Jul og erotik i sneen - Julen 2005

Gæsteskribent: C.L. Vie©
24. december

Resumé
Motorvejsprojektet blev behandlet for lukkede døre i går, ingen ved hvorfor og ingen ved hvad resultatet blev. Nannas søster Birgitte har i længere tid udvist en underlig adfærd, hvad har hun gang i? Hvad sagde lægen til Nanna i går? Er nisserne kommet hjem fra Grønland og bestod de to nissepiger eksamen, og hvad var det for en eksamen de skulle op i? Det er svært at se at det skulle blive en god juleaften på Rideskolen men lad os nu se hvordan det hele kommer til at gå…

Lørdag den 24. december skrevet af Nanna og gæsteskribent C.L.Vie

Afgørelsens time.
Nanna lå og kastede sig rundt i sengen. Det var blevet sent inden de kom i seng, sikke en aften de havde haft med hendes veninde fra Fredericia, Stormesteren og stewardessen Jette, nå ja og så Ridelæreren selvfølgelig. Men det var som om at glæden ved den frække leg, nu blev ødelagt for hvilken gang, af usikkerheden om rideskolens fremtid. Hvordan var udfaldet af motorvejsmødet gået i går, og hvorfor skulle det være for lukkede døre. De havde prøvet at ringe Asger Kvist op flere gange, men uden held.

Irriteret rejste Nanna sig. Ridelæreren sov tungt. Alex var hos Faster Tove. Hun gik ud i køkkenalrummet og lavede en kande kaffe. Nå, hun kunne da lige checke e-mailen men det var nok ikke der, resultatet af mødet ville komme. Med posten, havde de fået at vide. Jamen kom posten i det hele taget den 24.?
Hun trykkede på ”Send og modtag” knappen. Kun en enkelt e-mail lå der. Hun smilede, C.L.Vie var nu en ihærdig skribent.
Nå ja, hvorfor ikke få det hele lidt på afstand.
Hun åbnede den medsendte novelle, lænede sig tilbage i stolen med sin kaffe og læste…

Kære novellesamling - jeg må ud med det. Kan du huske Pia og Claus (læs her)
Jeg var jo lidt skeptisk da de var gået. Kan du forstå det? Hvad havde jeg nu sat gang i? - Jeg har jo prøvet det før, det kræver så meget af en selv - kender du det? Hver gang man involverer sig, så er man forpligtiget til at give noget tilbage - det er ikke bare at kneppe en andens kone - er det vel? Det havde været så fck'ing nemt. Nå jeg må ud med det.
Hele dagen havde jeg kikket ud af vinduet. Normalt ser jeg dem hele tiden - men ikke i dag, og bilen var ikke i carporten. Hvad skulle jeg nu - var vi i gang, eller var de smuttet? Min egen kone kom først hjem om en uge, så der var tid nok til at få det sat i system. "SYSTEM" Jeg gned lidt uden på bukserne og mærkede den velkendte varme og hvilket bukseben der blev valgt.
Jeg kikkede på uret - det var jo kl. 20 - fck nu havde jeg travlt. Jeg forberedte mig selv, hvad ville jeg med det, hvordan er rammerne, tror jeg selv på det, hvem kan stoppe legen? Det var mange tanker på en gang - men jeg har prøvet det før, og ved de er nødvendige.

Jeg gik over havegangen og ind i indkørslen. Kikkede på uret og da den var 20.00 ringende jeg på.
Sikke en overraskelse - Pia åbnede i det mest romantiske bordeauxrøde sæt jeg har set. Hold da kæft en tøs - og hun spillede på det. Claus stod i baggrunden og gnubbede… øøhh… overholdt sin aftale.
- Velkommen til vores ydmyge hjem, det var Pia som bukkede og pegede ind i stuen.
Ydmyg! Jeg havde lyst til at råbolle hende i entreen - den tøz. Hun klædte det undertøj på en måde som jeg ikke har set før. Alle detaljer blev fremhævet og alligevel var hun anstændig. Det bliver en lang aften, tænkte jeg og kikkede på mine bukser. 

Da jeg kom ind i stuen var der sat en stol midt i det hele. Det virkede som en trone med armlæn og passede ikke helt til deres andre møbler.
- Her sidder du - igen var det Pia - og vi er her, sagde hun og pegede på et kvadratisk stykke foran stolen.
Jeg sank en klump. De havde taget spillet op.
- Øøhhh, ja. Klokken er nu 20 og lidt til. I er meget præcise. Det er sådan noget jeg vil have fremover. Forstået? De nikkede begge og satte sig på knæ foran stolen.
- I to nisser, hhmmm, jeg var selv lidt overrasket over formuleringen, men så var der jo en udgang for os alle når december var overstået - skal overholde den kontrakt som vi indgår i dag.
De kikkede på hinanden og nikkede.
Jeg var selv i tvivl, men jeg havde sat det i gang, så jeg løber linen ud.
- Jeg har her en kontrakt, sagde jeg og hev et stykke papir frem af jakken. - Det er nu rammerne for vores naboskab.
Pia og Claus løftede hovedet.
- I aften er en prøveaften og dokumentet er en fortsættelse. Hvis I er enige og underskriver senest i morgen aften så er jeg klar. Ellers afbryder vi det her - og er stadig naboer, ikk. Jeg kikkede rundt og de begge bøjede hovedet.
- Godt, Claus vis din kone frem.
Han kikkede forvirret rundt. Jeg havde lyst til at sparke han. Vi andre drømmer om sådan en kone og han overser helt mulighederne. "FAT DET SÅ" - gi' hende noget at være øm over, mand.
Jeg må indrømme at han stadig var helt stiv uden at have brugt hænderne. Det er nok første gang han så sin kone i den mundering - er det ikke det det hedder i artigt sprog.
- Vis hende så frem! Tonen var nærmest utålmodig - hvordan kunne han være så langsom?
Han slog ud med hænderne og pegede rundt, men sagde ikke noget.
- SÆT DIG - din vatnisse, råbte jeg ind i hovedet på ham. - Se her, sagde jeg og pegede på Pia. Hvorfor har hun det der på? Hvorfor!
- Hun vil vel gerne være lækker, Claus så på mig med store øjne.
- NEJ for fanden, hun er lækker uanset hvad hun har på, hun vil begæres, fat det dog!
Jeg gik helt tæt på Claus og hviskede ham i øret - Hvis jeg stikker en finger i fissen på hende, er hun så våd? - Hvad tror du selv?
Nu rejste jeg mig op og sagde, som der står i den kontrakt I underskriver i morgen, så skal Pia vises frem for mig, når jeg kommer. Det er dig Claus, som skal vise hende frem for mig. Du skal sørge for, at hun altid er, som jeg ønsker mine piger. Smukke, sensuelle, rene og parate.
Claus kikkede på mig.
- Ja, du skal sørge for, at hun er klædt, som jeg vil have det, at hun har været i bad, og at hun er klar til mig.
 Igen kikkede han på mig.
- Du skal slikke hende godt og grundigt, men hun må ikke komme, hun skal være tændt, når jeg dukker op.
Pia kikkede op.
- Ja du skal vises frem når jeg kommer. Efterhånden kunne jeg fornemme at de ikke var helt så erfarne som jeg havde troet. Det er jo ikke nogen undskyldning for en rigtig herre - det er bare en revurdering.
- Ok, Claus sæt dig i stolen. Det gjorde han, og jeg sagde, - nu er jeg Claus som skal vise Pia frem.
- Kære Herre. Din tøz er i dag klar til dig, sagde jeg mens jeg rejste hende op. - Hun er nyvasket - jeg snuste til hende og slikkede hendes fingre. Langsomt drejede jeg hende rundt, så hun kunne beskues over det hele. - Hun er klar, mine fingre fandt hendes mund og hun suttede meget karakteristiks på dem.
Claus rykkede uroligt i stolen.
- Vend dig om for Herren, sagde jeg.
Hun drejede rundt, og hendes røv struttede ud i rummet. Den var indrammet i hofteholderen, og trusserne delte hende på en rigtig fræk måde. - Svaj mere i ryggen, sagde jeg - og virkningen kunne da også ses på Claus. For fanden en fræk tøs - hvorfor mon han ikke har gjort det her før.
- Hænderne ned på knæene. Hendes trusser afslørede hende. Både med hensyn til form men især også med tilstanden - den mørke plet. - Sådan Herre din tøs er vist klar.
Claus kikkede igen på mig.
- Armene bag nakken og rejs dig op. Pia adlød og vendte rundt.
- Se her Herre, sagde jeg, mens jeg foldede mine hænder under Pias bryster og tvang en fremstående kavalergang frem. Hun er meget iøjnefaldende og klar. Mine fingre gled ind under Bh’en og nappede blidt i vorterne. Pegefingeren tvang bh'en ned under brysterne og de blev blottet. Det har jo nok været den kolde luft - he he - men de stod ud som små brune bjergtoppe. Pege- og tommelfingeren kunne da heller ikke undgå at få hende til at stønne og sukke når de fandt hinanden.
- Se hendes hofter, jeg lod mine hænder glide nedad og kærtegnede hendes mave og hofter. - Skal jeg mærke efter for Herren, om hun er klar, sagde jeg og kikkede på Claus.
Han rykkede i sædet og nikkede.
Mine fingre fulgte trussekanten rundt og hen over maven igen. Det stoppede de og gik nedad. Pia udstødte et uuhhh som kom fra maven af.
Hun er da utrolig dejlig den tøz, tænkte jeg. Mine fingre gled ned over det bare skind. Ramte hårgrænsen og mærkede det mellem fingrene. Da de gled længere ned fandt de den varme, våde og klare tøz. Jo hun var vist med på spillet. Ganske ubevidst gled min langfinger op i hende. Sikken en glat indgang - jeg brugte også pegefingeren. Nu var hun spiddet på mig.
- Få noget ud af det, hviskede jeg i hendes øre.
Hun begyndte nu at ride mine fingere, som jeg holdt stille. Lidt efter lidt kom hun i omdrejninger, og Claus blev mere og mere rød i hovedet. Pludselig råbte han - NEJ NEJ og så kom han ud på parketgulvet i lange klare sprøjt. Pia stoppede et øjeblik, men jeg sagde hun skulle fortsætte, hvilket hun også gjorde.
- Tør det op Claus, råbte jeg.
Mens han var ude for at hente klude, så benyttede jeg chancen til at få Pia ned af fingrene.
- Åhh nej, råbte hun.
- Hvis du skal mere, så er det ned på knæ hviskede jeg. Hun satte sig lydigt og kikkede som en lille hundehvalp. Her sagde jeg og knappede mine bukser op. Uden at fortrække en eneste mine satte hun munden til min halvstive manddom. Det kunne den ikke klare og rejste sig til fuld størrelse. Sut mig - sagde jeg. Det var vel også det hun gjorde. Den tøz har da en dejlig mund, tænkte jeg - og længere nåede jeg ikke, før jeg sendte hele ladningen ind i hende. Jeg havde forventet at hun trak hovedet væk - men hun blev ved. Efter jeg var færdig sagde hun, - Er Herren tilfreds, må jeg gå videre selv? Jeg nikkede, og hun lagde sig på ryggen og lod sine fingre tilfredsstille sig selv. Claus kom gående med en klud og satte sig fyldt med skyldfølelse til at tørre op.
- Lad være at kikke, sagde jeg. - Din tid skal nok komme.
Da Pia havde gjort sig selv færdig sagde jeg. - Det er på tide at komme hjem, I kan snakke om det her i morgen, jeg venter på jeres svar.

Kære novellesamling - nu er det slut for i år. Men mon de ikke beslutter at de også vil se mig i 2006. Jeg tror det.
igtig god jul til dig Nanna.
Mvh. C.L.Vie      (Ovenstående tekst er skrevet til Nannas - "erotiske julekalender 2005". Den må ikke gengives andre steder uden skriftlig tilladelse og er eksklusivt til brug for Nanna på elektronisk eller trykt medie. Kommentarer, forslag, ris & ros sendes til funinspace@hotmail.com)

Nanna smilede, og tænkte at den mand da havde en evne til at få et hvert afsnit til at slutte så man absolut måtte have et afsnit mere. Men det blev så ikke i år.

Ridelæreren trådte stønnende ud i køkkenet og tog sig til sine baller.
- I guder Nanna, var det nu også nødvendigt at være så hård ved mig.
Nanna rejste sig og de mødtes i en øm omfavnelse.
- Åh hvor jeg dog elsker dig og alle dine ideer. Behændigt smøg han hendes morgenkåbe af og lagde den på spisebordet.
- Tak for julegaven, hviskede Nanna, og tænkte på en af deres oplevelser i nat hvor hun først var blevet elsket af Stormesteren stående op mod den nye gabestok/plint, og senere på natten var blevet sat i gabestokken og misbrugt af alle i lokalet med enten strap-on eller den ægte vare.
- Det var så lidt skat. Han kælede for sin kone.
Ord var unødvendige. Nanna lagde sig op på bordet, spredte sine ben og bød sig til. Blid, tavs og øm elskov strømmede ud i rummet. Intet hastværk, ingen provokerende ord, bare blid sex som betegner kærligheden mellem to elskende der har tid nok.

- Kommer posten i det hele taget i dag? Nanna kikkede spørgende på Ridelæreren da senere stod i køkkenet og startede på dagens juleforberedelser.
- Nej, jeg mener de holder fri den 24, svarede Ridelæreren.
- Jamen, så får vi jo ikke svar fra Styrelsen om mødet i går, før efter jul. Gråden sad højt i Nannas stemme, - så kan vi bare gå her og holde jul og ikke vide om vi er købt eller solgt..
I det samme ringede det på døren, udenfor stod naboerne Henrik og Malene fra Langmarksgård, og Nannas søster kom gående ind på gårdspladsen sammen med Monica og Peter i det samme.
Nanna og Ridelæreren kiggede forbløffet på dem alle.
- Jamen, velkommen, sagde Ridelæreren og tilføjede hastigt, - og glædelig Jul.
Naboerne, Birgitte, Peter og Monica takkede.
- Må vi byde på noget, - og han havde nær fået sagt, hvad skylder vi æren da Henrik i det samme sagde: - Vi blev ringet op af Asger Kvist og fik besked på at stille her kl. 10.30.
- Javel så, svarede Ridelæreren – men gad vide hvorfor vi intet har fået at vide?
- Jeg forsøgte at ringe til jer hele aftenen, afbrød Birgitte, - men I tog ikke telefonen.
Rødmen skød op i Nannas kinder ved tanken om at de havde leget i kælderen hele aftenen og ikke skænket telefonen en tanke.
De hørte lyden af bildæk i gruset og lidt efter bankede det på døren, det var Asger Kvist.
Lidt efter sad de alle bænket med kaffe og småkager i køkkenet.
- Som repræsentant ved kommunen, har jeg fået til opgave at fortælle jer om resultatet af gårsdagens møde.Alle kiggede spændt på den tidligere borgmester, var det godt eller skidt han kom med?
- Aller først vil jeg fortælle jer, at mødet blev holdt for lukkede døre, da det viste sig at der var sket internt svindel med sagen. Det er helt korrekt at det for 7 år siden blev besluttet at der skulle udlægges 200 tdr. land til fredning. Det blev besluttet, at det skulle foregå over en 10 årig periode, så grundejere og kommune kunne finde en overgangsordning. Men papirerne forsvandt, protokoller manglede papir og sagen gik i glemmebogen indtil Henrik fandt gamle Ankers skrivelse som beviste at beslutningen var truffet. Var det stykke papir aldrig dukket op, var fredningen gået helt i glemmebogen.
- Jamen hvem skulle dog have interesse i at svindle i denne sag? spurgte Nanna
- Jeg! svarede Asger Kvist
- Du, hvordan i himlens navn, skulle du kunne have… åhh, Ridelæreren forstod lige pludselig sammenhænget. – Du og Maria Kvist ejede jo Rideskolen før Nannas mor købte den.
- Korrekt, og vi havde ingen interesse i at få fredet engarealerne da vi mente vi kunne bruge arealerne til landbrug når vi fik dem drænet ned mod åen.
- Så du fjernede alle papirer på kommunen? Nanna kiggede måbende på Asger Kvist. At de da slet ikke kunne have gennemskuet dette selv.
- Ja, jeg fjernede alle skrivelser, rev en side ud af protokollen og håbede at sagen var glemt sammen med gamle Ankers bortgang. Men så kom motorvejssagen op og køre, og I henvendte jer til mig. Hvis I vidste hvilket dilemma det gav mig. Skulle jeg hjælpe jer, skulle jeg samtidig fortælle om mit bedrageri, for at redde jer.
- Gjorde du så det, Ridelæreren kiggede på Asger Kvist og usikkerheden om udfaldet stod malet i ansigtet på ham.
- En nydelig ung dame gennemskuede situationen og har brugt det meste af en uge på at overtale mig til at erkende mit bedrageri. Asger Kvist trak Birgitte tæt ind til sig, og ingen af de tilstedeværende var i tvivl om, hvilke overtagelsesmidler hun havde brugt. De lyste af kærlighed til hinanden da de så hinanden dybt i øjnene, - så i forgårs bad jeg Styrelsen behandle sagen i al fortrolighed og fortalte om min fortid i kommunalpolitik og hvordan jeg havde manipuleret sagen til eget bedste.
- Og hvad sagde de så, Nanna ville høre resultatet nu.
- De havde kontaktet naturfredningsstyrelsen som ganske rigtig bekræftede at arealerne var udlagt til fredning indenfor en 10 årig periode. Motorvejssagen er dermed afsluttet for vores vedkommende og de er i gang med at finde en anden løsning, men et er sikkert, motorvejen kommer ikke i nærheden af vores arealer, da der er regler for hvor tæt de må gå på fredede områder.
Personerne omkring bordet jublede, og Ridelæreren sprang op og fandt dramglassene frem.
- Skål på Langmarksgård og Rideskolens fremtid, skåååål.

Da den løftede stemning havde lagt sig kiggede de atter på Asger Kvist. -  Hvad kommer det her til at betyde for dig og dit job? ville Ridelæreren vide.
- Jeg har sagt mit job op på kommunen, det kunne jeg vist lige så godt gøre inden de fyrede mig, så nu får vi se hvad jeg kan finde. Egentlig havde jeg en overgang tænkt på at blive ejendomsmægler i Tyrkiet, men så kom denne kvinde ind i billedet, så mon ikke jeg skal finde andre muligheder nu? Asger Kvist blinkede til Birgitte, der trykkede sig ind til ham og fik et knus til gengæld.
- Nu tror vi vil køre hjem og finde kasserne med julepynt, for nu blev der jo jul alligevel, sagde Malene og Henrik og rejste sig. – Glædelig jul til jer alle.
Der blev knust og krammet og lidt efter sad kun familien og Asger Kvist tilbage i alrummet.
- Nanna, må Asger holde jul sammen med os, ellers skal han sidde alene, spurgte Birgitte.
Nanna bekræftede, at naturligvis måtte han det, og glædede sig i sit stille sind på sin søsters vegne.
- Vi har også gode nyheder..
Alle kiggede på Monica og Peter
- Vi var til samtale på Rigshospitalet i går, og min ryg havde ikke taget skade af faldet, så når jeg kan smide stokkene er jeg frisk som en havørn igen.
Da glæden på Peters vegne havde lagt sig tog Nanna ordet. - Jeg har også en nyhed. Ridelæreren skal være far, Alex skal være storebror, vi skal have baby til august!
Glæden stod malet i ansigterne på alle. Kun Ridelæreren sad helt paf på sin stol, indtil ordene fik bundfældet sig. – Skal jeg være far, skal jeg Nanna, er det rigtig? Han fløj op af stolen, om til Nanna og gav hende et kæmpekram, indtil hun leende måtte vriste sig løs med ordene, - Hov hov, pas nu på, husk vi er to her nu.

I det samme gik yderdøren op og Faster Tove og Alex trådte ind. Alle snakkede i munden på hinanden, glæder og nyheder blev fortalt, og senere samme dag, da anden var spist og mandlen var fundet kunne man se en glad familie gå rundt om juletræet og synge.. Glade Jul, dejlige jul…

Nede hos nisserne på rideskolen.
- Så, det var de sidste grødskeer lille mor, sagde Magnus og puttede dem i ungernes sokker. I Maries sok puttede han også en lidt underlig figur. Han havde snittet en stor nissepind til hende (dildo) og den var han lidt spændt på hvad hun ville synes om.
- Jamen så går jeg i gang med juleaftensgrøden nu, svarede hun
Magnus gik hen og tog om hende. Uhm han elskede hendes lille buttede krop.
- Så ikke nu, jeg har ikke tid til den slags pjat nu, du kan vente til i aften.
Magnus smilede og luntede ud i værkstedet igen. Så havde han også noget at se frem til, julegrød og juleerotik. Og kendt han ungnisserne ret, så skulle de nok på Langmarksgård i aften efter grød- og julesoktid. Nå, nu kom de vel hjem til tiden og fik julegrød tænkte han og strøg sin gamle nissehue over luven. Det var nu godt han havde hentet den hos Nanna og Ridelæreren. Han havde i stedet lagt en gammel nissehue der ikke var trolddom i.

- Hvad var det egentlig for en eksamen I var til i aftes oppe på nisseskolen? Jokke og Jesse kiggede nysgerrigt på nissepigerne.
De fnisede og kiggede på hinanden.
- Kom nu sig det, pressede nisserne på.
- Vi er blevet uddannet til massemordere, grinede pigerne.
- Massemordere, nisserne så skræmte ud.
- Naaaaaaarj, ligesom I fortalte at julemanden havde været ind hos massemorderen – massagenissen. Vi har taget kursus og eksamen i massage.
- Har I så også lært om den slags massage julemanden fik, Jokke kiggede skælmsk på pigerne.
- Se det kan man jo aldrig vide, drillede nissepigerne tilbage, - men hvis I kommer over på høloftet i aften, så kan I måske finde ud af det, inviterede pigerne.
- Hvorfor ikke nu? Jokke var ellevild.
- Jokke, det er grødtid, skynd dig, pinden i munden, vi skal af sted. Jesse fiskede pinden frem.
- Vi ses i aften – Highfive Julemand, råbte de til pigerne, og væk var de.

 

Kære læsere.

Så blev det atter jul på rideskolen. Både for vores hovedpersoner på Rideskolen, men også for nisserne. Oplevelser skortede det ikke på i december måned selv om frygten for Rideskolens fremtid var stor.
Men måske sidder du tilbage med tanker om... Hvad fik Ridelæreren i julegave af Nanna, hvordan vil de klare deres spændende sexliv med en højgravid Nanna i 2006, kan Ridelæreren styre sit omsværmende sexliv med alverdens kvinder, og er han egentlig S eller m når det kommer til stykket. Tjaa, disse spørgsmål lader vi stå åben for i år.

Og så er det tid til at takke dem, uden hvis hjælp jeg ikke havde gennemført dette:
Tak til C.L.Vie som har taget et kæmpenap med julekalenderen med hele 7 afsnit. Også en tak til de andre gæsteskribenter, Anni Mela, Ole Dane, Sir Price og Marthin.
Tak til Lotte for hjælp med grønlandske ord.
Tak til MIL for hjælp med udformning af de 82 konkurrencespørgsmål og udtrækning af vindere når vi når den 31.12.
Tak til Dildonisen, Natdyret, Slavinde.dk, Lene tøz og Tholo foto som leverede billeder til årets julekalender
Tak til forfattere der har sendt deres julehistorier ind til siden.
Tak til jer der linker til min side.
En meget stor tak skal lyde til alle gavesponsorerne som med deres velvillige bidrag gjorde det til en spændende måned at være læser såvel som konkurrencedeltager på juleerotik.dk

Til slut en stor og velfortjent tak til min mand, som har fået hus, familie og vennekreds til at bestå i de sædvanlige sidste to hektiske måneder.

Og endelige en stor tak til jer - mine læsere - som gør dette store projekt værd at stable på benene år efter år. Tak for vitser, indlæg i gæstebogen, private hilsner og søde billeder i konkurrencebesvarelserne.

Jeg håber at du og din familie må få en
Rigtig glædelig jul og godt nytår

Nanna Naye 2005