Jul og erotik på høloftet - Julen 2004

Forfatter: C.L.Vie©
19. december

Resumé
Der havde været julefest på rideskolen og alle havde været i et vældigt humør, dog dalede Nannas humør gevaldigt da hun så at hendes mand, Ridelæreren, forlod festen med armene om den nye medarbejder Birgitte. Senere på aftenen besluttede hun sig for, at de ikke skulle dø i synden, og gik ud for at lede efter dem. Der var lys i Birgittes bolig, Nanna ringede på, og da intet skete, gik hun ind. I det samme kom Ridelæreren ud fra stuen, kun iført boxershorts og undertrøje.. Forklaringer var unødvendige, og Nanna løb grædende derfra..  Læs den spændende fortsættelse her.

19. december – En erotisk beretning fra motionsrummet – Skrevet af gæsteskribent C.L.Vie
- Åhh mit hoved. Ridelæreren tog sig til hovedet, men det var ikke udvendigt, men indvendigt det gjorde ondt. Det var også utroligt, at han i den alder sådan kunne miste hovedet og drikke sig sanseløs beruset, men han kunne bare ikke klare, når Nanna beskyldte ham for noget, han ikke havde gjort sig fortjent til.
Han kunne selvfølgelig, i bakspejlet se, at hans adfærd kunne virke besynderlig, men han havde blot været hjemme hos Birgitte Svendstrøm for at lægge hende i seng.
Hun var jo slet ikke i stand til at stå på benene. Men selvfølgelig virkede det helt forkert, at han kom gående ud fra hendes stue med bukserne i hænderne. At Nanna ikke ville tro på, at Birgitte havde kastet op ud over ham, kunne han vel egentlig godt forstå. På den anden side set, kunne han jo ikke gå tilbage til festen med en sådan utiltalende plamage på bukserne og skjorte, ergo havde han vasket det af i håndvasken. Ved tanken om plamagerne på hans tøj, vendte det sig i hans mave. Han havde set et strygejern i gangen da han bar hende ind og ville lige stryge pletten tør, nu da Birgitte sov, men så langt nåede han ikke, inden Nanna kom ind og så ham stå med i boxershorts og undertrøje. Hun havde skreget ”Nej” og var styrtet ud, inden han kunne forklare sig, og så, ja så var han altså gået tilbage til ridehallen og havde drukket tæt resten af natten, til han vaklende kom hjem ved femtiden. Hele lørdagen havde han bare ligget på sofaen, Nanna havde nægtet at tale til ham, og var til sidst kørt over til faster Tove sammen med Alex for at slippe for at se på ham.
Han svingede benene ud af sengen, og gik ud i køkkenet hvor Alex var ved at pakke sin kalenderpakke op.
- Est, sagde Alex.
- Nej Alex, det hedder hest – kan du sige hest?
Nanna værdigede ikke Ridelæreren et blik, men han var sikker på, at han kunne se et skadefro smil da han tog to hovedpinetabletter og skyllede dem ned med et glas vand.
Nanna satte Alex ned på gulvet så han kunne lege med sine bondegårdsdyr.
- Nanna jeg…, du misforstod det hele i fredags.
- Var der så meget at misforstå, når jeg ser min mand komme gående med sin bukser i hånden hos en kvinde der har flirtet med ham hele aftenen, hva? Synes du så der er så meget at misforstå?
- Skat.. hun havde kastet op ned over mig, da jeg bar hende hjem fra ridehallen, så du slet ikke at hun var så sanseløs beruset, at hun ikke kunne gå ud fra hallen, at jeg måtte have omkring livet af hende for bare at få hende ud, mens hun hang omkring halsen på mig. Bagefter kunne jeg da ikke gå tilbage til festen sådan..
- Jeg gider ikke høre mere, kom igen når du finder en bedre forklaring. Nanna rejste sig og gik ud til postkassen som de slet ikke havde fået tømt i går.
Reklamer, reklamer og atter reklamer, arrigt smed hun dem på bordet, da en lille lysegul kuvert gled ud af stakken. Nysgerrig tog Nanna den op, atter et brev fra Spanien. Hun lod Ridelærer være Ridelærer, tog brevet og satte sig spændt til at læse…

Jeg fik også lige lyst til at fortælle dig om dengang ..... jeg ved ikke om jeg har nævnt det før? - but anyway, du husker jeg var med i de der ro-kapløb ude i fjorden.

Rokapløb? Hvem var det nu der engang havde fortalt om det, Nanna tænkte så det knagede, men læste så videre…

Det var en lokal tradition, hvor vi skulle ro de gamle træbåde op til stedet, hvor der en gang var en træbro. Vi var timandshold - 6 mænd og 4 kvinder - hvor ingen mand ville være en svækling, og ingen kvinde ville stå tilbage for mændene. Der var meget prestige i at være blandt de udvalgte, så det var om at holde sig i form hele året. Den anden dag blev jeg mindet om Emma - har jeg ikke fortalt om hende engang? Jeg var som sædvanligt i motionsklubben, det var jo der jeg slog mine folder, og jeg håbede på at folk ville skynde sig hjem, så jeg kunne gøre redskaberne rene og få lukket det hele af. Alle havde bemærket den nye pige, som var begyndt at træne hos os. Hun var af middel højde, havde langt hår, var særdeles godt trænet og jeg siger dig - en meget iøjnefaldende pige. Jeg husker, at vi andre kom i vores T-shirts og shorts af ældre årgang, vi skulle jo bare træne, og hun kom i blankt stof som strammede de rigtige steder. Jeg ved ikke om tøjet var et nummer for lille, men jeg siger dig, at det passede som var det malet på. Hun havde en aura omkring sig, som gik hun i en glasklokke. Alle flyttede sig for hende ganske automatisk. Det var ikke noget, hun gjorde, men hendes ophøjede selvtillid og ranke holdning indgød respekt. Specielt når hun skulle lave bryst og ben-øvelser, stod alt faktisk stille i klubben. Tyrene, du ved de store overarme, havde tungen hængende ud af bukserne, og pigerne hviskede misundeligt over, at de ikke fik den opmærksomhed, de var vant til. Jeg kunne godt li', når hun trænede nederste rygmuskler, hvor hun lå hen over en kant med et par dejlige balder lige i vejret og overkroppen hængende ned. Der tænkte jeg tit på at give hende en hjælpende hånd - du ved. Den søndag, var der stoppet med mennesker om formiddagen, men efter min frokostpause var alle forsvundet. Der var kun hende tilbage. Jeg var lidt pissed, for hun havde skiftet tøj, så jeg kunne hurtigt regne ud, at det ikke blev en eftermiddag hvor der blev lukket tidligt. De gamle blade blev læst en gang til, brochurerne fik endnu en fold, avisen, som var blevet glemt om formiddagen, blev skimmet igennem. Skal hun for fanden ikke snart hjem, var min tanke. Da jeg kikkede ind i rummet, synes jeg ikke, der var meget krudt i hende i dag. Hun hang meget i øvelserne. Så gå dog hjem, tænkte jeg. Da jeg skulle over og hente noget vand, gik jeg forbi hende, og sagde - Det behøves jo ikke at gå langsomt - med et langt grin. Hun kikkede op. Det var et noget fjernt blik - hun smilede sit stille majestætiske smil og rejste sig op.
- Synes du jeg har mormor-arme spurgte hun.
- Hva'? sagde jeg.
Hun tog fat med tommel og pegefinger på undersiden af armen og trak ned.
- Det her - er det ikke bare for meget.
Jeg kikkede på hende og sagde, - Hvis det der er for meget, så er det dit hoved, som det er galt med. Hun kikkede forundret på mig.
Jeg sagde, - Jeg viser dig ingen øvelser som giver dig mande-tricips, glem det, en pige som dig skal have slanke arme, eventuelt et svagt markeret v-snit under skulderen.
Hun vendte og drejede sig i spejlet. Armene gik op og ned, og jeg tænkte om hun måske dansede ballet.
- Du har nok ret, sagde hun. - Vis mig hvordan.
- Du kan tage bænkpressen derovre.
Hun lagde sig på bænken.
- Vi prøver uden vægte til du har teknikken.
Det var noget rod - hun løftede i lænden hele tiden. Jeg synes godt om at hun blev spændt ud og at trøjen truede med at blive sprængt af de naturkræfter der var inde under - store brystmuskler tænkte jeg og grinede. Jeg stak hånden ind under lænden.
Hun vendte forskrækket hovedet - Hvad laver du?
- Ja, jeg kender dig ikke godt nok til at lægge hånden ovenpå, men der hvor du mærker min fingre, koder du ind i hovedet og husker det. Det sted skal være i bænken hele tiden.
- Nåh ja, grinede hun og sendte mig et besynderligt blik.
- Nej det går ikke, vi må finde på noget andet. Læg dig over på gummimåtten, så flytter vi stangen derover. Læg dig på ryggen - benene skal være naturligt bukkede og med lidt afstand mellem. Det var meget bedre.
- Jo, det går jo lige i bagsiden af armen, sagde hun efter nogle gentagelser med vægtstangen.
-  Så gør du sådan, sagde jeg og gik lidt på afstand.
Hun satte hele tiden flere vægte på. Jeg skyndte mig ind for at stoppe hende.
- Du kommer altså i klemme under stangen når du bliver træt. Tag og skift de små vægte ud med de mellem så er der frihøjde hvis det går galt.
- Ja godt tip sagde hun.
Vi prøvede sådan bare for sjov at lade stangen ligge hen over hendes hals. Jeg må sige at jeg fik lidt uartige, tanker da jeg så, at hun ikke kunne komme væk derfra, medmindre hun selv kunne løfte stangen. Jeg kørte hende træt og satte så 3 skiver på hver side.
- Nu sidder du fast sagde jeg.
Hun så noget panisk ud i hovedet og forsøgte at kravle ud under stangen.
- Du kan ikke, sagde jeg og kikkede hende i øjnene. Hun var ved at gå i panik, hendes brystkasse hævede og sænkede sig kolossalt hurtigt, og hun stønnede krampagtigt.
- Hvad er den af - hvor der den majestætiske selvtillid blevet af?
Hendes mund råbte, uden at et eneste hørbart ord kom ud.
- Hvis du siger stop, hjælper jeg dig fri, men først om 3 minutter.
Hun kæmpede med sine indre dæmoner det kunne jeg godt se. Nu er der 2 minutter tilbage sagde jeg og holdt øje med hende.
- Så er tiden gået, og du kan bruge stop, når du har lyst, men fortæl mig først, hvad du mærker nu. Er du bange? - Næh, ikke rigtigt. - Er du i fare? - Nej da.  - Føler du dig utryg? - Ja.  - Hvorfor det. Er det måske, fordi du nu er uden for din egen fuldstændige kontrol? - Ja. - Men føler du dig ikke også fri? Fri for at tænke, vægtløs, dejligt afslappet, og du har jo ikke sagt stop endnu.
Hun kikkede på mig med et blik som fortalte om et behov for tryghed.
- Du sveder jo er du bange? - Nej, jeg er varm sagde hun og kikkede dybt i min sjæl.
Jeg lod en pegefinger køre ned af hendes hals og drev nogle svedperler rundt på hals og hage. Jeg fortsatte op til mundet og lod min længste negl drille hendes læber. Da jeg kørte bagsiden over overlæben tog hun fingeren i munden og lod sine bløde læber lege med den.
- Smager den ikke salt, sagde jeg?
Hun stivnede og spyttede den ud. Jeg lænede mig ind over hende og kyssede hendes hals. Lod min tunge tage vejen op over hagen og rettede mig op. Du smager jo af rigtig sportspige - dejlig varm og frisk. Hun kikkede forundret på mig. Mine fingre løb ned af halsen ned i udskæringen.
- Du er blevet rød på den øverste del af brystet! Er du dårlig, spurgte jeg med et listigt smil. - Nej nej, jeg har det fint. - Du ved at du hele tiden kan sige stop. - Ja ja. Min pegefinger fandt ind under blusen og fulgte bh'en rundt. - Fryser du? spurgte jeg. - Nej hvorfor det? - Det var bare noget jeg tænkte på.
Hun rejste hovedet op og kikkede ned af sig, hendes øjne dvælede ved de afslørende struttende toppe i blusen. Men et stille smil lagde hun sig tilbage. Min tunge gled fra hendes hage ned mod v-udskæringen på samme tid som mine fingre listede mod hendes kuglerunde bryster fra hver side. Da tungen nåede kanten, løftede jeg ganske ubemærket trøjen op og satte tænderne i. Men et lille skærende lyd fik jeg bidt et hak i kanten. Med en arm i hver sin side af kanten trak jeg langsomt til. Trøjen flækkede ned til navlen. Hun rejste sig det hun kunne og sagde ”nej”.
- Du siger bare stop, sagde jeg igen.
Da jeg havde flået trøjen til side, løfte jeg brysterne ud af skålene og begyndte at massere dem. Første blidt med kuglerunde hænder, derefter hårdere som brøddej, og til sidst brugte jeg neglene oppe på det bløde stykke i siderne for at ende i spidsen ved vorterne, som fik en blid nappetur med fingrene.
Hun sagde konstant ”nej” og ikke ”stop” så jeg forsatte ned over navle og ned til shortsene. Hun trak vejret i hurtige urytmiske åndedræt. Min hånd gled nedad, hendes mavemuskler slappedes og spændte sig rytmisk under mine hænder - ramte linningen og ind under. Hun havde jo ingen trusser på og derfor landede hele hånden ovenpå hendes skød. Hun var godt nok varm og fugtig, var min tanke. Hånden lod jeg være der et stykke tid. Ganske automatisk gled min langfinger op i hende. Hun gav et ryk i kroppen. Jeg lod min hånd være passiv, mens jeg kikkede hende i øjnene. Hun sagde ikke stop, og jeg begyndte med små rytmiske bevægelser i hendes dampende underliv. Langsomt gled langfingeren op mod toppen af revnen og ramte klitten. Hun ligesom sprang tilbage som om at hun havde fået et elektrisk stød. Dejligt tænkte jeg, og varmere og fugtigere blev hun også, syntes jeg. Jeg fik den ide at bringe hende tæt på toppen, og lige knipse med pegefingeren som ramte klitten. Hun udstødte et ”av for satan” og et langt ”åhhhh”. Hun havde ikke sagt stop. Jeg gentog det et par gange til og for hver gang blev av'et mindre og åhh'et længere og dybere. For hver gang kunne jeg se i hendes øjne at der var en historie gemt.
- Fortæl mig det nu, sagde jeg. - Der er ikke noget, svarede hun. Da jeg ramte klitten for fjerde gang og spurgte igen, så begyndte tårerne at rende ned af kinderne i en stille men kraftig strøm.
- Kom nu fortæl. - Det er så pinligt og ydmygende, sagde hun. - Kom nu, fortæl sagde jeg og knipsede igen. Hendes krop reagerede temmelig voldsomt, syntes jeg. Hun fortalte ...

Jeg havde en fyr som også fandt ud af det med at knipse med fingrene, og når man har ramt mig fire gange, er jeg så tændt, at jeg vil gøre alt for at blive forløst. Faktisk troede jeg kun, at det var drenge, som var styret af de nedre regioner. Nå, men han fandt ud af det og udnyttede mig til sine egne fantasifulde oplevelser. Jeg følte skam og ydmygelser hver gang, men mit hovedet styrede ikke noget, det kunne kun sidde som en dårlig hukommelse bagefter, når skammen ramte mig. En dag havde han 4 venner på besøg. Jeg var den eneste pige. Vi fik noget at spise og drikke. Da musikken kom på, begyndte jeg at danse med ham. Han trængte mig op i en krog og stillede sig i vejen for deres udsyn. Så løfte han op i min korte nederdel og begyndte at give mig finger. Jeg er sikker på, at de andre vidste, hvad der forgik, for jeg blev simpelt hen spiddet på fingrene, og mine ben rørte næsten ikke jorden, når han drev dem helt i bund. Han knipsende mig fire eller seks gange, og jeg ville bare have at han skulle ordne mig. Jeg var fuldstændig tændt og ophidset, og hvis han gjorde det der midt på gulvet, ville jeg være ligeglad. Han stoppe og vendte sig mod de andre og sagde, ”nu vil min dejlige tøs strippe for os”. Hvad, nej du kan tro ne,j sagde jeg. Men hans hænder under min kjole, og et par knips til, så var jeg egentlig ret ligeglad. Jeg ville have noget mellem benene, om jeg så skulle gøre ting, som i morgen ville være pinlige at blive husket på. Jeg vuggede det bedste jeg havde lært og forsøgte at gå som en stripper. Min skjorte listede jeg af og holdt foran brysterne, mens jeg knappede bh'en op og smed ud i stuen. Provokerende vimsede jeg over til min fyr, og gav ham det ene ærme i hånden. I et hurtigt ryk flåede han den væk, og jeg stod tilbage med brysterne skjult i hænderne. Patter – patter, råbte de alle, og - væk med hænderne. Jeg vendte mig om og viftede med hænderne til deres store ærgrelse. Nederdelen, råbte de. Stadig med ryggen til lod jeg den glide ned over hofterne, mens jeg vuggede fra side til side. Trusserne røg samme vej, men med den forskel at jeg bukkede mig ned med strakte ben mens jeg tog dem af. Det var noget de ku li. Og jeg tænkte bare på, at blive tilfredsstillet, næh jeg ville bruges og gerne så uartigt så muligt.

- Synes du ikke det er pinligt at høre om.
- Jeg synes du lyder som en meget selvstændig og fri kvinde når du vil vedgår dig det, svarede jeg (jeg vidste ikke hvad jeg ellers skulle sige).

Nu vil min tøs vise, hvordan hun leger med sig selv, sagde min fyr ud i rummet. Jeg følte, jeg var blevet slået med en mavepuster af dobbelt styrke. Hvordan kunne han tro det? Jeg rystede på hovedet, mens jeg kikkede på ham. Han nikkede, mens han kom over til mig. Jeg fik 2 knips mellem benene igen, og den vidunderlige smerte jog gennem hele min krop. Min skede trak sig sammen. Den hungrede efter noget voldsomt og hårdt. Mine brystvorter blev også ramt af de små elektriske impulser dernede fra. Blufærdigheden var væk, og jeg rydder spisebordet. Lagde mig derop med spredte ben - meget spredte. Jeg var helt åben og blottet. De må have kunnet se helt op i min hals. Jeg tænkte på at give mig selv en hurtig omgang med fingeren for så var det jo slut. Men der tog jeg fejl. Jeg gnubbede, det bedste jeg vidste og kom også i et par voldsomme orgasmer - men følelsen var bare fysisk - jeg manglede stadig at komme af med den sammensparede energi som var i kroppen. Det var ydmygende at sande, at jeg ikke selv kunne give mig den tilfredsstillelse, jeg behøvede.
Nu vil tøsen komme kravlende rundt og betjene jeg alle med munden. Ordren lød som tordenvejr i mine øre. Hvad tænker idioten på? Jeg slår ham ihjel. Men den lyst der brændte i kroppen vandt igen. Jeg kravlede over til sofaen og tænkte, at med min teknik følte jeg, at jeg havde tabt, hvis de store drenge kunne holde 8 minutter samlet.
En efter en fik de den samme behandling. Hver af dem blev spurgt, om jeg måtte have den ære at sutte ham. De sagde selvfølgelig alle ja. Der var dog en regel. De skulle sige til lige før de kom, så skulle jeg malke dem med hånden og tømme dem i et vinglas. Derefter blev de suttet rene. Jeg forsøgte at bruge mine hænder og tunge til at kilde og slikke på en sådan måde, at de kom hurtigt. Efter den sidste afleverede jeg glasset til min fyr. Han hældte 3cl vodka op i det og piskede det sammen. Derefter kom han 2 isterninger i, og gav det til mig. Det er en White Lady - drik ud. Tårerne rendte ned at kinderne på mig. Jeg kan ikke huske, jeg har været med til noget så nedværdigende. At forestille sig, at sidde nøgen foran påklædte mænd, som bare venter på, at se, at jeg drikker deres blandede sæd. Jeg fik det hurtigt ned gennem halsen, men den der forbandede ild brændte stadig mellem mine ben. Min fyrs mund nærmede sig mit øre, ganske svagt hviskede han til mig, - Skal du ha' pik? Med store klar øjne nikkede jeg ivrigt. Du kan jo godt li
doggystyle og vi har en specialist her. Jeg blev lagt på taburetten midt i stuen. Mine ben og arme blev bundet til benene så jeg ikke kunne røre mig. Pludselig står den ene foran mig med en schæferhund. - Hils på vores doggy specialist grinede han. Jeg var mundlam - en hund - og tårerne rendte ned at kinderne på mig og jeg var målløs. Hvordan kunne de finde på det? Jeg hev og sled i rebene men kunne ikke komme fri. Jeg følte mig bare så lille og ussel. Og jeg tænkte på hvis det efterfølgende slap ud - ja egentlig når det kom ud i byen. Min fyr bukkede sig ned og sagde, - Ska' vi lade King ordne dig din lille tævehund, du har jo lige logret kraftigt med halen, da du så ham. Min krop trak sig sammen og overspændte i alle åbninger og jeg var helt kold. - King vil du ordne hende, sagde min fyr meget højt. Ham i midten, jeg husker han havde et ordentligt jern, som jeg kun lige kunne gabe over, rejste sig og lynede ned. Han satte sig bag mig, og nu kunne jeg mærke, at han pressede på. Jeg var slet ikke klar mere. Det gjorde ondt, og jeg hylede op, da han forsøgt at trænge ind. – Rollo, vil du lukke munden på hende, sagde min fyr så. Den yderste rejste sig op og satte sig på knæ foran mig. Han lynede langsomt ned, mens han kikkede på mig og smilede. Nu fik jeg ham helt ned i halsen, så jeg knapt kunne trække vejret og lydstyrken i rummet blev mindre. Min krop var stået af, og jeg så for mit indre blik, mig selv liggende i hundestilling, mens to fyre onanerede i min krop. Det var den følelse jeg havde. Da de havde gjort sig færdig, ja det var det jeg tænkte og følte, sagde min fyr, - Gå op og gør dig anstændig. Jeg skyndte mig op på badeværelset og fandt min hårbørste frem. Jeg var så trængende. Dybt inde i min krop var der et begær som ikke var blevet tilfredsstillet. Da bruserens varme stråler havde varmet mig op igen, begyndte jeg at bruge børsten mellem benene. Først børstede jeg blidt og langsomt, men efterhånden blev det hårdere og hårdere for at ende i direkte slag mod den lille tap. Jeg kom i en stribe orgasmer, som efterlod mig fuldstændig forvirret på gulvet. Efter den tid kaldte folk i byen mig for strandpigen, som var en omskrivelse af klittøsen.

- Derfor forlod jeg byen for at starte forfra - og pludselig vender historien, tilbage nu hvor du har fundet hemmeligheden.
Pludselig var vi tilbage i motionsrummet. Jeg var ramt af flovhed over den historie, og jeg sidder bare her med fingrene oppe i hende. Jeg bukkede mig indover hende, og kyssede tårerne vær fra kinderne og gav hende et langt og blidt kys på munden. Hun greb om min hals med begge arme og klemte fast. Hun hviskede hæst, som en der er ved at blive kvalt, - Hjælp mig.
- Jeg lover det, sagde jeg.
- Du ved jeg skal have noget hårdt på det her tidspunkt, sagde hun.
- Jamen jeg kan jo ikke bare .... jeg kikkede rundt i min forvirring og mit ønske om at hjælpe, og så sjippetovet med de store træhåndtag. Jeg tog det ned at væggen og holdt det op foran hende. Hun nikkede og sagde, - Det skal være hårdt og hurtigt. Uden de store forberedelser pressede jeg håndtaget i bund i hendes glødende åbning. For at teste hende, holdt jeg det stille halvt inde. Hende muskelkontrol og styrke gjorde, at hun faktisk trak håndtaget ind i sig. Jeg holdt stadig godt fast i det. Hun tilfredsstillede faktisk sig selv på det håndtag. Jeg blev dirigeret til at bevæge det hurtigere og hårdere. Jeg må sige, jeg var bange for at ødelægge hende indeni, men hun kommanderede mig hele tiden. Pludselig spændte hun i kroppen. Hun gik i bro, mens hun udstødte nogle voldsomme skrig. Jeg blev væltet omkuld og vægtstangen blev stemt bagover og forsvandt nogle meter bagud. Hun stod i bro kun hvilende på fodsålerne og issen, mens underlivet stod lige ud i luften og gyngede ukontrollabelt.
Da hun slappede af og landede på ryggen igen, kikkede hun på mig med et meget spørgende og følsomt blik.
Vi sagde ikke noget til hinanden. Jeg rejste mig og begyndte at rydder op, og hun gik i bad. Hun var længe i bad. Da hun kom ud igen, lignede hun igen den meget selvsikre sportssild fra før. Vi mødtes i gangen, og hun spurgte mig - Siger du det til nogen?
Inden jeg kunne nå at svare, sagde hun, - Jeg kan ikke holde ud at tænke på, at hvem som helst, der har lidt unormale lyster bare skal få fingrene i mine trusser, og så står min krop åben for alle deres perversiteter.
Jeg kikkede hende dybt i øjnene og sagde, - Jeg har ikke set, hørt eller bemærket noget usædvanligt her i dag. Hun lyste op i et tandpastasmil helt op til ørene og hviskede, - Så kommer jeg igen i morgen og får 4 til.

Jeg kan ikke rigtig huske hvornår hun stoppede hos os, men jeg tænker tit på om jeg selv har en knap, som gør mig ukontrollabel i samme grad. Det var vist bare det jeg havde på ærmet i dag - men jeg skriver snart igen.

K.H X

Nanna kiggede op og over på Ridelæreren som sad i hvilestolen ved siden af pejsen.
- Har du prøvet at knipse nogen på klitoris? Spurgte hun.
- Hvorfor spørger du om det?
- Fordi… nååå ikke fordi noget som helst. Nanna kom tilbage i nuet, tilbage til facts om at han havde været hende utro.
Lidt efter ringede det på døren. Nanna gik ud og åbnede. Udenfor stod Birgitte.
- Må jeg komme indenfor? – Der er noget jeg gerne vil tale om!

Lukker Nanna Birgitte ind, og hvad er det hun vil snakke om. Mon Nanna snart leder efter moderens dagbog igen og hvad mon advokat Svendsen får at vide fra Fyn. Hvordan klarer landbetjenten situationen med hestetyverierne og den afpresning Jens er udsat for.
Følg den spændende fortsættelse i morgen.
Har du husket at deltage i dagens konkurrencer om de spændende frække præmier?

Ovenstående tekst er skrevet til Nannas - "Jul og Erotik på Høloftet 2004".
Den må ikke offentliggøres andre steder uden tilladelse,
og er eksklusivt til brug for Nanna på elektronisk eller trykt medie.
©C.L Vie

Kommentarer, forslag, ris & ros til dette afsnit kan sendes til funinspace@hotmail.com