Jul og erotik i sneen - Julen 2005

Gæsteskribent: Sir Price©
12. december

Resumé
Nanna og hendes søster Birgitte, havde ”møde” med Asger Kvist på rådhuset sent fredag eftermiddag hvor det ægte tæppe fik andet at se end skosåler. Formålet med besøget var at få den tidligere borgmester til at hjælpe dem i motorvejssagen, mon han evner dette?

Mandag den 12 december. Gæsteskribent: Sir Price  (sir.pris@gmail.com)
Besigtigelsesforretning. Nanna smagte på ordet. Hun og Birgitte var på vej til møde på rådhuset sammen med Asger Kvist i sagen om motorvejsprojektet.

Asger Kvist hilste meget formelt på dem og der var intet at mærke med den forudgående sexoplevelse på hans kontor.
- Jeg har godt nyt, sagde han til søstrene
- Hvad så? Nannas hjerte begyndte at banke voldsomt
Asger Kvist blik gled op og ned af Nanna, det var som hans blik standsede ved hendes bryster. Hans tunge fugtede hans læber.
- Ja, ja, nu får vi se.

Mødet begyndte. Nanna kiggede sig rundt og fik øje på ejerne af Langmarksgård, deres naboer. Hun nikkede til dem, men der var ingen gensynsglæde i deres øjne. Det var som mente de at deres gård allerede var tabt. Ikke for det, de ville naturligvis få udbetalt værdien af gården men stedet var deres drømmested, deres et og alt.

- Er der nogen der har indsigelser? Ordføreren kiggede spørgende ud over forsamlingen.
Asger Kvist rejste sig og fik ordet.
- Jf. nogle gamle protokoller har der været tale om at nogle områder lige op ad Rideskolen og Langmarksgård skulle udlægges som fuglereservat, jeg vil derfor henstille til kommissionen at flytte projektet uden for dette område.
Ordføreren kiggede rundt på de tilstedeværende. – Er der nogen der ud over hr. Asger Kvist har kendskab til dette fuglereservat.
Ingen svarede. Nanna kiggede over på sine naboer, var det et glimt af håb man kunne spore i deres øjne?
- Dersom der er noget om sagen er vi nødt til at få det undersøgt. Jeg henstiller derfor til at der laves en VVM  (Vurdering af virkning på Miljøet) samt at der undersøges ved Kommune, Amt og Stat hvor vidt der er reservatplaner. Asger Kvist kiggede på ordstyreren, der nikkede og rejste sig op.
- Som sagen har udviklet, kan der ikke tages stilling på nuværende tidspunkt. Næste møde stadfæstes til førstkommende mandag kl. 14 hvor VVM undersøgelsen skal foreligge på lige fod med resevatskrivelserne. Mødet er hævet.

Nanna sank ned i stolen foran sin computer. Måske var der alligevel håb for Rideskolens fremtid, og måske var Asger Kvist ikke så ueffen endda.
- Moooaar, vaaaaaaand. Alex råbte inde fra børneværelset. Nanna rejste sig. I det samme gav det et jag i hendes mave. Hun tog sig forundret til maven. Nå ja, hun skulle jo have sin menstruation, hun var et par dage over så det kom nok en af de kommende dage.
Få minutter senere satte hun sig atter. Hun hentede mail hjem, der var en novelle i indbakken. Hun satte sig til at læse den…

Den første gange to – af Sir Price
Tøsen havde været ulydig, og hun vidste det godt. For en tøs er det den sikreste måde at få Masters opmærksomhed, og straf. Nu stod hun der midt på gulvet, og kiggede ned. Jeg gik langsomt rundt om hende.
Tøzen har været ulydig!
Ja, Master, sagde hun meget lavt.
Hvad sagde tøzen!
Ja, Master.
Hvad sker der med en ulydig tøz?
Hun bliver straffet.
Du omtaler kun tøzen som "tøzen". Hvad sker der med en ulydig tøz?
Tøzen bliver straffet.
Hvad?!
Tøzen bliver straffet, Master.
Godt.
Jeg satte mig mageligt til rette i en stor lænestol med udsigt til hende.
Smid tøjet!
I løbet af få sekunder var hun nøgen, det var ikke første gang jeg nød det syn.
Jeg rejste mig, gik hen til hende, igen langsomt rundt om hende mens jeg kiggede i hendes øjne, der kiggede ned. Jeg gav hende et hørbart klask bagi, ikke meget hårdt, men nok til at hun gispede af overraskelse. Hun var tydeligt påvirket af situationen, en blanding af nervøs, spændt og liderlig. Det var første gang for hende, hendes første egentlige straf. Jeg havde klappet hende hårdt bagi, klemt hårdt om hendes bryster og lignende mindre ting, men nu skulle hun have en større tur. Jeg lod hende stå mens jeg roligt hentede den kuffert jeg havde pakket. Jeg stillede den bag hende, tog en masse stykker reb ud, og smed i en bunke foran hende. Derpå lukkede jeg kufferten.
Tøzen skal bindes, meddelte jeg.
Armene om bag ryggen, saml håndfladerne, og før dem op til nakken.
Tøzen prøvede, men kunne ikke få dem op til nakken. Ellers en fin yoga øvelse, men svær for mange. Giver en fin samling af skulderbladene, og et naturligt løft af brysterne.
Jeg tog et stykke tov, og bandt hendes hænder sammen.
"Først vil jeg binde tøzen, så hun holder den position, jeg ønsker, derpå skal tøzen straffes", meddelte jeg hende. Jeg ved, det er tøzens første straf af en Master, så mens jeg binder dig, vil jeg fortælle om min første oplevelse som Master. Dels havde jeg lyst til at fortælle hende om hvordan en anden tøz klarede sin straf, dels ville det tage noget tid med den mængde tov, jeg havde tænkt hun skulle bindes med. Tøzen blev lidt roligere ved udsigten til den kortvarige udsættelse af den uundgåelige smerte.

Jeg havde mødt en erfaren Domina på nettet. Vi havde talt om sm - naturligvis - og jeg havde nævnt, at jeg ikke havde egentlige praktiske erfaringer. Hun havde en tøz som trængte til afstraffelse, og vi havde aftalt at jeg kunne komme og overvære seancen, måske deltage lidt, men at det naturligvis var hende, der førte det store ord. En slags Masterlære om du vil.
Jeg synes selv det var morsomt at sige det sådan, men tøzen sagde ikke noget. Jeg besluttede at give hende en gag fra kufferten i munden som straf. Jeg gav tøzen endnu et par gode klask bagi, begyndte at binde tov lige under skuldrene, så de blev samlede der, og fortsatte historien.

Dominaen var en flot, lidt kraftig dame omkring de 40, måske nok et par kilo over idealvægten, men det gjorde ikke alverden. Det var hende selv der lukkede op, jeg sagde ikke noget, havde nok ventet at se hendes tøz lukke op, men det var det tydeligtvis ikke. Hun kiggede lidt på mig, og sagde i en frisk tone: "nå, sådan ser du ud, kom indenfor". Jeg havde også set hende, og de bryster var i hvert fald ikke til at overse, hendes påklædning gjorde nu heller ikke noget forsøg på det. Hun bød mig ind i stuen, hvor der allerede var to kolde øl og to glas på bordet. Jeg plejer egentlig ikke at bruge glas, men det virkede rigtigst at gøre det i den situation. Vi talte lidt hyggeligt uden at nævne vores forehavende, men pludselig sagde hun: "kom", og begyndte at gå mod et rum lidt nede ad gangen. Hun lagde en finger for munden, og åbnede døren. Inde i lokalet stod en lidt yngre kvinde, bundet til en benspreder, og med begge hænder bundet af et tov, der sluttede i en krog i loftet. Hun var blindfoldet, og godt strakt i den stilling hun var bundet i. Hun stod nærmest på tæer.
Dominaen gik hen til hende. Jeg blev stående stille, havde forstået at min tilstedeværelse var en overraskelse for tøzen, og den skulle ikke spoleres før tid. Uden videre smækkede hun en hånd direkte på kussen af tøzen. Det må have kunnet mærkes, men tøzen sagde ikke en lyd, gav sig blot lidt.
Fortæl os hvorfor du skal straffes!
De ord gjorde tydeligt tøzen usikker, hun drejede hovedet i et forgæves forsøg på at finde ud af hvem "os" var. Mens hun havde travlt med at overveje hvor mange der var, om det var nogen hun kendte, om det var mænd eller kvinder eller - - glemte hun at svare sin Mistress, der kvitterede med endnu et håndfast klap i kussen.
Svar!
Tøsen har ikke kunnet styre sin liderlighed, sagde hun hurtigt.
Fortæl!
Tøsen må ikke have nogen form for sex uden Mistress har givet lov.
Og!
Tøsen kunne ikke holde fingrene fra tøsehullet.
Så må tøzen jo straffes så hun kan lære at holde sig fra måtten, sagde Dominaen og grinede. Hvad siger du - henvendt til mig. Det var åbenbart nu det skulle afsløres hvem der var i rummet.
Jo, det lyder som om det er nødvendigt, men det med måtten - jeg pegede på tøsens helt glatte kusse.
Nå ja, lidt kunstnerisk frihed, sagde Dominaen og smilte til mig. Vil du undersøge hende?
Jo tak. Jeg stod foran tøzen, og startede med at undersøge hendes højre bryst. Ikke noget usædvanligt, en B-skål vil jeg tro, men meget passende til tøzens slanke figur. Jeg bemærkede at hendes vorter hurtigt blev store og faste. Jeg kan godt lidt store brystvorter, så jeg var grundig med mine undersøgelser, og undlod således ikke at give tøzens venstre bryst samme opmærksomhed.
Jeg begyndte at kommentere tøzens krop, og snart var Dominaen og jeg i en samtale om tøzen, og detaljer i tøzens krop som var hun en skulptur. Jeg stak en finger ind i hendes kusse. Hverken prøvende eller forsigtigt, bare lige ind. Hun var grundigt våd. Jeg spurgte Dominaen om hun somme tider lod sin tøz tilfredsstille mænd, og hun svarede at det da skete, men ret sjældent. Vil du bede tøzen lave knibeøvelser? Det synes Dominaen var en god ide.
Stram! Slap af! Stram! Slap af!
Kan hun bruges, spurgte Dominaen, og rystede på hovedet.
Nej, løj jeg, så skal man da være godt trængende. Man kan godt mærke at det er en Mistress og ikke en Master hun har. En Master ville have trænet den muskel bedre.
Vi grinede.
Tøzen havde en god røv. Det er ikke så let at sige hvad præcis en god røv er, men man er ikke i tvivl når man ser en. Jeg gav den et klap. Dominaen bad mig give hende 10 hårde klap på hver balle, og det begyndte jeg så på.
Klask! Klask!
Har du glemt at tælle! Dominaen tog fat i de endnu fint struttende brystvorter, og vred dem rundt, til tøzen tydeligt gav sig af smerte.
Undskyld Mistress.
Forfra!
Klask!
En.
En? Husk at takke din Mistress, forfra. Dominaen havde stadig sit tag i tøzens bryster.
Klask!
En, tak Mistress.
Klask!
To, tak Mistress.
Og således fortsatte vi roligt til 10, hvorefter Dominaen slap tøzen.

Måske var jeg blevet inspireret af min fortælling, for jeg tog fat i min egen tøz' brystvorter, begge to, bagfra. Først kærtegnende, og siden mere klemmende, nivende, og hivende i brystvorterne. Min tøs havde bryster som Dominaens tøz, ikke store, ikke små, og med store brystvorter. De var dog store nok til, at jeg begyndte at lave en "BH" af et stykke tov, stramt rundt om brystet helt inde ved kroppen, rundt om kroppen i 8-tal, og tilsvarende med det andet. Nu var de meget faste. Jeg knipsede til de spændte brystvorter, tøzen gav sig, jeg knipsede flere gange. Herefter førte jeg hende hen til bordet, skubbede hende ind over bordet, og tog et fast tag mellem hendes ben, og løftede hende op på bordet.
Læg dig på knæ med hovedet ned på bordet, og spredte ben! Røven lige i vejret!
Tøzen gjorde som hun fik besked på, og jeg gik hen til kufferten og hentede et hundehalsbånd, som jeg viste tøzen.
Det passer fint til en tæve, sagde jeg, og gav hende det på.
Nu begyndte jeg at binde reb omkring hendes hænder, så de kunne trækkes højere op mod nakken, og bindes til halsbåndet. Jeg trak ikke mere end, at halsbåndet kun strammede lidt. 

Dominaen havde hentet en blød pisk med mange strimler. Hun begyndte at slå lidt på tøzens bryster, og det begyndte efterhånden at have en virkning på hende.
Dominaen stoppede. Når tøsen ikke kunne lade sin kusse være i fred, er det mest rimeligt, at det er den der bliver straffet. Ikke sandt min tøz?
Jo tak, Mistres. Tøsen vidste af erfaring at det ikke var tid og sted for en forhandling. Dominaen begyndte at piske tøsen mellem benene og på inderlårene.
Det gjorde tydelilgt ondt på tøzen, men hun sagde ikke noget. Talte blot slagene, og sagde tak HVER gang.
Tøzen var nu ret rød i det udsatte område. Har du fået nok?
Et af den slags trickspørgsmål tænkte jeg. Vi vidste alle, at uanset hvad tøzen svarede på det spørgsmål, ville hun få flere slag.
Nej, sagde tøzen, tøzen beder om at få smæk i sin ulydige tøzerøv.
Hvad siger du? Spurgte Dominaen, tilsyneladende henkastet. Jeg kunne se, at hun også var blevet liderlig, og min bule i bukserne var helt tydelig.
Jeg synes vi skal opfylde tøzens beskedne ønske. Dominaen hentede en slags klaptræ, og bad mig varme tøsen, som hun ønskede det. 

Jeg startede lidt blidt, og det havde ikke den store virkning, men efterhånden fandt jeg et hårdere niveau, som tøzen dog stadig klarede fint. Hun talte sine slag, og det blev til en del. Det gjorde ondt, ingen tvivl om det, men hun kunne stadig bide smerten i sig. Dominaen havde hentet en slank smidig pisk.
Stop!
Jeg stoppede.
Tak Mistress, sagde tøzen.
Dominaen lod tøzen føle pisken forsigtigt, nærmest kælende mod hendes kind. Kys den!
Tøzen kyssede den inderligt, det så veltrænet ud.
Hvor mange?
10 sagde tøzen.
.. på hver balle, sagde Dominaen.
Tak Mistress.
Dominaen gik om bagved og tog sigte mod de nu meget røde baller.
Gå om og stik nogle fingre i hendes våde hul, sagde hun.
Det gjorde jeg gerne.
Dominaen slog det første slag, og det var åbenbart hårdt. Tøsen røg frem, og kom derved til at kneppe sig selv mod mine fingre. En, skreg hun, nu kunne hun ikke styre sig mere. Således fortsatte Dominaen. Da tøzen nåede til 14 bad hun om tilladelse til at komme.
Nej! Var Dominaens kontante svar, fulgt af et lige så kontant slag mod tøzens sikkert godt stribede bagdel.
Ved 18. slag bad tøzen endnu en gang om tilladelse til at komme. Alle vidste, at hun nu var så tæt på, at hun næppe ville kunne styre sig mere, men Dominaen sagde Nej, først ved 20!
Nu fulgte 19 og kort efter 20, og jeg skal love for at tøzen kom, og til tiden. Hun skreg og rystede over hele kroppen. Mine fingre, der stadig var begravede i tøzens fisse, må have været helt hvide så hårdt som hun klemte sammen.
Tøsen var ved at genvinde fatningen, men hang slapt ned fra loftet. Dominaen gik over og løftede hende op og ind til sit omfattende bryst. Tøzens puttede sig som et lille barn. Ingen sagde noget i nogen tid.
Dominaen og jeg så på hinanden, så sagde hun. Nå, skal vi se om tøsen kan finde ud af at betjene os. Tak, tænkte jeg, jeg var godt ophidset.
Vil du løsne hende fra loftet?
Det gjorde jeg, tøzen fik selv lov til at løsne sig fra sin benspreder, og lagde sig straks derefter på knæ med hovedet nede i gulvet foran sin Mistress.
Jeg så, at hendes røv havde den ventede mørkerøde farve med en masse striber - sikkert 20, men jeg talte ikke.

Jeg bandt min tøz' ben fast til bordbenene, og hentede et par tøjklemmer fra kufferten. De blev anbragt på tøzens brystvorter, og den tynde line, jeg havde fastgjort på hver af dem, blev trukket til hver sin side af bordet, og bundet stramt sammen nedenunder. Nu kunne hun ikke bevæge sig meget uden at hive i dem.
Jeg hentede en læder livrem i kufferten, stillede mig bag tøsen, men fortrød så. Hentede mit kamera, og tog nogle billeder af den fine borddekoration, mens tøzens røv stadig var hvid.
Nu begyndte jeg at slå hende, først let, senere lidt hårdere. Nogle gange gav hun et lille spjæt, men det betød bare at det trak i brystvorterne, så snart lærte hun at beherske sig. Da tøzens røv havde fået en fin rød farve stoppede jeg, og gik hen og tog hendes gag ud af munden. Hun bevægede straks munden for at løsne kæberne, men sagde ikke noget. Jeg fortsatte min historie. 

Jeg gik over til Dominaen, og begyndte lidt prøvende at løsne hendes tøj, hun svarede ved at tage mit tøj af, og snart var vi begge nøgne. Jeg kyssede hende grådigt, og kælede for hendes store patter. I den størrelse har de fortjent den ros. Tøzen lå stadig hvor hun havde kastet sig.
Dominaen og jeg var nu ganske ophidsede, og hun stoppede vores leg med hinanden, og trak mig over til en sofa, hvor vi begge satte os.
Tøs! Kravl her over!
Snart var tøsen her. Dæk!
Tøzen lagde sig i samme stilling som før.
Vil du prøve om hun er bedre med sin tunge end med sit hul? Du er en hel del større end de fleste, så det er ikke sikket, hun kan tage den helt.
Jo tak, gerne. Min pik var spændt til bristepunktet, og slet ikke kræsen.
Slik ham! Du bestemmer hvad du vil have hende til og tempoet.
Tøzen startede, jeg tog fat i hendes hår og trak hende ned over min pik. Idet jeg sagde det, stak jeg pikken brutalt ind i tøzens mund. Herefter sagde jeg ikke så meget, ville bare af med trykket, og kom det også snart - langt inde i tøsens mund. Hun havde fået at vide, at hun skal fortsætte til jeg siger stop, og det havde hun lært. Jeg var ved at dø, men kom dog til sidst til den tid, hvor jeg sagde stop, og trak mig ud af hendes mund.
Jeg begyndte nu at binde hende fri af alle bånd. Især blev tøzen glad for at få mulighed for at bevæge skuldrene igen, men det blev en kort frihed, for jeg beordrede hende om på ryggen. Her bandt jeg hende helt klassisk til de fire bordben som i et X. Jeg hentede et tændt stearinlys, og begyndte at spilde ud over hende, og fortsatte min historie. 

Tøzen kæmpede bravt, men kunne ikke have hele min pik i min mund. Dominaen sagde: stop! Gør din røv klar til brug.
Tøzen rejste sig, gik over til et skab, og kom tilbage med noget glidecreme. Hun lagde sig nu på alle fire med sin røv vendt mod os, og gav sig til at smøre sit røvhul. Hun var ganske veltrænet.
Slik mig! sagde Dominaen til tøzen, og til mig: "værsgo at tage for dig af retterne".
Dominaen sad med godt spredte ben, og sin halv-barberede kusse indbydende åben. Tøsen gik hurtigt i gang med sin opgave, og det var tydeligt, at hun var veltrænet også på dette punkt. Jeg ville gerne kunne sige, at jeg røvbollede tøzen længe, men faktisk nåede jeg nærmest kun lige at komme ind før jeg måtte overgi mig og tømme min længe opsparede ladning i hende. Dominaen holdt heller ikke længe til tøzens tungearbjde, men kom og kom, indtil hun skreg STOP! Og tøzen holdt op. Tøzen lagde sig ned i sin nu velkendte stilling, og jeg gik tilbage til sofaen, og satte mig ved siden af Dominaen, og kælede blidt for hendes ansigt og bryster.

Jeg afvekslede mellem at dryppe stearin rundt omkring på tøzens, mave, bryster, lår, kusse, og at kæle for tøzens kusse. Hun var tæt på. Jeg ville have hun skulle komme på min pik, så jeg nærmest bankede den op i hende i et næsten brutalt stød. Tøzen gispede, jeg fortsatte med at kneppe hende i en langsom takt, mens jeg stadig kælede for hendes store faste kilder. Pludselig kom hun, hun har - endnu ikke - lært at spørge om lov først. Jeg fortsatte, kneppede hende nu i et hastigere tempo, og kælede blidere. Stoppede med at kæle for hende, og ville bare komme selv. Det skete ret hurtigt, orgasme er smitsomt. 

Da jeg havde fået pusten igen bandt jeg hende op, og kyssede hende blidt på mund og næsetip, mens vi kiggede hinanden i øjnene. Legen var forbi. Jeg spurgte hende om hun havde nydt sin straf, og hun smilede og sagde lidt frækt: Hvad tror du? Jeg besluttede mig for at straffe hende for ikke at svare sin Master, men det måtte blive en anden gang. Hvad skete der egentlig bagefter hos Dominaen? Så du hende og tøzen igen? Jeg smilte bare, og fik derved taget lidt hævn for hendes manglende svar lige før. Selv om hun tiggede lidt mere, fik hun ikke svar på det spørgsmål. 

Nanna smilede og lænede sig tilbage på kontorstolen. Historien havde været lidt svær at adskille med de to parallelle historier, men den var helt okay. Nanna mærkede at hun var varm i skridtet. Hurtigt slukkede hun computeren og smuttede ned under dynen. Med sig havde hun en pearldiver i mangel af bedre.
Et stykke tid efter rakte hun ud og slukkede lyset og gled ind i søvnen.

Hvad vil VVM undersøgelsen vise, og er der rent faktisk nogen planer om et fuglereservat. Følg med i den spændende fortsættelse i morgen.