Jul og erotik på afveje - Julen 2006

Forfatter: Nanna©
1. december
 

Forord:
På Sjælland ligger rideskolen som ejes af de 3 søskende, Nanna, Peter og Birgitte. Nanna er gift med ridelæreren Lasse. Nanna og Ridelæreren har et særdeles aktivt sexliv. Oprindeligt var Nanna ren novice indenfor SM, blev opdraget af Ridelæreren til at være tøz men trådte som årene gik i karakter som Domina. I dag er hun switch, altså både m og S. Hendes hjerte ligger dog i rollen som den der underkaster sig for Ridelæreren.
Ridelærerfamilien har sønnen Alex der er født juleaften for knapt 4 år siden, og siden sidste jul er lille Amalie kommet til verden. Men alt er ikke fryd og gammen i familien… lad julekalenderen begynde med en smagsprøve fra den 16.

1. december

(16. december): Frysende trak Nanna hætten tættere til, kiggede ned i barnevognen og sikrede sig at Amalie lå varmt og godt og fortsatte sin vandring langs stranden syd for Århus. Tårerne løb atter ned af kinderne på hende. Hun mærkede hvordan den bidende kulde fik tårerne til at isne på huden. Irriteret trak hun rulamsluffen hen over kinden. I det samme ringede hendes mobil. Hun tog luffen af og fiskede mobilen frem. Irriteret trykkede hun på afbryd knappen. Han kunne godt spare sig, hun ville overhovedet ikke tale med ham, det var tredje gang han forsøgte at få hende i tale i dag. Han lå som han havde redt. Atter strømmede tårerne ned af kinderne. Hun satte sig på en bænk og stirrede ud over havet. Man kunne lige ane Tunø, Samsø og vindmøllerne ude på revet. Hulkende gemte hun ansigtet i hænderne.
- Kom med hjem Nanna, du kan ikke sidde her ude hele eftermiddagen, og jeg tror også at lille Amalie er ved at være sulten igen!
Nanna løftede sit tårevædede og først nu opfattede hun den spæde gråd fra barnevognen. Tante Katrine trak Nanna op fra bænken tog barnevognen, og sammen vandrede de ad grusvejen tilbage til farbror Poul og tante Katrines gård.
Hvad er der dog sket i ridelærerfamilien? Er du klar til hed sex, erotiske fortællinger, intriger, magt, ondskab, men samtidig kærlighed, lidenskab og begær, så starter vi forfra med den 1. december.

- Mor, nissehuen. Alex pegede op på stedet over pejsen.
- Lille skat, den forsvandt jo sidste år, men vi køber en ny når vi kommer ind til købmanden i eftermiddag. Nanna kiggede eftertænksom på stedet over pejsen hvor de de sidste to år havde haft en nissehue til at hænge. Nanna var overbevist om at det var en ægte nissehue, for lige pludselig lå den bare i huset en aften, og flere gange havde den opført sig besynderligt, kvasten hang nedad for i næste øjeblik at stritte lige op i luften uden nogen af dem havde rørt ved den. Men pludselig var den forsvundet. Det var faktisk underligt at Alex kunne huske den.
- Nisser, denne gang pegede Alex op på det høje skab i alrummet.
- Skal vi have nisser derop, Nanna kiggede spørgende på drengen, der nikkede bekræftende.
- Ja, ja da, Nanna rodede i kassen og fandt et par af Faster Toves strikkede nisser og satte dem derop, hvilket afstedkom et højt protesthyl fra drengen. – Nej mor, rigtige nisser, drengenisser. Nanna kiggede overrasket på ham, hvad var nu det der foregik i hans hoved, de havde kun de to gamle bedsteforældre nisser, men Alex blev så arrig at hun til sidst med et stort suk måtte tage sine nisser og sætte et andet sted.

Hvad Nanna ikke vidste, var at rideskolens nisser Magnus og Marie og deres sønner Jesse og Jokke ofte aflagde dem et besøg, så sad nisserne oppe på skabet og fulgte med i hvad familien foretog sig, diskuterede deres problemer og kom med forslag til hvordan de i sådan al ubemærkethed kunne hjælpe familien. Flere gange havde det været tæt på at gå galt, Magnus’ usynlighedspulver var holdt op med at virke eller de havde tabt deres usynlighedspind når de snakkede. Og en enkelt gang var det gået helt galt. Alex havde fået øje på en af dem oppe på skabet og råbt "nisse", men de voksne havde blot smilet overbærende, for der var jo ingen nisser på skabet..., troede de. 

Faktisk besøgte nisserne dem ret ofte. Magnus, nissefamiliens overhoved havde ved et tilfælde fundet ud af ridelærerparrets seksuelle lyster og når han kunne se sit snit til det, sneg han sig ind hos parret og kigget dybt interesseret med imens han gned sin nissepind (nisseord for nissens genetialer/ædlere dele).
Men også sønnerne Jesse og Jokke havde af og til luret med oppe fra skabet, og det var dem Alex havde set engang. Men lad os skrue tiden tilbage til en decemberdag i 2003 og få en smagsprøve på hvad nisserne har oplevet hos ridelærerparret… 

- Hvad er en slavetøz? Rideskolens nissepar Magnus og Marie sad og spiste morgengrød sammen og nød den dejlige varme fra kakkelovnen, da Magnus lod spørgsmålet falde.
- Hvor skulle jeg vide det fra, ligner jeg måske et omvandrende nisseleksikon? Og hvorfor vil du vide det. Er det et menneskeord du har hørt. Maries stemme var høj og skinger.
Magnus bøjede hovedet, han vidste at Marie ikke kunne lide når han føjtede rundt oppe hos menneskene, men valgte alligevel at fortælle hende sandheden.
- Ja, det var Ridelæreren som i går sagde til Nanna at han ønskede at se sin slavetøz iført sit slaveoutfit i kælderen i morgen kl. 20, svarede Magnus.
Marie hentede det store nisseleksikon. Lidt efter rystede hun opgivende på hovedet.
- Nej de ord findes ikke heri. En slave, er en som er underlagt en andens vilje, og en tøz er en pige som ikke rangerer højt i en anden persons anseelse. Og ordet outfit – ja det findes slet ikke - sikkert et af de der nymodens menneskeord.
- Jeg kunne nu godt tænke mig at komme op og se hvad der skal ske i deres kælder lillemor, jeg tænkte om du måske vil med? Magnus kiggede forhåbningsfuldt på sin kone, men hendes ansigtsudtryk udtrykte så stort mishag, at han straks fortrød sit spørgsmål.
- Jeg skal ikke med nogen som helst steder hen, menneskenes verden er ikke vores, der har vi ikke noget at gøre, og det ved du godt.
- Jo men, begyndte Magnus - jeg ville jo bare prøve at finde ud af hvad de ord betød for så kunne jeg jo skrive dem ind i leksikonet og videregive det til nissetinget efter jul. Han håbede Marie hoppede på hans lille finurlighed, og stik imod al forventning svarede hun, at det måske slet ikke var så dum en ide.
Magnus hjerte slog næsten et slag over af glæde. Endelig skulle han op i Ridelæreren og Nannas hus. Lige siden de byggede det havde hans drømt om at komme derop, men nissemor var meget striks med husreglerne. Han kunne slet ikke vente til klokken blev 20.

Nanna var ved at gøre sig klar. Sønnen Alex var afleveret hos Nannas mor med forklaring om at de skulle planlægge rideskolens julearrangementer.
Læberne var højrøde, neglene ligeså. Håret sat op. Hendes overdel bestod af kæder hæftet på læder som dannede buer der omkransede og fremhævede hendes yndefulde bryster. Trussen bestod af et v-skåret stykke læder med 4 små kæder der yndefuldt men forgæves forsøgte at skjule hende glatbarberede skød. Læderet var påhæftet elastikbånd som dannede en g-strengstrusse. Endelig bar hun selvsiddende sorte strømper og korte sorte stiletstøvler.
- Jeg ønsker at du skal bære denne. Ridelæreren trådte ind i deres soveværelse og overrakte hende en pakke.
Nanna åbnede gaven og stod med en funklende rød latexsommerfugl i hænderne.
Nanna trådte ned i et virvar af elastikbånd og trak trussen på med sommerfuglen. En lille penis passede perfekt ind i hendes skede. En lille bule på midten blev presset op mod hendes klitoris.
- Du skal ikke så meget som tænke på at få orgasme, Ridelæreren kiggede Nanna i øjnene, da han i det samme trykkede på en knap på den fjernbetjening han stod med i hænderne.
Gispende stønnede Nanna et ”Nej, Herre” mens sommerfuglen sendte vibrationer op gennem hele hendes skød som gjorde at hun knapt kunne stå stille.
- Jeg henter dig om få minutter – så gør dig klar tøz! Med den salut forlod han hende.

Det var lykkedes Magnus at komme ned i kælderen uden at blive set. Nissemor havde givet ham en gang usynlighedspulver og han havde 3 timer inden pulveret holdt op med at virke til at slippe ud igen og hjem. Han var ikke i tvivl om hvorhen han skulle. I parrets kælder havde de indrettet et rum til deres SM leg. Væggene var sorte, og rødt velourstof var draperet på væggene for at indgyde varme. Et stort kors var monteret på den ene væg og deres piske, manchetter m.v. var pænt arrangeret omkring på væggene så de var let tilgængelige uanset hvor man stod. Endelig var der masser af tændte stearinlys rundt omkring og der duftede dejligt selv om den ukendte duft kildede i Magnus næse. Han havde sat sig godt tilrette oppe på et højt skab så han havde udsigt over hele rummet. Nu ventede han bare på at finde ud af hvad en slavetøz var og dermed også et outfit.

- Åh Herre, det kildrer så enormt, stønnede Nanna bag blindfoldet.
En bidende smerte på hendes baller fik hende til at gispe.
- Nej, Herre, undskyld Herre, gispede Nanna. Hendes krop vred sig i vellyst over den summende sommerfugl i hendes skød. Brat standsede vibrationerne. Ridelæreren lod to fingre glide ind mellem hendes skamlæber bag fra, hvilke blev mødt af en velsmurt og vådt indbydende kønsåbning.
Han trak fingrene ud og satte dem op til Nannas mund med et sarkastisk, - Nå, min tøz er nok opstemt, som du dog har griset mine fingre til, slik dem rene, kommanderede han.
Nanna gjorde sig umage for at adlyde ham og slikkede ihærdigt hans fingre som han lod køre ud og ind af hendes mund.
- Hvad er slavetøzens andet bud?
- At behage sin Herre og give ham nydelse, svarede Nanna hastigt, mens hun hendes hjerne arbejdede på højtryk for at finde ud af hvorledes hun havde gjort sig fortjent til at blive straffet. Ikke sådan at forstå at hun ikke ville lege deres meget erotiske og pikant lege, men hun kunne ikke komme i tanke om hvad hun skulle have gjort forkert.
- Og tror du det er nydelse at få en fisse med kønsbehåring i munden den første december.
Åh gud, Nanna stønnede, så havde han bemærket det i går. Efter at de havde fået Alex, var det jo ikke helt så ofte de havde sex, og det med at være glatbarberet var ikke blevet håndhævet så meget som før i tiden.
- Nej Herre, undskyld Herre, men jeg troede ikke..
Atter faldt pisken på hendes baller.
- Du går og faldt af på den tøz, det lader til at du skal holdes i kort snor for at huske din plads. Han startede atter vibratoren i hendes skød med sin fjernbetjening, og Nanna gispede uventet ved den pludselige stimulans. Denne gang lod han den snurre og snurre og … Åh hun kunne snart ikke holde til det mere, hendes krop begyndte at sitre og hun vrikkede fra side til side på randen af ekstase. Hun mærkede allerede de første svage sammentrækninger dybt i sit indre, da Ridelæreren brat stoppede for nydelsen.
- Åhhh, en svag protest kom over hendes læber.
- Du havde tilsyneladende ikke i sinde at spørge om lov til at komme, konstaterede han hårdt.
- Åh, jo, Herre, plaprede Nanna inden hun nåede at tænke sig om.
- 50 for at byde et ubarberet skød, 50 for at glemme at spørge om lov til at komme og til sidst 100 for at lyve. Søde lille Nanna slavetøz, det er jo ikke så godt. 200 rap i din lille indbydende ende.
Magnus griflede på livet løs oppe på skabet. En slavetøz var altså en som arbejdede på en rideskole og hed Nanna. Dét måtte han fortælle til Nisserådet.
Ridelæreren tog en flogger ned fra væggen. Nanna trippede uroligt. Fastspændt som hun stod til korset på væggen med lædermanchetter om håndleddene ventede hun på at de første rap skulle falde.
Ridelæreren lod floggeren falde, først blidt, dernæst med mere tyngde til han så Nannas yndefulde bag antage en klædelig rødlig nuance. Han lod hænderne kærtegne huden og mærkede den brændende varme mod sine håndflader.
- Så er det nu du skal tælle tøz, Ridelærerens stemme var fast og bestemt. Han havde skiftet floggeren ud med en pisk med læderstrimler. Taktfast begyndte han nu hendes afstraffelse. Nanna talte slagene, han kunne på hendes attitude aflæse reaktionerne på piskesnerternes fald. Faldt de for hårdt stod hun næsten på tæer, var de for bløde vrikkede hun indbydende med bagen. Efter 50 holdt han en lille pause og påmonterede et sæt japanske brystklemmer på hendes barms flotte brune vorter.
Stønnende drejede hun sig mod ham og han lod kærtegnende sine hænder glide rundt på hendes krop. Han stod bag hende og pressede sin underkrop ind mod hende. Hans lem var stift og hårdt. Et kort sekund svirrede det inde i hans hoved at det at eje denne kvinde var det bedste der var hændt ham i hans liv.

Magnus sad måbende og kiggede på oppe fra skabet. Var menneskene da blevet helt bimmelim. Stå og slå på den man elsker. Han forstod ingenting, men én ting var sikkert, de nød det begge to, han genkendte deres lyde fra hans eget sexliv, eller rettere det sexliv han havde haft med Marie engang. Han sukkede næsten hørligt. Han så Ridelærerens stive lem og Nannas våde skød og med eet følte han hvordan hans nissehue rejste sig. Åh det spændte sådan i hans vadmelsbukser. Hastigt løsnede han snoren og kom ind til fornøjeren som Marie i sin pure ungdom havde kaldt den. Med rolige tag begyndte han at køre frem og tilbage mens han fulgte seancen som udspillede sig foran ham.

Ridelæreren havde taget pisken med de hårde lædersnerter. Han trådte to skridt tilbage og lod piskens snerter ramme Nannas nu meget røde baller. Der aftegnede sig små nålestriber hen over ballerne. Igen og igen faldt pisken og Nanna gispede sig igennem de 50 slag.
- Slik mig tøz, lad mig mærke din tunges færdigheder.
Ridelæreren havde løsnet hende og fjernet hendes blindfold. Nanna faldt på knæ foran sin Herre og fattede med begge hænder omkring hans stive lem. Hendes tunge arbejdede sig op fra hans pung til det bristefærdige hoved. Hun mærkede hans puls dunke i lemmet og vidste at hun gjorde det godt. Blidt begyndte hendes hænder at stryge den silkebløde hud på skaftet frem og tilbage mens tungen skiftevis sugede og pirrede drillende på hovedet.
- Så er det godt, Ridelæreren hev hende op at stå. – Bøj dig ind over bukken.
Nanna gjorde som beordret og hendes hænder blev låst fast på bukkens ben.
- 100 med ridepisken Nanna, 100 – forsøg aldrig at lyve for mig igen. En slavetøz der lyver, er ikke slavetøz for mig ret lang tid. Så art dig ordentligt i fremtiden.
- Javel Herre, Nannas var ulykkelig, hun ville jo ikke lyve, det var bare fordi at hun ikke havde nået at tænke sig om. Et hårdt smæld fik hende snart på andre tanker. Hendes baller brændte men denne pisk fik nærmest hele hendes krop til at syde. Halvt i ekstase mærkede hun piskens dans og midt i det hele eksploderede hun i sit livs første orgasme under afstraffelse. Hun ænsede ikke de få efterfølgende rap eller at Ridelæreren løsnede hende og bar hende op i dobbeltsengen. Det var først da hans hænder kælede for hendes krop at hun atter blev sig selv fuldt bevidst.
- Undskyld, jeg…
Men Ridelæreren lukkede hendes mund med et varmt inderligt kys og fortalte hende at det var en fantastisk oplevelse for ham at have kørt hende ud over kanten i afstraffelsens leg. Det var aldrig nogensinde sket for ham før.
Nanna lagde armene omkring ham og han lod sit lem glide op i hendes våde skød. Blidt men bestemt kørte han sit hårdt pumpede lem ud og ind i hendes grotte. Hendes brystklemmer sad der stadig erfarede han og med en hurtig bevægelse fjernede han dem. Det at vorterne pludselig fik cirkulerende blod sendte kaskader af smertende nålestik ind i Nanna og deres elskov blev hektisk og intens til de begge gispende af lidenskab nåede den fuldkomne ekstase.

For pokker da også, Magnus bemærkede pludselig at hans usynlighed så småt var begyndt at forsvinde. Hurtigt sprang han ud fra soveværelset, og var nær snublet over en lille dildo der lå på gulvet. Han styrtede op af trappen og ud i det fri. Få minutter senere var han hjemme hos Marie. Det var lige på et hængende hår. Marie var gået i seng så han og begyndte at klæde sig af. For pokker da også hans vadmelsbukser var jo helt klistrede. I farten havde han slet ikke tænkt på at få udløsning, men da han havde set Ridelærerens lem glide ud og ind af Nanna havde hans fornøjer ganske enkelt udgydt december måneds første julesprøjt. Men hvordan skulle han få fortalt Marie hvad en slavetøz var, og et outfit, ja det vidste han stadig ikke, hvad var.

Ak ja det var snart 3 år siden og meget var sket siden dengang. Engang havde Magnus glemt sin nissehue oppe hos dem og gud hjælpe ham om ikke de havde brugt den som julepynt, men sidste år var det lykkedes nissefamilie at få fat i den igen under et besøg hos ridelærerfamilien. 

Nisser og julepynt, dejligt at det atter er december, men hvad er det dog der skal ske hos ridelærerfamilien siden Nanna går grædende rundt syd for Århus midt i december. Følg med i den spændende fortsættelse.
 december…