Jul og erotik i sneen - Julen 2005

Forfatter: Nanna©
4. december

Resumé
Ridelæreren er sneet inde i Kangerlussuaq og kan ikke komme videre til Maniitsoq til Monica som han skal hjælpe. Men han er ikke alene. I kufferten er nisserne Magnus og Marie smuttet med, og i flyet derop mødte han en tøz han havde leget med i foråret. De havde hed sex i køkkenafdelingen på flyet. Desværre blev de opdaget af den ældre stewardesse da de gik ud derfra.. 

 

Søndag den 4. december 

Nanna åbnede postkassen. Der var kun et enkelt brev. Hun kiggede på afsenderen imens hun gik ind igen. Ekspropriationskommissionen. Hvad var det? Hun satte sig i køkkenet og åbnede brevet. 

Ekspropriationskommissionen indbyder hermed ejerne på matrikel nr. 7ml Ase markjorder til besigtigelsesforretning. Vejdirektoratet planlægger i øjeblikket etablering af ny motorvej fra Sjællands Odde til Rødby, og ønsker i den forbindelse at ekspropriere deres ejendom. Mødet afholdes mandag den 12. december kl. 14 på rådhuset.

 

Vi gør opmærksom på at de har ret til at indgive klage i henhold til… 

Nanna tabte brevet og øjnene stod fulde af tårer. Det kunne de ikke mene. Skulle der gå en motorvej lige her? Og så lige nu hvor Ridelæreren ikke var hjemme. Hastigt løb hun hen til telefonen og tastede Ridelærerens nummer.
Da hun endelig kom igennem kunne hun næsten ikke få et ord frem, men lagt om længe fik hun Lasse gjort begribeligt at rideskolens fremtid var i dyb fare og at mødet fandt sted inden han kom hjem.
Lasse var tavs et øjeblik. Rideskolen, det sted han havde tilbragt de sidste mange år, det sted han havde haft så mange smukke og frække oplevelser, deres nye hus, stedet hvor Alex, hans og Nannas søn skulle vokse op. Der var kun en ting at gøre, trække i de rigtige tråde. Det var da også fandens at han lige skulle stå på Grønland når sådan noget skete. De tanker han gjorde sig var han ikke stolt ved, men som sagen stod nu, var der ikke andet at gøre.
- Nanna, hør godt efter. Jeg bryder mig ikke om det jeg er nødt til at sige nu, men jeg ser ikke anden udvej.
Nanna trak vejret dybt, hans tonefald tydede på at noget ubehageligt var på vej.
- Asger Kvist, vores gamle borgmester og ja… legekammerat, arbejder i Amtsudvalget. Jeg ser ikke anden udvej end at du prøver at kontakte ham personligt og bede om hans hjælp. Jeg er ked af det Nanna, men skal vi trække i tråde er han den eneste der kan hjælpe os.
Nanna gøs, hun troede at Maria og Asger Kvist var et afsluttet kapitel for altid.
Men der havde da også været gode oplevelser med Borgmesteren, hun kom til at tænke på en dag i 2001… 

- Nanna ifør dig dit dress og laker dine negle for du har vel husket det hele? Ridelærerens stemme var lidt ildevarslende.
Nanna nikkede - Ja, og også min make-up!
Ridelæreren smilede anerkendende, - Så er det jo i orden, sagde han, negle, make-up, hår og tøj, du har 20 min. Ekstra tid vil blive afregnet i aftenens løb. Han forlod badeværelset med faste skridt og sagde på vej ud af døren, - Jeanette, du kommer med mig, vi har noget vi skal have gjort klar til i aften.

Nanna stod målløs tilbage på badeværelset - 20 min. han måtte jo være gal!
Negle, make-up, hår og tøj. Hurtigt lagde hun en slagplan. Neglene på fødderne skulle lakeres først for siden hen skulle hun jo have netstrømperne på. Imens lakken så tørrede, kunne hun tørre sit hår og sætte det op i en lidt stram stuepigefrisure. Siden hen make-up og dress, og til sidst fingerneglene som ikke måtte røre noget i 3-5 min. - ja sådan måtte det være.

Tåneglene fik en flot rød farve. Håret blev snoet og sat op med spænde bagpå. Ansigtet fik en plejecreme, en fundation og øjenlågene blev belagt med to gyldenbrune farver som blev fulgt op af en vandfast mascara - vandfast i det tilfælde at en lille smertenståre i aftenens løb skulle snige sig ud - hun smilede ved tanken. En ceriserød læbestift fuldendte make-uppen.

- Hvor er du smuk! Ridelæreren stod i døren og betragtede hende, lod øjnene glide op og ned over hendes endnu nøgne krop. Hans blik på hendes nøgne skød fik øjeblikkelig en reaktion frem hos Nanna. Hendes brystvorter rejste sig forræderisk og stod strittende og lokkende. Ridelæreren kom hen og kærtegnede dem. Nanna smøg sig ind i hans favn.
- Nanna, du har 5 min. tilbage
- Dammn, Nanna snurrede ud af Ridelærerens favn, men et fast greb i hendes arm stoppede hende.
- Som min gæst, og aftenens tjenestepige, har du at føre et ordentligt sprog. Du står for denne udtalelse til 5 rap på hvert af dine bryster med den lille hestehårspisk jeg har anskaffet til aftenens seance.
Hastigt fik Nanna sine strømper og det medbragte tøj på. Fingerneglene, nej for søren, hun kunne ikke nå dem alle, 7 var hun kommet hen over da Ridelæreren og Janne stod i døren. 
- Åhhh, hun er ikke færdig, Jeanette smilede, og det betyder en ekstra straf i aften, ikke sandt hr. Ridelærer! fortsatte hun.
- Jo, svarede Ridelæreren, og den straf tror jeg vores gæst skal bestemme.

Nanna skuttede sig. Ind til nu, havde hendes SM oplevelser begrænset sig til hende og Ridelæreren, og naturligvis i nogen udstrækning til Janne, nu var det bestemt at gæsten skulle bestemme, og måske udøve hendes afstraffelse. Forventningsfuldt lukkede hun øjnene og mærkede en rislen i kroppen.
- Bliv hellere færdig med dine negle inden gæsten kommer, Ridelærerens stemme fik hende brat tilbage til virkeligheden, og hastigt fik hun lakeret de sidst 3 negle.

Iført sin flotte corsage, netstrømper, forklæde, højhælede sko og nydelige makeup stod hun klar i hallen da gæsten ringede på døren. Hendes første ordre var at modtage gæsten på en nydelig og anstændig måde, tage imod overtøj og dernæst vise gæsten ind i pejsestuen.
Med rystende hånd åbnede hun døren, spændt på at se hvem aftenens gæst var.

- Godaften!
Borgmesteren trådte indenfor i hallen og afleverede sin hat og frakke til hende, og stod og så betragtende på hende mens hun hang hans frakke på bøjle. Adrenalinet pumpede rundt i kroppen på hende, hvilket hun ikke håbede han kunne se… selveste Borgmesteren.
- Nåh, så det er Ridelærerens nye serveringsdame, hmmm. Vurderende tog han fat i hendes arm og drejede hende rundt.
- Ja, jeg beklager men det var den eneste jeg kunne få med kort varsel, hun er desværre temmelig uopdragen, næsvis og ikke klar over hvordan man arter sig, svarede Ridelæreren som i det samme var kommet ud i hallen til dem.
- Men, hun er da ganske nydelig i tøjet, velduftende og køn, roste Borgmesteren. Han lod sine hænder glide hen over Nannas struttende bryster, rundt på ryggen og ned, ind under forklædet og hen over Nannas nybarberede venusbjerg.
Nanna stod bomstille imens byens spids og Ridelæreren stod og bedømte hende som var hun en af skolens heste.
- Du må være sulten efter din tur til Jylland, kom ind og lad os få Nanna til at servere for os, Jeanette er allerede kommet, ja faktisk har hun haft Nanna under behandling i de sidste par timer.
Jeanette, Borgmesteren og Ridelæreren satte sig til bords og Nanna serverede forretten.

Borgmesteren berettede om sin tur og de skålede ofte og højt og lidt efter lidt blev stemning mere og mere løssluppen
- Hvad var du ved at sige om din nye serveringshjælp er hun uopdragen, spurgte Borgmesteren.
Ridelæreren samtykkede og berettede om hvordan pigebarnet var liderlig og havde 10 slag til gode.
- Det kunne da være et godt indslag her og nu – Jeanette ryd lidt af spisebordet så hun kan ligge ind over det og få de manglende 10 slag for liderlighed, sagde Borgmesteren.
Hastigt rydder Jeanette noget af spisebordet. Ud af ingenting havde hun fremtryllet et hold manchetter og monteret på Nannas håndled og fik hende nu til at bøje sig ind over spisebordet. Manchetterne blev fastlåst i bordets skydeindsats på modsatte side og hun lå nu ind over bordet med numsen lige oppe på kanten. Ridelæreren hentede sin ridepisk som i dagens anledning ikke sad ved hans bælte. Borgmesteren stillede sig foran hendes ansigt og Ridelæreren bag hende. Uden at spørge om hendes mening, åbnede han gylpen i sine bukser og hev det største lem ud Nanna til dato havde set.
- Slik mig tøs, brummede Borgmesteren og når du ikke gør det godt nok giver jeg tegn til at du skal have dine ti slag.
Borgmesterens halvstive jern vippede foran hendes mund og hun åbnede munden for at fange det, hvilket mislykkedes og et ordentligt svirp ramte hendes ende. For at hjælpe hende denne gang havde Jeanette rejst sig og tog nu omkring det næsten helt stive jern og gav hende det i munden da hun jo ikke kunne bruge sine hænder som var fastlåst.
Endnu et ordentlig rap ramte hende og hun gispede i smerte.
- Du skal ikke bruge tænderne tøs, tror du det er en dildo du har gang i.
Borgmesteren kørte sit jern frem og tilbage i hendes mund. Hun fik en salt smag i munden og lod sit mundvand sive ud, hvilket straks blev straffet med yderligere to rap af pisken.
- Giv mig pisken buldrede Borgmesteren, hun trænger sgu til at lære at sutte pik. For hver gang du ikke suger ordentligt får du af pisken tøs – er det forstået.
Nanna nikkede hvorved hans jern smuttede ud af hendes mund. Et rap i hendes mås så det sang fik hende til at lette fra bordet.
- Gør hellere hvad du får besked på Nanna, vores gæst er ikke så blødsøden, advarede Ridelæreren.
Med en hånd i hendes hår, kneppede Borgmesteren Nanna i munden og hun fik sine 5 sidste rap så det sang i huden.
Inden han fik udløsning stoppede han og løsnede hende. 

Hun så nu at Jeanette sad på hug og suttede Ridelæreren.
”Nej, nej” skreg det i hende – han er min, men beskæmmet gik hun ud i køkkenet for at anrette hovedretten som hun var blevet beordret. Jalousien rasede i hende. Hun havde troet at det kun var Fru Borgmester som Lasse havde et forhold til… men Jeanette, åh gud, hun, Nanna var forelsket i ham og følte sig svigtet, hvordan skulle hun dog gennemføre denne aften.

Kort tid efter serverede hun hovedretten. Da alt var inde blev hun beordret til at stille sig ved siden af Borgmesteren. Mens han og Ridelæreren snakkede om turen Jylland lod han sine fingre glide op under Nannas forklæde og ind i hendes varme og temmelig fugtige grotte. Han lod to fingre glide ud og ind af hende mens han uanfægtet talte videre. Nanna lukkede øjnene. Det var så frækt at stå her og bare stå til rådighed og blive brugt. Uden at tænke over det begyndte hun at bevæge sig i takt med hans fingres rytme da et kraftigt slag ramte hendes bag.
- Min serveringshjælp skal yde, ikke nyde, skældte Ridelæreren højt, tag din corsage og netstrømper af NU.
Flov, begyndte Nanna at afklæde sig sit tøj hun var noget chokeret over Ridelærerens voldsomme reaktion, det var da trods alt kun en ”leg”.
Hun fangede hans øjne som stadig lynede og hendes hjerte begyndte af boble af glæde, han var jaloux, han ønskede ikke at hun skulle nyde Borgmesterens pirring af hendes ædlere dele. Han havde jo for pokker selv arrangeret det tænkte hun i selvforsvar, men alligevel følte hun sig glad og lykkelig over sin opdagelse.

Han tog hestehårspisken frem som skulle bruges på hendes bryster og i sit stille sind tænkte hun at der havde han været blid ved hende – 5 på hvert bryst var ikke meget.
Men hun blev klogere, da det først vift ramte hende, lettede hun i smerte – de bitte små stive hår havde ramt hårdt på hendes brystvorter og smerten var intens.
- Jeg skal nok tale pænt og undlade at bande i fremtiden gispede hun på hans kommando efter hvert slag.
Jeanette sad på hug og slikkede Borgmesterens meget stive lem mens Nanna fik sin afstraffelse af Ridelæreren.
- Jeg vil gerne have desserten nu, sagde han henvendt til hende da hun havde fået sin straf.
- Øh, desserten – der er ingen dessert, stammede Nanna uforstående.
- Jo der er, svarede Jeanette – du er vores dessert.
Nanna kiggede sig uforstående omkring – hvad foregik der?
- Op og ligge på bordet tøs, med fissen hen mod mig, og leg med dig selv, jeg vil se din orgasme, se når din fisse går i kramper! Jeg har fået at vide at jeg kunne afkræve dig en straf i aften, dette er min straf, gnid din liderlige fisse, tøs!

Nanna blev flov over hans meget direkte og vulgære sprog. Nanna skævede til Ridelæreren, og et blink fra ham, beroligede hende og opmuntret satte hun sig op på bordet og lagde sig til rette med anklerne ud for hvert hjørne af bordet ved Borgmesterens bordende og benene spredt godt ud til siden så han havde frit udsyn op i hendes nu dryppende grotte.
- Jeanette, sut min pik mens tøsen leger, kommandere Borgmesteren.
Jeanette satte sig mellem hans ben og tog ham i munden, alt imens Nanna begyndte at lege med sig selv. Først spredte hun sine skamlæber ud til siderne så hendes klitoris sprang frem fra sit gemme. Med langfingeren begyndte hun nu at gnide frem og tilbage, pirrende og stimulerende. Pludselig mærkede Nanna et par hænder på sine bryster og opdagede at Ridelæreren havde smidt sit tøj og nu stod og gned sit lem ved siden af hende mens hun blottet lå og legede med sig selv. Nanna drejede ansigtet til hans side og han forstod vinket og lod hende tage hans stive knejsende jern i munden. Nannas fingre legede rytmisk med det våde skød, hastigt kørte fingeren hen over den nu meget opsvulmende klit. Borgmesteren stønnede. Jeanette mundarbejde havde fyldt han lem til bristepunktet af lidenskab. Hurtigt satte han hånden frem og stak to fingre op i Nannas våde grotte. Denne uventede indtrængen virkede på hende som ilt til en brand – hun skød ryg, stod som en spændt bue og fingrene piskede frem og tilbage over den nu meget store klit. Et højt skrig forlod hendes mund da hele kroppen spændtes i orgasme og kramperne fik hendes honninghule til at trække sig sammen om Borgmesterens fingre.

- Så er det nu!
Borgmesteren rejste sig hastigt – smed tøjet og trak Nanna op fra bordet. Alle fire gik ind til gabestokken (hvor Nanna havde haft en vild fantasi tidligere) Hastigt blev hun låst fast i gabestokken og stod nu med blottet bag og 3 mennesker omkring sig.
- Når en serveringsdame bliver liderlig er hun til for at bruges ikke sandt, gryntede Borgmesteren.
- Jo stønnede Nanna, - hun er til for at blive brugt!
- Og når hun ikke har opført sig ordentligt – så må hun straffes, ikke?
- Jo, stønnede Nanna, åhhh, straf mig, slå mig.
Et ordentligt smæk i hendes numse fik hende til at fare sammen og små og mellemhårde smæk ramte hendes baller igen og igen.
- Åhhh, tag mig, knep mig gispede Nanna, hun var så liderlig som aldrig før.
Hun mærkede hvordan Borgmesterens store enorme lem blev presset ind mellem hendes skamlæber, mærkede hvordan hendes grotte blev udspilet til det yderste, og… Nanna gispede… en tunge havde rørt hendes klit… Jeanette, tænkte hun. Og ganske rigtig Jeanette var af sin Herre, Borgmesteren blevet beordret ned under Nanna og Borgmesteren og nu lod hun fermt sin tunge danse hen over Nannas klit og hen på Borgmesterens lem og nosser.
Ridelæreren stod foran Nanna og automatisk åbnede hun munden og begyndte grådigt at slikke og sutte ham.
Borgmesteren skød sit lem hårdt op i Nanna, og samtidig ramte hans håndflader hendes bag igen og igen. Han kneppede hende hårdt og inderligt og Ridelæreren kørte i hurtigere tempo sit eksplosive lem ud og ind af Nannas mund.

Nanna var i himmerige. Hendes fantasi blev udlevet noget. Hun gispede højt, Jeanettes tunge havde fundet hendes klit. Nanna begyndte at bevæge sig med i nydelse.

To pikke bearbejdede hendes huller og en flittig tunge havde taget hendes klit under behandling. Hun stønnede højt, det var vidunderligt, varmen, velværen, åhhhhh, hun kunne ikke holde det ud. Da hun mærkede det rykkede i Borgmesteren pik, følte hvordan den om muligt blev endnu større, kunne hun ikke mere, og under højlydte velværes suk, rullede orgasmen ind over hende, hendes fisse trak sig sammen i krampagtige ryk, og hendes klit dunkede hårdt og heftigt. 

En salt smag ramte hendes tunge og hun mærkede hvordan Ridelæreren sendte sin udløsning ind i hendes mund. Begærligt slugte hun det hele, slikkede ham til han var helt tømt og slap og til han ømt satte sig på hug foran hende, tog hendes ansigt i sine hænder og kyssede hende inderligt.

 

- Hallloo Nanna, hører du efter hvad jeg siger, du er så stille? Tror du, du kan magte opgaven?

Nanna blev atter nærværende, - Hvad siger du? Jo jeg skal nok tage ind til Asger og snakke med ham om sagen.

Eftertænksomt trykkede hun på knappen for at afslutte samtalen. Ind til Asger Kvist. Hun gøs ved tanken, hun var ganske klar over hvad han ville have som betaling for sin hjælp. Men det var vind eller forsvind, hvad havde hun at tabe ud over sin stolthed? Hun måtte ringe og få en tid til en samtale hos ham i morgen.

 

Er Rideskolen snart en saga blot? Kan Nanna redde den? Hvad er mon Asger Kvists pris for sin hjælp? Kommer Ridelæreren snart videre til Maniitsoq og hvad skete der egentlig med den ældre stewardesse. Da Ridelæreren rejste overgav han Nanna til Stormesteren, har denne mon helt glemt sit ansvar? Læs den meget spændende fortsættelse i morgen.