om at kvinden havde flirtet med ham hele aftenen, men, åh gud, hun troede da, at hun kunne stole på ham. Hvor gik de hen? Nannas tanker virrede rundt, der var for koldt ude, alle steder var aflåst, kontoret hmm, eller toiletterne?
- Kom lad os danse, staldmesteren trak Nanna op og ind i sine arme.
Han var faktisk en god dansepartner hans alder til trods, og Nanna glemte for en tid Ridelærerens forsvinden. Men hun var også ved at være lakket godt til.
Efter tre danse kom de pustende tilbage til deres pladser. Grinende over den efterhånden manglende forbindelse mellem hoved og fødder. Man havde netop spillet ”Støvledans”, og de havde forsøgt at klappe lår, knæ og fødder, men alkoholen havde ligesom svækket evnen til koordinering.

- Nå min ven, jeg tror jeg vil hjem og finde dynen. Der er jo ikke lang tid til, vi skal op og fodre igen så.., han tog Nannas hånd, og kyssede den galant, - tak for hyggeligt selskab, se nu selv at få noget søvn, ikke.
Nanna hilste godnat til staldmesteren, og begyndte at spejde ud over de festende mennesker. Men hendes øjne fandt ikke, hvad de søgte. Beslutsom gik hun ud og tog sin jakke. Hun ville ikke sidde her, som en anden vraget kvinde.
På vej ud mødte hun nogle af staldpigerne.
- Har I set Ridelæreren?
Pigerne fniste og vidste tilsyneladende ikke helt, hvad de skulle svare, men en af dem fik så svaret, at de havde set ham nede ved medarbejderbeboelsen for nogen tid siden.
Nanna takkede dem for deres oplysning og satte retning mod medarbejderboligerne.
På sin tur ned over gårdspladsen kiggede hun lige ind omkring kontoret, men der var tomt, og det så ikke ud til, at der havde været nogen. Hun fortsatte ned forbi husene, men der var ikke lys nogen steder, før hun kom til det sidste hus. Huset, hvor Birgitte boede.
Gardinerne var trukket for. Længe stod hun og ventede på, om der ville kommen nogen ud. Fem minutter senere gik hun hen og ringede på dørklokken.
Der skete ikke noget, atter trykkede hun på ringklokken. Ubeslutsomt stod hun længe, men trykkede så håndtaget ned. Døren var ikke låst, Nanna trådte ind. Hjertet hamrede i halsen på hende, hvad ville hun få at se. Det snurrede i hendes hoved, og hænderne blev klamme.

I det samme hørte hun fodtrin fra rummet overfor døren. Hun ville smutte ud af hoveddøren igen, men nåede det ikke, inden døren foran hende gik op. Ud i gangen kom Ridelæreren gående i undertrøje og boksershort…
- NEJJJJJJJJ, Nanna skreg og styrtede ud af døren… NEJJJJJJJJJ

Der er vist ikke noget at forklare her, Ridelæreren har været i seng med Birgitte. Hvordan klarer ridelærerparret denne situation sammen med alt det andet. Følg med i den spændende fortsættelse i morgen.