Jul og erotik i sneen - Julen 2005

Forfatter: Nanna©
2. december

Resumé fra 1. december.
Ridelæreren er på vej til Grønland for at hjælpe Monica og Peter. Peter er kommet til skade og ligger på sygehuset. Ridelæreren skal op og hjælpe Monica med at pakke så de kan få Peter på Rigshospitalet, da der er frygt for at hans ryg har taget skade. I sit fravær indsætter Ridelæreren Stormesteren fra Det Sorte Halsbånds klub som Herre for Nanna. Hun får besked på at adlyde ham til mindste detalje. Noget af et ansvar, men også en spændende udfordring for vores ellers erfarne Nanna.

Fredag den 2. december

- Farvel skat, pas nu godt på dig selv. Jeg er snart tilbage igen. Og, han satte fingeren under Nannas hage og kiggede hende fast i øjnene – nu adlyder du Stormesteren. Han og jeg har aftalt spillereglerne og jeg kan love dig, at du ikke vil komme til at mangle ”noget” i mit fravær. Han førte hånden ind under hendes kjole og fingeren fandt hvad den søgte, - en våd tændt lidenskabelig kvinde han havde brugte flere gange i nattens løb til hun bad om nåde og søvn.
- Jeg ringer til dig når jeg fremme, okay?
Nanna nikkede træt, hun kunne begribe hvordan Ridelæreren kunne være så frisk efter den lange nat med hed sex.

Kl. var 07.00 og Ridelæreren skulle til lufthavnene og med flyet til Nuuk og derfra videre til Maniitsoq. Han var ikke helt klar over de interne lufthavne deroppe, der var vist noget med at de netop havde udvidet deres lufthavn, alternativ skulle han lande i Kangerlussuaq og så derfra og til Maniitsoq.
- Vi ses elskede. Han tog kufferten, lagde den ind bag i den firhjulstrukne, gav Nanna det sidste kram og kørte af sted.

Nanna sukkede, vendte tilbage til huset og krøb i seng. Malene, Monicas afløser til kontoret kom i dag, så hun havde fri, hvorfor ikke lige sove et par timer mere. Hun trak dynen godt op om næsen og faldt snart i søvn.
Men det skulle komme til at vare lang tid og mange oplevelser inden de skulle ses igen.

---------

-Rhmffff. Magnus rodede rundt i kufferten for at få hovedet opad igen. Der kom et højlydt fnis fra Marie, hans kone, sjældent havde hun set ham mosle sådan rundt. Men det var også fordi Ridelæreren havde lagt sin kuffert med bunden opad at det var gået sådan.
- Lad være at fnyse Magnus, vi skal da være glade for at kunne komme med til Grønland. De bliver vel nok overrasket, de små, når de ser os.
- Små og små, de fylde jo da snart 70 år nissemor.
- Ja ja, men det bliver nu alligevel spændende at overraske dem. Og det måtte Magnus jo så give hende ret i.

Aftenen før var gårdhunden Basse kommet ind til dem på sin aftenrunde.
- Har I hørt det, Peter er kommet galt af sted oppe på Grønland, og nu skal Ridelæreren op og hjælpe med at få ham og Monica til Danmark.
- Grønland, sagde du Grønland, udbrød Magnus og Marie som med én mund og kiggede på hinanden. – Hvem, hvornår, hvordan, hvorledes…. Vi skal med.
Og så måtte Basse fortælle dem alt han havde hørt på sin runde.
Få timer senere sneg nisserne sig ind i huset, hoppede op i kufferten og kravlede ned i en lomme i silkeforet. Dette var en eminent mulighed for at komme op og besøge Jokke og Jesse der var på Nisseskole deroppe. Lucia og Tulle var også deroppe. De ville uden tvivl også blive meget overraskede over at se dem.
Lucia var en fremmed nissepige der var kommet vandrende end dag. En periode boede hun hos Magnus og Marie men flyttede så siden hen ind ovre på nabogården. Tulle var hendes veninde.

Da Magnus havde fundet sig tilrette i kufferten, lagde han sig ned og blundede, i tankerne vendte han tilbage til den frække oplevelse, han havde haft med Lucia…

Pludselig var hun kommet gående langs hegnet op til rideskolen.
- Undskyld men er det her Langemarksgård?
- Nej den ligger godt 4 km længere ude af vejen, sagde Marie og pegede ud mod øst.
- Øv så er jeg gået den forkerte vej sagde nissepigen.
- Vil du have lidt at styrke dig på inden du går videre, spurgte Marie.
- Det vil da være meget dejligt svarede pigen.
Inde i køkkenet fandt Marie forskellige kager og grød frem.
- Vi laver altid en prøveblanding før julen, smilede hun. Her er lidt årsdrik, det er helt vores egen blanding.
Nissepigen satte glasset for næsen, snusede ind, satte det til munden og drak en lille tår, der blev liggende i munden. - Nej hvor der det godt, man kan smage høst og jul på en gang. Hvordan er det lavet?
Marie var stolt, det var hendes egen opfindelse. Magnus så på nissepigen. - Hvad hedder du?
- Lucia, sagde hun, mens hun prøvede de forskellige ting Marie fortalte om.
Magnus kikkede på hende. Nej hun er ikke som de andre. Lucia havde rødt hår og det sås ikke tit blandt nisser. Det var meget kraftigt og bundet i mindre fletninger, der igen var bundet i en stor fletning bagpå. Det hele blev holdt sammen af et rødt tørklæde som spidsede ned ad ryggen. Hun var tyndere og højere end nisser normalt er, sådan mere som en menneskedronning tænkte han. Kjolen var af rødt filt, det var det eneste ord Magnus kunne om stof der var så blødt og tætvævet. Det sad stramt om hendes krop og sluttede lige omkring knæet. Selve toppen omkring brystet var krympet sammen og der var et rundt hul til kavalergangen. Det hele var spændt sammen at kraftigt sølvspænde. De andre nissepiger Magnus kendte havde kjoler til anklerne og i groftvævet stof. Hendes ben var blanke. Magnus kikkede igen, jo det skinnede. Han sad længe og kikkede på dem. Senere fandt han ud af at det var silke. Hun havde ikke traditionelle træsko på men støvler af læder, der ikke var højere end anklerne. Om håndleddene have hun 2 massive sølvringe med udskæringer som var ens med det store firkantede spæde i hendes bred bælte. Det hang løste om taljen og afslørede en perfekt timeglas facon og det vuggede når hun gik.
Hver gang Magnus og Lucia fik øjenkontakt følte han at han blev den lille. Han kikkede væk hver gang og hans blik søgte ned i jorden, samtidig med at han mærkede varmen i kinderne.
- Hva’ så nissemand, sagde hun hele tiden og han blev så forlegen at han kunne have sparket musen ud af sit hul. Magnus havde klogelig lagt sin nissehue ude af syne, så de andre ikke kunne se hans begejstring for Lucia. (når han nisse af hankøn bliver lidenskabelig rejser nissehuen sig. Hos nisser af hunkøn bliver den orange).
Lucia tog hjem og lovede at kikke ind igen. En uge senere sad Magnus i værkstedet og snittede grødskeer. Han følte på skaftet, jo det var som fløjl og tænkte på Lucia. Nissehuen rettede sig halvt op.
- Hej - det lød som et tordenbrag. Lucia var kommet tilbage og han havde ikke hørt det. Hvad er det med huen, drillede hun.
- Ingenting svarede han forlegen.
- Nåh nej, sagde hun og kikkede med hendes irriterende øjne.
Magnus følte at han blev forført, draget og manipuleret med de øjne. Men omvendt følte han sig også beæret, at det kunne ske for ham.
Hun gik tæt ind på ham, - Hva’ så min lille nissemand? sagde hun drillende mens hendes øjne funklede.
Magnus følte sig temmelig ilde til mode. Hun pressede ham, fik ham til at føle sig forlegen, ophidsede ham, pirrede hans sanser så han ikke vidste ud eller ind. Det kommer et tidspunkt i enhver nisses liv hvor han må vise hvad han står for. Det var nu tænkte Magnus.
- Ja hva’ så nissepiiiiigggee, sagde han og trådte et skridt frem.
Lucia trak et skridt tilbage for at bibeholde distancen. Han tog om hendes håndled, trak det frem og drejede det rundt og nedad for at trække det op bag ryggen på Lucia. Endnu et skridt trådte han frem og holdt fast i håndleddet på ryggen af hende.
- Hvad var det, du ville? spurgte han lidt kontant.
- Øh ik’ noget, svarede hun. Stemmen var blevet mere spag og dybere.
- Ville du vise mig noget, spurgte han.
- Nej, svarede hun.
- Måske hvad du gemmer på? Han lod bagsiden af pegefingeren køre ned over næsen, hagen og ned i den runde udskæring i kjolen.
- Nej, nej svarede hun.
Det var en meget ophidsende fornemmelse at røre denne bløde, faste helt hvide hud. Magnus kunne mærker at drifterne tog over. Pegefingeren ramte stofkanten og fulgte den med rundt og ind under stoffet. Da den ramte brystvorten lod han den cirkulerer et par gang og derefter tog han fat med tommel og pegefinger. Vorten rejste sig og blev forbavsende hård.
- Nåhh, du kan lide det!
- Nej, nej, svarede hun, men orden blev hængende nede i halsen.
Hans fingre fandt spændet der holdt overdelen samlet. Lukkede det op og kikkede Lucia i øjnene.  Da spændet slap fik Magnus sig en stor overraskelse. Kjolen delte sig og faldt til gulvet. Nu stod Lucia iført kraven, de lange ærmer og strømper og ikke noget andet. Magnus hev efter vejret. Det var noget helt andet end Marie. Han lukkede øjnene og lod sine fingre glide ned over brysterne og videre ned mellem benene på Lucia. Jo den var god nok hun var fuldstændig glat. Magnus kendte kun Marie og Lucia på den måde og vidste ikke hvad der var mest naturligt. Nissehuen stor lige i vejret. Han lod sine finger gå på opdagelse og mærkede varmen og fugten. Da langfingeren gled op i Lucia gav det et sæt i hende og hun rejste sig op på tæerne. Magnus skubbede hende over til tværbjælken, vendte hende om og pressede hende ind over den. Tilfældigvis lod Lucia sin anden hånd havne på ryggen. Magnus kikkede på de 2 sølvringe på håndleddene og derefter på spændet fra kjolen. Hurtigt tog han spændet og klikkede det sammen om ringene. Det passede forbavsende godt sammen tænkte han. Nissehuen stod som om den havde fået stivelse. Magnus huskede hvordan han havde følt sig ilde til mode og gav nu Lucia et par klask i enden med hånden. Av … av sagde Lucia, men ordene fortabte sig i en dyb rullen nede i halsen. Magnus kunne huske han havde set Ridelæreren på et tidspunkt. Så han tog sin langemand og pegefinger og pressede dem op i Lucia. Hun forsøget at undvige, men da de gled ind i hende skiftede hedes av.. av  over til  åh … åh og meget mere dybt. Magnus kunne mærker varmen og fugten fra hendes åbning og trykkede hårdere og bevægede fingrene hurtigere og hurtigere. Han kunne høre på Lucia at det gjorde godt. Til sidst havde han krampe på oversiden af fingrene og stoppede. Åh nej kunne han høre dybt inde i hovedet på Lucia. Skeen, tænkte han og tog den frem. Skaftet var ikke snittet tyndt men kun rettet af. Det var tykt, glat og rillet. Han begyndte at smække Lucia på balderne. Først blidt hvor hånden havde gjort forarbejdet og derefter med stigende styrke. Balderne startede i det hvide og skiftede langsomt farve over til en rigtig ungpigekulør. Han kunne høre Lucias åndedræt fare af sted som en blæsebælg. Hurtigt holdt han op med slagene og satte skaftet til Lucias åbne køn. Langsomt pressede og trak han til skæftet var helt glinsende af hendes safter. Derefter gik han i gang med en grundig og hård behandling af hendes åbning. Han kunne høre på hende at det var noget som virkede. – Mere, mere skreg hun. Endelig gennemrystede hendes krop af en form for elektrisk stød som gik gennem hele kroppen på hende. Benene skælvede og hun sank baglæns ned fra planken som hun var bukket ind over. Magnus så hvordan hendes øjne var blanke og mærkede hvordan han egen hue stod lige op i luften.
Mens hun sad der på knæene med hænderne fikseret på ryggen, sagde hun - Knap dine bukser op! Der var ikke noget han hellere ville. Da han stod i underbenklæderne lænede hun sig frem og tog fat i linningen med tænderne. Et enkelt ryk med hovedet og han stod der med lillenissen strittende af forventning. Han havde aldrig forstillet sig hvad der så ville komme. Hun lænede sig frem og lod sine læber rammen hans manddom. Det var som et piskesmæld. Han var i denne situation helt overfølsom for berøring og så hendes læber. Han kæmpede med sig selv. Ingen han kendte havde snakket om at man kunne gøre sådan. Var det ikke ulækket. Hans krop tog over. Da Lucias læber omsluttede hans lem var han prisgivet. Hun slikkede og suttede så han glemte hvor han var.
- Magnus, Magnus, lød det langt væk i hans hoved, pludselig kom han tilbage. Han hørte Marie på det midterste trin.
- Ja, råbte han lidt halvkvalt. Er der noget galt? Hvad nu, tænkte han. Lucia lod sine tænder holde fast omkring hans lem mens hun kikkede ham i øjnene og smilte mystisk. Hendes tunge arbejdet som besat og var overalt hele tiden.
- Jeg mangler bare at afslutte skaftet råbte ham.
- Ok der er mad om lidt, sagde Marie og gik nedad igen.
Puh, tænkte Magnus og kikkede på Lucia som gnubbede videre på han kæreste eje. Han kunne mærke at der var ved at ske noget. Hvad nu hvis …... han nåede ikke at tænke længere før en eksplosion gennemrystede hans krop. Hans lem trak sig sammen i en serie af rystelser og sendte nissegrøden ud i munden på Lucia. Det så ikke ud til at genere hende. Hun lavede et par synkelyde, mens hendes øjne skinnede. Han følte hun lavede grin med ham, men hvor var det lækkert at prøve.

- Århh stønnede Magnus, århh hun gjorde det godt hende Lucia. Han lukkede øjnene op, det var jo næsten som var det hele så virkeligt. Han kiggede lige op i Maries lystne øjne. Hun sad med hans nisselem dybt begravet i sit skød og red ham.
- Jeg ved ikke hvad du drømte men din nissehue knagede og bragede fordi den ikke kunne rette sig ud her i kufferten, og så kunne jeg ikke lade være… åhhh aaahh, jaaaa åhhh.
Magnus vippede hende af, ville hun have nissepind, så skulle han sørme give hende nissepind. Han fik hende vendt om så hun stod på alle fire.
- Sådan ja, stønnede han, nu skal du få…

Havde Ridelæreren vidst hvad der foregik i hans kuffert havde han nok smilet, i stedet tænkte han flere gange i løbet af de kommende dage over, hvorfor han havde taget en beskidt vaskeklud med, den var helt klistret sammen.
Han var på vej, på vej til Grønland, på vej til oplevelser han ikke havde troet mulige. I Danmark sad Nanna, ligeledes på vej til mange frække og spændende oplevelser.
Og nisserne, de er også med.