Jul og erotik i sneen - Julen 2005

Forfatter: Nanna©
21. december

Resumé
Det lykkedes ejerne af Langmarksgård at finde papirerne om fredningen. Men kommunen har intet stående om denne fredning, noget er gået helt galt.
Nannas søster udviser en underlig opførsel. Nanna selv er gået over tiden.
Hvad sker der mon?

Onsdag den 21. december.

- Skal vi ikke have en hyggelig lillejuleaften, du og jeg? Ridelæreren kiggede skælmsk på Nanna og fortsatte, - når Alex er kommet i seng kl. 20 står du for hvad der skal ske fra 20-22 og jeg fra 22-24 eller senere.
- Jeg har eet bedre forslag, Nanna tog tændstikæsken, trak en tændstik ud og gemte den i en knyttet hånd. Hun holdt hænderne frem mod Ridelæreren. – Trækker du tændstikken laver du en oplevelse for mig, får du en tom hånd laver jeg en oplevelse for dig.

Nanna smilede… tog hænderne bag ryggen for at forvirre med hvilken hånd tændstikken ville ligge i, og rakte begge hænder frem.
- Den højre, Ridelæreren kiggede intenst på Nanna, overbevist om at han kunne gennemskue hendes pokeransigt.
Nanna åbnede hånden, tom. Hendes latter fyldte køkken alrummet. Hun rejste sig op og gav Ridelæreren et knus, samtidig med hun med sin sko ubemærket skubbede tændstikken ind under bordet.
- Som du vil min skat. Han krammede sin kone og smilede ind i hendes hår over hendes forsøg på at skjule tændstikken. Der var visse ting hun aldrig blev helt god til. – Jeg kører til Fyn nu, jeg regner med at være hjemme til aften.
- Pas nu på ikke at sne inde ligesom sidste år, du skulle jo nødigt ende i armene på en Domina igen vel.
- Du kan være ganske rolig skat, der er ikke udsigt til skyggen af et snefnug i dag.
De kiggede begge ud af vinduet. Solen var netop stået op og glitrede i den frosne sne.

Da Ridelæreren var kørt, tog Nanna telefonen og ringede sin veninde. 10 minutter senere blev røret atter lagt på. Nanna havde et stort smil på læberne. Den gode Ridelærer kunne lige vente sig…

Ridelæreren kørte mod Fyn, han var ked af at han havde måttet lyve for Nanna, men han fandt ikke anden udvej for at hente den gave han havde påtænkt til lillejuleaften. Pokkers også hun havde snydt ham med den tændstik, dette skulle jo have været en overraskelse for hende, men han kunne nu ikke lade være med at føle sommerfugle i maven ved tanken om at det nu var ham der stod for tur, og sandsynligvis ville hun gøre ham til slave, det var sket før når det lige stak hende.

Hans tanker gik tilbage til sidste år og Nannas hentydning til episoden da han sneede inde hos Nannas Domina veninde i Fredericia..
Nedenstående er et uddrag af Ridelærerens forklaring til Nanna da han kunne fortælle hende hvad der var sket. Det der ligger forud er, at motorvejen lukker pga. sne og ved hjælp af bæltekøretøjer bliver bilister fragtet væk fra vejen. Ridelæreren kommer til Fredericia hvor han sikkert vil kunne komme i ly i snestormen...

Min bil var blevet slæbt væk fra motorvejen og ud til Falck. For at hente den, skulle vi have ryddet Karens indkørsel for at få hendes bil ud, men som jeg fortalte, var stormen for voldsom. Til aften opgav vi, lavede noget godt at spise og åbnede et par flasker rødvin. Det var på det tidspunkt, jeg ringede til dig og fortalte, at jeg måtte blive natten over. Tro mig skat, der var ingen skjult dagsorden. Man frarådede al udkørsel, og jeg kunne ikke hente min bil, før vi havde fået Karens ud af garagen.
Vi sad og hyggede os, og klokken 22 da stormen lagde sig, gravede vi indkørslen fri – der var sne op til tagskægget på den side, så det var noget af en opgave. Men nu kunne vi i hvert fald komme tidligt af sted og hente min bil næste morgen.
Mit humør steg mærkbart. Jeg tænkte kun på at komme hjem til dig skat, men kunne godt se at det ville være tåbeligt at køre på det tidspunkt. Så vi åbnede en flaske rødvin mere og hyggede os. Karen fortalte, om logen hun kom i i Jylland, og jeg fortalte lidt om vores hverdag herovre. Jeg tror jeg sagde godnat omkring midnatstid - jeg skulle jo trods alt tidligt op for at komme hjemad. Jeg pakkede mine ting sammen klar til afrejse næste morgen.
Jeg ved ikke hvor lang tid jeg havde sovet, da jeg mærkede en kildrende fornemmelse ved min ene hånd. Halvt i søvne ville jeg trække hånden ned under dynen, men kunne ikke bevæge hverken den hånd eller den anden. Jeg rykkede og ruskede til jeg hørte en dæmpet latter i rummet. Først da åbnede jeg øjnene og fik nærmest et chok. Ved siden af sengen stod Karen i en sort lang gennemsigtig negligé. Lige indenfor døren havde hun placeret to kirkelys, hvis blafrende skær gav det hele et lidt uvirkeligt syn. Jeg lukkede øjnene for at vågne rigtig, men synet var det samme.
- Karen, gør ikke dette her, hører du! Jeg ruskede med armene, men hun havde lukket manchetterne omkring sengens metalstel, så jeg knapt kunne bevæge armene.
Karen trak dynen af mig, skubbede mine ben fra hinanden og sagde, at hvis jeg ikke forholdt mig i ro, måtte hun jo sætte manchetter på mine ben også. Jeg valgte, at det var bedste at have benene fri. Hun trak mine boxershorts af mig. Hun tog omkring min pik, lod neglene kradse i nosserne og op ad pikskaftet, og tog mig så i munden. Hendes læber og tænder bearbejdede min pik. Jeg ville ikke være der, ville væk, men kunne ikke gøre hverken fra eller til, og da jeg protesterede, fik jeg at vide, at enten så tav jeg nu, eller også fik jeg en ballgag i. Det var voldtægt Nanna, og jeg protesterede så kraftigt, at hun til sidst gjorde alvor af sine trusler og gaggede mig. Atter gik hun i gang med min pik og gav den den helt store tur. Undskyld skat, men jeg havde ikke magt til at undgå det.
Nanna snøftede, men følte også en spirende lidenskab i kroppen over hans fortælling. Hun kunne tydeligt se Ridelæreren ligge der i manchetter med gag i munden og med pikken i stiv stilling.
Ridelæreren fortsatte…
Karen trak nu sit negligé til side, så jeg kunne se hendes store bryster. Hun bøjede sig ind over mig, så hendes bryster gned mig ansigtet og ned over kroppen. Jeg mærkede, at det rykkede i min pik. Jeg vidste, det var galt dette her, men kunne ikke gør noget, jeg var helt i hendes vold. Hun trådte op i sengen, stillede sig hen over mit ansigt, spredte sine ben og lod pegefingeren lege med sin våde fisse. Hendes safter dryppede ned over mit ansigt. Hun bøjede sig ned, fjernede min gag, og beordrede mig til at slikke det i mig, som ramte mig ved læberne. Ind imellem masserede hun sine store bryster, og hendes brystvorter stod som to stilke lige ud i luften. Hun vendte sig om, bøjede sig ned i knæ, så hendes fisse var 30 centimeter over mit ansigt. ”Nyd min fisse” hvæsede hun, og begyndt at spille den af på sig selv. Hun gyngede sagte frem og tilbage over mit ansigt, mens hendes fingre gned frem og tilbage over den ærtstore klit. Ind imellem skubbede hun 3-4 fingre op i fissen. Hendes stønnen tiltog, og jeg kunne høre, at hun snart kom - og ja Nanna, erkendt- jeg nød hendes leg, og glædede mig til at se hendes orgasme. Pludselig kom hun i tanke om, at hun havde en forsvarsløs under sig, og satte sig ned over mit ansigt. Hun gnubbede fissen rundt i ansigtet på mig, så jeg kæmpede for at få luft ind imellem. ”Slik mig, slavedreng” kommanderede hun. Der er aldrig nogen, der nogensinde før har kaldt mig en slavedreng, og Nanna (Ridelæreren kiggede bønfaldende og på samme tid undskyldende på Nanna) skat det tændte mig, undskyld. Min tunge for rundt mellem fisse og skamlæber, mens Karen stønnede højere og højere, og lige da hendes fisse skulle til at gå på hende, rejste hun sig hurtigt op, vendte sig om og gled ned over min pik. Jeg var så tændt, at jeg ikke kunne andet end at skubbe mig op i hende. Hun red mig, imens hun trak sine bryster lange imellem sine fingre. Mine fingre holdt krampagtigt om kæden på manchetterne. Nanna, hun voldtog mig, men jeg lod mig rive med - jeg ved, det er galt men… åhh hendes fisse trak sig sammen i kramper omkring min pik, og jeg havde nær sprøjtet, hvis ikke hun i det samme havde hvæset, at jeg lige kunne vove på at komme nu, at hun havde andre planer for mig.
Da hendes orgasme havde lagt sig, kravlede hun op til mit ansigt, kørte fissen rundt på mig igen, og beordrede mig til at slikke hende helt ren. Bagefter hentede hun et tov og en krave til min pik. Hun spændte kraven rundt om mine nosser, satte tovet fast i kraven og op i loftet, hvor der var en lille talje, jeg ikke havde bemærket tidligere. Hun satte nu et 2 kilos lod i rebet, og mine nosser blev trukket lange. På trods af hvad hun tidligere havde lovet mig, satte hun nu også manchetter på mine ben. På det tidspunkt orkede jeg ikke at protestere mere, havde overgivet mig til hendes dominans. Hun løftede mine ben op og satte en kæde i manchetterne og op til kroge i loftet, så jeg nu lå helt prisgivet hendes bizarre lyster. Hun gik hen til en kommode ved væggen, trak en skuffe ud og tog en strap-on frem. – Nej Karen, nej ikke det, råbte jeg til hende, men hun lod som om hun ikke hørte mig, puttede glidecreme på og kravlede op i sengen til mig. Hun satte sig ind mellem mine ben, og lod dildoens pikhoved lege ved min røv. Hun tog fat i mine baller, og trak dem fra hinanden, samtidig med at hun skubbede dildoen indenfor. Jeg mærkede, hvordan den centimeter for centimeter gled længere og længere indenfor. Pludselig smertede det for meget, men med eet åbnede min ringmuskel sig, og hun gled i bund i min anal. Hendes latter rungede i værelset. – Nå, lille slavefyr, hvordan er det så at være fyldt ud med en dejlig stor pik? Jeg svarede hende ikke, og straks fandt hendes negle mine brystvorter, som hun begyndte at bearbejde. – Jeg ved det ikke Karen, svarede jeg, og modtog et ordentligt stød med dildoen, og blev straks irettesat om, at det hed Madame Kari. Jeg stønnede, at jeg ikke rigtig vidste, hvordan jeg havde det med at blive kneppet i røven, Madame Kari. Hun grinede og sagde, at så måtte hun jo prøve at få mig til at tage stilling til det. Hun tog nu fat omkring mine lænder med hænderne, og begyndte at pumpe ud og ind i mig med strap-on’en. Samtidig legede hun også med min pik. Mine nosser var strammet ud af loddets vægt, og jeg følte mig bare så misbrugt – ååhh så dejlig misbrugt.
Ridelæreren kiggede bedrøvet over på sin kone og fortsatte sin fortælling...
Hendes leg med min pik, samtidig med torturen af mine nosser og min røvs udvidelse, var mere end jeg kunne klare. – Har du lyst til at sprøjte, spurgte Madame Kari endelig, og jeg kunne kun stønne ”Jaaa” – Så sprøjt da slavefyr, og jeg sprøjtede, det var som om denne udløsning aldrig skulle få ende. Hele min krop rystede, jeg var i ekstase som aldrig før. Åhh det var så… så forbandet utilgiveligt… så forbandet dejligt.
Da hun forlod rummet, satte jeg min mobil til at ringe 4 timer senere og faldt i søvn. Jeg vidste, at jeg ville være helt ædru på det tidspunkt. Da mobilen vækkede mig, listede jeg op, fandt mine ting, skrev en hilsen med tak for husly i snestormen, efterlod 500 kroner for mad og drikke og forlod hendes hus.

Ridelæreren måtte i sit stille sind erkende at den oplevelse sad meget dybt i ham. Han fik sit lem lirket ud af bukserne og ved tankerne om Madame Kari der kneppede ham med dildoen, og hans nosserne der var trukket godt ud, sendte hans sin forløsning ud i hånden.
Sent samme eftermiddag var han på vej hjemad. I varebilens rum lå overraskelsen til den 23. december.

Hvordan kommer det til at gå i vejsagen? Hvad har Ridelæreren hentet på Fyn, hvem ringede Nanna til og hvad har hun påtænkt til den 23. december.
Følg med i den spændende fortsættelse i morgen.