Jul og erotik i sneen - Julen 2005

Forfatter: Nanna©
1. december

PROLOG
Et sted i det sjællandske ligger Rideskolen. Her bor Nanna og Ridelæreren Lasse som er julekalenderens hovedpersoner. Vore hovedpersoner har et særdeles spændende og interessant sexliv hvor SM, lyst og lidenskab er kodeordet til alle deres mange oplevelser. Men hed sex og lidenskab har også en bagside, angsten for at miste, jalousi, magt og intriger er nogle af de elementer der kendetegner denne julekalender. Men ingen jul uden nisser. Har nisser et sexliv? Har julemanden et sexliv? SM og nisser, en underlig kombination, ja måske, men ingen jul uden sne, ingen jul uden gran og gaver og altså heller ikke uden nisser. I dette års julekalender foregår noget af historien på Grønland og noget i Danmark, derfor titlen, Jul og Erotik i sneen. Jeg har lavet en del research om Grønland men jeg beklager hvis jeg geografisk og sprogmæssigt har nogle fejl ind imellem. Det må ikke tages som foragt for det grønlandske samfund men som min manglende viden. Historien er skrevet med forfatterfrihed for øjet, men med et islæt af den grønlandske kultur.

Jeg ønsker dig al mulig fornøjelse med julekalender 2005 – og husk – print gerne en side til en ven eller veninde til gensidig fornøjelse.
Nanna Naye

Torsdag, den 1. december 2005.

 - Jeg tager af sted! Ridelæreren kiggede på Nanna. – Det er bedre, jeg gør det, og du bliver hjemme hos Alex.
Alex var Nanna og Ridelærerens 2 årige søn. Der var ikke så meget at tale om. Nannas bror Peter og kæresten var på Grønland. Peter havde fået et tilbud om at arbejde deroppe i 9 mdr., og planerne var at de skulle hjem til jul. Desværre var han faldet ned under et bygningsarbejde og havde brækket begge ben, og der var også mistanke om problemer med ryggen.
- Jeg tager op og hjælper Monica med at pakke, samt alt det praktiske og så får vi fløjet Peter til Rigshospitalet til kontrol hos rygspecialisterne, så de kan vurdere omfanget af skaden.
Nanna stirrede ud i luften.

Telefonen havde ringet kl. 20 i aftes. En grædende Monica fortalte den chokerende nyhed og bad om hjælp. Få timer senere stod det klart at Ridelæreren fløj til Grønland den 2. december, og, at hvis alt var vel, var de i Danmark i løbet af få dage. Peter var i gode hænder på hospitalet i Maniitsoq, men man ville ingen chance tage og derfor skulle han videre til Rigshospitalet og have undersøgt ryggen når benene var i bedring og han kunne flyttes.

Ilden buldrede i pejsen bag Nanna, der havde taget tøjet af for rigtig at nyde varmen. Hun kiggede rundt i stuen. Hun og Alex var begyndt at julepynte om eftermiddagen, men han havde hurtigt tabt interessen for det, så da Faster Tove var kommet på besøg med kalenderdekorationen til dem og sagt at hun skulle hjem og bage, ville Alex med hende hjem.

Hun kiggede atter på skærmen, og fordybede sig i den novelle der var blevet sendt. Ridelæreren havde for et par år tilbage spurgt, om hun havde lyst til at lave en hjemmeside med alle deres erotiske oplevelser hvilket var mundet ud i www.nannas.dk Nannas Erotiske Historier, og nu sendte folk deres små historier og fantasier til hende, hvorefter hun udgav dem på nettet.
Nanna læste videre…
Kvinden stod på alle fire, klar til at…
Pludselig mærkede Nanna to varme hænder kuple sig om hendes bryster. Hun havde slet ikke hørt Ridelæreren komme tilbage. Hun lagde hovedet tilbage og brummede i velvære. Fingerspidserne greb om hendes brystvorter og klemte blidt. Nanna gispede og mærkede lysten brede sig ud i kroppen.
- Klem lidt hårdere, hørte hun Ridelæreren sige.
- Åhh, stønnede hun, da smerten pulserede ud i kroppen…. ”Klem lidt hårdere” – hvorfor sagde han det?
Hun slog øjnene op og kiggede op på en maskeklædt mand. Hun gispede overrasket. – Hvad..?
- Nu må du jo se om du kan styre min tøz til jeg kommer hjem, tag hende bare med ud på et par seancer, hun kan godt trænge til at få luftet tøzen i sin sjæl. Ridelæreren kiggede smilende på hende.
En dyb og varm latter bølgede ned over hende fra de to mænd.
Ridelæreren lagde Nannas halsbånd om hendes hals og lukkede spændet. – Rejs dig op, befalede han.
Nanna rejste sig, slog blikket ned og stod rank foran de to mænd. Hænderne fra før fandt atter hendes brystvorter og klemte dem med et fast og bestemt tryk.
- Nanna jeg overgiver dig hermed i Stormesterens hænder mens jeg er borte. Han er fra nu af din Herre, jeg befaler dig hermed at stå til hans rådighed, adlyd hans ordre, jeg ønsker du lystrer ham som du lystrer mig, og gør du ikke… Ridelæreren gjorde en kunstpause og lavede sigende en håndbevægelse som svirpede han med et spanskrør… ja lille skat, så må du jo tage din straf.
- Ja Herre. Nanna sitrede af opstemthed. Dette var nok det sidste hun havde forventet i denne tumultagtige situation der var opstået.
- På knæ tøz, slik min pik!
Stormesteren lod sine bukser falde til gulvet, under dem havde han et par tætsiddende microfibertrusser som gled samme vej. Hans lem vippede forventningsfuldt da Nannas læber nærmede sig hans blåviolette pikhoved.
Idet hun lod sine læber glide ind over pikhovedet mærkede hun Ridelæreren sprede hendes baller for at lette sin indtrængen i hende. Hun skød forventningsfuldt numsen bagud som en fristende indbydelse til ham om at benytte hende.
- Er det sådan du kan lide det tøz, begge huller fyldt godt ud? Stormesteren havde taget et solidt tag i hendes hår og bestemte nu hastigheden hendes mund kørte ind og ud over hans lem med.
Nanna forsøgte at sige noget, hvilket kæmpelemmet i hendes mund forhindrede hende i. I det samme stødte Ridelæreren til og gled helt til bund i hende.
- Arghhhh åhhh ghaaaaa, åh gha, ghrugg igggbrug mig, tiggede hun, hvilket nærmest skulle lyde som ”Brug mig”.
- Nå, så du vil bruges, du er da vist en lille liderlig slavetøz, der rigtig trænger til at blive gennemkneppet, er du ikke, hvislede Stormesteren.
- Mmmmmm aaaa, forsøgte Nanna at sige og nikkede samtidig.

Ilden knitrede i pejsen og på gulvet udspillede sig en fræk og lidenskabelige scene. En kvinde der har overgivet sig til to mænds lidenskabelig brug af hende.
Lidt efter ændrede kroppene stilling. Den ene mand lagde sig ned på ryggen, kvinden lod sig glide ned over hans pæl som pegede stift imod loftet. Den anden mand skubbede hende forover og lod sig glide op i hendes anal. Efter lidt tilpasning, fandt de en rytme der passede begge. Deres hænder gled rundt på hendes krop, nappede, nev, pirrede, trak og masserede, og kort tid efter hørtes en kvindes lidenskabelige tilkendegivelse af at kroppen havde opnået maksimal nydelse. Mændenes åndedræt blev en hæs stønnen og de kunne ikke længere tilpasse rytmen, hver af dem var i sin egen verden, hver af dem tænkte kun den forestående udløsning, spermen der snart ville sprøjte ind i den liderlige tøz imellem dem. Begge mærkede de hvordan pungen trak sig sammen, sæden der blev sprøjtet op i pikken og ud af spidsen og ind i kvinden. Følelsen blev fulgt op med et højt befriende brøl fra Ridelæreren og høj gispen fra Stormesteren.
Længe lå de på gulvet, afslappede, varme, forpustede.
Stormesterens lem gled ud af hende da han rejste sig op og gik hen til hendes ansigt.
Med hård hånd tog han fat i hendes hår. – Slik mig ren, sug hver en dråbe ud af mig, befalede han.
- Jamen.. Nanna protesterede.
- I gang tøz, affærdigede Stormesteren hende.
Nanna lod læberne glider ned over det halvslappe lem. Hun kunne smage sine egne safter på hans skaft.
- Sug så tøz – tag de sidste dråber, NU!
Nanna sugede og mærkede hvordan den sidste rest sæd fyldte hendes mund.
- Behold det i munden, kommanderede Stormesteren. – og kom så herop.
Nanna rejste sig op. Stormesteren kyssede hende, lod tungen glide rundt i hendes mund.
- Dette var din besejling på vort forhold til din Herre kommer igen. Det skal vi nok få nogle gode oplevelser ud af.
- Tak, hviskede Nanna

Stormesteren klædte sig på, ønskede godnat og god tur nord på. Ridelæreren fulgte ham til døren og Nanna kunne svagt høre dem snakke ved døren men ikke om hvad.
Hun kiggede op i loftet, det var en noget anderledes start på december i forhold til hvad hun havde forestillet sig… 

Men det skulle blive en noget anderledes december måned generelt, en måned som kunne komme til at koste dem alt, penge, hus og ægteskab.