Jul og erotik i sneen - Julen 2005

Gæsteskribent: C.L. Vie©
16. december

Resumé
Basse, rideskolens hund, har givet nisserne på Langmarksgård en ide. Måske ligger der et brev fra Amtet om det fuglereservat der engang var på tale. Den gamle ejer Anker Holsts papirer ligger pakket i kasser på et af godsets lofter, men det har de nye ejere glemt alt om. Nisserne lover Basse at undersøge sagen.
På Grønland venter Ridelæreren, Peter og Monica blot på opklaring af vejret så de kan flyve hjem. Og vore to ungnisser som jo har besøg af forældrenisserne har lært en masse om julemandens sexliv og han har givet dem en masse råd. Kan de bruge det til noget?

 

Fredag den 16. december.

Lige før aftensmaden sagde Jokke, ska' vi besøge nissetøzerne. Jesse kikkede på ham med et undrende blik, hvorfor trak han sådan på ordene. De er da nogle frække tøzer og har nok brug for en hånd, grinte Jokke. Men husk hvad julemanden sagde - langsomt frem så får I belønningen og kik efter vorterne og hvor våde de er. Jesse kunne også godt huske det. Men hvordan ved vi hvornår det er - så meget erfaring har vi da heller ikke, selv om vi legede med dem sidste år. Hvad nu hvis vi går i stå midt i det hele sagde Jesse lavmælt. Så må vi improvisere - du husker ordene fra julemanden - variation giver spænding - respekter hinanden og giv mulighed for at melde fra - svarede Jokke. Deal sagde Jesse - det var et ord han havde hørt hos menneskene, men var ikke helt klar over betydningen. De fik spist.

- Vi har noget aftenundervisning, så vi smutter nu, forkyndte Jokke til Magnus og Marie, hvorefter de fløj ud af hulen og skyndte sig over til nr. 8.
- Hmm, jeg tror vores ungnisser har gang i et eller andet, Marie brummede. – Nå, hvorfor da det, Magnus så spekulativ ud. – Joo, fortsatte Marie, jeg kunne se at Jokkes hue rejste sig og lagde sig hele tiden (huerejsning=erektion). Magnus stavrede over til Marie og lagde sine store hænder på hendes bagdel, jamen så er der måske tid til et lille fredagsaftenput. Marie skubbede forlegent til Magnus, men fulgte dog med da han trak af sted med hende. 

Julle og Jesse bankede forsigtigt med træskoen på væggen. Et vindue åbnede og Lucia stak hovedet ud - shhh. Så kan i godt komme. Opsynsnissen kommer først igen når sandet er løbet i gennem 2 gange. Jokke og Jesse kravlede ind af vinduet. Tulle og Lucia sad på sengen. Velkommen I frække fyre. Bare I ikke er alt for slemme grinte Lucia. Vi er helt alene og forsvarsløse supplerede Tulle. De 2 andre piger, som vi dele værelse med, kom til at grine af overnissen. Så nu sover de i nr. 10. Jokke og Jesse stod nu midt i rummet. Der var en anderledes duft end hos dem selv. Lidt genert valgte de hver sin ledige seng. Lidt forsigtigt gik snakken i gang og lidt efter var der latter og smil i rummet. Lucia, som helt klart var den mest erfarne sagde, kan i huske da Tulle og jeg skulle undervise jer i "underlivets glæder"? (kan læses HER) Alle grinte højt. Jo det kunne de godt huske. Lucia fortsatte - Sidse lagde os ind over bukken og smækkede vores bare numser helt røde, og I 2 drenge stod og kikkede lige op i os. Ja det I nu kunne se - I var så generet og pinligt berørte. Jeg syntes det var utroligt frækt at blive straffet helt offentligt i sådan en sårbar position. Tulle kikkede på Lucia og tænkte, jeg ville nu hellere være den der smækkede - gad vide om det kan bruges til noget. Hvad med jer drenge. Ja vi kom jo ind til Magnus, som skulle fortælle os nogle sandheder om alt det der. Han valgte dog at fortælle om sin egen debut - så vi slap vel billigt - ikk', Jokke kikkede på Jesse der bare nikkede. Fik I ikke smæk? - det var Lucia der spurgte, mens hun rettede sig interesseret fremad med spørgende øjne. Nææhh, var svaret fra drengene. Tulle kikkede igen på Lucia - der var den igen - den der fokuserende på straf og belønning, som hun havde hørt Lucia snakke om flere gange før. Mens hun huskede tilbage gled hendes hænder ubevidst op mod brysterne og samlede dem i en flot kavalergang. Jokke kikkede på Jesse og hviskede - spillet er i gang. Jesse havde også bemærket det. Ja, husk nu julemandens ord, langsomt - respektfuldt - gensidigt - og en mulighed for at sige fra - er det ikke det Jokke? Jo lad os se på de tøz'er.
- Vi var på et tidspunkt oppe på rideskolen, sagde Jesse. Ja og? - igen rettede Lucia sig op.
- Der brugte de ord som slavetøz.
- Frække drenge - igen Lucia - fik I lært noget. Hun slog en latter op, som vækkede Tulle, der bare lå med hænderne foldet under brysterne. Hvad laver I? - Det er drengene, de har nogle tanker om en slavetøz - igen var Lucia den der snakkede. Tulle kunne se på hendes øjne at det var noget der skulle dyrkes. Nåååhhh, er det det sammen som nissetøz, bare i menneskeverdenen. Lucia trak vejret dybt og sagde meget bestemt - ja, er det ikke frækt? Hun tænkte tilbage til den følelse hun havde haft i kroppen, dengang da Magnus havde fikseret hendes hænder på ryggen. (læs mere
HER) Den der pirrende fornemmelse af afmagt og fuldstændig blottelse. Og hvordan hun følte da han gav hende smæk med grydeskeen. Og bagefter brugte skaftet i hende. Og hvordan hun sank udmattet sammen efter de heftige krampetrækninger. Og da hun bagefter havde belønnet ham med munden til han kom. Har I drenge nogle nissetøzer heroppe, og hvad skal de gøre - igen Lucia. Jokke rejste sig op. Nu var de vist på glatis. Men de havde jo aftalt, at så skulle der improviseres. Jo, sagde Jokke. Lidt mindre myndigt end han havde forestillet sig. De skal .... han stoppede for i hovedet huskede han på "langsomt så får I det I ønsker" og han ville have sagt (de skal kneppes i hoved og røv til de hyler, og er det ikke godt nok, så skal de straffes). Jesse tog over - de skal opfylde nissemandens ønsker. Lucia var der igen - og hvad er det så. Det er alt hvad man som mand kan ønske sig. Uanset hvad det er - hvor det er - eller hvordan det er. Lucia var igen med - og hvis tøz'en så ikke gider det. Jesse tænkte - så må man finde en passende straf. Smæk måske grinte Lucia. Tulle hørte det også. Tja svarede Jesse - det er da en god ide. Jokke supplerede - men man kan jo altid be’ om en pause, ikke? Tulle svarede jo hvis man siger ”agernsuppe” og grinte.
- De der nissetøzer har for meget tøj på, sagde Jokke til Jesse. Ja tag det af og gør det langsomt. Lucia kikkede på Tulle og begge nikkede mens de løsnede den øverste sløjfe i dragten. Nej sagde Jesse, klæd hinanden af. Jokke kikkede på Jesse og tilføjede, I skal vise hinanden frem for os - og gem nu ikke på nogen hemmeligheder. Tulle overtog Lucias hænder og løsnede langsomt snørerne i kjolen. Hun kunne se på Lucias øjne at hun var helt med. Tulle sagde, jeg vil vise denne tøz frem for jer og håber at hun lever op til forventningerne. Hun løsnede kjolen helt og lod den falde til jorden. Derefter var det underbeklædningens tur. Ganske langsomt faldt hvert enkelt stykke af og blottede mere og mere af Lucia. Lidt genert gemte Lucia sig bag sine arme, da hun stod helt nøgen. Drengene stod bare og måbede. Det var det frækkeste de havde været med til. Deres julekæppe var ved at ødelægge bukserne. Hænderne ned tøz - det var Tulle. Du skal ikke stå og gemme dig. Hvad siger Herrerne, er de tilfredse? - Jokke og Jesse nikkede - de var ovenud tilfredse. Se her sagde Tulle og satte en finger til munden af Lucia - vis herrerne hvor god du er med munden. Lucia åbnede forsigtigt munden og Tulle stak 2 fingre ind. Hun hviskede ind i øret på Lucia, bagefter kan du jo fortælle mig om far og søn smager ens. Lucia kikkede på Tulle. Ja du har jo flere gange haft en mand i munden ikke. Var der ikke noget med Magnus - både i værkstedet og da han var faldet i søen. (læs mere
HER) Svar mig tøz, sagde Tulle mens hun lige nev Lucia i brystvorterne. Lucia nikkede. Se Herre hun er meget erfaren. Der er et godt vakuum i hendes mund og hun bruger tungen fint. Det skal Herrerne nok få glæde af. De 2 fingre forlod Lucias mund med et plop og trak et fugtigt spor ned og hendes bryst. Her er knapperne man tænder en nissetøz med. Hun gik bag om Lucia og samlede hænderne under brysterne, skubbede dem opad, og lod vorterne komme i klemme mellem pege- og langfinger. Åååhhh kom det fra Lucia. Stille tøz, du åbner kun munden når Herrerne vil det. Lucia stod uroligt under den erfarne behandling af hendes bryster og vorter. Så kan man også se om tøzen er tændt, sagde Tulle mens hun pegede på de 2 mørkebrune vorter der stod lige ud i luften. Hendes hænder fortsatte nedad mens hun snakkede. Nissetøzen kan godt lidt sådan nogle kontante hænder der ælter, krammer og masserer. Hun tændes også når de er placeret her på hofterne. Kom nærmere Herrer så skal I se en tøz. Drengene kom tættere på - deres bukser stod ud som teltdug. Tulles hænder var nået ned mellem benene på Lucia. Her kan I se at tøsen er tændt. Hende pegefinger viste rundt på skamlæberne og åbnede op så drengene kunne se knoppen. Det er her at man bestemmer tøzens hastighed. Hun lod pegefingeren cirkulerer rundt på knoppen. Lucia vred sig under behandlingen. Stå stille tøz beordrede Tulle. Hun er vist en rigtig kneppeklar tøz grinte Tulle mens hendes pegefinger gled op i Lucia. Ååhhh stønnede Lucia over den pludselige indtrængen og vred sig. Stille tøz sagde Tulle og slog Lucia over brystet med den frie hånd. Jokke og Jesse var paralyseret. Jo hun var våd som julemanden sagde, men hvad blev der af langsomt og at hannerne styrede. Det skal der laves om på tænkte Jokke - men det bliver vist senere. Endnu en finger gled op i Lucia. Tulle begyndte at køre dem ud og ind. Først gik det langsomt og senere steg hastigheden, mens Lucia stønnede højere og højere. For hvert støn fik hun et dask på brysterne af Tulles fri hånd, efterfulgt at et ”stille”. Sådan ser en liderlig tøz ud sagde Tulle og spredte sine fingre oppe i Lucia. Drengene så helt op i hende. De kunne dufte hendes indre og se hvordan hudfolderne og musklerne så ud. Og så var den lille knop jo vokset - ligesom en lille nissepik. Jeg stopper nu sagde Tulle. Ellers kommer hun jo bare ud over det hele. Det er jo ikke meningen at tøzen nyder før hun yder. Jokke huskede julemandens ord om de små trækninger oppe i tøzen. Tulle førte sine fingre op til Lucias mund. Slik dem rene. Lucia drejede hovedet væk, men et hårdt vrid i brystvorten fik hende på andre tanker. Langsomt kom fingrene ind i munden. Tulle satte hovedet helt tæt til øret af Lucia - det er jo ikke første gang du smager på en pige - vel. (læs mere HER) Lucia kikkede forskrækket på Tulle, hvor ved hun alt det fra. Nu blev hun pludselig forlegen, følte sig udstillet og blotlagt. Hvad havde hun sat gang i. Hun vidste fra alle de gange hvor hun har flyttet rundt, at man måtte gribe chancerne når de var der. Eller var de helt tabt. Mens man kunne bedre tilrettelægge, eller vente på bedre muligheder når man var længere tid på samme sted. Var hun gået for langt. Tankerne for rundt i hovedet på hende, mens Tulles fingre gled ud og ind af munden på hende. Tulle hviskede videre - var der ikke noget med Marie og Sidse. (læs mere HER) Som jeg husker det, var din tunge så god, at alt det hyleri som den skabte, tiltrak folk der troede at nogen var kommet til skade. Men så kunne man jo kikke ind af vinduet. Den sad, Lucia var paf. Hvor mange havde fulgt med i hendes leg, hvem havde kikket, hvor mange gange. Hun vidste at hun var komplet udstillet. Underligt nok følte hun en varme brede sig i kroppen - den følelse hun havde gået med så længe, var på vej ud. Det var pinligt. Alle de andre kunne nu se hvordan hendes krop blev ekstra ophidset. Ja, hun følte sig faktisk fri. Så er de vist rene sagde Tulle mens hun tørrede fingeren i kjolen. Hvad var det I hviskede om, ville drengene vide. Tulle kikkede på Lucia og svarede - vi var bare ved at fordele rollerne - var vi ikke Lucia. Lucia nikkede. Hvis Herrerne er klar, Tulle kikkede på drengenes bukser, og det er de jo sagde hun. Men hver sin arm tog hun fat i sløjferne på drengens bukser og trak til. De tunge bukser faldt til jorden og afslørede det par meget klare nisser. Drengene kikkede ned - så store havde de aldrig set ud før. Tøzen er kneppeklar sagde Tulle med høj stemme. Jokke og Jesse kikkede på hinanden - julemandens ord med langsomt var vist blevet skiftet ud. Ned på alle fire tøz, det var Tulle. En af herrerne her, og en der, pegede hun. Jokkes sad bag Luica og Jesse foran. Nu skal vi jo ikke have nogle ”smånisser” - vel. Alle nikkede. Men tøzen her snyder jer ikke. Når I føler trang til at sende jeres herrelige væsker af sted, så er hun meget åben. I munden tænker jeg på, og hun sluger ud problemer - er det ikke rigtig tøz. Lucia nikkede. Brug hende så sagde Tulle. I skal ikke tænke på hende. Hun må finde sig i at skulle yde og hvis I er rigtig godt tilfredse, så er det muligt at hun får lov at nyde. Lucia følte igen den frække følelse. Den løb ned af rygsøjlen som kuldegysninger og havnede mellem benene som varmestråler der forplantede sig ud i alle fingrespidserne. Det var livet det her. Jokke var hurtigst og satte et ordentligt stød ind. Han gled helt i bund. Det var lidt af en overraskelse at hun var så våd, og de havde nær fået overbalance, hvis ikke Jesse havde ramt munden og Lucia blev stoppet på den måde. Lucia hostede lidt af overraskelse. Stille tøz råbte Tulle. Jokke huskede julemandens ord - jo mere våd jo mere villig. Han begyndte at pumpe løs med et fast tag om hofterne på Lucia. Det var dog ubeskriveligt. Han kunne mærke hvordan hendes muskler passede fint omkring hans kæp. Hun var varm og våd og en duft af fræk sex steg op i næseborene. Jesse var i en lige så ekstatisk situation. Der er ikke noget så frækt som at se en nissekæp i munden på en tøz, der gør det bedste for at tilfredsstille den. En tunge der er så blød og varm og som glider rundt i spyt omkring hovedet. Den finder krogene og undersiden, som får en ekstra behandling med tungespidsen. Jeg håber at Herrerne er tilfredse med tøzen? Det var Tulle som spurgte. Drengen kunne næste ikke svare af bar ophidselse - men jo. Så bytter vi kommanderede Tulle. Varen skal jo ses fra flere sider. Jokke, som fik munden, kunne mærke lighed og også forskellen på mund og fisse. Det var så frækt, at der kun gik få øjeblikke, før han sendte hele sin sammensparede ladning ned i halse på Lucia. Ganske som Tulle havde sagt, kvitterede hun med at sluge hver en dråbe. Tilmed gjorde hun ekstra anstrengelser for at få det hele med. Jokke kunne fornemme hvordan en ko måtte have det, når den bliver malket. Lucia slap ham fri og mens Jesse var i gang i et hidsigt tempo bagfra, sagde Tulle. Hun er god er hun ikke? - hende skal vi nok få meget glæde af. Lucia var på en måde stolt - men det der med megen glæde af var hun måske ikke helt stolt over. Jesse kom kravlende om foran hende - sut så tøz. Hun tog den i munden og smagte sig selv. Det gik lige ned i underlivet og kun kom i en række krampetrækninger hun ikke havde mærket længe. De forplantede sig i hele kroppen. Hendes hoved rykkede med og det var nok til at Jesse ramte hende bag i munden med sin varme, lidt salte kærlighedssaft. Jesse rejste sig op og Lucia væltede om på ryggen mens de sidste bølger gik gennem hendes krop. Hvad er den af tøz - har du fået lov til at komme. Det var Tulle, der i en meget arrig tone overfaldt Lucia. Du trænger til lidt disciplin gør du og det skal du få. Kom her tøz råbte hun - kravl hen og slik mig - lad det gå lidt hurtigt. Jokke og Jesse kikkede forbavset på hinanden. Lucia opfattede langsomt ordren - slikke Tulle - det havde hun ikke forventet. Hun troede mest på smæk. Nej, svarede Jokke, mens han rejste sig. Han huskede igen julemandens ord om hanner og hunner. Lucia du kravler over og viser Tulle frem for os. Tulle rystede på hovedet - næj nej. Jo, var det meget kontante svar fra Jokke. Bare kom i gang inden der bliver uddelt straffe til jer begge. Pigerne kikkede måbende på hinanden. Godt nok var de ældst, men de drenge havde vist lært et eller andet. Nissetræsko på gangen. Alle kikkede på hinanden. Sandet var løbet i gennem timeglasset for anden gang. Hurtigt råbte Jesse. Drengen samlede deres tøj og nærmest fløj ud af vinduet. Pigerne samlede deres tøj under sengen og krøb ned i dynerne. Overnissen kikkede rundt og fik øje på det åbne vindue. Tsk tsk sagde hun. I bliver jo forkølede og med de ord forlod hun rummet. Lucia jeg mangler en tunge herovre i sengen - kom så tøz. Lucia svarede ”agernsuppe”. Ok - godnat Lucia replicerede Tulle. Hun ville gerne have gået lidt længere. Hendes hænder fandt brysterne, som fik en kærlig tur, inden de fortsatte ned mellem benene. Drengene var for længst kommet hjem. Hold da op hvor var det tæt på. Hvad mener du efter i aften – vi er kommet noget længere, men vi tror da stadig på julemanden. Gør vi ikke Jesse? 

Ovenstående tekst er skrevet til Nannas - "Jul og erotik i sneen 2005".
Den bliver ikke offentliggjort andre steder og er eksklusivt til brug for Nanna på elektronisk eller trykt medie.
©C.L Vie
Kommentarer, forslag, ris & ros sendes til funinspace@hotmail.com

 

Ak ja, så fik Jesse og Jokke også prøvet julemandens ord af. Men hjemme i Danmark knokler et par nisser for at hjælpe med til at redde både Rideskolen såvel som Langmarksgård. Finder de hvad de søger eller?
Følg med i den spændende fortælling igen i morgen.