Jul og erotik på høloftet - Julen 2004

Forfatter: Nanna©
20. december

Resumé
Nanna er meget bitter over sin mands utroskab, men pludselig i går bankede det på døren. Udenfor stod Birgitte og bad om at måtte tale med dem. 
Læs den spændende fortsættelse her…

 

20. december – Godsejeren og husbestyrerinden – skrevet af Nanna.
- Må jeg komme indenfor? Jeg vil gerne tale med jer begge to. Hun kiggede spørgende på Nanna der stod i døråbningen.
Nanna trådte til side og antydede, at hun kunne komme ind. Hun fandt en kop frem og hældte kaffe op til hende.
- Jeg er bange for, at der løber nogle rygter her på rideskolen, som jeg er meget kede af.
- Sååee? Nanna lagde armene over kors. 
- Ja, jeg mødte staldpigerne her til morgen, de fniste, hviskede og tiskede og spurgte mig så, om han var god. Jeg spurgte dem om, hvad de mente, hvorved de fniste endnu mere. Til sidst måtte jeg tage en af dem i armen og direkte spørge hvad de mente. - Ridelæreren, du havde ham jo med hjem i seng, det ved alle da, svarede hun, - vi så og hørte da også, da Nanna løb grædende nede fra dit hus, senere på natten, da hun fandt ud af at Ridelæreren var hos dig.
- Ja, og..? Nanna så fast på Birgitte der næsten krympede sig under hendes blik.
- Jeg spurgt dem, om de nogensinde havde haft sex med én mens de lå og kastede op og var nærmest halvt bevidstløs. De havde de selvfølgelig ikke, svarede de, hvortil jeg svarede, hvordan de så troede, at jeg kunne have det. Jeg sagde til dem, at det var grimme rygter at sætte i gang, når de var uden hold i, og hvis de ikke troede mig, så kunne de komme ned og se på den skjold jeg stadig har på mit gulvtæppe ved siden af sengen. Men det med at du, Nanna, var løbet grædende nede fra min bolig kunne jeg desværre ikke svare på, jeg vidste det jo ganske enkelt ikke. Så nu er jeg kommet her for at vi sammen kan få lagt låg på rygterne og jeg evt. kan få opklaret hvad der er sket efter jeg blev båret hjem.
Ridelæreren satte sig hos Nanna, og forklarede Birgitte hele sammenhænget, en fuldstændig identisk historie med den Nanna havde fået tidligere. Han lod hånden glide kærtegnende hen over Nannas lænd, mens han fortalte historien.
- Åh gud, Birgitte slog hånden for munden. – Lægen sagde godt nok at jeg skulle passe på med alkohol og så de piller jeg fik, og i bakspejlet kan jeg da også se at jeg blev usandsynlig meget beruset af det vi fik at drikke, hvilket egentlig ikke var meget, men måske hurtigt. Og det har jeg altså ikke kunnet tåle. – Nanna, jeg er utrolig ked af det her, jeg kunne ikke drømme om at komme imellem dig og Ridelæreren, han er festlig at have til bords ja, men derfra og til at tage en anden kvindes mand med hjem i seng, nej, sådan er jeg altså ikke. Vil du ikke godt sige, at du tror mig Nanna, vil du ikke godt?
Nanna granskede Birgittes udtryk, men fandt ikke spor tegn på, at hendes udtalelser ikke var sande, tværtimod havde hun tårer i øjnene, som når noget gør én ondt.
Birgitte kiggede bedende på Ridelæreren, - Hvad kan jeg gøre andet?
Nanna rankede ryggen, - Jeg tror dig, du virker meget troværdig, men for en anden gangs skyld, tror jeg at du skal lade være med at drikke når du er på medicin, så kunne alt dette måske være undgået.
- Åhh Nanna, Birgitte kom over og gav Nanna et varmt kram. – Tak sø.... øhh tak Nanna. Hendes øjne lyste med lettelsens glød… Birgitte kiggede rundt i køkken-alrummet. - Hvor er her hyggeligt.. skal I holde jul her?
Nanna fik tårer i øjnene. - Ja, det skal vi, men det bliver en lidt trist jul uden mor. Peter, Monica og faster Tove kommer som sædvanligt. Men anderledes, jo det bliver den. Og så er det måske sidste gang vi holder jul her!
- Sidste gang, Birgitte kiggede nysgerrigt på Nanna, - hvad mener du?
Nanna fortalte om sagen med advokaten, at de ikke rigtig vidste hvad der var på færde, men at nogen gjorde krav på boet efter hendes mor, og at hvis alt gik galt blev de jo nødt til at afhænde rideskolen.
Birgitte kommenterede, at det vel ikke nødvendigvis behøvedes at gå så galt. Lidt efter hilste hun farvel og gik tilbage til staldene.
- Tror du mig nu? Ridelæreren knugede Nanna ind til sig.
- Ja skat, undskyld. Nanna gemte sig ind til hans brede bryst. - Jeg tog fejl, jeg er ked af det.
Længe sad de og holdt om hinanden.
- Nu tror jeg at jeg går over og leder efter mors dagbog, den må da være der endnu.
Nanna tog sokker, vanter og den tykke frakke på og gik over i laden. Ridelæreren sank lettet tilbage i sofaen. Gudskelov troede hun ham nu. Desværre følte han sig ikke i stand til at fortælle om det brev han havde set ovre i Birgittes hus. Et brev fra en advokat!

Nå der var den. Nanna tog dagbogen frem, den var faldet ned bag nogle andre bøger. Desværre var dagslyset allerede på retur, så i stedet for at sidde og læse i halmen, hvilket var hyggeligt og dejligt, tog hun bogen med hjem i privaten.
Da Alex den aften var kommet i seng og Ridelæreren var på sin sædvanlige aftenrunde, satte hun sig til at læse i moderens genfundne dagbog ….

Jeg aner ikke mine levende råd, min menstruation er stadig ikke kommet. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst havde det, det kan godt være jeg husker forkert men jeg tror nu at jeg skulle have haft det for en uge siden, mindst, måske to.
I mellemtiden er jeg blevet lidt lun på godsejeren, han er et bravt stykke mandfolk. Nu har jeg rigtig lagt mærke til hvordan han behandler de ansatte, og større retfærdighed findes ikke, men jeg har også set, at han ofte kigger på mig, når han ikke tror jeg ser det.
Det var jo en rigtig fræk oplevelse, jeg havde med ham for en uge siden, men han har ikke rigtig ladet sig mærke med det før i aftes.
Alle på godset var gået ud igen efter aftensmaden, og jeg stod i køkkenet og vaskede op, da Svend kom ud til mig. Jeg fornemmede han stod tæt bag mig, kunne næste høre hans åndedrag. Jeg rystede mine hænder og vendte mig om, med det resultat at jeg endte lige i hans arme. Vi blev vist lige forskrækkede, han slap mig hastigt, undskyldte og bad mig komme ind i arbejdsværelset, da han godt lige ville snakke med mig når jeg var færdig. Men jeg slap ham ikke, så ham ind i øjnene, så en dyb ild derinde og hviskede, at jeg var der om 5 minutter.
Erkendt, så var jeg lidt bange for, at han ville sende mig tilbage til Sjælland, for det havde jeg bestemt ikke lyst til. Nu var jeg lige begyndt at føle mig godt tilpas her på gården, og egnen ved Silkeborg er såmænd et ret godt sted at bo, nå ja vi bor jo lidt udenfor, men der er en masse hyg.. nå det var ikke det jeg skulle fortælle her i dagbogen.
Da jeg var færdig i køkkenet skyndte jeg mig ind og skifte. Jeg tog en nederdel og en ren bluse på, puttede lidt af min eau de cologne på og en svag rosafarvet læbestift. Jeg ville så gerne gøre et godt indtryk, så han ikke sendte mig hjem til Sjælland.
Da jeg kom ind stod han med ryggen til døråbningen, jeg gik hen bag ham og sagde stille ”Ja”. Han vendte sig om, som kostede det ham stor overvindelse. Han så på mig, hans øjne løb op og ned over mig, så bredte han sine arme ud og trak mig ind i sin favn. Mine læber søgte hans og hans mine. Vi kyssede længe og intens, indtil godsejeren trak sig lidt bort fra mig.
- Irene, det går ikke det her, det kan du da godt se ikke? Vi kyssede atter og jeg mærkede hans hænder glide kærtegnende ned over min krop. - Du er ansat hos mig, det vi gør er helt forkert. Atter fandt hans læber mine. – Men du gør mig vild, jeg kan ikke tænke på andet end dig og din dejlige krop, jeg har sådan en lyst til dig, morgen, middag, aften, når jeg er i stalden, i marken. Jeg har haft en rædselsfuld uge.
Jeg knappede hans skjorte op, lod mine hænder glide ind på han overkrop, og hviskede så at jeg også havde tænkte meget på ham, og at min krop hele tiden reagerede på når han var i nærheden.
- Er det sandt, Irene? Åh gud, har du det som jeg?
Jeg nikkede stille. Jeg tænkte på de gange i ugens løb, hvor jeg havde måttet løbe ind på mit kammer for at tilfredsstille mig selv, når mit skød var vådt af safter, når mine fantasier løb løbsk, når jeg tænkte på hvordan det ville være at han tog mig der midt på køkkengulvet, i spisekammeret eller inde på arbejdsværelset. – Jeg vil.. jeg.. jeg vil så gerne … jeg gik tøvende i stå.
- Ja Irene, han kiggede ned på mig, - hvad vil du?
Jeg kunne læse en dyb ild i hans mørke øjne.
- Jeg.. jeg vil så gerne mærke dig igen, jeg har drømt om sidste fredag igen og igen, jeg har måttet leg.. – øh jeg har måttet tænke på noget andet for at glemme det og kunne arbejde normalt. 
Svend Hansen tog under min hage. – Du har måttet leg.. – hvad for noget – Har du måttet lege med dig selv, var det det du var ved at sige?
Jeg kiggede flovt ned i gulvet. Det var jo ikke meningen at jeg skulle udbasunere mine inderste følelser, men valgte dog at nikke, som tegn på at det var det jeg mente.
- Åh Irene, hvis du ved hvad det betyder for mig. – Sig at jeg må nyde din krop igen, sig du har lyst til mig.
Jeg nikkede, men det stillede ikke godsejeren tilfreds, - Sig det Irene, jeg vil høre dine egne ord.
- Jeg har lyst til dig, brug mig, stønnede jeg i generthed og skam over at udlevere mit inderste.
Vi nærmest flåede tøjet af hinanden. Vores hænder var alle steder og endelig stod vi der, nøgne overfor hinanden. Bare stod helt stille og kiggede på hinanden, som om ingen af os turde bryde det magiske øjeblik.
Hans lem stod meget stor og stiv op ad maven og jeg måtte bare røre. Jeg gled ned foran godsejeren og lagde min mund omkring hans lem. Uerfarent begyndte jeg at lade munden glide op og ned. Godsejeren gav et højlydt udbrud fra sig og måtte støtte sig til skrivebordskanten ved min berøring af ham dernede. Efterhånden som jeg vænnede mig til smagen og følelsen, gik det bedre og bedre. Mine hænder krammede hans bløde kugler, og min mund arbejdede, som vidste den, hvad den selv skulle.
- Åh Irene, stønnede han, jeg har aldrig prøvet dette før med nogen anden kvinde, du gør mig så vild. Jeg må simpelthen have dig nu. Han trak mig op fra gulvet. Løftede mig op i sine arme og bar mig ind i soveværelset. Der var tændt et par små lamper derinde som havde han forberedt sig på dette. På trods af årstiden var der lunt derinde.
Han lagde mig på sengen og placerede sin krop over min. Vi kyssede hinanden, vores tunger snoede sig om hinanden, gik på opdagelse, og hele tiden kunne jeg mærke hvor stiv han var. Jeg skubbede mig op imod ham, for at gøre ham opmærksom på at jeg var klar til ham, var lige så lidenskabelig opstemt som han. Jeg spredte benene og mærkede straks spidsen af hans lem mellem mine ben. Endelig, endelig skulle det ske som jeg havde drømt om hele ugen.
Han skubbede sig opad så han lem gled indenfor mellem mine skamlæber. Jeg rykkede få millimeter nedad så han lige akkurat var inde. Pludselig løftede han ansigtet og kiggede på mig.
- Irene, er det virkelig det her, du ønsker?
- Ja, Svend, jeg har lyst til dig, lyst til din krop, jeg kan ikke tænke på andet.
Stille skubbede han sig fremad, op og ind i mig. Jeg stønnede ved det smukke fornemmelse af at blive udvidet, følelsen af at blive til eet kød, blive eet med en mand jeg var godt på vej til at blive forelsket i, nej ikke blive forelsket i – jeg VAR forelsket i ham.
Hele min underliv eksede i det øjeblik udvidelsen var total. – Åh, ja, stønnede jeg, så tag mig dog, kom nu.
Det var som startskuddet til en person, der blot afventede signalet. Han tog mig, hans lem brugte mit indre, min krop. Hans overkrop fejede hen over min igen og igen. Mine hænder holdt om ham, jeg løftede mine ben op over hans lænd, for at give ham bedre plads, mærke ham i dybden.
- Åh jeg begærer dig Irene, jeg har ikke tænkte på andet, tænkt på din krop, dine bryster, din dejlige grotte. Hver aften har jeg haft lyst til at hente dig, tage dig med i min seng.
Han tog mig, elskede mig dybt, hårdt blødt inderligt. Atter bed han i mine jomfruelige brystvorter. Jeg gispede ved denne behandling. Akkurat som sidst, sendte det små stød ned i mit skridt. Ind og ud gled han i mig, mens tænderne bearbejdede brysterne. Snart var det huden omkring, snart det mørke område og snart vorterne. Det rykkede i mit underliv, det var som, ja som om at jeg forlod min egen krop for at blive lysten selv. Jeg satte hænderne i hans hår, trak hårdt imens jeg igen og igen slog min krop op imod hans, vores rytme var som blodets brusen i mig nu, tændt som ild, med luende flammer råbte jeg, at jeg ville have ham, mærke ham, at han skulle tage mig, tage mig hårdt. Endelig brød min krop i brand da hele min underkrop blev en stor rystende masse. Jeg mærkede pludselig hvor meget han fyldte i mig, da min åbning trak sig sammen om ham.
- Ja åååh ja, gispende faldt jeg ned i dynen under mig.
- Har du fået nok, stønnede Svend til mig, har du, eller skal du have mere, skal du min kære liderlige kvinde, skal jeg køre dig derud igen, vil du have mere?
Hårdt og inderligt tog han mig nu i besiddelse, værelset genlød af lyden fra vore kroppe, små klask når hud rammer hud. Denne gang bed han mig hårdt og besidderisk rundt omkring på kroppen, for til sidste at sætte sig op i sengen og løfte mine ben op på sine skuldre. Hans fingre gned min klitoris mens hans stempel kørte mig længere og længere ud. Hans krop var varm og svedig, og idet hans hænder forlod min klitoris for med begge hænder at knuge mine bryster, kom jeg. Jeg græd og hulkede mens min orgasme rystede hele min krop. Jeg tror det var smerten i mine bryster, der gav mig den voldsomme orgasme. 
- I guder jeg elsker dig kvinde, stønnede Svend, hvilket blev efterfulgt af et højt brøl da han i det samme sprøjtede langt op i mig.

Vi lå længe arm i arm i sengen, ingen ord brød den varme og den fortrolighed der var mellem os før Svend tog ordet.
- Irene, bruger du p-piller. Han rejste sig på albuen og så på mig. – Jeg mener…
- Jamen jeg.. nej, det gør jeg ikke, jeg har jo aldrig haft sex med nogen, før…
- Søde pige, Svend så alvorligt på mig, - er du klar over hvad det er vi har gjort, jeg har måske gjort dig gravid nu. Jeg ved ikke hvordan det kunne komme over mig, men nu hvor p-pillen er kommet, så troede jeg at.. åh gud.
- Jeg er måske gravid! Jeg ved ikke, hvor jeg fik de ord fra, men pludselig kom det hele væltende ind over mig. Jeg brast i gråd og fortalte at jeg ikke havde fået min mens efter voldtægten på øen.
Svend tog mig i armene. – Så må du til læge i morgen, og hvis du ikke er gravid må du heller få noget der kan beskytte dig, jeg mener… Irene, jeg ved ikke hvordan jeg skal få det sagt, men jeg vil gerne fortsætte det, vi har startet, jeg er bare ikke klar til at binde mig igen… endnu, og jeg vil også gerne have børn, men vi bør nok lige lære hinanden lidt bedre at kende først.

Nanna smilede da hun læste dette – Nå, så det var sådan, hendes far havde friet til hendes mor. Hun havde aldrig villet fortælle det. Nanna smilede ud i luften, men rettede så atter sin opmærksomhed mod bogen.

Jeg var inde hos læge Bertramsen i dag, og ..  (her var papiret plettet af hvad Nanna antog for at være tårer) ..  han kunne se at jeg var gravid. Men hvem er far til mit barn. Åh, jeg ønsker det er Svend, men… (og her var flere pletter i bogen) … lægen sagde, at tidspunktet for voldtægten nok mere tyder på, at det er ham, der er faderen. Jeg er gravid og faderen er en voldtægtsforbryder…

Her sluttede kapitlet i bogen og Nanna var yderst fristet til at læse videre men i det samme kom Ridelæreren hjem fra sin aftenrunde, og klokken var blevet mange. Hun lagde den til side og fulgte med sin mand i seng…

 

Ude hos nisserne:
- Endelig, nu ved hun snart besked. Nissemor, Marie, havde det store smil på, da hun kom hjem til Magnus efter sin tur oppe hos ridelærerens. - Næste kapitel, så ved hun det. Så skal det nok blive godt alt sammen. Men, hvordan går det egentlig med de ting ude i nisseværkstedet, du skal have færdig til jul?
Magnus trak på det. Uha, når hun tog den mine på måtte han hellere fordufte.
- Njaa jo, jeg mangler lige at lakere grydeskeerne, så det smutter jeg lige ud og gør.
Marie smilede. Han var nu dejlig hendes egen Magnus. Nu kunne hun nemlig også få arbejdsro til at få sine julegavesysler færdige.

Hvad er det Nanna skal læse i dagbogen. Hvad hentyder Marie til? Læs videre i den spændende fortsættelse i morgen.