Jul og erotik på høloftet - Julen 2004

Forfatter: Nanna©
21. december

Resumé
Angsten og usikkerheden om hvor vidt Ridelæreren havde været i seng med nyansatte Birgitte, blev i går afløst af tankerne fra Nannas mors dagbog. Irene Berg er gravid og faderen skulle efter sigende være voldtægtsforbryderen og ikke Svend Hansen, som vi jf. Nanna erfarer, er den person som Irene Berg bliver gift med og altså er Nannas far. Men hvad sker der med barnet, og hvad med alle de andre løse ender…

 

21. december - En fræk misforståelse - skrevet af Nanna
Efter nogle dage med små uoverensstemmelser, trænger vi vist til en fræk oplevelse sammen!”
Nanna stod og læste en besked, Ridelæreren havde lagt til hende, inden han gik ned på rideskolen denne morgen.
”Jeg har arrangeret en lille oplevelse for dig. I aften mellem kl. 21 og 22 kommer der en herre, som du skal tage dig kærligt af. Din påklædning skal være fræk og forførende. Vores søn skal du have puttet forinden.”

Nanna gik rundt som i en rus hele dagen. En herre, Ridelærerens betegnelse antydede, at det var en person, som hun ikke tidligere havde mødt. Hvad havde han nu gang i?

Hendes ben føltes helt okay nu, og hun fik tiden til at gå med at få ryddet lidt op rundt omkring. Hun valgte at gøre lidt godt for sig selv, bade, fjerne hår fra kroppen på de uønskede steder, lægge neglelak og smøre sig ind i en eksklusiv creme. Det var, som blev hun en ny kvinde igen. Hun glædede sig til i aften, glædede sig over sin mands initiativ.

Aftensmaden tilberedte hun i god tid, så da Lasse kom hjem med Alex fra vuggestuen, kunne de spise en lille time senere. Heldigvis var det en af de dage, hvor drengen havde været aktiv hele dagen, og efter at have badet, nærmest faldt i søvn hen over bordet under spisningen. Kl. 20 rejste Ridelæreren sig fra bordet.
- Nå min elskede, så vil jeg tage i Herreklubben og lære lidt bindeteknikker. Han smilede skælms til sin kone. Herren der kommer til dig i aften, er den lidt generte type, tag dig ikke af det, han ønsker at du dominerer ham og bruger ham. Han er fra klubben, og har erfaret at han vist er mere m end S, og ja, så kom jeg sørme til at sige til ham, at min kone da helt sikkert gerne ville tage sig ”kærligt” af ham. Så det forventer jeg så at du gør skat.
- Som Herren befaler. Nanna nejede provokerende for sin mand, der straks lagde hende over knæet og smækkede ballerne røde og varme, tog hende derefter i sin favn og kyssede hende.
- Nyd det nu skat, vi ses senere i aften, jeg forventer ikke det bliver sent.

Kl. 21.03 ringede det på døren. Alex sov for længst, og Nanna gik ud og åbnede. Hendes sorte lange negligé slørede hendes figur en anelse, og boafjeren fik hende til at virke eksklusiv. Hun havde sorte høje stiletter på.
Udenfor stod en forholdsvis ung mand. Nydelig at se på og velklædt.

- Ridelæreren sagde..
- Ja, jeg ved besked, kom indenfor. Nanna rakte hånden frem og bød ham indenfor.
Genert trådte han ind i entreen, hans øjne flakkede, det var som undgik han at se på den smukke kvinde foran ham.
- Ja, jeg fik at vide af …
- Ja, jeg er blevet sat ind i situationen. Nanna smilede til den usikre unge mand, tog ham i hånden og førte ham ned i kælderen.
I dagens anledning havde Nanna tændt en røgelsespind, og der var stearinlys tændt overalt. Der var en dejlig varm atmosfære i deres sm-rum.
- Hold da op for et rum, ja hvem kunne vide, at dette hus indehold så spændende faciliteter.
- Nå, jeg troede da, at Ridelæreren havde fortalt lidt om huset her.
- Nej, det har han ikke, i hvert fald ikke om dette rum.
Nanna tog gæsten i hånden og førte ham hen til den ene væg med korset.
- Er du en lille uartig dreng, hviskede hun frækt til ham, - en dreng der trænger til at få at vide, hvem der bestemmer.
- Jaaee, jeg ved ikke, måske..
- Nej, naturligvis ved du ikke det, det skal jeg nok lære dig lille ven. Nanna begyndte at klæde den ugen mand af. Hans bukser gled til jorden og afslørede et ret veludviklet lem, der bestemt ikke brød sig om at være placeret i et par boxershorts.

Genert stod den unge mand foran Nanna. Hans øjne gled op og ned over hendes krop og desto mere han så, desto større blev hans begejstring.
- Nå, da da… Nanna kunne ikke lade være med at give udtryk for sin begejstring, ved det hun så, - Ja, ja først straf, så fornøjelse. Vend dig om!
Den unge mand blev usikker, - Jamen jeg tror ikke, jeg mener, det var jo ikke..
- Nej, jeg ved det godt, men her er det altså mig der bestemmer, og nu gør du som jeg siger. Vend dig om, og det skal være nu!
Den unge mand turde ikke andet, og kort tid efter var han fikseret til korset med manchetter på både håndled og ankler.
- Jeg har ikke givet dig lov til at stå der og blive liderlig vel?
- Nææ, men..
- Det hedder, Nej Mistress, er det forstået?
- Javel, Mistress, Nej Mistress, jeg mener…
- Som du kan sludre, Nanna morede sig over den usikre mand, tog en gag og gav ham i munden, så enhver diskussion med ham var en umulighed.
Hun tog en blød spaltpisk fra væggen og begyndte i blide træk at varme knægtens baller op. For ja, han var jo stor set ikke mere end en stor dreng.
Drengen stønnede bag gaggen, og da hun holdt inde med pisken, begyndte hans bagdel at vride sig, som bad han om mere.
Nanna tog nu en større og tungere spaltpisk, og kort tid efter glødede hans baller varmt og indbydende. Hun sikrede sig, at han var okay, tog gaggen ud af hans mund og tog en hårdere læderpisk.
- Tæl, kommanderede hun. Og den unge mand talte til samtlige 200, hun havde tiltænkt ham. Hun vendte ham om på korset, så han stod med front mod hende. Forbløffet så hun, at han om muligt, var endnu mere ophidset, end da de startede. Hun gik hen foran ham, lagde sit højre ben op omkring hans hofte, og gjorde det derved muligt for manden, at lade sit lem glide op i hende.
- Du vil jo gerne ikke? Du har lyst til at mærke mig ikke?
- Jo… jeg mener Javel Mistress, det har jeg da.
- Hvad forhindrer dig da? Det glimtede skælmsk i hende frække øjne, da hun så ham i øjnene.
Forsigtigt begyndte han at bevæge sig. Stående på tæer forsøgte han at lede sit lem ind mellem hendes, hvorved hun med latter i stemmen, gjorde ham opmærksom på, at det var hende der bestemte, så han gjorde bedst i at stå stille. Roligt begyndte hun at bevæge sit underliv ind mod den ophidsede unge mand. Lemmet gled imellem hendes skamlæber, og hun mærkede spidsen af lemmet mod hendes klit. Uden at lade ham glide indenfor, red hun ham nu, så han stønnende bad hende om at føre den indenfor. Lige så livlig som hun var gnidende mod lemmet, lige så pludselig stoppede hun ved han udtalelse. Hastigt tog hun ridepisken ned fra væggen.
- Hvem bestemmer, spurgte hun knægten
- Du bestemmer!
- Jeg kan ikke høre hvad du siger, svarede Nanna igen og begyndte samtidig at piske knægten stive lem. Knægten skreg op i en blanding af smerte og lyst.
- Ja, du bestemmer Mistress, åhh brug mig, tag mig.
Igen og igen lod Nanna pisken ramme det stive lem, men stik imod hvad hun var vant til, så blev lemmet ikke slapt ved smerten, men derimod endnu mere vådt og glinsende. Da hun lod pisken ramme i endnu en serie, nærmest brølede den unge mand, og hans safter sprøjtede lige ud i luften.
Nanna sænkede pisken, det fænomen havde hun aldrig set før. En mand der i den grand tændte på at få pisk og ikke var i stand til at holde sin udløsning, tilbage erindrede hun ikke at have set før.
I det samme hørte hun dørklokken. Et øjeblik tøvede hun, men besluttede så at ignorere den. Ridelæreren havde selv nøgle og de forventede ikke andre. Folkene fra rideskolen plejede at ringe til dem, så vedkommende måtte komme igen en anden gang.

- Nå min ven, du syntes altså ikke at jeg skulle have dine safter, og du syntes bestemt heller ikke at du skulle spørge om lov til at komme?
Knægten kiggede skamfuld ned og kom med et par forkvaklede forklaringer, men Nanna ignorerede total hans udtalelser, løsnede ham fra korset og placerede ham på laksengen liggende på ryggen. Hun sænkede sin velformede lille frække bagdel ned over hans ansigt, og det var ikke nødvendigt for hende at beordre ham til at slikke, hans tunge ledte efter hende inden hun var helt nede over ham. Da han fandt ud af at hun ikke ville holde på hans hænder, løftede han dem ind under hende, trak skamlæberne fra hinanden og lod tungen glide op i hende våde køn. Hun fornemmede hvordan han drak hendes safter som bare løb ud af hende. Hans tunge var som et rent naturtalent. Det var som fornemmede han hvornår han skulle være blød eller hård med tungen, hvornår han skulle holde en lille pause, alternativt fortsætte, og da Nanna mærkede, hvordan hun begyndte at koge, hvordan hendes underliv blev helt elektrisk, lod hun ham ufortrødent slikke videre på hendes lystorgan, hendes klit, om end hun stønnende bad ham stoppe. Hun begyndte at rotere med numsen, da hun mærkede orgasmen komme, og uden at tænke på om han kunne få luft eller ej, pressede hun sit køn ned over hans ansigt og gispede, da hun kom og safterne for alvor løb ud af hende. Den unge mand, slikkede hende til yderligere 2 orgasmer før Nanna lod sig glide ned ved siden af ham på sengen.

- Hvad hedder du egentlig? Spurgte Nanna ham.
- Jeg hedder Kim, og er den nye nabo ovre på den anden side af landevejen. Lasse havde sagt at jeg skulle kigge over en aften og få en kop kaffe, men dette her var da helt overvældende.
- Ja ikke, men det var da hammerfrækt at prøve en jomfruelig m-mand.

En halv time senere takkede Kim farvel til sin Mistress, gav hende et kram og bedyrede at det ikke var sidste gang han kom forbi, hvis hun da havde lyst.
Nanna badede og kravlede veltilfreds ned under dynen, hendes krop var varm og afslappet og inden længe faldt hun i søvn, hun ænsede slet ikke Ridelæreren der kort tid efter kravlede ned til hende.
- Sover du skat, hviskede han
Nanna vred sig, brummede et ”Mmm” og hørte slet ikke Ridelæreren spørge om, hvorfor hun ikke havde åbnet døren for Knud…

Der er vist tale om en kæmpe misforståelse her, uha uha. Kom tilbage i morgen og lad os få denne sag opklaret sammen med nogen af alle de andre løse ender i dette års julehistorie.