Jul og erotik i sneen - Julen 2005

Forfatter: Nanna©
6. december

Resumé
Ridelæreren er endelig kommet til Maniitsoq i Grønland, undervejs har han haft et par hektiske oplevelser. Hjemme i Danmark går Nanna hvileløs rundt. Et brev om at der skal være motorvej på rideskolens grund har fået humøret på nulpunktet. Møde i motorvejssagen er fastsat til 12. december. I mellemtiden må hun få tiden til at gå så godt hun kan.

Tirsdag den 6. december

- Moaarr, hvor far, hvor far? Alex hoppede rundt om bordet i køkkenet.
- Far er på Grønland hos onkel Peter og tante Monica, de kommer snart hjem.
Ja, bare de snart kommer hjem. Nanna var alt andet end stolt af at skulle opsøge Asger Kvist.

Han havde bedt hende komme ind på rådhuset på fredag kl. 17, når der ikke var andre så de kunne snakke om sagen i fred og ro. Fred og ro, Nanna gøs, hun vidste nok hvad han mente. Betalingen for hans hjælp skulle nok afregnes på andre måder end lige netop kontanter.
Hun trykkede på send/modtag knappen i mailprogrammet. Hun undrede sig over at hun ikke havde hørt noget fra Stormesteren siden Ridelæreren havde overdraget hende. Dagens meddelelser løb ned over skærmen. Indendørsstævne i … Tilbud på hestedækkkener…Reservering..  Beslagsmed… Hm, intet af interesse. Hun sukkede og satte frokost på bordet til sig selv og Alex.

- Lys.
- Ja min skat, det er den 6. december. Alex øjne strålede da han pegede på kalenderlyset og Nanna løftede det over til ham så han kunne puste det ud.
I det samme ringede telefonen.
- Det er ikke en god opdragelse du har fået, eller også har du glemt hvordan en tøz opfører sig. Det var Stormesterens stemme som fortsatte, - jeg kan se du har læst min mail, men du har ikke svaret tilbage som du udtrykkeligt er blevet bedt om.
- Jamen.. jeg har ikke fået nogen mail fra Dem Hr. Stormester. Nanna tog den trådløse telefon med over til pc’en og åbnede mailbakken igen. Hendes øjne løb ned over de indkomne mails og stoppede så ved mailen Reservation. Hun åbnede den og lod øjnene glide ned over indholdet.
- Jeg kan høre på din tavshed, at du har opdaget din fejl. Stormesterens stemme var hård og skarp. Han var en moden og streng mand der absolut ikke tålte fejl fra sine tøzer.
- Undskyld Hr. Stormester, ja, jeg har fejlet, jeg beklager meget.
- Ja det får du også grund til.
- Jeg skal nok være klar Hr. Stormester, det skulle nok være muligt at få barnepige i nat.
- Du bliver hentet kl. 17 af et medlem af logen, vær klar, du kender reglerne.
- Ja Hr. Stormester, jeg skal nok være klar. Eftertænksom lagde hun røret på.

Organet i Det Sorte Halsbånds loge skulle have månedsmøde i aften, og hun var blevet beordret til at være tjenerinde for dem. Tjenerindens pligter var, ud over at servere maden at være midtpunkt for mændene denne aften. Organet bestod af fem medlemmer. Stormesteren og fire Mestre. Ridelæreren var ikke til stede, altså måtte de være fire i aften. Nu håbede hun inderligt at Faster Tove igen kunne stå til rådighed som barnepige.

Hastigt ringede hun op. Faster Tove smålo da hun hørte Nannas dilemma, hun vidste nok hvad det betød at skulle være Tjenerinden, og når man så tilmed ikke havde besvaret Stormesterens henvendelse så var der så rigeligt lagt i kakkelovnen til den stakkels pige. Faster Tove sagde at hun ville kigge forbi om et par timer, så ville hun lige hente noget karton så hun og Alex kunne komme til at klippe nisser.
Alex jublede, han elskede Faster Tove, og havde ikke den fjerneste idé om hvad hans forældre lavede når han var hos hende, men det var jo i grunden også ligegyldigt.

Præcis kl. 17 rullede en rød Camry ind på gårdspladsen.
Nanna havde nået at farve hår, få det sat op, fjerne sin kønsbehåring, lakere sine negle, smøre sin krop ind i duftende creme og tilføre en eksotisk duft til sin hud.
Iført en sort lædercorsage med bånd ned til nylonstrømperne og med en sort uldfrakke over stod hun klar i sine højhælede sko i entreen da medlemmet trådte ind.
Uden at hilse på hende, gik han direkte hen og åbnede hendes frakke, lod fingrene glide rundt på hendes krop for at kontrollere hendes barbering og sluttelig for at lade dem glide op i hendes skød for at kontrollere hendes tilstand. En kvinde der ikke var tændt ved tanken om det ”arbejde” hun skulle ind og udføre, kunne de ikke bruge. Nannas skød var varmt og vådt, at stå til rådighed for logen var altid en udsøgt fornøjelse. Det var ret græseoverskridende, men altid i trygge rammer, disse mænd vidste hvad de gjorde. Manden begyndte at fingerkneppe hende og safterne begyndte at løbe. Fra en medbragt taske trak han et remtøj frem. De to dildoer blev gnedet ind i hendes safter, inden han roligt men bestemt skubbede dem op i hendes to åbninger. Nanna gispede da han trak seletøjet op og lukkede det om hendes hofter. Frakken blev atter lukket og hun blev ført ud til den ventende bil.

 - Hvad er du?
- Deres tøz, Hr. Stormester.
- Netop tøz, og uduelig, utroværdig, upålidelig.
- Nej, Hr. Stormester…. Nannas øjne stod fulde af tårer, det var ikke fair, på den anden side hvem havde nogensinde lovet hende at noget skulle være fair her i klubben. Hun tog til genmæle, - jeg overså blot deres mail Hr. Stormester.
- Jeg kalder det manglende respekt, når man får en mail, så læser eller skimmer man den, ikke engang det, gad du.
- Jo men…
- Ikke noget men, du har nedkaldt en hån over klubbens Stormester – hvad siger klubbens Mestre mon til det?
- Åh Hr. Stormester, spar mig, lad dem det ikke vide. Jeg skal gøre alt De ønsker af mig.
Stormesterens latter rungede igennem kapellet. Nanna stod foran ham lænket til korset. Han rakte ud og trak hendes vorter lange.
Nanna klynkede og gav et halvkvalt skrig fra sig idet han klemte tommel- og pegefingre hårdt sammen.
- Naturligvis gør du alt hvad jeg forventer af dig – uanset dette. Han tog fat i hendes seletøj og nærmest løftede hende fra jorden, med det resultat at du to dildoer der var fæstnet til remmene gled endnu dybere op i hendes åbninger.
Nanna gispede og begyndte at ryste af lidenskab.
Stormesteren satte hende ned igen og vendte hende om på korset, så hun kom til at stå med ansigtet ind mod væggen.
Han tog floggeren ned fra væggen og begyndte med faste slag at varme hendes baller op, han skiftede rundt med piskene til hendes hud var varm og klar til den regulære straf. Han svirpede i luften med det sidste redskab.
- Åh nej, Hr. Stormester ikke spanskrøret.
Atter hørtes Stormesterens latter runge igennem det varme lokale med de dæmpede lys.
Nanna hørte svirpet få milisekunder før hun mærkede den brutale smerte af spanskrørets træ der ramte hendes hud. Hendes hoved røg bagover, og et halvkvalt Arghhh lød fra hendes læber.
Igen og igen ramte spanskrøret hendes baller og snart efter trak hendes hud op med ophovnede striber i rød og svagt blå. Først da Stormesteren tilfreds kiggede på striberne, hængte han spanskrøret på plads på væggen i de dertil indrettede beslag.
- Gå ud og anret maden til os, Mestrene kan være her om 15 min., - og desuden mangler du at dække til en person.
- Jamen Ridelæ…..
- Ja, i Ridelærerens fravær indkalder man en substitut for ham, se at få det rettet.

Nanna blev løsnet og hastede af sted for at være klar til logens Mestres ankomst.
Snart efter kunne hun høre dem ankomme én efter en, men havde ikke tid til at lytte efter deres stemmer, hun vidste at hun ikke måtte fejle i køkkenet. Distræt lod hun sine hænder glide over sine baller og gispede ved den smerte der fremkom ved berøringen, hun mærkede hævelserne hvor spanskrøret havde ramt hende. Hun smilede, smerten, lidenskaben ved SM, det var det hele værd.

 Hun blev kaldt ind i kapellet hvor et ovalt bord dannede rammen for den forestående middag.
- Må jeg præsentere aftenens Tjenerinde, Nanna.
Der lød en mumlen af bifaldende stemmer. Nanna stod med nedslået blik, indtil hun blev bedt om at gå rundt til de enkelte Mestre til godkendelse. Hun startede ved Stormesteren, som fjernede hendes remtøj, herefter gled hænder undersøgende rundt på hendes krop. De var her og der og alle vegne, indvendig såvel som udvendig gled mændenes fingre rundt. Nanna stønnede, det var så.. ja så vildt og lidenskabeligt og hun mærkede for hver ny hånd der undersøgte hendes skridt at væskerne nærmest flød fra hende.
- Så mødes vi igen. En bekendt stemme fik Nanna til at kigge op. Han fingre masserede hendes skød.
- Hr. Borgmester.. jeg mener godaften Hr. Kvist, Nanna skyndte sig atter at slå blikket ned. Han var jo ikke borgmester længere, efter en dom for svindel blev han afsat men var nu atter på banen i amtet, og nu her. Han måtte være den person der trådte i stedet for Ridelæreren.
- Husk vores aftale på fredag kl. 17, vi to skal nok finde en løsning. Hans stemme var smiskende, og Nanna var ikke i tvivl om hvad han mente.

 Nanna serverede for Mestrene og jævnligt blev hun sendt ind under bordet for at servicere med sin mund. Hun lod sine læber glide rundt om de stive pikke der mødte hende dernede, sugede dem, lod tænderne ridse, gned med hænderne, gejlede dem op uden at bringe dem til udløsning.
- Jeg har lyst til at kneppe dig, gør dig klar.
Nanna nejede for Stormesteren, fjernede hans tallerken og bøjede sig ind over bordet med overkroppen.
Stormesteren havde det største lem af dem alle og hun vidste, at efter hans udvidelse af hendes køn var hun klar til at modtage dem alle.
Han lod hænderne glide ned til hendes våde skamlæber, trak dem fra hinanden og gjorde plads til kæmpelemmet. Hun mærkede spidsen mod sin åbning og skiftevis stønnede og gispede efterhånden som han gled op i hende. Da han var helt oppe åndede hun lettet op, men langsomt trak han sig ud igen, helt ud og udvidelsen begyndte forfra. Den andre Mestre slog ring om dem, og snart blev hun trukket ud fra bordet og fik sin mund trukket ned over et andet stift lem. Stormesteren begyndte at køre sin kæmpe ud og ind af hendes åbning. Nanna ville klynke, skrige, stønne af liderlighed men de fire stive pikke foran hendes mund formåede at holde hende fast i arbejdet.

Det var procedure at Tjenerinden skulle afprøves under middagen, men det var ikke Mestrene tildelt at få udløsning her, det måtte vente til senere. Stormesteren trak sig ud og gjorde plads til den næste, samtidig fik hun også en ny pik i munden. Mesteren tog fat i hendes hår og kneppede hendes mund så hun næsten blev kvalt samtidig med et lidt mindre lem indtog hendes åbning igen.
Atter skiftede de plads, og denne gang mærkede hun hvordan noget køligt løb ned mellem ballerne. Åhh nej, nåede hun netop at tænke, og mærkede i det samme hvordan hendes anal blev udvidet af endnu en Mester, stille og roligt udvidede han hende med sit lem til hun var klar til at blive taget. Hun mærkede lemmet køre frem og tilbage. To fingre gled op i hendes fisse. Åh ja, hun var så fyldt op, ville have pik nu i alle huller. Hun var helt i ekstase da Stormesteren afbrød og bad hende servere desserten. Ør af lidenskab fik hun sig bevæget ud i køkkenet hvor hun lidt efter kom helt til sig selv igen. Det eneste hun tænkte på var at blive brugt nu. 

Under desserten var hun atter rundt at servicere under bordet. Asger Kvist tog fat i hende, pressede sine fingre op i hende og hviskede, ”Du er bare en lille liderlig luder der skal have pik, ikke andet vel?”
Nanna brød sig ikke om hans ord, men turde ikke svare igen og kiggede blot ned og hviskede, - Hvis De synes Master.
Hun serverede et par glas cognac for deltagerne, hvilket samtidig var tegn på at hun nu var til alles rådighed.
Stormesteren trak hende ned på den store madras og kommanderede hende til at slikke ham. Imens hun ihærdigt fik hans rejsning op, benyttede en sig af hendes åbning stod til fri beskuelse og hun mærkede den stive pik bearbejde hendes indre.
- Rid min pik tøz, kommanderede Stormesteren.
Nanna adlød og pikken bag hende gled ud og hun satte sig ned over kæmpelemmet. Stormesteren trak hende forover og straks var lemmet klar igen. Hun forventede at få i begge huller, men til hendes store forundring blev lemmet presset ind ved siden af Stormesterens i samme åbning.
Nanna skreg i lider da de begyndte at kneppe hende. Hun var så fyldt ud som hun aldrig havde været før. Hun mærkede fingre på sine bryster, på klitoris og en enkelt finger gled ind i hendes anal. Hun hørte en skrige, var det hende selv? Det sortnede for hendes øjne og hun mere hørte end mærkede to pikke aflevere deres væsker i hende. Hun blev væltet af og straks var to nye kampklare pikke i hende. Hun var en kneppedukke, en luder, hun ville bare bruges. Hun virrede med hovedet, skreg og rystede i sine orgasmer. Safterne dryppede ud af hende overalt. Hun mærkede spermen dryppe i ansigtet, ud over sine bryster da hun lå på ryggen, mærkede hvordan de bed og trak i hendes brystvorter. Hun var helt i deres vold, og hun ønskede det, ønskede at blive brugt som en anden lille billig tøz.

Der blev køligt omkring hende. Hun slog øjnene op. De var borte, hun hørte stemmer i det fjerne. Stormesteren bøjede sig ind over hende og trængte op i hende. Nu var hun hans. Han lagde sig ind over hende og begyndte blidt og roligt at bruge hende imens han kyssede hendes ansigt med duglette små kys. Nanna stønnede og overgav sig til hans blide kærtegn og rolige elskov. Stille og roligt byggede de deres elskov op og senere denne aften hørtes Nannas orgasmeskrig og Stormesterens brøl da deres lidenskab eksploderede. Men ingen hørte dem. Stormesteren var alene med sin tøz. En tøz, en tjenerinde der var blevet brugt som en tøz skal og bør bruges.

 

Hvordan mon det går på Grønland, kommer Ridelæreren, Peter og Monica hjem nu eller bliver der atter snestorm. Finder nisserne deres sønner deroppe. Kan Asger Kvist redde Rideskolen og hvad mon hans pris er? Dette og meget mere kan du læse om i julekalenderen i morgen.