Jul og erotik i sneen - Julen 2005

Forfatter: Nanna©
18. december

Resumé
Vinden har lagt sig på Grønland og det ser ud som om at flyvningerne mellem Grønland og Danmark atter kan genoptages. Hjemme i Danmark venter Nanna med alle problemerne.

Søndag den 18. december
- Juullimi pilluaritsi.
- Hvad siger hun? Ridelæreren vinkede ud til Juliane, men det var Monika han spurgte.
- Hun råber glædelig jul til os. De vendte sig alle tre om og vinkede til Ole og Juliane, inden de gik ind i flyet og fandt deres pladser.
Ridelæreren sank ned i sædet og sukkede dybt. Endelig, endelig var de på vej hjem. Om ikke så mange timer skulle han atter holde sin elskede Nanna i sin favn. Og Alex, Ridelæreren smilede. Han var en rigtig lille krudtkarl hans søn.

Ude godt men hjemme bedst. Men det havde nu ikke været så få oplevelser han havde fået ud af det. Christina i flyet på vej derop. Den ældre stewardesse på hotellet. Oplevelsen med Juliane og i går hvor det både var Monica og Juliane som ville have hans krop. Han var lige ved at grine højt. Men dybt i sit bryst følte han også en vis selvværdsfølelse, han var attråværdig, han følte sig lidt stolt, men det betød så lidt. Hans Nanna var det aller vigtigste.

- Så skal du endelig hjemad igen. En varm stemme hviskede ham i øret. - Det har jeg set frem til i flere dage. Han drejede hovedet med et ryk og kiggede lige ind i den ældre stewardesse Jettes varme blide øjne. Han kiggede på hendes bluse og op på hende igen. Hun havde fulgt hans blik og hviskede, - jeg har fået en ny. Da hun opsøgte ham på flyhotellet havde han krænget blusen af hende så knapperne fløj til alle sider, men hun havde hårdnakket nægtet at lade ham betale hende for en ny.
Hun lod en lille seddel dumpe ned i hans skød og gik videre. Ridelæreren foldede en ud. ”Kom ud på toilettet om en times tid når vi er færdig med at servere frokosten, jeg venter dig derude”
Han smilede og lænede sig tilbage i sædet.

Hjemme i Danmark gik Nanna rundt som på en lyserød sky. Lasse kom hjem.
- Far kommer, hvinede Alex.
- Ja min skat men først til aften når du er kommet i seng.
Alex gik ind på sit værelse og kom slæbende ud med en kasse duploklodser.
- Kan du bygge en bondegård, sagde Nanna.
Alex gik i gang med projektet. Nanna gik rundt og støvede af. Huset skulle være så det skinnede når han kom hjem.

Ridelæreren småblundede. Hjem til Nanna, det eneste der stod i hans hoved lige nu. Han tænkte på deres bryllup for et par år tilbage. Hvilken dejlig oplevelse at få den han begærede. Han tænkte tilbage..

- Du skal have noget nyt, gammelt, lånt og blåt på. Nannas mor gik op i forberedelserne med liv og sjæl. Hun gav Nanna den store kasse hun havde medbragt.
Op af den trak Nanna den yndigst brudekjolen hun nogensinde havde set. Silkebrokade med et yderlag af kniplinger. Nanna gispede. Moderens brudekjole, hun anede ikke den stadig eksisterede.
- Åh mor, den er skøn, må jeg… hun kiggede spørgende på sin mor som nikkede med tårer i øjnene.
- Men du skal købe et nyt slør, sagde den gamle, - prøv den!
Kjolen sad som støbt til Nannas figur, og de gamle damer var enige om at smukkere brud ikke fandtes. Nanna gav sin mor et knus.
Nanna havde en ring med en blå sten som skulle udgøre det ”Blå”. Det ”Lånte” vidste de ikke hvad skulle være.
Faster Tove gik på toilet, og der var en del klapren med døre, lidt efter var hun tilbage, noget rødere i kinderne, men talte målbevidst videre om det forestående bryllup. Endelig var alt på plads og Nannas mor gik ind til sig selv. Faster Tove blev siddende lidt.
- Er du til SM min pige? Hun kiggede granskende på Nanna, hvis kinder antog en meget rød kulør ved den direkte forespørgsel.
- Du behøver ikke svare, din krop har talt, da jeg ledte efter toilettet, gik jeg forkert, og ja… så jeres gabestok og SM udstyr.
Nanna blegnede, åh gud, hun måtte have glemt at låse døren ind til rummet. Hun nikkede beskæmmet ja til spørgsmålet.
- Så tror jeg, jeg har den ting du skal låne til brylluppet. Faster Toves blik borede sig ind i Nannas. – Hør min pige, tror du da I er de eneste som er til SM?
Nanna svarede ikke men faster Toves bedrevidende smil sagde at hun ikke var helt uerfaren i dette emne.
De forlod emnet og kort til efter kørte faster Tove hjem.
Endelig oprandt dagen. Imod al forventning var der faldet nysne om natten så i stedet for karet var kanen blevet hentet frem. Det var som om Kong Vinter ikke ville slippe sit tag i landet og give plads til forårets komme.
Nanna havde helt glemt faster Toves ord om det ”lånte”, da denne en time før afgang til kirken pludselig trådte ind i Nannas omklædningsværelse.
- Som m-tøz er du opdraget, som m-tøz skal du giftes.
Faster Toves øjne glimtede. – Buk dig forover tøz.
Nanna adlød.
Fasteren løftede Nannas brudekjole op omkring hendes liv og trak hendes blondetrusser af hende med ordren:
- Sådan nogle bær en m-tøz ikke, det burde DU vide eller har Lasse ikke opdraget dig ordentligt.
Nanna nikkede beskæmmet – Jo, faster Tove.
- Det hedder Jo, Madame Duchess.
Nanna spærrede øjnene op, faster var S, hun stirrede på hende, men fik straks ordre på at slå blikket ned når hun talte til en S.
Op af sin medbragte taske tog Madame Duchess noget seletøj med en lille påmonteret buttplug. Nanna trådte ned i seletøjet som man træder ned i et par trusser. Buttpluggen blev olieret og skubbet på plads oppe i Nannas numse. Remmene blev strammet til og Madame sluttede af med at montere en lille hængelås så remtøjet ikke kunne tages af.
- Madame, hvad nu hvis jeg skal…?
- Så må du bede din kommende ægtemand om nøglen, der er ligeledes ham som bestemmer hvornår du må tage den af. Nu går jeg ind og overdrager nøglen til ham.
Og med den salut forlod hun rummet.

Nanna kiggede sig i spejlet. M-tøz, jo det var hun. Hun mærkede buttpluggen bevæge sig i anus når hun gik, og vidste at den hele dagen ville minde hende om hvad hun var – en liderlig m-tøz. Hun mærkede fugten i skødet, åh det var så frækt, hun lod en finger glide ind på sin klitoris, men en banken på døren fik hende i en fart til at give brudekjolen på plads. Det var Nannas mor som ville sikre sig at hun var klar, inden hun selv tog af sted til kirken.
Nanna var klar og gik ud i stuen hvor Ridelæreren, Lasse, ventede på hende.
Han stod stum af betagelse og kiggede på hende, hun var yndig, hans brud, hans m-tøz, han krammede omkring nøglen faster Tove havde givet ham. Nanna kom hen og gav ham et kys og forsigtig lod han hånden glide ned over hendes hofte og mærkede de remme han vidste skulle være der. Han mærkede noget røre på sig i sine bukser og måtte mande sig op, det var ikke tid at blive påvirket nu. Han overrakte sin brud den smukkeste brudebuket bød hende sin arm og sammen gik de ud til kanen for at blive kørt til kirken.

Brylluppet var smukt og enkelt, og selv i Ridelærerens øjne truede en lille tåre med at trille da orgelet bruste ”Det er så yndigt at følges ad”. Da de efter vielsen sad side om side i kirken kunne Ridelæreren ikke lade være med at lade sine fingre strejfe Nannas hofte og berøre hendes remtøj som han kunne fornemme igennem den antikke kjoles stof..
Nanna drejede ansigtet og smilede til sin mand. Buttpluggen generede hende ikke det mindste, men dens størrelse var også moderat. Til gengæld var hendes skød vådt og midt i et vers strejfede hendes tanker den forestående bryllupsnat.

Deres bryllupsfest var smuk og enkel og blev holdt på Holkenbjerg Kro som faster Tove ejede. Da de ankom, hjalp hun med at rette Nannas brudekjole til, for som hun sagde, den sad ikke helt lige. Hun stillede bag Nanna, tog fat i kjolen og trak den lidt op. Nanna gispede, Madame Duchess, skulle ikke lige rette hendes kjole til, men sikre sig at buttpluggen sad som den skulle, det var nemlig remtøjet hun tog fat i, med det resultat at pluggen blev skubbet yderligere op i hendes anale åbning. Nanna stønnede og vippede med enden.
- Stå stille tøz, hvis du ikke vil have at der er nogen der skal finde ud af det, men det var jo ikke så smart du tabte den under brudevalsen vel?

Sent på aftenen dansede de brudevals og blev senere fulgt til den lukkede karet med ris og varme lykønskninger.
Nanna kiggede forbløffet på kusken, logens Stormester, hun kiggede fra Ridelæreren tilbage til Stormesteren og igen på Ridelæreren.
- Rolig nu min skat, Ridelæreren havde set hendes forvirring, - Bryllupsnatten skal nok forblive din og min, men da vi har 10 km til vores bestemmelsessted, ville jeg gerne have en chauffør som ikke tænker så meget på hvad der foregår i karten.
Nanna sad og tænkte på en novelle hun engang havde læst, hvor taxachaufføren havde deltaget i parrets bryllupsnat og det var bestemt ikke det hun havde lyst til, romantisk eller ej.
Kareten satte sig i bevægelse og de vinkede til familie og venner som stod og tog afsked med dem.

Da de ikke længere kunne ses fra kroen fik Nanna besked på at sprede benene og løfte sin brudekjole op.
Ridelæreren satte sig på knæ imellem hendes ben og betragtede remtøjet, lod pegefingeren glide ind mellem hendes skamlæber og ned mod pluggen.
- Du er våd, min skat, hviskede han til hende.
- Ja, Lasse, hviske Nanna tilbage, og skubbede sit underliv frem mod hans finger, - åh, jeg trænger sådan til at mærke dig.
Ridelæreren satte sin mund hen til Nannas skridt og lod forsigtig sin tunge glide frem og tilbage på hendes åbning. Han spredte hendes skamlæber og hendes lille lyserøde klit, tittede frem.
Stille og roligt satte han læberne hen til klitten, lod tungespidsen tirre den lille tap og sugede den dernæst ind i munden.
- Åhhhh, Nanna stønnede, - det er så dejligt.
Ridelæreren skiftevis pirrede, suttede, og pustede på hendes klitoris. Hendes liderlige væsker nærmest tapløb ud af hendes hede indre.
Ridelæreren trak noget op af lommen, en lille bitte pirringsdildo. Da han satte den på hendes klit og tændte for den, nærmest spjættede Nanna i nydelse. Dens sitren var intens og vedvarende og Nanna begyndte at ryste af lidenskab.
- Åh, bare lidt endnu, så ville hun komme, bare lidt mere.
- Så er vi fremme, Stormesteren bankede på ruden.
Nanna kiggede op og ud, Lasse havde ikke villet sige hvor de skulle overnatte, blot fortalt hende, at det skulle hun glæde sig til.
- Må jeg løfte bruden ned, Stormesteren havde åbnet døren og kiggede spørgende på dem.
Nanna fik hastigt trukket ned i kjolen, men Stormesteren havde set hendes nøgne skød.
- Tillykke min ven, nyd nu den kommende nat. Han gav Nanna et kys på kinden og rakte Ridelæreren hånden. – Her er nøglen til huset. Han satte sig op på kuskesædet og kørte derfra.

- Hvor er vi, Nanna kiggede sig desorienteret omkring, hun kunne høre havets brusen i det fjerne.
- Velkommen til Logemesterens sommerresidens, Ridelærerens stemme var hæs, - vores legested de kommende 3 dage. Om to måneder…, han trak et billede op af jakkelommen og holdt det frem, - vil jeg hermed gerne have den ære at invitere Fru Sandgård på et Chateau ophold i Frankrig, hvis hun vil.
- Åh, ja Lasse, ja ja ja selvfølgelig vil jeg det. Hun stillede sig på tå og kyssede ham. – Skal vi ikke gå en tur ned til havet? Månens sløve hvid/gule skær lyste på det øde landskab. De tog deres frakker på og gik ned til havet hånd i hånd.

Da de kom tilbage til huset, blev de mødt af en dejlig varme, der var mad i køleskabet, tøj i skabene, selv deres personlige toiletting var blevet bragt frem i dagens løb.
Ridelæreren klædte sin kone af, brudekjolen faldt til gulvet med en stille knitren og bh’en blev nænsom løsnet. Nøgen stod hun foran ham, nøgen men med remtøjet på. Han åbnede låsen med den udleverede nøglen og med et svup gled pluggen ud af hendes anus da også dette faldt til gulvet. Også han var nøgen og hans lem stod stift og ventende.
Nanna sank på knæ foran ham og tog ham i munden. Ridelæreren stønnede højt, hendes hænder skiftevis masserede hans kugler og gned på lemmet. Hans hænder kærtegnede hendes hår, og sagte begyndte han at bevæge sig ud og ind i hendes varme røde mund.
- Åh gud jeg elsker dig, han løftede hende op, spiddede hende på sit lem og gik med hende siddende på lemmet ind i soveværelset. Han bevægede sig stille og rolig. Lemmet gled ud og ind af hendes meget hede og våde grotte for hver skridt han tog. Blidt lagde han hende ned på sengen, kyssede hende ømt og intenst og begyndte snart at kneppe hende med mere fasthed mere styrke.
- Hvor er det synd for dig at du skal døjes med mig resten af dine dage hviskede han mens hans bevægelser blev mere og mere intense. Hans lem var i fuld størrelse nu og følsomheden i hovedet absolut på sit højeste.
- Jeg elsker dig, hviskede Nanna til ham, - og jeg vil gerne have du lærer mig at være en god kone og slavinde så jeg kan behage dig.
- Kvinde, Ridelæreren stønnede, og satte den lille klitstimulator ned i hendes skridt for at påvirke hende yderligere. Hans mund fandt hendes brystvorter som han nappende bed og slikkede.
Nanna skreg da orgasmens varme kramper fik hele hendes underliv til at trække sig sammen. Nydelsen var total og hun hulkede af glæde og fryd. Ridelærerens lem bankede ud og ind i et afsindigt tempo og brølet kunne høres viden om da han for første gang i sit liv lod sin ladning sprøjte ind i den kvinde som han kunne kalde sin hustru.

- Er De færdig med at spise. En stemme kaldte ham tilbage til virkeligheden.
- Øhh, jeg er vist slet ikke begyndt, måtte Ridelæreren erkende.
Han tog fat i Jettes ærme og hviskede, - Jeg kommer ikke ud til dig efter frokosten, jeg er på vej hjem, sådan er det bedst.
Skuffelsen stod malet i ansigtet på stewardessen, men hun nikkede alligevel uden dog at sige et ord.
- Her. Ridelæreren havde skrevet noget på et stykke papir som han gav hende. – Måske ses vi!

Få timer efter bad kaptajnen passagererne spænde bæltet, man ville nu starte indflyvningen til Kastrup.
Hjemme, endelig hjemme, tænkte Ridelæreren da landingshjulene ramte banen under dem.

Hvad stod der på sedlen Ridelæreren gav stewardessen? Kan Ridelærerens tilstedeværelse hjælpe i motorvejssagen? Kom nisserne med i kufferten.
Følg med i den spændende fortsættelse i morgen.