Jul og erotik i sneen - Julen 2005

Forfatter: Nanna©
23. december

Resumé
Motorvejssagen køres for lukkede døre, ingen ved hvorfor, men i dag fredag skal der holdes møde. De involverede grundejere har fået at vide at de vil få brev om udfaldet. Alle er frustrerede. Hvad foregår der? Nanna og Ridelæreren har trukket tændstik om hvem der skal lave en oplevelse for hvem den 23. Nanna vandt, om end med lidt snyd. Hvad mon det hele går ud på.

Fredag den 23. december.

- Angerlamut apuulluarniarisi.
- A hva for noget? Jokke kiggede på Jesse, - hvad betyder det.
Nisserne var klar til at tage hjem på juleferie og var smuttet over til Tulle og Lucia for at sige farvel.
- Nåå, vi glemte at I er sådan nogle små grønskollinge der endnu ikke har lært grønlandsk. Det betyder da god rejse hjem.
- Ok, angmut pullimut, grinede Jesse.
- Baah, det er der da ikke noget der hedder, svarede Lucia og morede sig over Jesse.
- Hvornår tager I hjem? Jokke kiggede Tulle.
- Vi tager først hjem i morgen formiddag, vi skal lige være færdig med juleeksamen.
- Så nu kommer overnissen, vi ses i høladen i morgen aften på Langmarksgård ikke? Råbte Jokke og Jesse over skulderen mens de løb ud på Nissestræde. Her var alle nisser samlet der skulle hjem nu.
Overnissen sagde et par formanende ord, ønskede dem alle en god nissejul og gav nisserne en pind i munden hvorefter han svang tryllestokken. Alle forsamlede nisser var nu sendt hjem. Tilbage var de få der skulle til eksamen i aften.

 - Jamen kom du bare med Alex når I har fået eftermiddagskaffe, han kan godt være her i nat. Så kommer han bare sammen med mig når vi i morgen skal holde jul, ja hvis det da er i orden.
Faster Tove smilede ved sig selv. Det var nu lidt træls at hun var ved at være op i alderen. Det var efterhånden ikke så tit hun følte hun havde energi til at lege i logen. Men det var rart at kunne følge lidt med på sidelinien når Nanna og hendes nevø Lasse havde gang i noget sjovt. Og i guder da, hvor var der lagt i kakkelovnen til hendes lille nevø i aften. 

Klokken 15 kørte Nanna af sted, atter undrede det hende at hendes søster ikke var hjemme. Nanna rynkede brynene, det lignede ikke Birgitte sådan at fare rundt. Normalt forlod hun stort set ikke rideskolen.

Nanna og Ridelæreren nød et glas rødvin da Nanna pludselig sagde med bestemt stemme, - Lasse, gå ud og klæd om, kom ind med manchetter og halsbånd på intet andet. Ridelæreren slog øjnene ned, sagde Javel Mistress og krabbede ud af lokalet. 5 min. senere var han tilbage. Han bankede på og hørte til sin forbløffelse en fremmed stemme sige ”Kom ind!”
Han åbnede døren med en vis mængde sommerfugle i maven, som han huskede det skulle han møde i kælderen, nå, det var Nanna der bestemte. Da han kom ind, kunne ikke lade være med at skule lidt ud af øjenkrogene. Han mærkede hvordan maven trak sig sammen med det syn der mødte ham. To læderklædte kvinder, Nanna og.. han gispede Madame Kari, Nannas veninde fra Fredericia hvor han sneede inde sidste år, dominaen der udnyttede ham, misbrugte ham, gav ham en speciel oplevelse. 
- Hils på vores gæst, kommanderede Nanna.
Ridelæreren kravlede hen til Madame Kari og bød hende velkommen.
- Kys min støvle, Madame Kari strakte foden frem. Det var ikke ligefrem Ridelærerens favorit, men han turde ikke protestere. Læderstøvlerne var lårlange, så han fortsatte helt op til deres kant.
Madame Kari åbnede sin kjole og åbenbarede et sort læder bh sæt. - Slik min trusse slave. Ridelæreren lod tungen glide rundt på lædertrussen, men kom uforvaret til at ramme hendes inderlår.
Smak.. en rungende lussing ramte Ridelæreren. – Sagde jeg inderlår, har du svært ved at huske.
Ridelæreren stammede …at det.. det mente han da ikke han havde.
- Så gør det ordentlig, hvæsede Madame Kari. Hvordan står det til med din intimbarbering.
- Helt ok, vil jeg mene, svarede Ridelæreren
Madame Kari fandt en stump vat frem og kørte hen over ridelærerens ædlere dele. Adskillige små vat fibre blev siddende.
- Kalder du det at være barberet, jeg tror da bare du har studset dig. – Spred dine baller, er du rengjort analt?
- Javel Madam Kari, svarede Ridelæreren og frydede sig ved, at dét havde han dog gjort.
- Spred dine baller, tordnede hun.
Ridelæreren førte sine hænder bagud og spredte sine baller så der var fri adgang til hans bageste åbning.
- Hvad pokker er det her for noget.
Ridelæreren havde ingen anelse om hvad hun mente, men kort efter gav han et hyl fra sig, der var tilsyneladende nogle få hår tilbage omkring anus.
- Nanna tag min pincet, kommandere Kari.
Kari modtog pincetten. Ridelæreren bævede, han vidste af erfaring, når hans selv havde gjort det på sine slavetøzer, hvor smertefuldt hårudtrækning ved endetarmen var.
Fem gange måtte han stønnende bide smerten i sig, for derefter at mærke Madame Kari’s finger bore sig ind i hans indre. Fingeren følte efter, masserede og gnubbede. Han mærkede hvordan hans lem rejste sig ryk for ryk ved den intime massage.
- Hvem har givet dig lov til at blive liderlig, hvad bilder du dig ind, du er jo ikke andet end en slave til vores fornøjelse.
Madame Kari tog en snor og snørede Ridelærerens pik op så den var låst fuldstændig op mod maveskindet.
Ridelæreren stønnede i lidenskab.
Kvinderne tog fat i hans halsbånd og førte ham ned i kælderen. Alle lys var tændt, loftslyset var dæmpet så de mange stearinlys gav et varmt gyldent erotisk skær.
Kari bandt ham op på korset, fæstnede hans manchetter til øjerne på korset og førte hans ben ud til siden. Hun tog en lille pisk frem, med 4 små bløde lædersnore i. Ridelæreren undrede sig, hvad skulle..  åhhhh, han stønnede, da de fire lædersnore ramte hans nosser, igen og igen bed smerten sig ind i hans ædlere dele. Det var som pikken stivnede ved smerten, blodet løb ud i den, han gispede og mærkede hvordan det begyndte at løbe med safter fra spidsen.
Nanna satte et par grønne brystklemmer på ham, hun lod en snor løbe igennem klemmerne og løftede dem op og monterede dem i hans halsbånd. – Kig op, beordrede hun. Ridelæreren løftede hovedet og mærkede i det samme det strammende smerte i brystvorterne da klemmerne blev trukket opad.
- Du har vist været mere end almindelig aktiv på din tur til Grønland, har du ikke.
- Jeg ved ikke hvad De mener Madame Kari, svarede Ridelæreren, om end han udmærket vidste hvad hun mente.
- En stewardesse i flyveren, en ældre stewardesse på hotellet, to gange med Juliane og værst af alt et forsøg med svigerinden.
- Nej, nej, protesterede  Ridelæreren, - det blev jo ikke til noget.
- Nej, og vær du glad for det. Nanna har tilkaldt mig for at gøre dig klart at SÅ meget skal du altså heller ikke svinge rundt med stokken.
- Javel Madame Kari, men hvad skal jeg gøre når kvinderne vil have min krop, nyde min opdragelse, nyde min pik, hvad så Madame?
Et hårdt slag over pikken med den lille pisk, fik øjeblikkelig Ridelæreren til at tie.
- Kender du ordet nej, kender du ordet stop?
- Øhh, jooo Madame Kari, det gør jeg vel.
- Så brug dem dog.
- Må jeg sige noget, spurgte Ridelæreren og fortsatte da han så et lille nik – på vej hjem kom en af stewardesserne med en lille seddel og bad mig komme ud bagved efter frokosten, det sagde jeg nej til.
- Og hvad gjorde du så til gengæld.
Ridelæreren kiggede ned, dette spørgsmål havde han ikke forventet. – Du lovede hende en oplevelse i Det Sorte halsbånds klub, ikke sandt.
Forbløffet løftede Ridelæreren hovedet med det resultat at brystklemmerne hev voldsomt i han vorter. Han stønnede af smerte og nikkede – jo.
- Jeg kan ikke høre hvad du siger, sig det højt.
- Jo jeg skrev en seddel hvor jeg tilbød hende at komme i Det sorte Halsbånds klub, erkendte Ridelæreren, og undrede sig over hvordan Madame Kari havde kendskab til dette.
I det samme trådte Stormesteren og den ældre stewardesse Jette ind i lokalet. Jette var i halsbånd og manchetter, Stormesteren i læderbuks og nettrøje.
Stormesteren trådte hen foran Ridelæreren. - Denne unge dame stod en dag foran vores dør til logen. Har du givet hende adressen?
Ridelæreren nikkede, og erkendte straks sin fadæse. (Man udleverer ikke logens adresse til nogen. Nye medlemmer bliver hentet eller mødt andre steder og medbragt.)
Stormesteren bad Nanna løsne Ridelæreren og fæstne ham til de to kæder der hang ned fra loftet. Samtidig blev han opsnøring af hans ædlere dele fjernet. Jette blev sat fast til samme to kæder så de stod ansigt til ansigt.
- I vil begge blive straffet for at have omgået klanens regler. Du Lasse for at have brudt reglerne, Jette får den halve straf da hun var ubekendt med denne regel. Gå i gang kvinder
Nanna og Kari stod med hver sin pisk og lod snerterne hagle ned over de to ”fanger”
- Åhnnn, stønnede Jette og forsøgte at gemme sig ind mod Ridelæreren, med det resultat at hans brystklemmer blev bøjet nedad hvorved han gispede i smerte. – Undskyld stønnede hun hviskende, men blev snart optaget af at modtage de tykke spaltsnerter der igen og igen ramte hendes krop. Hun trykkede sin underkrop ind mod Ridelæreren som for at finde lidt trøst. Ridelæreren mærkede det varme skød mod sin underkrop og lod sit lem glide ind mellem hendes lår. Således stod de og tog imod straffen. Pludselig mærkede han hvordan hans lem gled ind og op i Jettes åbning. Hastigt tog han et skridt tilbage, han kendte Nannas holdning til at gøre sådan, men for sent. Kvinderne havde allerede set han lem havde indtaget Jettes varme grotte. Han blev vendt om og nu haglede piskesnerterne ned over hans stive lem der var blevet godt klistret af Jettes safter. Først da hans rejsning næsten var faldet ned blev han vendt om igen. Atter haglede snerterne ned over de to fanger. Han mærkede at Jette atter søgte hans lem, men klog af skade tog han straks et skridt baglæns. Bag sig hørte han de to kvinders latter.
- Nå så I to skulle lege, hørtes Stormesterens dybe stemme, jamen så lad os lege sammen alle 5. De damer…, han gjorde en attitude mod Nanna og Kari, som tog den strap-on på han rakte dem. De stillede sig hen bag de to slaver. På stormesterens ordre stillede Nanna sig bag Ridelæreren og Kari bag Jette. Slaverne blev nu kommanderet til at strutte med bagdelen. De glidecreme indsmurte dildoer blev nu presset ind i hvert deres respektive åbning. Hvem der stønnede højest ved denne behandling forlyder beretningen ikke noget om. Et er dog sikkert, få minutter senere stod kaskader af væske ud fra stewardessen da hun kom i en stor orgasme.
- Nå, så tøzen kan ejakulerede, ser man det, lo Stormesteren – lad os se om hun er lige så god til at bruge sin mund så.
Kari løsnede stewardessen og kommanderede hende på knæ foran Stormesteren. Samarbejdsvilligt åbnede hun munden. Stormesterens kæmpelem knejsede foran hendes. Som så mange andre før hende forsøgte hun at få den ind i munden, men forgæves.
- Nå, hvad er den af, kan hun ikke udføre sin ordre.
Jette bøjede hovedet i afmagt og beklagede at hun ikke kunne rumme hans store lem.
Ridelæreren blev i stedet for ført hen foran hende. Nu gik det bedre og hendes mundarbejde blev højlydt kommenteret af de omkring stående. Om det var sådan hun plejede at behandle flypassagererne på deres rejer, om hun i virkeligheden var en lille liderlig luder. Stewardessen gryntede ind imellem som forsøg på at svare dem, samtidig med hun ikke ville slippe det mere passende størrelse lem.
Kari trådte hen bag stewardessen og satte atter strap-on’ens spids mod hendes åbning. Stønnende vred hun sig for at invitere indenfor.
Nanna og Stormesteren stod og kiggede på det lidenskabelige syn foran dem.
- Jeg er ked af jeg måtte rejse i utide, hviskede han Nanna i øret, - jeg er virkelig ked af det. Lad mig gøre det godt igen, kom..
Han trak Nanna hen mod døren ind til lokalet ved siden af hvor de plejede at have en lakbetrukken seng stående. Nanna gøs, at blive udvidet af Stormesterens lem var noget af det bedste hun vidste, bare hun var varm nok. De trådte ind i rummet og blev chokerende stående.
- Hvad i alverden… Nanna stoppede forbløffet foran et stort sort monstrum der stod midt i lokalet med at stor lagen over.
- Glædelig jul skat, råbte Ridelæreren ude fra legerummet.
Nanna og Stormesteren trak lagenet væk og stod overfor et stor flot læderbetrukken gabestok, der var udformet som både plint og gabestok, afhængig af hvordan man vendte den.
- Aha, så gjorde han alligevel alvor af det!
- Alvor, af hvad? Nanna kiggede spørgende på Stormesteren.
- Nå, det var et par på Fyn der tilbød at lave sådan en til klubben og Ridelæreren virkede mere end blot almindelig interesseret.
- Nå, det var det han lavede på Fyn den anden dag, konkluderede Nanna sådan mest for sig selv, ser man det.
Stormesteren bøjede Nanna ind over det nye redskab men omvendt således at hun lå på ryggen op ad den og kunne holde ved i det tværgående håndtag.
Nannas bryster strittede lige op i vejret i denne svajende attitude. Stormesteren bøjede sig ind over hende og lod tungen lege med de stive vorte. Små lette bid fik snart Nanna til at stønne i lidenskab, og da han lod tungen løbe ned over hendes krop, var hun hurtig til at skille benene for at lade hans tunge finde ind til hendes hemmeligste sted. Hans tunge cirklede rundt på hendes venusbjerg for til sidst at glide ned og berøre hendes klitoris.
Nannas safter begyndte at dryppe ned på gulvet under hende. Nu, nu ville hun bare have ham.
- Tag mig, hviskede hun, jeg trænger sådan til at blive udvidet.
Drillende fortsatte han med at slikke hende.
- Nu.. kom nu
- Tag fat i håndtaget, kommanderede Stormesteren og løftede nu hendes ben op, så de hvilede på hans skuldre. Hele hendes våde hede skød stod nu dampende ud mod ham.
- Din fisse drypper, hvorfor gør den det, drillede Stormesteren
- Fordi.. fordi.. åhhh tag mig nu for pokker.
- Sig be om, drillede han videre og lod sit store pikhoved kæle hen over hendes åbning, hvilket næsten fik hende til at skrige på at han skulle trænge ind i hende og bruge hende.
Lemmet stoppede og forsvandt fra hendes hud.
- Neeeej, skreg Nanna, Arghhhhhhhhhhhhh åhhhhhhh
I eet hug, havde han ladet det glide op og udvide hende maksimalt. I korte og rå hug indtog han hendes hule. Han mærkede hvordan hans forhud blev trukket bagover i hans bestræbelser på at indtage hende maksimalt. Den strammende fornemmelse fik blodet til at løbe endnu hurtige. Hvor var han heldig, Ridelæreren at have en kvinde som Nanna.
- Tag mig hårdt, be om, gør det nu, gispede Nanna, da Stormesteren blev ved med at køre hende i slowmotion.

Inde fra rummet ved siden af hørtes også sukken og stønnen. Ridelæreren var blevet lagt ned på ryggen og havde nu to kvinder siddende overskrævs på sig, både over ansigt og over hans lem. De to kvinder klamrede sig til hinanden imens de udnyttede hans krop. Hans lem gik som et stempel ud og ind af Madame Karis åbning. Hun nærmest hoppede op og ned over ham for at få ham helt i bund, samtidig ruskede hun stewardessens bryster der hylede da orgasmens kom som en blanding af nydelse fra hendes skød og smerter fra brysterne.
Kort tid efter byttede de plads og Madame Kari befalede ham at slikke hende og gøre det godt og grundigt. Hendes store skamlæber hang ned på hver side af hans mund, hendes klitoris var stor og svulmende og kunne let suges ind i munden. Han rakte sine hænder op og begyndte at masserer hendes bryster imens han slikkede hende. Samtidig mærkede han atter en åbning krænge sig ned over hans lem. For fanden da, hvis ikke det her var livet, så vidste han ikke hvad der var guld værd. Langt ude i sin bevidsthed hørte han hårde klask og vidste at Nanna blev kneppet af områdets største lem, Stormesterens. I det samme blev fissen over ham trykket ned over hans ansigt og han måtte koncentrere sig om at få luft samtidig med at fissen kørte rundt hurtigere og hurtigere over ham. Hendes safter sejlede ned i munden på ham. Liderlig slikkede han safterne i sig. Det strammede om hans pik, og han mærkede, hvordan kvinden der havde besteget ham, fik sin forløsning. De strammende kramper, sammen med det at få munden fuld af en kvindens væsker, fik det til at stramme hårdt i hans nosser, og da stewardessen fortsatte med at kneppe ham, måtte han brølende skyde sin sperm af. Rummet var en overdådighed af hud mod hud, klask, piskesnerter der ramte hud, forløsning, orgasmer, lidenskab, lidenskab og atter lidenskab.

Langt ud på natten, da både Ridelæreren og stewardessen havde været igennem flere ting som strøm, urinlege og ”voldtægt” faldt der endelig ro over gemytterne, men da var det også tidlig morgen på juleaftensdag. Og huset faldt til ro. Lidenskaben var forløst for en tid.

 Hvad foregår der på rådhuset? Hvad foretager Nannas søster sig om natten? Er nisserne kommet hjem? Dette og meget mere får du nok løsningen på i morgen med julekalenderens sidste afsnit. Glæd dig.