Jul og erotik i sneen - Julen 2005

Forfatter: Nanna©
17. december

Resumé
Jokke og Jesse har hørt om julemandens spirende sexliv i hans unge dage, og de har fået noget af en ”dåb” af nissepigerne fra Langmarksgård. Nu glæder de sig bare til det bliver jul. Men der er masser af problemer og julen virker mere fjern end nogensinde. På mandag skal motorvejssagen drøftes igen og kun et spinkelt håb kan redde rideskolen og Langmarksgård nu. Det er lige før at det hele hænger på Langmarksgårds nisser. Asger Kvist er blot en brik i spillet, som Nanna og Birgitte har præpareret lidt. En hurtig sviptur til Grønland for at hente Peter og Monica hjem, skulle også vise sig at være mere end en sviptur da Grønland bliver ramt af den værste snestorm i flere år. Men grønlænderne tager det med sindsro, kun Ridelæreren ønsker at den kunne slutte mere end hurtigt så han kan komme hjem til Nanna og hjælpe til i sagen.

 

Lørdag den 17. december

- Så er det nu. Ridelæreren sprang op fra computeren i Monica og Peters lille hus.
- Hvad er nu, Monica kiggede ind i stuen med forklæde på, frokosten var snart klar.
- Stormen lægger sig, og hvis alt arter sig kan vi flyve i morgen. Jeg checker lige op med sygehuset.
Monica kiggede på skærmen. DMI havde netop opdateret vejret (har du lyst at se det grønlandske vejr netop nu kan du klikke på DMI Grønland
HER)
Han ringede op til sygehuset og efter lidt misforståelser omkring sproget fik han bekræftet at dersom der kunne flyves i morgen tidlig var Peters tilstand så fin at han sagtens kunne flyve med hjem. Det var ikke nødvendigt han skulle ligge ned, han var på krykker nu og kunne fint klare turen i et almindeligt rutefly.
Ridelæreren sprang op og omfavnede Monica i sin glæde over at skulle hjem. Hun nærmest druknede i hans store favn. Hun skulle lige til at sige noget da hun stivnede i hans arme. Hans duft tirrede hendes næsebor. Hun blev sig pludselig meget bevidst at hun stod i armene af en mand. Hun mærkede hans underliv mod sit. Hun mærkede hvordan blodet begyndte at løbe hurtige i hendes årer, mærkede hvordan pulsen begyndte at banke. Hun løftede hovedet og kiggede op på Ridelæreren som tilsyneladende ikke havde mærket hendes reaktion.
- Er det ikke bare dejligt, han gav hende endnu et stort varmt kram og kiggede ned på hende. Da han mødte hendes øjne stivnede han. Den dybe varme ild var mere end velkendt, han ville skubbe hende fra sig, vidste at det begær han kunne læse i hendes øjne ville pakke ham ind. Han mærkede allerede hvordan han reagerede på hendes begær. Ingen af dem sagde noget. Ridelæreren bøjede hovedet og fandt hendes læber. Ingen betænkelighed, hun åbnede læberne og tog imod hans varme søgende tunge. Hendes hænder gled ned og fandt den begyndende bule i hans bukser. Hånden kørte masserende rundt, og bulen voksede lidt efter lidt. Ridelæreren lod sine hænder glide ind under hendes trøje. Hun havde ingen bh på. Ved denne opdagelse rejste hans lem sig som med lynets hast. Hastigt åbnede han sin livrem og bukser og lod dem falde til jorden og Monica begyndte at tage sit tøj af. Her var tale om begær, ren uforfalsket begær der intet havde med følelser at gøre, begge havde de været uden deres ægtefæller i 17 dage. Da de begge stod nøgne foran hinanden gled de ind i hinandens arme. Deres hænder undersøgte hinandens kroppe. Bryster, skamlæber, indgang, kugler, lem, baller. Alle steder var deres hænder, undersøgende, pirrende. Deres kys var ikke kærlighedskys, det var kys fyldt med vildt begær. Ridelæreren løftede hende op, hun smækkede benene om hoften på ham og han lod hende glide ned til pikken berørte hendes åbning. Hun vrikkede med hofterne og gled så helt ned over ham. Hun mærkede hvordan hans stive lem borede sig op i hende, udvidede hendes skede og bearbejdede hendes indre.

I det samme ringede det på døren. Som taget på fersk gerning tog Monica deres tøj og forsvandt i rummene bagved. Ridelæreren hastede i en morgenkåbe og gik ud for at åbne.
I døren stod Juliane
- I rejse snart?
Ridelæreren bød hende indenfor som intet var hændt.
- I morgen tidligt håber vi.
- Ja, go vejr komme i dag. Vind lægge sig nu.
Juliane stod i stuen og kiggede på noget der lå på gulvet. Ridelæreren kiggede ned og fik øje på sine underbukser.
- Jeg lyst til at prøve dansk mand igen. Bare sidste gang inden fly til Danmark. Hun åbnede Ridelærerens morgenkåbe og til sin skam måtte Ridelæreren erkende at hans lem ikke var faldet helt ned. Juliane lod sine hænder glide ned omkring lemmet der forræderisk hurtigt voksede i hendes hænder.
I det samme kom Monica ind i stuen, fuldt påklædt. Hun stivnede i døren da hun så Juliane glide ned og tage Ridelæreren i munden.
- Nå, du spilder ikke tiden, hvislede hun på engelsk så Juliane ikke kunne forstå det. Det er er da den rene Saturnalia fest det her. Irriteret slog hun med hovedet og sagde på vej ud af døren, - jeg går ud og handler så er I vel færdige når jeg kommer tilbage.
Saturnaliefest, Ridelæreren kiggede forvirret efter hende, hvad mente hun med det, men da Juliane i det samme sugede hans ene kugle ind i munden måtte han gispene overgive sig til kødets lyster. Til sidst måtte han stoppe hende. Juliane rejste sig, lagde sig på spisebordet og hviskede. – Dansk mand kneppe mig. Hun spredte benene så hendes glinsende køn åbenbarede sig for ham. Hun kuplede sine hænder omkring brysterne og nappede i de meget mørke brystvorter. – Kom tag mig, hviskede hun.
Ridelærerens lem stod op ad maven på ham. Med et grynt trådte han hen til bordet og gled i et hug dybt op i hende. Juliane skreg da hun blev udvidet på én gang.
- Er det dansk mand du vil have, hvæsede Ridelæreren til hende, - svar mig, er det?
- Jaaa, skreg Juliane.
I hårde stød kneppede han hende. Hans hænder tog i et hårdt greb fast om hendes bryster og brugte dem til at holde hendes krop med. Hun ville få blå mærker, men begge var lige glade. Han stoppede lidt op, kiggede på hende som hun lå der forvredet i sin lyst, stødte atter hårdt til og tog så med pege- og tommefinger fat i hendes brystvorter. Han løftede hendes bryster op, trak dem hårdt og smertefuldt opad i vorterne. Juliane skreg i lidenskab og i det samme begyndte Ridelæreren at kneppe hende hårdt igen. Han ruskede hendes bryster så det lignede vandballoner der blev jongleret med. Så slap han dem og satte hånden ned til hendes stive klitoris. Fandt den og kneb den hårdt imens hans lem bearbejdede hende i dybe stød. Juliane skreg og skreg idet orgasmen fik hele hendes indre til at gå i kramper. Han trak hende ned fra bordet. Hev et tæppe ned på gulvet og placerede hende på alle fire. Han ville give hende et minde om den danske ridelærer med det store jern. Han spyttede på sin finger og lod den glide op i hende analt. Hans lem havde atter spiddet hende og hun blev nu bearbejdet i begge åbninger. Lidt efter trak han sig ud og satte spidsen mod hendes anden åbning.
- Åh nej, ikke det, jeg kan ikke klare så stor en mand.
- Åh jo, du ville have dansk mand, så får du dansk mand, i alle huller min tøz.
Han skubbede sig fremad og mærkede hvordan hendes ringmuskel åbnede sig for ham. Hun skreg ved den voldsomme udvidelse, men Ridelæreren bøjede sig blot forover og satte hænderne ind under hende og greb fat i hendes brystvorter der nu voldsom blev presset ned mod gulvet. Helt naturligt gled Juliane også nedad mod gulvet med sin overkrop, med det resultat at hun kom til at skubbe sin overkrop bagud. I det samme gled Ridelæreren helt ind i hende. De stønnede begge to ved den pludselige udvidelse og Ridelæreren begyndte at kneppe hende.
- Er det sådan du vil have det?
- Åhh ja, hvinede Juliane.
Ridelæreren kneb hendes bryster hårdt.
- Så du vil have pik, det er det du vil ikke sandt. Du vil pules i dine liderlige åbninger.
- Jaaa, skreg Juliane og bankede selv sin overkrop bagud for at komme ham i møde.
- Du vil bruges og misbruges som en anden billig luder ikke sandt?
- Jo åhhh jo..
Atter trak han hendes brystvorter hårdt nedad mod gulvet og skubbede sig helt op i hende.
Julianes anden orgasme gennemrystede hende.
Ridelæreren trak sig ud af hende, vendte hende om på ryggen, dernæst om på siden og trak hendes øverste ben op over sin skulder. Hans lem fandt hendes åbning og han begyndte at kneppe Juliane i denne lidt akavede stilling. Den sidelæns indtrængen gjorde at hans pik fangede Juliane på en anden vinkel der i den grad bearbejde hende indvendigt.. Han kiggede ned og så sit lem glide ud og ind mellem de mørke skamlæber. Han pikhoved var stort og opsvulmet nu. Det samme var Julianes tykke skamlæber. Det var ved at være svært ikke at komme nu. Han trak sig ud og gled ned på ryggen. – Knep mig så tøz, rid mig.
Juliane rejste sig, skrævede hen over ham og lod sin våde fisse glide ned over det svulmende pikhoved.
- Åhhh, hun var stram som bare pokker. Han tog fat i hendes bryster og ruskede dem atter. Juliane skreg atter op, ikke i smerte men i lidenskab og hendes fisse kørte som et stempel op og ned over det danske lem.
- Knep mig så, knep mig din liderlige kvinde. Han mærkede nosserne trække sig sammen, mærkede varmen og så kom han. Hans brøl kunne høres uden for huset, men der var kun vindens svage susen. Han hørte Juliane skrige sin orgasme ud men da var han udmattet gledet over i velværets varme rum.

- Nå så blev du færdig med at kneppe! Monicas stemme skar som en kniv gennem luften. Ridelæreren stod og pakkede de sidste ting i kasser. Han havde aftalt med lufthavnen hvad de kunne tage med hjem, resten ville komme i en container og med det første fragtfly til Danmark.
Ridelæreren gik hen til Monica og tog om hende som en svoger tager om en svigerinde.
- Monica, det var vist meget godt vi blev forstyrret. Det er ikke smart at have sex indenfor familien. Én ting er hvordan Nanna og jeg styrer vort sexliv i vores leg med andre, men skulle det komme til uoverensstemmelser i familien er det ikke godt. Vi kan heller ikke være det bekendt overfor Peter. Da Ridelæreren nævnte Peters navn, brød Monica sammen i gråd, det var som hun for en tid havde glemt alt om Peter.
Ridelæreren trøstede hende, - Du skal se, nu kommer vi hjem og så skal Peter nok stille dit begær. Nu glemmer vi lige så stille det som skete i formiddags og får pakket alle tingene ikke?
Ridelæreren løftede Monicas ansigt og kiggede på hende, så trykkede han et let kys mod hendes læber og slap hende.
De pakkede videre i stilhed. – Du har nok ret, sagde Monica, det var nok godt nok det ikke blev til mere. Lad os glemme alt om hvad der skete. Lad det være vores lille hemmelighed. Ridelæreren nikkede men vidste med sig selv at han var nødt til at fortælle Nanna om denne misforståelse for ikke der skulle blive noget i fremtiden.
Da de gik i seng den aften var det med det sædvanlige – Sov godt!

- Har du det hele? Magnus stod og kiggede på Marie der puttede sine ting i en lille rygsæk.
Marie smilede til ham, jo det mente hun nok.
- Kan I så passe på hinanden, hun smilede til ungnisserne Jokke og Jesse, der var kommet for at tage afsked med Magnus og Marie. – Og så ses vi jo den 24 om formiddagen.
Idet de gik ud af døren trak Magnus Jokke til side, - og så husker I at bruge gummi, og tør så for en anden gangs skyld de nissepige safter af kinden.
Forfjamsket mærkede Jokke at nissefar havde ret, der sad noget indtørret noget på hans kind. Magnus stak to små pinde i hånden på Jokke og hviskede. – Hvis I putter disse to tryllepinde ind i jeres huer, så kan I hele natten, men lad det være en hemmelighed mellem jer og mig, Marie ved ikke noget.
- Hvad hvisker I to om, gryntede Marie, - Kom så Magnus vi skal tilbage så vi kan komme ned i Ridelærerens kuffert.
Magnus og Marie tog afsked med deres nissebørn og i den grønlandske nat ilede de tilbage til Monicas hus hvor de smuttede ind og ned i Ridelærerens kuffert. 

Jokke fortalte Jesse om Nissefar der havde givet dem de to pinde. De slog hænderne sammen og råbte ”Highfive – julemand” og styrtede ud af hulen og over mod nissepigerne. Pindene… de var godt gemt i huerne.

Hvad mon Nanna siger til denne fejlepisode mellem Ridelæreren og Monica? Får ungnisserne sex hele natten? Finder nisserne på Langmarksgård noget? Flyver ruteflyveren til Danmark i morgen eller sætter snestormen atter ind?