Jul og erotik i sneen - Julen 2005

Forfatter: Ole Dane©
7. december

Resumé
I aftes stod Nanna til rådighed i Det Sorte Halsbånd klub for logens organ. Hun var af Ridelæreren overdraget til Stormesteren, som således gav hende denne meget pirrende oplevelse, at blive brugt af 5 mænd. Ridelæreren er på Grønland og får også en masse oplevelser, men nu er han endelig nået frem til Monica og Peter, hvordan mon det går der? Og hvad med nisserne i kufferten?

 

Onsdag den 7. december.

- Puha, det var på tide. Marie børstede sit tøj da hun krøb op af Ridelærerens kuffert.
Også Magnus så noget uglet ud, da han dukkede op imellem strømper og undertøj. – Ja, det må du nok sige mor, men så fik vi da en god vintersøvn så længe. Han gik over til hende og gav hende et rigtig nissekram.
- Men nu er det vist på tide, at vi kommer ud og finder ungnisserne. Hun fjernede behændigt hans hænder fra hendes mamelukker.
Magnus sukkede, hun havde jo ret som sædvanligt. Hastigt tog han et sæt polarnissetøj på, og sammen hoppede de ud af et vindue, som de skubbede i bag sig, så de kunne komme ind igen senere.

 - Velkommen, kom indenfor. Monica bød gæsten indenfor i stuen hvor varmen og hyggen lyste ud.
Ole børstede sneen af sig og kom ind.
- Hej, velkommen til Grønland, hilste han Ridelæreren, der strakte sin hånd frem til hilsen.
- Tak, sig mig, har I altid sådan et vejr her?
Udenfor hylede og peb vinden i taget, sneen væltede ned og var det ikke fordi huset lå så højt ville de nok have været begravet i sne nu.
Ole smilede, - Det hænder at alt lukker, men det er nu sjældent. Men det du oplever nu, er nok den strengeste snestorm i mere end 50 år, og det tyder jo ikke meget på, at det stopper de næste mange dage.
Ridelæreren sukkede og tænkte på sin Nanna hjemme i Danmark. Hun havde ringet i dag og fortalt om hendes oplevelse i klubben. Han smilede ved tanken, og ønskede han snart kunne komme hjem til hende, men sådan skulle det altså ikke være.
Monica serverede varm kakao og kaffe til dem. Et par bitterdram kom også på bordet. Snakken gik let og kl. 22 meddelte Monica, at nu ville hun overlade dem til sig selv og lidt mandehørm, det trængte de nok til hver især, hvorefter hun gik til ro.

 - Hvad får en mand som dig til at søge arbejde her på Grønland? Ridelæreren kiggede spørgende på Ole, og så begyndte Ole at fortælle:

Jeg var kommet til en lille grønlandske bygd for år tilbage som assistent ved KGH (Kongelige Grønlandske Handel). Jeg var dengang 25 år, og havde haft en almindelig handelsuddannelse i Danmark. Jeg havde en gang haft den plan for min fremtid, at jeg selv skulle have en forretning med tiden eller måske være bestyrer i en større butik.
En lang række personlige omstændigheder havde nu gjort, at jeg havde besvaret en annonce fra KGH om assistenter til en lang række grønlandske byer, og jeg havde fået en stilling ved handelens butik i Egedesminde, en større vestgrønlandsk by med forhold som sikkert ville ligne danske en del.
Mange talte dansk i byen, havde jeg fået fortalt, og boligforholdene var acceptable.
Da jeg stod i Grønland havde jeg så fået at vide, at bygdebestyreren i en lille bygd langt mod nord var blevet sendt til hospitalet i Godthåb på grund af sygdom og at jeg var udset som eneste mulighed til at afløse ham i kort tid, hvorefter jeg så skulle starte i Egedesminde. Bygden hed Kumiak og havde omkring 150 indbyggere. Det lød meget hyggeligt, tænkte jeg. Mindede lidt om mine egne planer. Nu kunne jeg få et forspring for de andre og lidt good-will hos ledelsen. Det var også hyggeligt at se noget andet, og jeg skulle jo hurtigt videre.
Jeg skulle bo i bygdebestyrerens bolig i et lille hus, og da jeg ankom efter en helikoptertur til en nærliggende by, og derefter en længere slæderejse, var det ved at være mørkt. Det var kun eftermiddag, men solen var allerede på vej ned, og på vej ind mod bygden så det rigtig hyggeligt ud med alle de mange små hus med lys i.
Jeg blev modtaget ved bestyrerens hus af en medarbejder, som kun kunne sige goddag på dansk og i øvrigt smile hele tiden. Da jeg kom ind i huset så jeg, at det hele var småt og beskidt. Bestyreren var åbenbart ungkarl og hørte ikke til de renligste. Jeg stillede mine 2 kufferter og fulgte med Kunuk, som jeg mente at medarbejderen hed, hen i butikken.

Her knustes alle mine håb om fremtiden. Det var ikke et supermarked, jeg skulle bestyre. Det kunne knap nok kaldes en butik. Det var snarere en gammeldags landhandel med salg af alt muligt skrammel ind imellem meget få fødevarer jeg kendte fra Danmark. Eneste lyspunkt viste sig at hedde Juliane, en rigtig flot grønlandsk pige først i 20'erne og - viste det sig - den eneste i hele bygden som talte lidt dansk efter et skoleophold i nærmeste by.
Jeg hilste på hende. Hun var ikke ret høj, med mørk hud og sort hår. Ansigtet var meget smukt med brune øjne og et stort strålende smil. Hun ønskede mig velkommen på gebrokkent dansk og jeg takkede. Det viste sig, at de var lige ved at lukke butikken for dagen, og hun fortalte, at jeg kunne spise hos hendes forældre i aften. Vi fulgtes ned til hendes hjem, som var et meget lille hus, og som kun havde 2 værelser samt et lille køkken. Intet badeværelse og ude i det lukkede vindfang stod så en spand. Jeg fandt senere ud af at det var toilettet.

Det viste sig, at Juliane havde 4 søskende hjemmeboende. Vi fik alle grønlandsk mad, en slags suppe med ris i og vistnok sælkød. Det smagte faktisk godt, og jeg blev mæt. Juliane og jeg talte lidt sammen, og hun oversatte sparsomt, hvad hendes forældre spurgte om. Aftenen gik, og jeg gik tilbage til min midlertidige bolig, hvor jeg tændte den enlige pære i stuen.Efter at have skiftet sengetøj med noget nogenlunde rent, gik jeg i seng i kulsort humør. Mit sædvanlige gode humør ville ikke rigtig indfinde sig, efter det jeg havde set. Jeg skulle bestyre en blandet landhandel, med varer jeg ikke kendte rigtigt og med 2 - 3 medarbejdere. Samtidig kunne kun en enkelt i hele bygden lidt dansk. Det var udsigter, der ikke huede mig, og Juliane havde prøvet at fortælle, at bygdebestyreren måske først kunne komme tilbage til maj!
En helt vinter alene i et lille beskidt grønlandsk udsted - uden andre danskere at tale med. Det var vel nok udsigter.
De førte mange dage gik, og mit humør blev absolut ikke bedre, da jeg fik at vide, at der ikke kom post de næste 6 måneder, og tilsvarende heller ikke kunne afsendes post lige så længe. Da jeg som en af de få i byen havde strøm fra det såkaldte institutionselværk, kunne jeg høre lidt radio fra Godthåb på langbølge, på bestyrerens absolut forældede radiomodtager, hvor jeg mellem sus og støj lige kunne høre dagens radioavis om aftenen på dansk. Jeg, der var vant til i Danmark, at gå i byen flere gange om ugen, sad nu klinet til radioen for at høre en sølle radioavis om fiskeri og fangst i Grønland.

Således gik den første måned, og så blev det jul. Mit humør var som det havde været hele måneden, og da jeg opdagede, at jeg ikke kunne få and juleaften, men kun kylling (dybfrossen luksus), kom jeg absolut ikke i julestemning. Det blev en slem juleaften alene i huset, dog med lidt julemelodier fra radioen, hvilket ikke fremmede stemningen, og jeg gik tidligt i seng.
Ud på natten vågnede jeg ved, at soveværelsesdøren knirkede. Jeg lå helt stille. Stedet kendte ikke til dørlåse, man gik blot ind. Jeg hørte nu forsigtige skridt hen mod min seng. Jeg havde hånden på kontakten og tændte nu lyset. Det stod Juliane. Hun havde åbenbart lagt overtøjet og var i bluse og nederdel. Hun missede forskrækket mod lyset, men sagde så: "Ole - jeg besøge dig - fordi jul. Du ked. Jeg glæde dig." Jeg havde efterhånden lært mig hendes egen form for dansk, og forstod at hun havde følt omsorg for mig. "Tak Juliane. Det var pænt af dig. Men jeg er gået i seng og sover, så måske skulle du gå hjem igen."
Mens jeg sagde dette, begyndte hun at tage nederdelen af og derefter blusen. Jeg satte mig nu op og var helt stum. Hvad skete der? Nu stod hun i undertøj og sokker. Hun smed sokkerne og førte hænderne om på ryggen og åbnede Bh’en. Den faldt til jorden. Det samme kan man ikke sige om min pik, som nu stod og holdt flagdag under dynen. Hun havde de smukkeste små bryster, man kan tænke sig, med struttende brystvorter. Nu smuttede hun ud af trusserne og stod så nøgen med en sort kusse. "Må jeg i seng, Ole?", spurgte hun med spæd stemme.
Jeg kunne kun nikke, mens mine øjne strejfede rundt på hendes bryster og kusse. Hurtigt kom hun hen til sengen og slog dynen fra. Jeg dækkede pr. automatik min pik med hænderne, mens hun lo. Hun smuttede ned under dynen og lagde sig ind til mig.
Jeg følte hendes bryster blive presset ind mod mit bryst, og kussen der ligeledes blev presset ind mod min pik. Da jeg mærkede varmen fra hende var jeg tæt på at komme. Jeg følte nu hendes hænder begynde at kærtegne min krop hele vejen ovenfra og ned ad. Med et gys mærkede jeg pludselig hendes ene spinkle hånd tage fat om min pik og klemme den let. En sagte stønnen undslap mig. Det var så længe siden. Godt nok havde jeg brugt min højrehånd nogle gange, men en kvindehånd!
Jeg ville sige noget, men hun lagde sin ene hånd over mine læber og tyssede. Så følte jeg hendes læber mod mine og hendes tunge, der søgte ind i min mund og drillede min tunge. Vi lå længe og kyssede, mens jeg pressede min pik mod hende.
Så slap vore læber hinanden og hun flyttede sig i sengen og så mærkede jeg hendes læber igen, denne gang omkring mit pikhoved. Jeg skælvede af længsel og ophidselse, da hendes tunge søgte rundt om pikhovedet og hendes mund begyndte at suge mit pikhoved ind i munden. Hun var eminent til dette mundarbejde. Læberne kørte frem og tilbage omkring mit pikhoved, som var så spændt som aldrig før. Jeg begyndte at stønne svagt, ja jeg tror også at jeg klynkede af lyst, og jeg kunne ikke undertrykke et højlydt støn, da jeg kom i hendes mund med et enormt sprøjt. Hun tog hele ladningen, mens noget af sæden kom ud i hendes mundvige. Hun slikkede pikken ren og så gled den desværre ud af hendes mund, som havde gjort så godt et arbejde.
Efter en kort tid drejede jeg hende i sengen så jeg lå med hovedet ud for hendes kusse. Jeg følte på den og mærkede, at den sejlede af væde. Jeg var glad for, at hun også var liderlig. Jeg skilte kønslæberne ad og lod tungen finde vej ind i kønsåbningen. Her fandt jeg - mens hun sitrede af lyst - hendes klitoris, som jeg begyndte at slikke og sutte. Hun klynkede højt og sagde noget på grønlandsk. Det forstod jeg ikke, men fortsatte. Hun klemte nu svagt om mit hoved med sine lår og mens jeg behandlede hendes klitoris, begyndte hun at stønne højere og højere i takt med at min tunge kørte omkring klitten. Jeg sugede den også ind mellem mine læber og det var nok det der fik hende til at komme med små skrig og hendes lår, der klemte mig fast, mens kussen blev presset mod min mund. Til sidst stod hun med underkroppen presset opad og skreg mod loftet. Så faldt hun sammen.

Vi lå nu og ventede, mens hendes åndedræt blev roligere. Så lagde jeg mig ind over hendes og kyssede hende, mens jeg skilte hendes lår. Hun hjalp mig og jeg følte hendes ene hånd tage fat i min pik og føre den hen til skeden. Jeg mærkede pikhovedet glide ind i skeden, stolt og strunk. Den gled hele vejen ind, mens hun rystede af lider og sagde "Ole, usuk stor."  Nu begyndte jeg langsomt at glide ind og ud af hendes skede, mens hun med sitrende åndedrag fortalte mig hvad hun følte, men uden ord. Dem var der ikke mange af.
Jeg kunne godt føle, at min pik var stivere end nogensinde før og følte også, at lysten var enorm. Varmen fra hendes skede føltes så intens, at jeg måske var kommet på stedet, hvis jeg ikke havde kunnet styre mig lidt. Jeg fortsatte mit gliden ud og ind i hende, mens jeg følte, hvordan hun blev vådere i kussen. Nu var hun begyndt at klynke højt "Ole, hårdt". Det skulle jeg ikke have at vide 2 gange og mens hun stønnede i takt med mig, bankede jeg pikken ind i hende en række gange og så kom vi samtidig. Jeg sprøjtede endnu en ladning sperm ind i hende og hun trak lange striber ned ad min ryg med neglene, men hun med hæs stemme råbte noget på grønlandsk. Jeg faldt sammen og min pik sprøjtede det sidst ind i hende, mens hun samlede sine lår om mig og pressede mig ind mod sig med ben og fødder.
Vi stønnede efter vejret og sank så langsomt ned mod madrassen i en omfavnelse.
Jeg så nu anderledes lyst på mit ophold i bygden og Juliane flyttede da også ind næste dag.
Ja, og så er jeg altså blevet her.

Ridelæreren smilede, det var noget af en beretning. Ridelæreren om livet hjemme på rideskole, og han fortalte om Peter og hvordan han skulle hjælpe Monica med at pakke det sidste og om hvordan snestormen nu spændte ben for deres planer.
- Ved du hvad Lasse, lad Juliane afholde en gang kaffemik når du nu alligevel er sneet inde heroppe, så kan du også træffe Juliane og nogle af de rigtige grønlændere her i bygden, det kunne være rigtig hyggeligt.

 Joo, Ridelæreren kunne da godt tænke sig at møde Juliane, især efter alt det Ole havde fortalt. Måske behøvedes det slet ikke være så kedeligt at være sneet inde. 

 

Det ligger ligesom i luften at det kaffemik kunne blive noget helt specielt men hvad mon Ole og Juliane finder på. Hvad finder Marie og Magnus ud af og hvordan mon Nanna har det i Danmark med det kommende møde med Asger Kvist? Læs den spændende fortsættelse i morgen.