Jul og erotik i sneen - Julen 2005

Gæsteskribent: Anni Mela©
14. december

Resume
Ventetid, opslidende og enerverende, men så er det godt at Nanna har sine noveller hun kan sidde og læse og at Ridelæreren har nogen at tale med oppe på Grønland. Vi skal i dag en tur til Maniitsoq og se hvad der sker der.

Onsdag den 14. december.

- Har du aldrig følt dig ensom heroppe. Ridelæreren kiggede spørgende på Monica.
- Jo det har jeg vel, men mest nu hvor vi er i den mørke periode. Da vi kom i sommer, var der dejligt heroppe selv om det ikke var de store varmegrader som hjemme i Danmark.
Monica skænkede kaffe i deres kopper. De havde været inde og besøge Peter i dag. Hans tilstand var god og en overflytning til Danmark afhang af vejret. De næste par dage var der dog ikke udsigt til bedring. Lægerne på sygehuset var optimistiske, han havde fuld føling med både hænder og fødder, men om der skulle være nogle mindre læsioner på ryggens dele måtte kunne de bedre se med apparaturerne i Danmark.

- Har man nogle spændende skikke i Grønland omkring julen?
Monica tænkte sig om. Omkring 1. søndag i adventer pynter de op med elektriske julestjerner og de bruger masser af stearinlys, det er en meget social og hyggemåned. Man går også i kirke til advent og en af de mest kendte sange er Guuterput. Ja de har noget de kalder Mitaartut, en udklædnings fest der varer fra 1-6 dage men det er først i januar.
Ridelæreren smilede – Ja lidt har du da lært heroppe. Hvad hedder Glædelig jul egentlig.
- Juullimi pilluarit. Men de har flere varianter afhængig af om det også er godt nytår.
- Har man nogle nissehistorier heroppe.
- Joo det er der vist, der er noget med nogle huler her oppe i fjeldet. Monica grinede – Vidste du i øvrigt at fjeldet her oppe bagved Ivianguisat også hedder Pattefjeldet.
De lo begge af der morsomme navn.
- Men angående nissehistorier, nej det ved jeg ikke. Men jeg kan fortælle dig en drøm jeg drømte for et par dage siden. Ja, altså hvis du vil høre den. Den er godt nok noget frækt, men hvis det ikke gøre noget? Monica skænkede mere kaffe op og lænede sig tilbage og begyndte sin fortælling… 

Jeg skulle ud til nissen. Jeg satte foden på det første trin på stigen, jeg skulle op med grød til nissen.
Med skålen i den ene hånd og den anden på stigen, kom jeg op på høloftet, jeg smilede. Her på høloftet havde jeg siddet mange gange og grædt over ulykkelig kærlighed og det var her på høloftet jeg mistede min mødom, det havde været stalddrengen der havde haft æren af at ”åbne” mig, nu var han flyttet væk fra gården, og jeg gik her igen alene og passede mine pligter, og nu var jeg sendt på høloftet med grød til nissen, hele december måned var der blevet sat grød derop.
Kalenderen viste den 22. december og kl. var lidt over 19. Køerne var malket og aftensmaden spist, så nu havde jeg tid til at sætte mig og tænke, slappe lidt af og ”fordøje” dagens oplevelser.
Jeg fandt et sted til grøden, og satte mig på en høballe, lukkede øjnene og kunne høre køerne nede i stalden begynde at falde til ro og få sig lagt til natten – hørte hvordan vinden susede i træerne og hørte hvordan stilheden sænkede sig over gården.
Men pludselig var der noget der puslede på loftet, jeg sad helt stille, vidste ikke om jeg turde åbne øjnene, det lød som om nogen langsomt kom frem fra et ellers skjult sted.
Jeg åbnede øjnene lidt på klem og kunne skimte en skikkelse stå over ved grøden.
Jeg missede lidt med øjnene og fik klart syn, ovre ved grøden stod en lille mand, ikke mere end 15 cm høj, med små bitte træsko og grå bukser der posede ud forneden, de blev holdt oppe af et reb, en rød trøje og en lille mørkerød spids hue.
Jeg kunne ikke se hans ansigt, da han stod med ryggen til. Han trak en lille træske fri fra rebet om livet og begyndte at spise af grøden. Mens han spiste sad jeg bare og ”slugte” ham. Jeg troede ikke mine egen øjne og gned i dem for at være sikker på at den var go’ nok. Hendes bevægelser fik nissen til at stoppe med at spise, han vendte sig om, ingen af dem sagde noget.
Han brød stilheden med at sige ”Nå, det er sådan du ser ud grødpige!”
”Det er en go’ grød” forsatte han smilende.
”Tak” fik jeg fremstammet.
Han gik hen til hende med små bitte skridt, men alligevel meget hurtigt. Da han stod foran hende, sagde han ”Kunne du ikke lige løfte mig op på høballen, så vi kan snakke?”
Jeg satte hånden ned så han kunne hoppe op på den, jeg løftede hånden og satte ham af på høballen.
”Jeg har et ønske!” sagde han og så på hende. Jeg nikkede. ”Jeg kunne godt tænke mig at røre ved dine bryster, de ser så store og bløde ud!”
Jeg rødmede og smilte forsigtigt og tænkte at sådan en lille mand nok aldrig havde rørt ved så store bryster og det fandt jeg lidt sødt, og derfor sagde jeg ”det må du gerne!”
Han rejste sig op, jeg satte hånden ned så han kunne hoppe op på den, men inden jeg nået at sige ”hop op” trykkede han på sin næse og voksede til menneskestørrelse.
Jeg blev lidt forskrækket og gav et lille ryk, han smilede og lagde hånden på mit bryst. Jeg ville helst flytte den, men nu havde jeg sagt A så måtte jeg også sige B.
Nissen tog om brystet og begyndte at ælte det.
Jeg kunne godt lide det og lukkede øjnene og nød hans hånd, jeg mærkede hvordan han satte munden mod brystet uden på min trøje, hans varme ånde sendte små signaler ned til min mis og fik mig til at stønne ganske stille.
Han hviskede ”Må jeg ikke se dem bare?”
Uden at betænke mig, smed jeg trøjen og sad nu i bukser og bare bryster foran en nisse!
Han satte munden til brystet igen og slikkede på brystvorten, de to små brystvorter der var helt stive var åbenbart noget han kunne lide, for han spurgte ”Må jeg ikke røre dit skød?” Jeg nikkede stille og lænede mig tilbage, hurtigt tog han en høballe og trak den hen under hende så jeg kunne ligge helt ned, jeg rynkede lidt på næsen for det var ikke så rart at ligge med bar ryg på en høballe. Hurtigt smed han trøjen og bredte den ud så jeg kunne bruge den som underlag, jeg lagde mig ned og han tog forsigtigt hånden ned til missen. Han lagde hele håndfladen mod min varme mis, og begyndte stille at massere missen. Da han havde haft hånden der et stykke tid spurgte han igen ”Må jeg ikke mærke dit hul?”
”Mmm” mumlede jeg, og tænkte jaa, selvfølgelig må han det. Gid han vil give mig alt hvad han har, men jeg sagde ingenting, nød bare at mærke hvordan han trak bukserne og underbukserne af mig i en hurtig bevægelse, spredte mine skamlæber og lod en finger glide indenfor, han lod den trænge helt ind i mig og bevægede fingeren rundt oppe i mig.
”Du er stram!” sagde han og lod finger nummer to smutte op, i min nu våde mis. Han satte farten på fingeren op og fingerkneppede mig, jeg bøjede i ryggen og tog hans finger med fryd og lyst
”Må jeg ikke slikke din klit?” kom det fra nissen, hans stemme dirrede lidt.
”Meget gerne” svarede jeg tilbage med en meget kælen stemme.
Han satte tungen mod klitten og slikkede den hurtigt og dybt, han stødte fingrene dybt op i mig mens tungen slikkede hurtigere og bedre end jeg nogensinde havde prøvet før.
Han slikkede og stødte, og stødte og slikkede, det var som om han ikke kunne blive træt hverken i armen eller i tungen.
Kroppen begyndte at spænde og jeg kunne mærke at hvis han forsatte i samme tempo og med samme kraft, så ville min fisse sprænge.
”Må jeg ikke stikke min pik op i dig?” lød det nede mellem hendes ben. ”Jo” næsten brølede jeg, jeg trængte til pik, bare at blive bollet dybt og hårdt.
Inden jeg nåede at lægge mærke til det forsvandt fingrene fra missen og et lem kom ind, stort og tykt fyldte han mig ud, han bankede den op i mig og fik mig til at komme i en brusende og voldsom orgasme, men det fik ham ikke til at stoppe, han tog om mit ene ben, løftede det op i vejret og holdt om det med begge arme mens underlivet på ham hamrede derud af som et stempel på et damplokomotiv, han satte farten op og min mis kom igen, denne gang rystede jeg over hele kroppen og skreg efter mere.
”Må jeg ikke stikke en finger i din numse?” spurgte han, ”Stop snakken og tag mig” nærmeste råbte jeg.
Uden nogen tøvende stak han en finger ind i stjernen på mig og kneppede begge huller, med stor og utrættende fart og lyst.
”Må jeg ikke for lov til at komme i din mund?” stønnede han.
Jeg var ikke i stand til at sige noget så jeg nikkede blot, han trak sig ud og lod pikken komme i min varme ventende ungpige mund, og jeg suttede og slikkede løs på pikken, han lod klatten komme og bukkede sig forover i et orgasmesuk.
I det samme blev han lille bitte igen, stod nu med slap pik og var kun 15 cm. høj. Jeg blev igen lige så forskrækket som da han voksede til menneskestørrelse.
Inden jeg kunne nå at sige noget var han væk, jeg kiggede rundt over det hele, men kunne ikke finde ham, han var som sunket i jorden.
Jeg sad lidt og sundede mig, inden jeg tog skålen fra dagen før og gik ned af stigen igen. Da jeg lukkede stalddøren tænkte jeg ved sig selv, jeg skal også op med grød i morgen.
Nå ja, og vågnede jeg. 

Ridelæreren lo af hendes beretning. - Ak ja det er utroligt hvad man kan drømme, sagde han. Men lad os nu gå til ro, jeg tror vi skal pakke de sidste ting i morgen, hvis vejret nu bliver godt skal vi være klar til at tage af sted så snart som de kan flyve.
De ryddede op efter kaffen og snart efter blev lyset slukket i det lille grønlandske hus.

 

Der er kun to dage til der atter skal være møde i motorvejssagen. Mon Asger Kvists indlæg får nogen betydning og mon snestormen lægger sig oppe på Grønland så vi kan få den lille familie hjem til Danmark.