Jul og erotik i sneen - Julen 2005

Forfatter: Nanna©
3. december

Resumé
Ridelæreren er på vej til Grønland for at hjælpe Monica og Peter. Peter er kommet til skade og ligger på sygehuset. Ridelæreren skal op og hjælpe Monica med at pakke så de kan få Peter på Rigshospitalet da der er frygt for at hans ryg har taget skade. Men hvad Ridelæreren ikke ved er at han har et par nisser med i kufferten.

 

Lørdag den 3. december

Ridelæreren strakte sig i sengen, glippede med øjnene et par gange, kiggede sig rundt og erfarede så, hvor han var. Lufthavnshotellet i Kangerlussuaq var ikke det mest luksuriøse, han havde set, men sådan var det nok med lufthavnshoteller.
Flyveturen herop dagen forinden havde været noget af en oplevelse – han smilede ved tanken, trak dynen til side og lod fingrene glide ned over hans lem der erigerede ved tanken. Han stønnede sagte, strakte hovedet bagover, og tænkte på det der var sket, imens hans hånd gled hurtigere og hurtigere op og ned over det spændte pikhoved.

Ridelæreren gik op ad trappen til flyet og blev henvist til sit sæde af en smilende stewardesse. Grønland, Ridelæreren havde aldrig været på Grønland. Peter og Monica havde i efteråret tilbudt ham og Nanna at komme på besøg deroppe, men rideskolens hold var netop startet, og der var stor aktivitet på stedet, samtidig syntes de, at deres søn Alex endnu var for lille til en sådan tur.
Ridelærerens tanker blev afbrudt af kaptajnen der bød velkommen i flyet.

- Mit navn er Frank Ericsson, jeg er kaptajn her på flyet til Sønder Strømfjord...

Sønder Strømfjord… Ridelæreren kiggede forvirret op, for pokker han var kommet med det forkerte fly, og flyet var netop ved at rulle ud mod startbanen. Hastigt løsnede han bæltet, man sad spændt fast med under start og landing, og hastede hen mod forhænget ud mod personalekabinen. Han kunne måske nå at komme af endnu, når de ikke var nået længere.
- Undskyld, undskyld, sagde han, idet han trak forhænget til side og kiggede ud på de tre stewardesser, - undskyld, men jeg er kommet med det forkerte fly!
En af stewardesserne rejste sig. Deres øjne mødtes. – Hvilket fly skulle De have været … Lasse, hun stoppede op midt i sætningen og kiggede forbløffet på manden foran sig.
- Kristina.. hvad,… jeg vidste ikke.. jeg mener.. Ridelæreren samlede sig. – Kristina, hjælp mig, jeg er kommet på det forkerte fly.
- Hvor skulle du da hen?
- Kangerlussuaq!
Kristina smilede. – Sæt du dig bare ned igen, du er på det helt rigtige fly. Kangerlussuaq og Sønder Strømfjord er samme sted. Kangerlussuaq er bare det grønlandske navn for Sønder Strømfjord. Hun kiggede på hans billet, - og jeg kan se at du skal videre til Maniitsoq, det er det samme som Sukkertoppen. Et overbærende smil bredte sig på hendes ansigt.
- Åh… jeg troede… Ridelæreren følte sig flov. Godt Nanna ikke var med, dette ville han have hørt for i evigheder.
Stewardessen tog ham under armen og førte ham tilbage til flysædet hvor hun hjalp ham med at spænde bæltet igen.
- Hvordan har du det tøz? hviskede Ridelæreren så sagte, at de andre ikke kunne høre det.
- Jo tak, Master, hviskede stewardessen tilbage – men det er så længe siden, alt for længe siden..

Flyet letter om få minutter. Kabinepersonalet skal indtage deres pladser…

- Vi tales ved senere. Den unge lille vævre stewardesse hastede tilbage til personalekabinen.
Hvor var verden da lille. Det skete af og til, at ganske unge piger henvendte sig til logen Det Sorte Halsbånds klubs brødre, og bad om at få deres debut, deres oplæring som tøz, af en erfaren Master. Kristina var en disse, men det udsædvanlige for denne unge pige var, at hun også var jomfru. Det var ellers imod logens principper, at tage kvinder ind uden seksuel erfaring, da logens anså SM som en overbygning, et krydderi til et det almene sexliv. Ridelæreren var blevet spurgt, om han ville påtage sig denne opgave, men først efter en lang snak med pigen, med Stormesteren i logen, med Nanna, og atter med pigen, havde han sagt ja.
Ridelærerens hånd gned det nu stærkt erigerede lem og pikhovedet glinsende af hans safter. Bare tanken om Kristina kunne stadig få det til at gibbe i ham, det havde været en meget speciel oplevelse, at tage denne unge piges mødom. Han mærkede, hvordan kuglerne trak sig sammen, gerne ville sende hans safter op og ud i verdensrummet. Han slappede af, satte tempoet ned, ikke endnu.
Han huskede, hvordan han med brede silkebånd, løst havde bundet hendes hænder, liggende på den store sorte velourmadras i et logens lokaler. En smuk unge kvinde, hvordan kunne man andet end at beundre hendes krop. Blød og opspændt hud, kuplende varme spændte bryster og et venusbjerg med en nydelig trimmet hårvækst. Hans tunge havde været overalt på hende. Halsen, brysterne, hendes smalle og muskuløse lår, inderlårene. Hans tunge havde cirklet rundt om hendes skød, havde afventet en gestus til, at han skulle komme nærmere, og da hendes hofter var begyndt at cirkle, strøg hans tungespids for første gang blidt hendes klitoris. Et halvkvalt ”Jaa” kom ud af hendes mund. Igen og igen bearbejdede han klitoris, og hendes hofter dansede for ham. Han lod en finger glide ind i hendes åbning, og hun stod som en bue op fra madrassen i ekstase, da hendes krop i det samme blev ramt af orgasmens kramper. Hurtigt rullede han et kondom på og lagde sig forsigtig ind over hende. Han kærtegnede hendes ansigt, sendte tusindvis af små kys ned over hendes hals, kinder og pande imens hans lem langsomt gled op i hende. Hun var stram og ømmede sig lidt over udvidelsen. Han afventede, afventede at hun selv inviterede ham længere ind, og da hun lidt efter havde fået vejrtrækningen normaliseret, begyndte hun igen at vride i hoften. – Åh, tag mig, havde hun hvisket. Men Ridelæreren havde rystet på hovedet, tirret hende, blot rykket sig få millimeter frem og tilbage. Først da hun var så tændt, at han kunne mærke gnidningsmodstanden i hendes skede mindskedes, og hun uhæmmet ruskede i silkebåndene, hævede han sig op på albuerne, kiggede hende dybt i øjnene og lod sit lem glide helt ind. Hun kom med et lille smertensskrig, da hinden dybt i hende brast, og et par tårer glimtede i øjenkrogene. Han lå helt stille, eller næsten, vrikkede igen frem og tilbage et par millimeter hver gang for, at han kunne forblive stiv, ikke at det var noget problem, dette var vel nok enhver mands drøm. Han mærkede næsten hendes puls i skeden dunke mod sit lem, og var det ikke for hendes ungdom og uskyldighed, havde han mest lyst til at tage fat i hendes hofter og arbejde sig dybt op i hende i seje og hårde hug.
- Master, brug mig, lad mig være din tøz, havde hun hvisket, men han havde ikke bøjet sig for hendes ønske, den tid skulle nok komme. I stedet havde han elsket hende blidt. Fået hende tændt igen så hun arbejde sammen med hans rytmer. Han havde ikke troet det muligt, men da han mærkede hendes skede trække sig sammen i hårde trækninger, så hendes orgasme væltede igennem hendes krop, var han nødt til at give slip. Fra pungen og op gennem hans stive lem, der lå som en i en skruestik i hendes varme skød, pulsede han safter ud, ud i kondomet. Han bøjede sig ned og bed i hendes små spidse bryster hvilket gav den sidste kraft i hendes orgasme. Med et dybt suk gled han ud af hende, hendes indvielse var endelig. Hun var ikke jomfru mere.
- Arrhhhhhhhhh, Ridelæreren stønnede højt og han så som i trance hvordan spermen sprøjtede ud af lemmet i sin hånd. Hans hofter vred sig og små støn kom over hans læber til de sidste dråber løb ned af skaftet.
Hun var en forbandet dejlig tøz, lærenem og villig, og hun ville kun lege med ham. De andre var enten for gamle eller også følte hun sig ikke tiltrukket af dem. Det havde resulteret i opdragelse hver torsdag hele foråret og sommeren igennem. Lige til hun fik job og rejste bort. Og der i flyveren havde hun så pludselig stået foran ham igen. Verden var lille.

Da flyveren havde været i luften i 30 min. kom hun hen til ham, bøjede sig ned over ham og hviskede – Master, følg med, så skal jeg give Dem nydelse. Han havde kigget på hendes nederdel, hendes nylonstrømper og de blå sko. Han kunne ikke andet – måtte følge med.
Hun førte ham bagud i flyet, helt ud hvor maden bliver anrettet og tilberedt til passagererne. Hun trak ham ind i rummet, låste døren og hviskede – der kommer ingen de næste 15 min. Dernæst var hun gledet ned på knæ, havde åbnet hans jeans og trukket hans lem ud. Hendes læber omsluttede pikhovedet, tænderne skurede blidt mod kransen, hun sugede pikken ind i munden og trak sig tilbage. Til sidst måtte han stoppe hende. Han befalede hende at trække sin i øvrigt nydelige nederdel op over numsen og præsentere sig for ham. Hun gjorde som hans sagde. Drejede rundt, trak nederdelen op. Forbløffet så han hun var trusseløs. Uden et ord gav hun ham sine trusser i hånden. Det havde været en klar aftale i hendes læretid at trusser var bandlyst. Hun havde derfor taget dem af inden invitationen til køkkenet. Han bandede, hun havde været sikker på at han fulgte med. Hun bøjede sig ind over bordet så godt som det nu kunne lade sig gøre i det trange rum, stak hænderne bagud og trak ballerne fra hinanden. Han mente at kunne se hendes køn glitre vådt. Han trådte tæt hen til hende, skubbede hendes overkrop nedad så numsen pegede imod ham og uden modstand gled han op i hendes. Denne gang tog han fat i hendes hofter, sådan kunne hun lide det, og det samme kunne han. Med hårde stød ramte hans pik dybt op i hende, ramte hendes g-punkt og klaskene genlød højt i rummet når hans underliv ramte hendes baller og fisse. Han holdt ikke længe – dette uforudsigelige havde tændt ham lige så meget som da han legede med hende første gang.
Hun rettede på hans trøje, kyssede ham og hviskede – Tak, Master, fornøjelsen er helt på min side.

Da de trådte ud fra køkkenkabinen stod den ældste af stewardesserne lige udenfor. Hun kiggede afmålt på de to der blussende kom ud fra flyet køkkenafdeling. Hun sagde intet, men man var ikke i tvivl om at hun sikkert både vidste hvad der var foregået bag døren, og endda måske havde hørt det.

Resten af turen var forløbet uden yderligere henvendelser fra kabinepersonalet, og Kristina så han ikke mere til.

Landingen i Kangerlussuaq blev noget af en prøvelse for piloten. Vinden gik på tværs af landingsbanen som var ryddet så godt som det var muligt. Først i 3. forsøg lykkedes det at lande flyet. Passagerne åndede lettet op og trådte ud af maskinen. En bidende kulde og snefnug som nåle piskede dem i ansigtet. Det var noget andet end det danske vejr. Da de kom ind i ankomsthallen, lød det over højttalerne.

”På grund af snestormen er det desværre ikke muligt at flyve videre til Maniitsoq i øjeblikket. Alle passagerer der skal videre til Maniitsoq, vil få tilbudt et værelse til vejret er slået om. Der ventes opklaring i løbet af natten, og vi håber på at kunne flyve Dem videre i morgen formiddag. Henvendelse vedrørende værelser kan ske i Informationen.”

- Dammn. Ridelæreren satte kursen mod Informationen. – Er det slet ikke muligt at komme videre, enten med hundeslæde eller snescooter? Receptionisten kiggede overbærende på Ridelæreren. – Desværre Hr. vejret er alt for voldsomt til noget. - Og, hun kiggede atter overbærende på Ridelæreren, - slædehunde må ikke komme syd for polarcirklen til orientering. Ridelæreren sukkede dybt, - så giv mig et værelse da.

Ridelæreren lå med lukkede øjne og nød resumeet af hans oplevelser i går. Når han nu absolut skulle sne inde var Kristina ikke den værste kvinde at have i nærheden. Da han stod i Informationen, havde hun sendt ham blikket; ”Vi ses igen”

I det samme bankede det på døren. Ridelæreren bandede, hans hånd var helt klistret af hans sædafgang fra før. Men inden han kunne nå at gøre noget gik døren op.
Han havde forventet Kristina, men i døråbningen stod den ældre stewardesse.

 

 Hvad vil den ældre stewardesse? Dukker Kristina også op? Hvornår kommer han videre til Maniitsoq? Hvordan går det hos nisserne i kufferten og hvad med Nanna hjemme i Danmark?