Jul og erotik i sneen - Julen 2005

Gæsteskribent: C.L. Vie©
22. december

Resumé
Motorvejssagen har taget en drejning som ingen helt forstår. Tilsyneladende er det besluttet at 200 tdr. land skal udlægges som fuglereservat, fordelt på Rideskolen og Langmarkgårds arealer, men kommunen kender intet til denne beslutning. Først da Motorvejssagen går sin gang, finder den nye ejer af Langmarksgård blandt mange gamle papirer et brev fra kommunen om denne fredning. Men hvorfor siger kommunen så de ikke kender til sagen?

 

Torsdag den 22. december.

Nanna og Ridelæreren sad og hyggede sig over morgenmaden.
- Ved du hvad Saturnaliefest er for noget? Ridelæreren kiggede spørgende på Nanna.
Nanna rystede på hovedet, - hvorfor spørger du?
- Nå det var oppe på Grønland, en der sagde til mig at dette var den rene Saturnaliefest.
Nanna gik hen til sin pc og søgte på ordet.
- Hm, det lader til at det er en ældgammel lysfest som blev fejret blandt andet ved de helt store sexorgier. Hvad har du været involveret i? Nanna kiggede forundret på Ridelæreren, han havde ikke omtalt noget orgie efter sin hjemkost. – Hvem sagde det?
- Der er noget jeg må fortælle dig, Ridelæreren tyggede på ordene inden han fortsatte. – Monica og jeg… når man bor så tæt…  Peter været væk længe.
- Jeg forstår vist ikke helt hvad det er du prøver at fortælle mig.
- Jeg forsøger vist at sige at det nær var gået galt mellem Monica og jeg, hvis ikke Oles kone Juliane var dukket op den anden formiddag (Læs den 17. dec
her)
- Du knepper da ikke min brors kone, Lasse, det gør du bare ikke! Nanna rejste sig op så stolen væltede bagover.
- Det jeg forsøgte at sige var jo at Juliane kom netop som det KUNNE have blevet kritisk og vi ikke kunne styre os.
- Og hvis hun ikke var kommet, hvad så, så havde du ligget og kneppet din svigerinde.
- Nu gik det jo ikke sådan, hviskede Ridelæreren med nedslåede øjne.
Nanna tårnede sig op foran Ridelæreren, - det siger jeg dig lille slave, dette vil ikke gå upåagtet hen.
- Javel Mistress. Ridelæreren gled ned på gulvet og kyssede sin kones sko i underdanig attitude.
- I morgen aften kl. 21 stiller du i kælderen iført dit manchetter og slavehalsbånd, så skal jeg lære dig at løbe rundt med svingende pik i mit fravær.
- Javel Mistress. Ridelæreren bakkede ud fra bordet.
- Forsvind, gå ud og tænk over dine uartigheder og gør dig mentalt klar til i morgen aften.

Da Ridelæreren lidt efter forlod deres varme hyggelige hus var det med et stor smil på læberne. Nu var der rigtig lagt i kakkelovnen. Han kunne næsten mærke de ophovnede striber på sine baller. Fløjtende gik han ned mod rideskolen.
Nanna vidste ikke rigtig om hun var vred for alvor eller påtaget vred. Det var jo noget af en indrømmelse han var kommet med. Men som han selv havde fortalt, skete der jo ikke noget. Nå, sådanne unoder skulle de nok få pillet af ham i morgen aften.
Hun satte sig hen til sin computer og hentede mail hjem. Nå, der var fortsættelsen endelig til historien om naboen af C.L.Vie. Spændt satte hun sig til at læse…

Kære novellesamling - så er jeg tilbage igen - det var postbudet med en julepakke.
Hvor var det jeg kom til? - Nåh ja, jeg skulle lige til at fortsætte med Pia. (læs mere
her), da hendes mand råbte udenfor døren. Mit hjerte fór op i halsen og bankede som besat. Sveden begyndte at varme min pande, og ørene blev røde. Hvad fanden gjorde jeg nu. Jeg kikkede på Pia. Hun så lige så chokeret ud som jeg. Da hun var bundet, så var det jo ligesom op til mig - jeg styrede legen - og måtte så også tage ansvaret. Tankerne for rundt i hovedet på mig. Hvad nu? - råbte jeg inde i mig selv - find på noget. Lige da Claus drejede om hjørnet fik jeg øjenkontakt med ham. Han så noget forbløffet ud. Det ville jeg også selv have gjort, hvis jeg så min kone stå med hænderne bundet over hovedet og med fuldstændig åbenstående kjole.
Jeg sprang frem som en trold og råbte - Nå der er du din vatnisse. Hvad fanden er du for et skvat. Kan du ikke engang kneppe din kone ordentligt. Så du har, på kvarterets vegne, besluttet at udvide nabohjælpen til at dække hendes behov og dine manglende evner – hva’!
Han var totalt overrasket - ja, det var jeg egentlig også selv.
Inden han fik sundet sig, var jeg over ham igen. - Lad mig så se, sagde jeg og gav ham en svirp med pisken på overlåret.
Han kikkede forvirret på mig.
- Frem med den. Lad det gå lidt hurtigt - jeg har jo ikke hele dagen.
Et par klask til på låret fik ham i bevægelse. Jeg må indrømme, at jeg var overrasket, da han begyndte at knappe op. Og helt chokeret blev jeg, da han præsterede en næsten stiv julemand. Jeg kunne se på Pia, at det var hun heller ikke vant til.
- Hvad fanden er det, råbte jeg ind i øret på ham. - Står du her og er liderlig.
Han kikkede ned i jorden som et barn der var grebet med fingrene i kagedåsen.
- Hvorfor er du det, hviskede jeg ind i øret på ham. - Kan du godt li' at se din kone hængt op - eller er det, at nogen fortæller dig, hvad du skal - eller er det måske fordi du nu slipper for det grove arbejde med konen - fortæl min dreng.
Han kikkede på Pia, og på mig, og på Pia. Den sidste gang stod de begge og kikkede på hinanden i meget lang tid.
- Få den helt op at stå, sagde jeg. Det afbrød dem. - Kom i gang, NU.
Pia kikkede med store øjne, mens han stod der med bukserne nede om anklerne og gned åbenlyst på pikken. Fra den midterste skuffe tog jeg et stykke tyndt nylonline og lavede et slyngknob på midten. - Her, sagde jeg til Claus, bind det om nosserne. Det var ikke lige noget han fattede. Men et par svirp på pikken med pisken øgede fatteevnen og hastigheden. Jeg smilte inden i mig selv. Det var ikke noget, han havde prøvet før - faktisk var det noget kluntet. Nåh, men det lykkedes ham alligevel.
- Sæt dig op på malerskamlen, sagde jeg op pegede. Det er en gammel barstol som jeg har lavet et hul i midten til at bære den. Jeg trak snoren gennem hullet og derved kom nosserne ned under sædehøjde. Snoren blev fastgjort til benene. En dejlig nem måde at pacificere en mand på - tænkte jeg.
- Har jeg bedt dig om at stoppe håndarbejdet, sagde jeg, og gav ham et par hurtige klask med pisken. - Den skal være stiv hele tiden, og du kan lige prøve på at komme, for så er jeg ikke venlig mere. Jeg vendte mig mod Pia og fik løsnet hendes arme. Hurtigt trak jeg i kjolen, og ærmerne tvang hendes arme bagud, så de var lige til at binde sammen.
- Nå min tøs, er det den der, du ikke få nok af derhjemme, sagde jeg og pegede på Claus, som gnubbede ivrigt. - Og er det den her, du ikke gider bruge, råbte jeg til Claus, mens jeg lagde hånden mellem Pias ben. - Men det må vi vel gøre noget ved - ikke. Vi kan jo lege en leg.
Pia og Claus kikkede på hinanden.
- Ja, vi kan jo kalde den… lad mig se… - Pia skal ha' pik.
Begge spærrede øjnene op og så noget forvildet rundt.
- Vi skal jo have fordelt rollerne i mellem os. Det er jo åbenlyst med Pia. Hun skal tage imod. Men hvem skal give? Claus sidder jo der og er helt anspændt, så der vil legen jo ikke vare så længe, vel. Så må det jo være mig, som giver.
De kikkede på hinanden, og på mig, og tilbage igen.
- Men så har vi jo Claus, hvad skal han. Jeg har det - triumferede jeg - han skal bestemme.
De to kikkede endnu mere forvirret på hinanden.
Resolut tog jeg en af yatzy terningerne og gik over til Claus. - Her tag den ind i munden, sagde jeg og proppede den ind. - Du spytter den ud og hvis den viser 1, 2 eller 3, så tar' jeg hende i munden ellers bagfra. Er det ikke en god regel, lo jeg.
Pia rystede på hovedet, og Claus nægtede at åbne munden. Et par hurtige klask på pikken, fik ham til at råbe av. Terningen faldt ud.
- Kom Pia, sagde jeg, du skal sige tallet højt.
Hun kikkede på den med store øjne.
- Hvad viser den, sagde jeg og tog fat om brystvorten.
Da hun ikke svarede klemte jeg lidt til. – To, hviskede hun.
- Højt, sagde jeg og klemte lidt mere.
- To, råbte hun.
- Og hvad betyder det? Et ekstra tryk med tommel og pegefinger fik hende til at sige højt og klart - I munden.
Ååhh nej, åh nej, hørte jeg pludselig.
Hurtigt var jeg over ham, og et par klask med pisken fik stoppet man.
- Har jeg ikke fortalt dig, at jeg ikke vil se det svineri her – hva’? Egentligt kunne jeg ikke forstå, hvordan han kunne, når jeg havde bundet nosserne stramt under sædet - never mind.
- Det er et godt valg du har lavet til mig. Sutter hun godt, hviskede jeg ind i øret på ham. - Sprøjter du i munden på hende.
- Det siger hun, at hun ikke vil, sagde han.
- Knepper du hende i røven, hviskede jeg.
- Det vil hun ikke ,siger hun.
Jeg lænede mig helt ind til ham og sagde lavt - Du bruger for meget tid på alt det der "forhandling". Sådan en ilter tøs som hende, hun skal tæmmes - hun gider sgu da ikke høre på tøsesnak - hun vil se handling - hun vil begæres - hun vil erobres - hun vil gi' det hele - og så sagde jeg højt "Hvis du da for fanden gider ta' dig sammen." Jeg gik over til Pia og stillede mig foran hende. Med en hånd på hendes skulder, fik jeg hende ned på knæ. Hun kikkede ned i jorden.
- Lad legen begynde, sagde jeg og knappede mine bukser op. Med pisken fik jeg hendes hoved løftet, og med den anden hånd fik jeg bakset pikken ud af bukserne. - Kom min tøs, vis hvad du kan.
Hun kikkede på Claus, han kikkede på hende, og næsten ubemærket nikkede han. Hun lænede sig lidt frem og kyssede min halvstive pik. Det var dog helt ubeskriveligt. Hendes læber var bløde, som jeg ved ikke hvad. De var varme. Det var som at få et strygejern af fløjl på hovedet. Hold da kæft hvor jeg kom op at stå. - Kom så, tag den helt ind, sagde jeg og gik et halv skridt frem. I guder en mund den tøs havde. - Ved du hvad Claus, hun har den blødeste mund i hele kvarteret, det lover jeg dig. Han blev afbrudt.
- Ja, du behøver jo ikke stoppe, fordi der er nogen der taler til dig, i gang igen. Ved du hvad jeg elsker?
Han rystede på hovedet.
- En ny pigemund, det er noget jeg ka’ li’, specielt når det er en anden mands kone, så ved jeg jo, hvad han får. Jeg slog en latter op.
Pia kikkede på mig.
- Du behøver ikke stoppe, jeg vil have en konstant rytme, sagde jeg til hende. Jeg kan blive godt liderlig når jeg går rundt i kvarteret og ser de pæne familier som deler havearbejdet ligeligt mellem sig. For jeg ved jo, at når manden er på arbejde, så er konen på knæ og albuer, ha ha. Det gør mig ekstra ophidset i dag, hvor du sidder og ser på. Hov, der er jo lige noget. Kom Pia, vend dig lidt, så din mand kan se hvor dygtig du er.
Jeg flyttede mig lidt og Pia drejede sig en anelse. - Se Claus, ser hun ikke dejlig ud med en pik i munden. Hun har en fantastisk teknik, ved du godt det. Det føles helt utroligt dejligt når oversiden af pikhovedet passer op i ganen, og hendes spidse tunge kan lege på undersiden. Men det ved du vel, eller hva'? Se så her, jeg tog fat i hendes hår og holdt hovedet fast. Mine nosser trak sig sammen. Jeg kunne ikke holde længere. Da det første sprøjt ramte hende gjorde hun store øjne og forsøgt at trække sig væk. Jeg holdt fast. Hun trak vejret dybt og hurtigt gennem næsen mens hun lavede synkelyde. - Se Claus, hun kan jo godt. Har du fået det hele med, sagde jeg, mens jeg trak pikken ud af munden på hende. Nej der er et par dråber endnu - kom med tungen.
Jeg syntes at hun lignede en lille kat da hendes tunge gjorde mig færdig. Clauses øjne var store og hans hånd kørte som besat. Hurtigt fik han et par slag på pikken så den vippede op og ned.
- Du kommer ikke, sagde jeg vredt.
Pia kikkede på mig. Jeg løsnede hendes bånd.
- Af med kjolen og læg den pænt sammen, sagde jeg.
Hun kikkede underligt på mig, men gjorde det.
- Du kan godt spænde din mand op og få hans tøj lagt pænt sammen.
Hun kyssede Claus på munden og bandt båndet op som holdt ham fast. De stod begge nøgne med deres tøj foldet pænt sammen.
- Nu går I hjem sådan der.
De kikkede på hinanden. Pia sagde - Jamen man kan jo se os.
- Så må I jo være forsigtige, svarede jeg. - I aften kl. 20.00 præcis kommer jeg over til jer. Vi skal have lavet en kontrakt, som sætter rammerne for det her. I kan selvfølgelig selv melde fra, vi er stadig gode naboer for det. Når jeg kommer derover, så er du, Claus, nøgen og med stiv pik. Og du Pia i strømper, hofteholder og korset.
Pia kikkede på Claus og sagde - Jeg har ikke sådan noget, det går jeg aldrig med.
- Kære Pia, er der noget du ikke har forstået, af det jeg sagde. Du er i strømper, hofteholder og korset, du har jo 6 timer til at få det klaret, forstået?
Pia og Claus kikkede på hinanden, så kikkede de begge ned i jorden, og ganske svagt nikkede de.
- Gå så med jer, sagde jeg, vi har jo ikke hele dagen. Claus, når du kommer over til hækken der, så tømmer du dig selv, forstået? Jo hurtigere du kan klare det, jo hurtigere er I hjemme i sikkerhed.
Pia gloede på mig og smilte.
- Af sted med jer. 

Kære novellesamling - jeg ved ikke om jeg tør skrive mere - man skulle jo nødig kunne genkende kvarteret

Nanna smilede ved sig selv. Ja ja da, så fik hun da afsløringen om hvad der skete da Claus stod i døren. Men mon der kom en fortsættelse til historien. Det havde C.L.Vie ikke skrevet noget om.

I det samme ringede telefonen. Nanna rejste sig.
- Hallo, det er Nanna.. Må vi ikke? Bag lukkede døre, jamen jeg forstår ikke. Med brev, jamen hvorfor kan man ikke ringe. Javel så. Jamen det er der jo ikke så meget vi kan gøre ved så.
Eftertænksomt lagde hun røret på. 

- Hvad siger du, må vi ikke komme med til motorvejsmødet, jamen hvad i himlens navn skal der da foregå. Ridelæreren travede op og ned ad gulvet i vrede.
- Jamen jeg ved ikke andet, end det ordstyreren fortalte mig, at man havde valgt at holde mødet bag lukkede døre.
- Der er fusk med i det her, det lugter langt væk. Ridelæreren gik hen til telefonen og ringede Henrik og Malene op.
Lidt efter lagde han røret på igen og vendte sig mod Nanna. – De har fået samme besked, hvad helvede foregår der?

Ja hvad søren sker der inde på rådhuset? Hvad er det for noget fusk Ridelæreren hentyder til?
Følg med i den spændende fortsættelse i morgen.

Ovenstående tekst er skrevet til Nannas - "Jul og erotik i sneen 2005".
Den må ikke gengives andre steder uden skriftlig tilladelse og er eksklusivt til brug for Nanna på elektronisk eller trykt medie.
©C.L Vie
Kommentarer, forslag, ris & ros sendes til funinspace@hotmail.com