Jul og erotik i sneen - Julen 2005

Gæsteskribent: Marthin©
19. december

Resumé
Ridelæreren har været sneet inde på Grønland i den værste snestorm i mange mange år. Men endelig slap stormen sit tag i nordlige og Monica, Peter og Ridelæreren kunne i går endelig sætte sig i flyet hjem til Danmark, hjem til Nanna, hjem til alle problemerne. På Langmarksgård har rideskolens hund givet nisserne Kalle og Sidse en idé om hvordan de kan hjælpe gårdens ejere i motorvejssagen.

Mandag den 19. december.

- Åhh, Nanna stønnede i søvne. Hun drømte at fingre legede i hendes åbning. Hun nærmest mærkede hvordan en, så to fingre bearbejdede hendes indre. Fingrene fandt hendes G-punkt og begyndte at bearbejde stedet. Hårdere og hårdere blev der masseret. Nanna vred sig, det var så virkeligt føltes så rigtigt. Hun spredte benene i søvne så fingrene rigtigt kunne komme til.

Bevægelserne blev mere bevidste som gik de efter forløsning. Nanna løftede sit skød, arbejdede med, søgte forløsningen, orgasmen, mærkede den varme brændende fornemmelse, mærkede fugten tiltage i sit skød.
- Vil du gerne have udløsning skat?
Nanna slog øjnene op, var det slet ikke nogen drøm alligevel?
- Lasse, åhhh Lasse du er kommet hjem. Hulkende af glæde satte hun sig op og slog armene om halsen på ham.
Han havde ringet hjem at hun bare kunne gå i seng. De skulle have Peter indlagt på Rigshospitalet og der var ret travlt derinde så det ville blive sent inden han kom hjem.
Blidt skubbede han hende bagover og lod atter sine fingre glide op i hende.
- Kom så min tøz, giv mig så din orgasme. Med faste og bestemte bevægelser arbejdede han hende hen mod orgasmen. Lige før hun kom, trængte han op i hende. I blid lange seje drag nåede de orgasmen og faldt siden i søvn i hinandens arme. Ridelæreren var kommet hjem. 

- Atjuuuuu, føj hvor er her støvet. Nissen Sidse fejede noget gammelt spindelvæv til side.
- Bliv ved Sidse, vi må blive ved med at lede, tænk hvis papirerne er her og vi så bare ikke ser dem. Kalle sad nede i en gammel papkasse med en masse guldnede papirer. – De må være her et sted, gamle Anker smed aldrig et stykke papir ud. Han du huske den vinter vi frøs fordi vi ikke kunne få papir til brændekomfuret, hvor vi løb med alle hans tændstikker til sidst og stjal hans notesbog for at overleve.
Sidse kiggede ovenud af den kasse hun sad i og begyndte at grine. – Ja jøsses endda. Sidse holdt sig på maven imens latteren boblede ud af hende. – Men det var nu synd for Amalie i køkkenet. Gamle Anker var virkelig overbevist om at det var hende…
- Nu skal du altså ikke grine for tidligt Sidse, og for øvrigt så har du slet ikke noget at grine af, for finder vi ikke det papir, så er jeg sikker på, hele vores arbejde er spildt, så forsvinder gården, vores slægt og alt hvad vi har gennemlevet i alle de år sammen med vores børn. Har du tænkt på Sidse, hvad vi dog skal sige når pigerne på Grønland kommer tilbage, hvis de ikke har nogen gård at komme tilbage til! Men der er noget helt andet Sidse, du er jo min eneste trøst, og du ved hvor jeg elsker dig, men af og til, så kan du være meget speciel. Sommetider så har jeg svært ved at styre mig selv, når du griner, som du gjorde før, men lad os ikke tale om det nu, vi skal koncentrere os om at finde det bindegale gemmested, hvor de papirer ligger og samler mug.

Nede i stuehuset på Langmarksgård, sad Malene og så sin elskede mand sidde med dybe furer i panden, fordybet i sine tanker over morgenmaden. Hun rejste sig, gik ind og lagde sin arm om hans skuldre og hviskende ind i hans øre, - kunne du ikke få lyst til at kneppe mig skat?
Han så op i hendes dybe blå og smilende øjne og lod sin hånd glide op ad hendes ben og klappede hende i enden og sagde ud i stuen, - Jo, mon ikke jeg kunne få lyst til det, kom skat!
De lå nøgne ved siden af hinanden på ryggen midt i deres brede dobbeltseng og så lige op i loftet. Han rejste sig op på albuen og så hende ind i øjnene, - Jeg har sådan en lyst til at slikke din fisse skat, hvorfor kan du ikke lide det?
- Jeg ved det ikke, men behøver der være en grund til det, jeg bryder mig ikke om det.
- Nej det ved jeg, svarede han, - men du kan da godt lide at slikke pik!
- Jamen  det er også noget andet.
- Så lad mig dog prøve det!
- Men du må ikke blive vred, hvis jeg stopper dig, vel skat?
- Nej jeg vil ikke slikke dig, hvis du helst vil være fri, så lægger jeg mig bare mellem dine ben og knepper dig på gammeldags maner ikke?
- Jeg kan da godt lide, at du knepper mig bagfra, så hvorfor skal det være i missionæren.
- Hvad nu hvis vi vender os i niogtres stillingen og slikker begge to?
- Nej Henrik, det vil jeg altså ikke, vil du sludre eller kneppe?
- Ja det ved jeg ikke Malene, jeg har vist lidt svært ved at samle mig i dag, men det ender vel med at jeg knepper dig, men du er jo ikke våd endnu!
- Nej det tror pokker, vi taler jo kun om det.

Sidse stod næsten på hovedet nede i sin kasse for at lede efter papiret.
- Ved du hvad Kalle, det må da være nemt at se det papir, når vi engang finder ud af, hvor det end gemmer sig, det er jo stemplet med kommunens store logo alle de dikkedarer.
Kalle stak næsen ned over kanten af kassen, for at se om han kunne se papiret, og han fikserede med sine øjne for at se bedre, det er noget nisser er skrappe til, de fikserer alt når natten lægger en tusmørk hinde hen over stederne. Hans fikserede blik nåede ned i bunden af den store papkasse, hvor hans blik ramte Sidses bleghvide lår og de stramme trusser, der sad og skjulte alle de lækkerier som hun bar rundt på i skjul, for ikke at han skulle gå rundt og blive liderlig hele tiden.
Kalle sprang ned i papkassen til Sidse og sagde højt, - Kom her hen Sidse, så skal du bare se.
Hun vendte sig og så spændt hen mod ham, fordi hun troede, han havde fundet papirerne. Men da hun kom hen til ham, blev hun edderrasende. - Tænker du ikke på andet Kalle, hvis vi ikke finder de papirer, så blive gården revet ned, og så står du og svinger med din stive pik og vil have lov til at kneppe mig, er du da gået fra snøvsen?
- Nej, svarede han, - det er jeg ikke, men det er lige før, jeg gør det, jeg er skrubhamrende liderlig, og så sker der jo ikke noget ved, at vi tager en lille pause imellem alle de papirer her og får taget trykket vel?
- Det er muligt, du ser sådan på det Kalle, men det gør jeg altså ikke, arbejdet først, så kan vi kneppe bagefter!
- Næh nej, svarede Kalle, - det siger du altid, og når vi så skal kneppe, så har du hovedpine eller ondt i maven eller også er ungnisserne hjemme. Nu kommer du herhen Sidse, så tager jeg dig bagfra, så kan du lede efter papiret, hvis du vil, men jeg vil altså have  fisse først. Vi kan også bedre orientere os, når det bliver lidt lysere.

Det var som en tankeoverførsel, der stred gennem luften fra det mørke loftkammer og ned i stuehuset, hvor Henrik kravlede ind over Malenes ben, strøg hendes natkjole op og lod sine fingre massere hendes spændte bryster. Han lirede med hende, og hun fik omgående sine hænder i arbejde. De gled ned langs siden og fik fat i hans stive lem og legede let med det. Hun lettede sin underkrop og satte ham ind i sit dyb, hvor han pressede sig i bund. Han kyssede hendes fugtige læber, slikkede hende bag øret, og han trak sig forsigtigt tilbage og stødte så igen med det dumpe stød, der fik ham helt ind i hende. De kneppede ganske stille og nød deres samleje, som gav dem en ro i kroppen, som de begge havde glæde af. Efterfølgende red han hende hurtigere og endnu mere hårdt og hidsigt, stødte sig hårdt op i hende og han gik næsten over i et galoplignende tempo, da hans hurtige stød fik hendes orgasmer til at flimre rundt i hendes underliv. De red et hårdt ridt sammen, hun stødte fra, så godt hun kunne for at mødes med ham i han stød nedefter, og de kom i en fælles orgasme, der drev dem ind i en udmattet afslappet klimaks, hvor de bare lå stille og kælede med hinanden.

På loftet i den store papkasse, havde diskussionen og Sidses hidsige nærmest hysteriske opførsel overfor Kalle bevirket, at deres skænderi havde udviklet sig til et voldsomt samleje hvor Kalle tog Sidse hårdt bagfra, og Sidse i forestil arrigskab kylede rundt med papirerne i kassen så de fløj ud over hele loftet. Husets kat der havde listet sig op af loftstrappen for at se hvad nisserne dog havde gang i, gav et hjerteskærende skrig fra sig og styrtede ned af trappen lige så hurtigt som hans 15 år gamle poter kunne bære ham. Nu var de da gået fra forstanden nisserne. Sidse der altid havde tid til at sidde og klø ham bag ørerne, var da rigtig i krigshumør. Ak og ve, men hun blev nok god igen i løbet af et par dage mente Mons, huskatte.

- Hvad foregår der her, Henrik stod og kiggede op ad trappen, som Mons kom løbende nedad. – Hvad har du gang i Mons og hvad er dette for noget rod?
Henrik begyndte at samle papirerne op. Da han var kommet halvvejs op af trappen, udstødte han et brøl. – Malene, Malene, kom og se her! Mons har tilsyneladende været oppe at slås på loftet men han har fundet papirerne fra gamle Anker.

Da Sidse og Kalle hørte menneskene komme fik de travlt med at komme op på en af loftsbjælkerne. De stak hver sin usynlighedspind i munden og kiggede ned.

- Her er Ankers papirer. Henrik hældte kassens indhold ud på gulvet.
- Ha, jeg vidste ikke gamle Anker legede med dukker, Henrik holdt Sidses hvide mamelukker frem mod Malene der kluklo.
- Her er en kasse mere. Malene trak endnu en kasse ud fra loftets gemmer. Lidt efter gav hun et hyl fra sig. – Henrik, her er et helt chartek, hvor der står Kommunen på.
Henrik kravlede over til Malene og sammen bladrede de dem igennem. Uden et ord styrtede de ned af trappen, fandt overtøjet og kørte af sted mod byen.

Hvad var det Henrik og Malene fandt? Bliver Kalle og Sidse gode venner igen? Hvad med Mons missekat, vanker der øretæver til ham for rodet?
Følg med i den spændende fortsættelse i morgen.