Jul og erotik i sneen - Julen 2005

Forfatter: Nanna©
9. december

Resumé
Motorvejen skal gå gennem Rideskolens arealer, hvilket vil betyde at Rideskolen jævnes med jorden. Eneste mulighed for at redde skolen er at trække i de rigtige tråde. En af de tråde er egnens tidligere borgmester Asger Kvist, der nu arbejder på amtet. Nanna har aftalt et møde med Asger fredag den 9. december, som har sagt hun skal komme kl. 17 når de andre er gået hjem. Det kan kun betyde én ting, hans honorar er sex.

Fredag den 9. december.

Nanna havde kørt sin søn i børnehave. Nerverne sad udenpå tøjet. Det var i dag, i eftermiddag kl. 17 at hun skulle møde Asger Kvist, som hun ville bede hjælpe Rideskolen ifm. det foranstående motorvejsprojekt.
Hun gik ud under bruseren og lod det varme vand dulme hendes nerver. Hvorfor havde hun nerver på? Asger Kvist havde været med i logen den anden aften, kunne hun ikke bare gentage det hun havde gjort der? Kunne hun ikke bare lade ham bruge sig som han ville, når det var rideskolens fremtid der stod på spil? Var hun for kostbar til det? Hun virrede med hovedet. Sex var godt når det var frivilligt, at være nødt til at ”sælge” sin krop som betaling for en persons hjælpsomhed, det gik ligesom ud hvor hun ikke ville være med mere. Men havde hun nogle alternativer. Dette måtte hun tænke ordentligt igennem.

Hun fyldte spaen med varmt vand og lagde sig godt tilrette. Hun lod tankerne løbe, men konklusionen blev igen og igen det samme. Hun var nødt til at gøre det her. Der var ingen anden udvej. Men hendes lyst og lidenskab var ikke til salg. Hun rejste sig fra badet, gik i soveværelset og fandt den vandtætte dildo frem. Atter lod hun sig glide ned i det varme boblende vand. Hun lagde nakken på karrets kant og førte den lyserøde sitrende dildo ned til sin åbning.
Fanden tage Asger Kvist. Hun førte den ind i sin åbning. Tænkte på Stormesterens indtrængen i hendes indre den anden dag. Forestillede sig at dildoen var hans svær som udvidede hende, som i den grad udblokkede hende.
Hun mærkede lysten tiltage, mærkede varmen strømme gennem kroppen ved vibratorens bevægelser.
- Ahemm…
Nanna fór sammen da stemmen rømmede sig, varmen fløj op i kinderne og instinktivt forsøgte hun at skjule sin krop under skummet i karret.
- Du hygger dig!
I døren stod hendes søster Birgitte. – Lad nu være med at være flov, det var da frækt at se på.
Tårerne begyndte at trille ned af Nannas kinder.
- Undskyld Nanna det var ikke for at gøre dig flov jeg kom herud. Birgitte satte sig ned ved siden af Nanna og gav hende et kram hvorved hun selv blev vådt af skum. De to søster kom til at grine.
- Jeg bliver helt misundelig, gid jeg havde sådan en spa.
- Hop i, der er da plads til os begge to.
Birgitte lod sit tøj falde. Det var første gang Nanna så sin søster uden tøj og måtte beundre hendes hofter og talje, der bare var perfekte. Selv hendes bryster struttede kækt selv om de ikke var helt unge længere. Nanna måbede i hver af vorterne sad der en guldring.
- Kan du lide mine ringe. Birgitte kiggede drillende på Nanna, der flovt tog øjnene til sig. – Kan du?
- Jaaa, det ser da rigtig frækt ud, svarede Nanna tøvende, - har du haft dem længe?
- Ja, jeg fik dem dengang jeg boede sammen med Malene.
- Malene? Nanna kiggede spørgende på sin søster. Det var først i 2004 de fandt hinanden. Birgitte voksede op hos en plejefamilie, og først ved moderens død sidste år, fandt hun sine søskende, Nanna og Peter.
- Nanna, jeg er biseksuel, så ved du det, og jeg boede i en årrække sammen med Malene. Som et symbol på vores samhørighed blev vi enige om at få lavet ringe i brysterne. Men Malene var ikke bare biseksuel hun var lesbisk, og hun kunne ikke acceptere at jeg havde mandlige venner. Hendes jalousi var nedbrydende og til sidst besluttede vi at gå hver til sit.
- Det gør mig ondt at høre, hviskede Nanna. Hendes hænder fandt dildoen nede på bunden af spaen og hun forsøgte at skubbe den ind under sig så Birgitte ikke fik øje på den, men for sent.
- Hvad har du der? Birgitte kiggede på Nannas fingre under vandet.
Opgivende tog Nanna dildoen op og rakte den frem til Birgitte.
- Frækt, sådan en har jeg aldrig haft, altså en der kunne komme med i bad. Må jeg prøve den?
Nanna kiggede forbløffet på sin søster og nikkede.
Birgitte startede vibratoren, lod den sitre på ringene i brystvorterne, hvilket resulterede i at vorterne rejste sig og blev stive. Birgitte sukkede i velvære og lod den glide ned over maven, spredte benene og lod den glide indenfor. Århhh… hun sukkede og begyndte at køre den ind og ud. – Åhh ja.. og hendes hånd kørte hurtigere og hurtigere. – Nanna, knib mine vorter, hårdt, gider du?
Nanna troede ikke sine egne øren, men var alligevel så betaget af det der skete at hun satte sig op på knæ og tog fat i Birgittes vorter som hun kneb og trak. – Åhh ja, slik dem, bid dem. Nanna bøjede sig ind over hende, og tog den ene vorte i munden. Hun bed, slikkede og suttede og hørte i det fjerne hvordan vibratoren blev banket ud og ind af kvinden under sig. – Åhh ja.. jaa.. jaaaaaaa.
Birgitte blev stille, gispede tungt og gled udmattet tilbage i spaen. Efter eet par minutters stilhed brød hun tavsheden. – Så er det din tur søsser.
- Nej, jeg, nej ikke tale om.
- Jamen så gør jeg det for dig, læg dig ned. Birgitte pressede Nanna bagover, spredte hendes ben, startede vibratoren og fandt hendes åbning. Det var så frækt og forbudt dette her, at Nanna ikke kunne andet end at nyde det. – Rør ved dine bryster, kommanderede Birgitte, og satte samtidig vibratoren på højeste hastighed. Nanna mærkede varmen i sit skød mærkede lysten i kroppen, men… det var jo hendes søster. I det samme trængte en finger op i anus, og Nanna glemte alt om fordomme og forbud. Hendes krop spændtes og hun skreg da hele hendes krop gennemrystedes i orgasmen. Birgitte bøjede sig forover og satte et varmt kys på sin søsters mund. - Så står vi lige søs, hviskede hun og steg ud af karret. Hun begyndte at frottere sin krop og fik i det samme øje på et stykke papir der lå på bordet ved håndvasken.
- Hvad er dette, skal vi lukke, hvorfor har I ikke sagt noget om det? Birgitte kiggede spørgende på Nanna, de slog øjnene ned.
- Fordi jeg forsøger at afværge det.
- Afværge… Birgitte grinede, - en motorvej er ikke noget man kan stoppe søde. Eller.. ? Hun kiggede undersøgende på Nanna. Eller hvad?
Nanna tøvede men besluttede sig så for at lægge kortene på bordet, Rideskolen var trods alt også Birgittes bopæl og arbejde. Hun fortalte om Asger Kvist, og om at hun skulle møde ham her kl. 17.
- Ha, det vil han da ikke gøre gratis?
- Naaa nææ, det vil han nok ikke, indrømmede Nanna, - mennnn…
- Men hvad Nanna?
- Asger Kvist er en gammel bekendt, og jeg… Nanna slog blikket ned… - jeg tror han forventer en anden form for betaling.
Birgitte kiggede eftertænksomt og undersøgende på sin søster, så lyste hun op i et stort smil. – Jeg tager med dig.
- Hvad? Nanna kiggede forbløffet op, - men, jamen, ja.. han forventer jo kun det er mig der kommer?
- Tror du ikke at to kvinder kan give ham en bedre betaling end én? Birgitte smilede bedrevidende.
3 timer senere kørte to kvinder i frækt antræk ud fra Rideskolen med kurs mod rådhuset.

 En halv time senere bankede de på Asger Kvists dør inde på rådhuset. Som Nanna havde forventet var der ikke en sjæl ud over dørmanden som tilsyneladende havde fået besked på at vente på at kunne lukke Nanna ind for derefter at holde weekend.
- Kom ind. Asger Kvist sad bag et stort mahogni skrivebord.
Forbløffelsen ved at der kom to kvinder og han kun havde forventet én, stod malet i ansigtet på ham. Det var som at se et barn der netop var gået glip af en stor is. Han fattede sig dog hurtigt og bad de to kvinder tage plads.
Nanna forelagde ham sagen og viste ham brevet fra Vejdirektoratet.
- Ja, jeg bliver jo nødt til at bruge lidt tid på dette her.
- Ja, vi stoler fuldt og fast på Dem Hr. Kvist, sagde Birgitte, og mon ikke lidt … hun rejste sig og gik om på den anden side af skrivebordet, - mon ikke vi kan klare lidt af betalingen på forskud. Hun begyndte at knappe sin bluse op og stod snart efter stod hun kun i bh og trusser. – Måske De har lyst til at smage lidt på betalingen nu.
Hvor Asger Kvist troede han sad med det lange strå, blev han nu fuldstændigt sat til vægs. Foran sad to smukke kvinder, en lidenskabelig tøz og hendes tilsyneladende lige så lidenskabelige søster. Og nu… nu stod den ene foran ham kun iført nederdel og bh. Hun bøjede sig ned mod ham så hendes bryster nærmest faldt ned i hans ansigt da hægterne blev åbnet.
Hun kravlede op på hans skød, satte hans hænder på sine bryster og sagde med kælen stemme. – Vi har fuld tillid til Dem hr. Kvist. De er jo en mand der kender arbejdsgangene i Kommune og Amt, så kan De sikkert også klare sådan et lille statsprojekt som en motorvej ikke hr. Kvist. Birgitte havde fjernet hans slips og lod nu sin tunge glide ned over hans brystkasse. Pludselig mærkede han ferme kvindefingre der åbnede hans gylp. Århhhh, han skød underlivet frem mod fingrene der behændigt fiskede hans hastigt voksende lem ud af bukserne.
- Hvis De vil hjælpe os her Kvist, kan vi måske forsøde Deres tilværelse lidt. Har De lyst til det?.
- Uhrmfffff, kom det fra Asger Kvist der havde fattet sig og nu begyndte at ælte de svulmende bryster han havde foran sig. Han mærkede hvordan bløde læber lukkede sig omkring hans erigerede lem. Han krængede trusserne af kvinden der sad på knæ på ham, og lod sine fingre glide ind i hendes åbning. Kvinder var sgu liderlig, så var det ikke et rent reklametricks, han smilede og begyndte at fingerkneppe hende. Han mærkede hans nu stive pik blive skubbet fremad og skubbet ind mellem kvindens lår. Han skubbede opad og gled uden besvær op i skeden på den lidenskabelige  kvinde foran ham. Hun bøjede sig frem og lod sin tunge glide ind i hans mund. Samtidig begyndte hun at ride ham. Hendes skede klemte og slappedes imens hun vippede bækkenet op og ned over ham. Han klemte hendes bryster… i hans hoved var det patter, han æltede patter, klemte, nev og hev i dem, men jo mere han hev, desto hurtigere red hun ham. Hendes kusse var som en skrutvinge omkring ham. Han var ikke sikker på han kunne holde så meget længere, da han i det sammen mærkede fingre klemme hårdt sammen omkring roden på hans lem. I det samme gennemrystedes kvinden af orgasme. Hun nærmest tumlede ned fra ham og lagde sig forpustet på det ægte tæppe der prydede hans kontor. I det samme satte Nanna sig op til ham og kyssede ham på næsen. – Knep mig hviskede hun, tag mig hårdt, du ved jeg kan lide det. Hun vendte sig om mod skrivebordet og bøjede sig ind over det.
Asger Kvist var ikke sen til at rejse sig op og bore sig ind i hende.
Måske var det meget godt at rådhuset var lukket for i dag, ingen døre ville have været tykke nok til at dæmpe Nanna råb – Så knep mig da hårdt, kom nu, bank din stive pik op i mig. Men pludselig kunne han ikke mere og med et brøl væltede hans safter op og ud i hende inden hun nåede at komme. Udmattet sank han tilbage i stolen.

Nanna stod foroverbøjet og rystede, Asger Kvist havde glemt hende, hun nåede ikke sin forløsning da han sprøjtede op i hende. Hun mærkede hvordan hans safter i en lind strøm løb ned af hendes inderlår. Hun mærkede en hånd på sin fod. – Kom søster, hviskede Birgitte, - kom lad mig hjælpe dig.
Apatisk lod hun sig glide ned på tæppet og lagde sig med sit skød hen over Birgittes hoved i en 69’er. Og snart efter mærkede hun en varm tunge kærtegne sin klitoris. Selv bøjede hun sig over Birgittes fisse. Hendes pegefingre krængede skamlæberne til side, hvorefter hun borede sin tunge ind i det varme skød. Pigerne glemte alt som sig. Tunger, fingre arbejdede med eet formål. Nanna mærkede to hænder på sine balder og få sekunder senere trængte Asger Kvist atter op i hende. Et virilt jern og en sugende tunge. Nanna skreg da hendes orgasme klemte sammen i hendes skede og nydelsen tog over. Asger Kvist trak sig ud og væltede pigerne rundt så Nanna kom til at ligge forneden og Birgitte øverst. Hurtigt spiddede han hende, men hun glemte ikke sin søster hvis klit blev bearbejdet efter bedste evne.
Hele lokalet emmede af dampende sex og lidenskab. Suk og støn, brøl efter brøl genlød i den kommende time indtil de alle 3 udmattede lå på det ægte tæpper som sikkert hidtil kun havde set kommunale skosåler.

 

Mon overtalelsen var stærk nok for Asger Kvist, og kan han hive noget frem der kan redde Rideskolen. Hvordan har Nanna det efter at have dyrket sex med sin søster, og bliver Ridelæreren involveret i noget frækt, højt deroppe mod nord.
Følg med i den spændende fortsættelse i morgen.