Jul og erotik i sneen - Julen 2005

Forfatter: Nanna©
5. december

Resumé
Rideskolen er lukningstruet og Ridelæreren har bedt Nanna søge hjælp hos Asger Kvist, deres tidligere borgmester og legekammerat. Selv er Ridelæreren strandet i Kangerlussuaq eller er han?

Inden dagens afsnit begynder, vil jeg orientere læserne om, at i den verden vi lever i, er det en selvfølge at beskytte sig, men at beskrive at der rulles kondomer på i hvert af disse afsnit, vil trække lidt af effekten ud af historierne, der er som et irriterende afbrud, så her i novellerne tages det som noget naturligt at kondomer bliver brugt – men ikke omtalt i historien. Det vil give historien mere varme mere lidenskab og det er vel det du er kommet for. God fornøjelse med dagens afsnit.

Mandag den 5. december
Velkommen til Air Greenland, flyet til Maniitsoq, Sukkertoppen afgår om 30 minutter, venligst gå til gate.

Endelig, endelig kunne han komme videre. Det var ikke fordi det havde skortet på episoder til nu, men hans egentlige formål, at hjælpe Monica med at pakke og få hende og Peter med til Danmark var ligesom det han var kommet derop efter.
Han smilede da han steg ind i flyet ved synet af de søde stewardesser. Det var et frækt møde han havde haft med sin jomfrutøz Kristina i flyet fra Danmark til Kangerlussuaq den 2. december, og lige så godt havde det været da den ældre stewardesse kom ind på hans hotelværelse dagen efter.
Han satte sig godt tilrette i flysædet, lukkede øjnene og genkaldte sig den frække oplevelse alt imens flyet rullede ud til startbanen.

 ”Ridelæreren havde netop fået udløsning ved tanken om hvad der var sket i flyet med Kristina. Hans hånd var klistret til af hans safter og hans hånd gled nydende og stille op af lemmet der stadig havde lidt spændstighed tilbage, da der bliver banket på døren og døren gik op. I døren stod den ældre stewardesse fra flyet som havde set meget bebrejdende på ham og Kristina da de kom ud fra køkkenafd. i flyet efter deres heftige leg.
- Flyet til Maniitsoq afgår om 2 timer, hvis De… Hun stivnede og stirrede på synet foran sig af den nøgne mand, hans halvstive lem og febrilske øjne ved hendes pludselige entré. – Undskyld.. jeg..

Ridelæreren rejste sig hastigt, nu måtte der handles. Han skridtede hen til stewardessen, lukkede døren bag hende og trak hende midt i værelset. Hastigt trak han gardinerne for. Da han atter stod foran hende, så han hende i øjnene. Jo han havde ret, som den anden dag i flyet, så han atter en glød ulme i hendes øjne. Hun stirrede ham fast i øjnene, men reagerede ikke da han begyndte at knappe guldknapperne op på hendes blå stewardesseuniform, dog mere fornemmede end så han at hun åbnede munden let og åndede tungt. Jakken faldt til jorden bag hende uden hun reagerede. Den cremefarvede skjorte bestod af 30 små knapper, Ridelæreren kiggede på dem og rev så skjorten op i en hurtig bevægelse. Knapper fløj om ørerne af dem. Stewardessen gispede men sagde stadig ikke et ord men hold Ridelærerens øjne fanget. Tørklædet som er en fast del af uniformen blev løsnet og med få knuder bandt han hendes hænder sammen. Nederdelen var med knap og lynlås denne blev dog åbent stille og roligt. Et kort øjeblik tænkte Ridelæreren den tanke at det var et antræk der ikke holdt meget på varmen her mod nord. Der stod hun så foran ham, iført selvsiddende strømper og et hvidt sæt blondeundertøj og med hænderne bundet bag på ryggen. Han lod hænderne glide ned over hendes krop. Da de nåede brysterne kom der for første gang lyd over hendes læber. ”Åhh” Ridelæreren fornemmede brystvorterne reagere og lod sine fingerspidser lege hen over stoffet igen og igen. Stewardessens krop begyndte at lave små svaj og vridninger. Han drejede hende rundt, åbnede hendes bh og lod den falde til jorden, trusserne gled samme vej. Han betragtede sin ”fange” som ikke gjorde det mindste tegn på at hun følte sig som fange. Han antog hende til at være omkring slutningen af fyrrene. Hendes bryster var små og faste men dog ikke så struttende som en på 20 år. Maven var flad, skødet.. Ridelærerens øjne stod stille. Der var ingen behåring, i stedet var der tatoveret en sommerfugl på skambenet og han så to sølvringe titte ud fra hendes skamlæber der var lange og fyldige. Han mærkede hvordan der atter begyndte at løbe blod til hans lem, mærkede de velkendte ryk under rejsningen. Han lod sin hånd glide ned til hendes skridt, lod en finger glide ind mellem skamlæberne, mærkede ringenes kulde mod sin hud men blev så mødt af en våd substans. Kvinden var tændt, liderlig, ingen tvivl om det. Hans finger fandt hendes klitoris og det var som blev hun ramt af et elektrisk stød. Hendes bækken blev skudt frem mod Ridelæreren som en imødekommende gestus. Hendes safter nærmest løb ned over hans fingre nu.
Han skubbede hende over til sengen, en pludselig indskydelse fik ham til at løsne hendes hænder for dernæst at binde dem til hovedgærdet på hotellets seng. Fra sin taske frembragte han et reb som han bandt til hendes ankler og op til hovedgærdet, så hun nu lå på ryggen med benene trukket op mod brystet.
Han lem stod stift op ad maven. Så våd som hun var og så let som hans fingre havde kunnet trænge op i hendes våde skød, var hun mere end velegnet til at fiste. Det var så længe siden han og Nanna havde prøvet dette. Nanna, et kort øjeblik løb der noget der kunne minde om dårlig samvittighed igennem ham, men deres samhørighed, deres sammenhold, ægteskab og samliv var nået dertil hvor de havde aftalt at uventede oplevelser var en kærkommen gæst, blot man huskede at referere det senere.
Et svagt ”Åh ja, tag mig” kom fra stewardessens læber. Ridelæreren kiggede på hende, - Undskyld jeg kunne ikke høre hvad du sagde! – Tag mig brug mig, tag mig som du tog Kristina, jeg har drømt om det lige siden jeg hørte jer i køkkenet, hvordan du nedgjorde hende, kaldte hende din tøs, jeg hørte hud ramme hud da du kneppede hende. Knep mig, vil du ikke nok, jeg er så liderlige.
- Nå, er du liderlig, det var da underligt, det kan jeg slet ikke mærke.
Han førte en, så to fingre ind i hende og begyndte at forberede hendes skede på at flere fingre ville melde deres ankomst. Han masserede hendes G-punkt til hun skreg højt i lidenskab, lod hende ligge lidt til hun var faldet ned igen, masserede så atter og lod en 3. finger glide ind.
- Åhh, ja det er så godt bliv ved, bliv ved.
Ridelæreren mærkede hvordan hendes underliv gjorde klar til orgasme og stoppede derfor op. Her var det ham der bestemte i hvilken rækkefølge tingene skulle foregå.
Hun begyndte at vippe med bækkenet og ryste i lidenskab, men Ridelæreren forholdt sig i ro til hun atter faldt ned. Han bøjede tommelfingeren ind i håndfladen og skubbede nu de fire fingre op samtidig med.
- Åhh nej, det kan jeg ikke klare, gispede stewardessen.
- Åhh jo såmænd kan du så smålo Ridelæreren af hende og pressede blot stille og roligt på. Millimeter for millimeter gled hånden længere og længere ind. Til sidst dannede hendes skød vakuum og han mærkede hvordan hendes krop sugede hans hånd længere og længere ind.
Små hyl og støn kom fra stewardessen – Knep mig, sagde hun igen og igen.
Da hånden var helt oppe holdt han den i ro i et par sekunder så hendes muskulatur kunne vænne sig til håndens størrelse. Stille og roligt begyndte han nu at køre den frem og til bage i hendes skød, som et stempel der skal trækkes i gang. Hurtigere og hurtigere kørte hånden ud og ind, og stewardessen skreg på sin forløsning. Ridelæreren fornemmede skedens sammentrækninger og førte hånden ud og ind i hårde stød. – Arghhhhhh jaaa, åhh jaaa, åhh jaaaa – stop stop stop. Ridelæreren stoppede forbløffet på hendes anmodning og i det samme stod der en stor stråle væske ud fra skeden. Hun havde ejakuleret, fået sprøjteorgasme.
Ridelæreren smilede, det var en kærkommen og sjælden overraskelse.
- Vil du ikke godt kneppe mig som du kneppede Kristina, hviskede kvinden foran ham.
Han smilede, det skulle være ham en fornøjelse. Han løsnede hende og førte hende hen til sengegærdet. Dynen blev lagt over den hårde kant og hun stod nu bøjet ind over den med hænderne bundet fast til hver side af sengen.
- Nå, så du vil kneppes, hviskede han til hende.
Hun svarede ikke, og han gav hende et stort klask på ballerne. – Vil du kneppes spurgte jeg dig, så forventer jeg at få et svar. Atter sendte han et klask ned på hendes baller. Stadig intet svar. Han smilede ved sig selv. Hun havde åbenbart hørt mere end godt var. Hans hænder begyndte nu at klaske hver af ballerne som antog en klædelig rød farve. Først da han trak godt igennem og det sang i hans fingre, gispede hun på at blive kneppet.
Han mærkede på hendes fisse, jo safterne hang nærmeste i tråde fra hende, hun var helt klar.
- Er det nu du skal have pik?
- Åh ja gennemknep min fisse!
- Sig be’ om!
- Be’ om.
Ridelæreren trådte helt hen bag hende og lod sit stærkt erigerede lem glide frem og tilbage mellem hendes skamlæber, han mærkede ringene ridse mod hans lem. Hun vred indbydende med hofterne som for at lokke ham indenfor.
Hans hænder fandt hendes hofter og i eet hug gled han op i hende.
- Jaaa åhh ja, du fylder mig sådan ud, uhhm ja.. knep mig så, knep mig med din store pik.
Det var ikke så vulgære ord Ridelæreren havde forventet at høre fra denne ikke helt unge kvinde, men på den anden side set var de ord for hendes lidenskab, og den var ikke at kimse af. Hårde slag, blid indføring hvor han på pikken kunne mærke hendes klemme om ham cm for cm, atter hårde stød hvor de gispede efter vejret begge to, igen blidt. Han mærkede hvordan kraften i lemmet nu var på sit højeste, han ville snart komme. Han mærkede allerede hvordan hendes udløsning malkede ham…

 - Undskyld hr. men.. Ridelæreren slog forvirret øjnene op, en stewardesse kiggede lidt bebrejdende på ham. Han kiggede ned af sig og opdagede til sin forfærdelse at han sad og gned sit lem udenpå sine cowboybukser.
- Åhh, undskyld, jeg.. jeg drømte vist.
- Det må have været en god drøm, smilede stewardessen til ham og gik videre.
Han kiggede sig forfjamsket omkring, men heldigvis var der ingen passagerer i nærheden, han åndede lettet op.

Nå, den ældre stewardesse som i øvrigt hed Jette havde nydt deres hektiske leg, og hun erkendte inden hun gik, at det vist var det hun havde håbet på. Ridelæreren undskyldte meget den iturevne skjorte, men hun smilede blot og svarede, at det skulle han ikke tænke på. 

Om få minutter lander vi i Maniitsoq. Temperaturen er -14°, vi beder passagererne….

 I lufthavnen stod Monica og tog imod ham. Han undskyldte meget at han ikke havde kunnet komme frem, men Monica svarede blot at det ikke var så usædvanlig for årstiden, men at man desværre varslede uvejr igen allerede i nat.
Sammen tog de på sygehuset for at besøge Peter. 

På samme tid hjemme i Danmark..
- Jamen er det dig lille skat, hvad kan jeg gøre for dig? Asger Kvist, den tidligere borgmester og legekammerat til Ridelæreren og Nanna, var meget overrasket over at høre fra denne kvinde. Da han hørte om Rideskolens problem, spillede et lumsk smil om hans læber.

Hvor slemt står det til med Peter nu? Hvad vil en evt. kommende snestorm i Maniitsoq komme til at betyde for rejsen tilbage til Danmark? Nisserne i kufferten, er de i det hele taget i live endnu? Og hjemme i Danmark sidder en mand og smiler grumt, hvordan skal det gå Nanna til mødet med ham. Dette og meget mere kan du læse om i fortsættelsen af Jul og erotik i sneen, i morgen.